Menu

Fotbal

Anglická Premier League

West Bromwich Albion – Southampton FC

3:0

konec (2:0)

12.04.2021, 19:00 • The Hawthorns, West Bromwich • 31. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 3.67 3.51 2.14 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:59:58)
Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 6:10. Rohy: 5:10. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 12:11.
Je konec! West Bromwich zvládl domácí duel se Southamptonem a vítězí 3:0. West Bromwich odehrál skvělý poločas. Hned ve čtvrté minutě se prosadil Diagne, ale jeho branka neplatila pro ofsajd. Následně nebezpečně tečoval střílený centr Robinson, jenže netrefil branku. O něco lépe už mířil Townsend, ale hostující brankář vytáhl reflexivní zákrok. Ve 25. minutě poprvé zahrozil také Southampton, ale Ings střelou z vápna minul branku. Domácí se do vedení dostali ve 32. minutě, kdy penaltu po faulu hostujícího brankáře proměnil Matheus Pereira. O tři minuty později navíc přidal druhý zásah Matt Phillips. Nástup do druhého poločasu měl mnohem aktivnější Southampton, ale několik náznaků v branku nepřetavil. Na opačné straně naopak udeřil Callum Robinson. V závěru ještě hosté po faulu na Djenepa kopali penaltu, ale James Ward-Prowse ji zahodil.

90+6

Konec zápasu.

90+6

Nathan Tella se hnal za nákopem na levé křídlo, ale podle rozhodčího si pomohl nedovoleným zákrokem. Domácí už mohou začít slavit tři body.

90+5

James Ward-Prowse dostal šanci napravit zahozenou penaltu přímým kopem. Hostující šikula sice placírkou poslal míč přes zeď, ale jeho projektil skončil i nad břevnem.

90+4

90+4. Penalta

90+4

Hosté dnes zažívají opravdu hrůzostrašné utkání! K penaltě se postavil James Ward-Prowse, ale Sam Johnstone jeho ránu vyrazil!

90+3

90+3. Nedovolený zákrok na Djenepa

90+3

Penalta pro Southampton! Ve vápně byl faulován Djenepo, kterého poslal k zemi Conor Townsend!

90+2

Jannik Vestergaard dohrál na polovině soupeře Gallaghera a může být rád, že za svůj ostrý zákrok nevyfasoval žlutou kartu. Rozehrávat budou domácí.

90+1

Nastavuje se šest minut!

90

Matheus Pereira se hnal za přihrávkou na polovinu soupeře, nicméně zadáci v červeném měli k míči o kus blíže. West Bromwich hraje to, co potřebuje.

89

Ojedinělý útok domácího West Bromwiche zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Své postavení si tentokrát nepohlídal Hal Robson-Kanu.

88

Stuart Armstrong rozjel akci Southamptonu z vlastní poloviny. Hosté se však příliš pomalou kombinací nedostali do blízkosti velkého vápna a ještě přišli o míč.

87

Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Danny Ings, přichází Nathan Tella.

86

Jannik Vestergaard nakopl míč na pravé křídlo, jenže jeho pobídku nikdo v červeném dresu nedohnal. West Bromwich má závěr duelu pod kontrolou.

85

Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Kyle Bartley, přichází Semi Ajayi.

West Bromwich Albion – Southampton FC

3:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 32. Matheus Pereira (pen.), 35. M. Phillips (Diagne), 69. Robinson (Yokuşlu)

Karty:   37. Ward-Prowse (SOT)

Neproměněná penalta: 90+4. Ward-Prowse (SOT), brankář Johnstone zneškodnil

Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 6:10. Rohy: 5:10. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 12:11.

West Bromwich Albion: Johnstone – Furlong, O'Shea, Bartley (C) (85. Ajayi), C. Townsend – M. Phillips, Yokuşlu, Maitland-Niles, Matheus Pereira – Robinson (73. Gallagher), Diagne (76. Robson-Kanu).
Náhradníci: Button – Ajayi, Diangana, Gallagher, Gibbs, Grant, Livermore, Peltier, Robson-Kanu.

Southampton FC: Forster – Walker-Peters (87. Djenepo), Bednarek, Vestergaard, Bertrand – Armstrong, Ward-Prowse (C), Diallo, Walcott (76. Adams) – Ings (87. Tella), Redmond.
Náhradníci: A. McCarthy – Adams, Djenepo, Ferry, Jankewitz, Minamino, Salisu, J. Stephens, Tella.

Rozhodčí: Hooper – Lennard, Eaton