Menu

Hokej

NHL

Colorado Avalanche – St. Louis Blues

3:2

konec (2:1, 1:1, 0:0)

03.04.2021, 03:07 • Ball Arena, Denver • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.71 4.71 3.79 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (05:44:24)
Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 4039 diváků.
Tři hvězdy utkání:

1. Nathan MacKinnon (COL) 2+0
2. Gabriel Landeskog (COL) 0+2
3. David Perron (STL) 1+1
Česká a slovenská stopa

Do dnešního duelu nezasáhl nikdo z českých ani slovenských hokejistů.
Kdo se postavil do brankoviště?

Jonas Johansson (COL) – 25 zákroků, 2 OG, úspěšnost 92,6%, odchytal 60:00
Jordan Binnington (STL) – 36 zákroků, 3 OG, úspěšnost 92,3%, odchytal 58:24
Střely na branku: 39 – 27
Je konec! Colorado nakonec zvládlo dnešní souboj a poráží St. Louis 3:2. Colorado si ve třetí třetině pohlídalo svůj těsný náskok. Domácí dokonce uzamkli soupeře před jeho brankou, ale dlouhý tlak v branku nepřetavili. V závěru St. Louis sice zkusilo hru bez brankáře, ale snažení zmařil faul Davida Perrona minutu a půl před koncem. Domácí si pak už závěrečné sekundy pohlídali.

Konec zápasu.

59:29

Landeskog zkusil z ostrého úhlu trefit prázdnou branku, ale jeho rána byla nepřesná. Akce hostů však skončila hned u prvního hráče Colorada.

59:02

MacKinnon se dostal do útočného pásma, kde vypálil příklepem. Hostující brankář jeho ránu vykopl do rohu ledové plochy. Colorado však drží pásmo.

58:36

Hosté si sami zbytečně komplikují závěr utkání! David Perron dostává dvě minuty za podrážení.

58:12

Binnington je na střídačce a hosté zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:24

Rantanen se hnal za dlouhou přihrávkou za obranu soupeře, jenže puk se z hrany odrazil do rohu kluziště a finský útočník přišel o obrovskou šanci.

57:08

Hosté v plném počtu.

56:26

Tarasenko nejprve trefil vnější oblouk domácí klece a následně mu puk přeskočil přes čepel ven z útočného pásma. Unavené kvarteto domácích střídá.

56:02

Tarasenko přihrávkou zpoza branky našel skvěle postaveného Davida Perrona, který mohl přidat svou druhou branku, ale ze skvělé pozice přestřelil!

55:29

Dan Renouf sice získal puk na pravé straně, ale nedokázal jej vyhodit za modrou čáru. Obětavým pádem totiž udržel puk ve třetině Tarasenko.

55:08

St. Louis si zahraje přesilovku. Dvě minuty za krosček dostává Mikko Rantanen.

54:29

Ryan Graves se v rohu obranného pásma vrhl do souboje s Bozakem. Domácí hokejista byl u volného puku o krok dříve a odehrál jej do bezpečí.

54:00

Tyson Jost si sjel na dlouhou přihrávku na pravé křídlo, projel do útočného pásma a zápěstím zakončil. Pozorný Binnington ještě drží šance Blues nad vodou.

53:23

André Burakovsky projel ve vysoké rychlosti do útočného pásma a pokusil se o střelu bekhendem. Jeho projektil však skončil kousek nad břevnem.

53:03

Nazem Kadri se sám vydal do útočného pásma, kde měl proti sobě hned tři hráče Blues. Nikdo z domácích jej navíc nepodpořil a Kadri o puk přišel.

52:38

Liam O'Brien projel po levém křídle do útočného pásma, jenže bekhendovou přihrávkou nenašel nikoho v modrém dresu Colorada.

52:06

Makar na modré čáře udržel pro domácí celek útočné pásmo. Colorado se následně dostalo do zakončení, ale Binnington si připsal snadný zákrok.

51:38

Po delší době se hosté na chvíli usadili v útočném pásmu. Robert Thomas před brankou tečoval nahození z levé strany, ale Jonas Johansson si připsal snadný zákrok.

51:10

Colorado v posledních minutách doslova zamklo soupeře před jeho brankou. Blues se jen těžko dostávají na opačnou stranu kluziště.

50:36

Kadri střílel tentokrát od pravého mantinelu. Před brankou jeho pobídku tečoval Burakovsky, ale Binnington si připsal další důležitý zákrok betonem.

50:09

Nazem Kadri se v útočném pásmu opřel do volného kotouče, ale jeho dělovka skončila vedle branky. Nikdo v modrém dresu se k dorážce nedostal.

49:48

Kiefer Sherwood se dostal k puku za brankou soupeře, jenže zadovkou neoslovil nikoho ze svých spoluhráčů. Colorado pokračuje v aktivním výkonu.

49:12

Staňte se fanoušky NHL.cz!

49:12

Gabriel Landeskog střílel příklepem od modré čáry. Binnington už sice mířil k levé tyči, ale pravým betonem se štěstím vykopl puk mimo tři tyče!

48:37

Makar rozjel dlouhou přihrávkou na levou stranu Rantanena, který se prosmýkl do útočného pásma, ale střelou zápěstím poslal puk nad břevno.

48:10

Vince Dunn si ve středním pásmu zpracoval odražený puk a rozehrál na levou stranu. Hostující hráč však neoslovil nikoho v bílém dresu St. Louis.

47:34

Tyson Jost se na levé straně dostal k volnému puku a opřel se do něj příklepem. Jeho dělovka však skončila daleko vedle vzdálenější tyčky.

47:05

MacKinnon si dělal prostor na levé straně útočného pásma, nicméně důrazný Marco Scandella jej čistým hitem přišpendlil k mantinelu.

46:38

Pierre-Édouard Bellemare udržel puk na modré čáře, odkud následně zakončil příklepem, ale jeho dělovku Binnington opět dokázal bez problémů vyrazit.

46:10

Cale Makar vybojoval puk v rohu obranného pásma a špičkou čepele poslal kotouč za modrou čáru. Colorado pokračuje v pozorné defenzivě.

45:32

Jordan Binnington musel znovu zasahovat. Tyson Jost si na levé straně udělal prostor a nahodil puk před branku. K dorážce se ještě dostal Donskoi, ale brankář St. Louis si poradil.

45:12

Justin Faulk diriguje rozehrávku St. Louis. Domácí hokejisté zatím mají skvělý pohyb a nepouští hokejisty Blues do zakončení. Colorado hraje výborně.

44:26

Tyson Jost byl příliš rychlý při přechodu do útočného pásma a přejel přes modrou čáru rychleji než kotouč. Postavení mimo hru, vhazuje se ve středním pásmu.

44:10

André Burakovsky dostal přihrávku do jízdy na pravou stranu, dostal se do útočného pásma, jenže jeho nahození bekhendem skončilo na betonu brankáře.

43:36

Domácí brankář vyjel za svou klec, kde zastavil nahození po mantinelu. Jonas Johansson následně přiklepl kotouč na hokejku Makara.

43:10

MacKinnon si skvělým pohybem udělal prostor v útočném pásmu, jenže zakončení zápěstím se mu zrovna nepovedlo. Binnington si připsal další zákrok.

42:20

Samuel Girard střílel příklepem od modré čáry, nicméně Jordan Binnington si připsal snadný zákrok a schoval puk do lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.

42:01

Robert Thomas se svým důrazem procpal do prostoru před brankou Colorada, kde se dostal k odraženému puku, ale forhendem jej poslal nad břevno.

41:28

Další přechod do útočného pásma se domácím vůbec nepovedl. Puk skončil po teči obránce St. Louis v ochranné síti.

41:12

Nazem Kadri se v útočném pásmu probil k odraženému kotouči, jenže z dorážky jej poslal daleko vedle vzdálenější tyčky. Colorado vlétlo do třetí části aktivně.

40:33

Devon Toews střílel příklepem z pravé strany útočného pásma a hostující brankář měl s jeho pokusem obrovské problémy. Další branka však zatím nepřišla.

40:10

Colorado uspělo na úvodním vhazování třetí části. Domácí celek bude chtít potvrdit dobrý výkon z předchozích period a připsat si další vítězství.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 5:00.
Střely na branku: 22 – 17
Druhá třetina končí! Prostřední dvacetiminutovka nabídla svižný hokej. Domácí Colorado bylo aktivnější a soupeře dlouho nepustilo do zakončení. Svou druhou branku v utkání navíc přidal Nathan MacKinnon. Až v závěru třetiny se domácí nechali zbytečně vyloučit a přesilovku využil David Perron. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 3:2.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:28

Jonas Johansson si dal pozor na nahození ze středního pásma a bez problémů vyrazil puk do rohu ledové plochy. St. Louis se snaží udeřit ještě před přestávkou.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:47

Domácí v plném počtu.

38:00

Domácí dokázali nasbírat cenné sekundy k dobru tím, že vyvezli puk do rohu útočného pásma. St. Louis stále dohrává klasickou přesilovku.

37:23

Hosté v plném počtu.

37:16

37:16 David PERRON - 3:2

37:16

St. Louis právě vstřelilo branku!
St. Louis dokázalo využít přesilovku 4 na 3 a snižuje na rozdíl jediné branky! Na levý kruh si s pukem vybruslil DAVID PERRON a zápěstím překonal bezmocného brankáře! Asistence: Vladimir Tarasenko, Torey Krug.

36:47

Další vyloučení na straně Avalanche! Dvě minuty za hození hole.

36:34

Robert Thomas vybojoval puk ve středním pásmu, jenže hned na modré čáře narazil na důrazného obránce v modrém dresu Colorada.

36:02

Počet hráčů na ledě se vyrovná. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Mikko Rantanen.

35:31

Krátce po vyhraném vhazování v útočném pásmu se do puku opřel Landeskog, ale Jordan Binnington jeho pokus viděl a puk vykopl levým betonem.

35:23

Colorado si zahraje další přesilovku. Zachary Sanford dostává dvě minuty za držení.

34:51

Další zakázané uvolnění ze strany St. Louis. Hostující celek se při přechodu do útočného pásma zatím opravdu trápí.

34:20

Jost ustál souboj na pravé straně útočného pásma. Zadáci St. Louis jej následně sice obrali o puk, ale ten poslali pouze na zakázané uvolnění.

33:38

Torey Krug dostal nabito na modrou čáru, jenže místo zakončení ještě poslal přihrávku na pravou stranu. St. Louis se směrem vpřed hodně trápí.

33:11

33:11 Nathan MACKINNON - 3:1

33:11

Colorado právě vstřelilo branku!
Domácí Colorado přečkalo přesilovku soupeře a následně přidává třetí branku! NATHAN MACKINNON se po pravém křídle dostal do útočného pásma a ve vysoké rychlosti z úhlu prostřelil Binningtona! Asistence: Gabriel Landeskog, Jacob MacDonald.

32:28

Domácí v plném počtu.

32:15

Mike Hoffman si počkal na přihrávku na levý kruh, jenže pokus příklepem se mu vůbec nepovedl a kotouč skončil daleko vedle domácí klece.

31:28

Vladimir Tarasenko zatáhl puk po levém křídle do rohu útočného pásma, odkud přihrál na modrou čáru, ale Sanford svou dělovkou branku minul.

31:00

Domácí se v oslabení zmocnili odraženého kotouče a dokázali jej vyhodit přes celé kluziště za branku St. Louis. Hosté musí rozjet novou akci.

30:38

Přesilovku si zahrají také hosté. Burakovsky dostává dvě minuty za podrážení.

30:05

Hosté v plném počtu.

29:28

Hostům se znovu podařilo vyhodit puk až za branku Colorada. St. Louis se ve druhé části dnešního souboje zatím daří bránit nebezpečné přesilovky Colorada.

29:02

Joonas Donskoi dostal přihrávku mezi kruhy, odkud zakončil příklepem, ale jeho dělovku zastavil hned první obránce v bílém dresu St. Louis.

28:24

Gabriel Landeskog dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud střílel příklepem, ale brankář St. Louis jeho pokus vykopl.

28:05

Další přesiovka pro Colorado. Dvě minuty za podrážení dostává Marco Scandella.

27:32

Nathan MacKinnon objel branku St. Louis a bekhendem přihrál mezi kruhy. Nikdo v modrém dresu Colorada se do zakončení nedostal.

27:13

Ryan Graves se dral do útočného pásma, jenže Jaden Schwartz mu vystavil hodně důraznou stopku. St. Louis ve druhé třetině ještě nevystřelilo.

26:24

Hosté v plném počtu.

26:00

Colorado se znovu usadilo v útočném pásmu, jenže hráči v modrém kotouč dlouho neudrželi. St. Louis se stačilo postavit do pevného bloku.

25:29

Cale Makar střílel od modré čáry a jeho povedené zakončení zastavila až branková konstrukce. Ve druhé části to zatím zvoní hodně často!

25:02

Landeskog dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud střílel zápěstím, ale Jordan Binnington vystřihl fantastický zákrok betonem.

24:24

Domácí si zahrají další přesilovku. Střídačka Blues dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.

24:02

Jacob MacDonald se po levém křídle prosmýkl do útočného pásma, ale jeho pokus z ostrého úhlu Binnington dobře viděl a připsal si snadný zákrok.

23:34

Ve druhé části zatím sledujeme o něco svižnější hokej. Domácí Colorado má vývoj dnešního souboje pod kontrolou a soupeře prakticky nepouští do útoku.

23:07

Ryan O'Reilly dostal přihrávku na útočnou modrou čáru, odkud protečoval puk za branku, ale tam se nedostal nikdo z hokejistů Blues.

22:26

St. Louis se vydalo do útočného pásma, jenže akce hostujícího celku skončila postavením mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.

22:02

Jordan Binnington si dal pozor na nahození ze středního pásma a ukryl puk do lapačky. Vhazuje se po jeho pravé ruce. Colorado vlétlo do druhé části aktivně.

21:45

Donskoi táhl útok Colorada středem ledové plochy, ale na modré čáře proti němu vystoupil obránce v bílém, který mu zamezil v zakončení.

21:14

Ryan Graves dojel nahození za domácí klec, kde se zbavil obránce a pomohl s rozehrávkou. Colorado chce po změně stran pokračovat v aktivitě.

20:27

Tyčka také na druhé straně! Ryan O'Reilly si našel puk v mezikruží a jeho dělovka příklepem trefila spojnici břevna a tyče!

20:10

Colorado uspělo na úvodním vhazování druhé třetiny. Domácí celek se rychle vydal do útoku, kde po střele zazvonila branková konstrukce.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 4:05.
Střely na branku: 10 – 12
První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce může být spokojenější domácí Colorado. Domácí celek se dostal do vedení ve 4. minutě, kdy se v přesilovce prosadil Saad. Na jeho branku za necelou půlminutu odpověděl Hoffman. Colorado však dostalo další přesilovku, kterou proměnil MacKinnon. Po dvaceti minutách tak platí stav 2:1.

20:00

První třetina skončila.

19:26

Kiefer Sherwood získal puk na levé straně obranného pásma, jenže dlouhou přihrávkou nenašel nikoho v modrém dresu. Puk skončil až na zakázaném uvolnění.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:26

André Burakovsky se v útočném pásmu dostal k odraženému puku, potáhl si jej mezi kruhy, ale jeho zakončení zápěstím si Binnington pohlídal.

18:02

Po další akci Colorada byl příliš netrpělivý Tyson Jost, který projel do útočného pásma ještě před kotoučem. Postavení mimo hru, vhazuje se ve středním pásmu.

17:51

Hosté v plném počtu.

17:26

Mohlo být vyrovnáno! Po rychlé kombinaci v útočném pásmu střílel z pravého kruhu Mike Hoffman, ale jeho dělovka příklepem jen rozezvučela brankovou konstrukci!

17:03

Ryan O'Reilly si našel střeleckou pozici, ale pozorný Jonas Johansson se stačil přemístit k pravé tyči a udržel kotouč mezi svými betony.

16:30

Až nyní se hokejistům Colorada podařilo vyhodit puk za klec hostujícího celku. St. Louis tak musí rozjet novou akci. Na ledě je formace s Tarasenkem.

16:05

Kiefer Sherwood sice zablokoval nahození od modré čáry, ale bekhendem nevyhodil puk ven z obranného pásma. St. Louis pokračuje v tlaku.

15:51

Také hosté si nyní zahrají přesilovku. Nazem Kadri vyfasoval dvě minuty za hákování.

15:00

Pět minut před koncem první třetiny se do zakončení znovu dostali hosté. Brankář Jonas Johansson kotouč celou dobu viděl a připsal si snadný zákrok.

14:43

14:43 Nathan MACKINNON - 2:1

14:43

Colorado právě vstřelilo branku!
Colorado bleskově využívá i druhou přesilovku a bere si zpět ztracené vedení! NATHAN MACKINNON dostal přihrávku na pravou stranu, efektně se vytočil do prostoru před brankou a zakončil kolem ruky bezmocného brankáře! Asistence: Gabriel Landeskog, Cale Makar.

14:31

Colorado si zahraje další přesilovku. Justin Faulk dostává dvě minuty za nedovolené bránění.

14:03

Nazem Kadri dostal dlouhou přihrávku na útočnou modrou čáru, dostal se do zakončení, ale jeho dělovku příklepem hostující brankář reflexivně vykopl!

13:29

Makar se individuálním průnikem dostal do útočného pásma, kde měl proti sobě hned tři hráče v bílých dresech. Zadáci Blues jej nepustili do zakončení.

13:10

Ryan Graves se od modré čáry opřel do odraženého kotouče. Jeho projektil však nemířil mezi tři tyče hostující klece. St. Louis brání výborně.

12:34

Cale Makar výborně napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Domácí Colorado v posledních minutách zařadilo vyšší rychlostní stupeň.

12:06

Devon Toews se na levé straně opřel do odraženého kotouče, ale hostující brankář si s jeho projektilem poradil a vykopl puk k mantinelu.

11:37

Devon Toews si na levé straně útočného pásma našel odražený kotouč a dostal se do zakončení. Hostující brankář jeho projektil vykopl levým betonem.

11:03

Cale Makar uklidnil rozehrávku Colorada za vlastní brankou. Oba trenéři zatím poslali na ledovou plochu čerstvé síly. Přihrávku na levou stranu dostal Donskoi, ale ten nezakončil.

10:26

Nathan MacKinnon táhl rychlý protiútok domácího Colorado, jenže zakončení od modré čáry se mu vůbec nepovedlo a puk skončil sražený vedle branky.

10:06

Tarasenko vyvezl puk na útočnou modrou čáru a nahodil jej za branku Colorada. Hostující hokejista následně zamířil na střídačku.

09:26

Tyler Bozak se po rychlém brejku prosmýkl do útočného pásma, jenže jeho projektil skončil vysoko nad domácí klecí. Colorado se v posledních minutách prakticky nedostává do akcí.

09:10

Joonas Donskoi se dral za přihrávkou do středního pásma, jenže dostal příliš nepřesnou pobídku a neudržel kotouč na své holi.

08:41

Pierre-Édouard Bellemare na modré čáře srazil do bezpečí přihrávku směřující na rozjetého Davida Perrona. St. Louis zatím hraje s Coloradem rovnocenou partii.

08:10

Tarasenko dostal o něco více prostoru na pravém křídle, ale zakončením od modré čáry trefil jen Makara. Domácí poté získali puk pro sebe.

07:29

J. T. Compher se pokusil o zakončení z ostrého úhlu, jenže jeho projektil srazil obránce v bílém dresu do ochranné sítě. Vhazuje se po levici Binningtona.

07:10

Liam O'Brien se snažil dostat přes modrou čáru, ale důrazný obránce proti němu vystoupil a nepustil domácího hokejistu do nebezpečného prostoru.

06:26

Obrovská šance St. Louis! Do samostatného úniku se dostal Mike Hoffman, který se pokusil o bekhendový blafák, ale Jonas Johansson jeho úmysl skvěle přečetl!

06:00

Domácí se hnali ve dvou proti jedinému obránci v bílém dresu. Na přihrávku mezi kruhy si sjel Pierre-Édouard Bellemare, ale puk nakonec vůbec netrefil.

05:26

Ivan Barbašev zkusil z ostrého úhlu nahodit kotouč na domácí klec, ale Jonas Johansson si dal pozor a schoval kotouč do lapačky.

05:05

Hra je přerušena! Po zásahu kotoučem chvíli ležel na ledě hostující Robert Thomas, který se po chvíli zvedl na nohy a s bolestivou grimasou v obličeji odjel střídat.

04:52

Jordan Binnington vyjel za svou klec, kde si zpracoval prudké nahození a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. St. Louis může rozjet další akci.

04:10

Tyson Jost se obětavě postavil do zakončení od modré čáry a připsal si důležitý obranný blok. St. Louis se nastěhovalo do útočného pásma a pokračuje v aktivitě.

03:50

03:50 Mike HOFFMAN - 1:1

03:50

St. Louis právě vstřelilo branku!
Jenže domácí celek se z vedení neradoval ani třicet sekund! Po chybě v rozehrávce z rohu obranného pásma si na přihrávku zpoza branky sjel MIKE HOFFMAN a prosadil se zakončením na přední tyč! Asistence: Brayden Schenn, David Perron.

03:24

03:24 Brandon SAAD - 1:0

03:24

Colorado právě vstřelilo branku!
Domácí celek se dostává do vedení! Colorado dokázalo využít svou první přesilovku! BRANDON SAAD dostal přihrávku k brance, vybruslil si před gólmana a díky důrazu nějak procedil puk za jeho záda! Asistence: Nazem Kadri, André Burakovsky.

03:00

Hosté se v obranném pásmu dostali k volnému kotouči a okamžitě si pomohli vyhozením přes celé kluziště. Colorado musí rozjet novou akci.

02:23

Colorado si zahraje první přesilovku. Dvě minuty za sekání dostává Kyle Clifford.

02:03

Jacob MacDonald se dral do útočného pásma, ale Vince Dunn si jej vzal do parády a čistým hitem domácího hokejistu přitiskl k mantinelu.

01:34

Donskoi se v rohu útočného pásma chytrou zadovkou zbavil obránce, jenže jeho úmysl nepochopil ani další domácí hráč. St. Louis se tak ubránilo.

01:03

Další nepovedená rozehrávka ze strany St. Louis. Hosté chtěli přejít do útoku po levém křídle, ale puk skončil na zakázaném uvolnění. Vhazuje se před hostující klecí.

00:34

Tarasenko vybojoval kotouč v obranném pásmu, jenže ruskému hráči se vůbec nepovedla rozehrávka a kotouč skončil u domácího brankáře.

00:10

Domácí Colorado uspělo na úvodním vhazování dnešního souboje. Domácí se ihned vydali do útoku, ale v rohu kluziště o puk přišli.

00:01

Utkání právě začalo.
Předpokládané sestavy:

Colorado Avalanche: J. Johansson (Grubauer) – Girard, D. Toews, Makar, Graves, MacDonald, Renouf – Rantanen, MacKinnon, Landeskog – Burakovsky, Kadri, Saad – Donskoi, Jost, Ničuškin – Bellemare, Compher, O'Brien.

St. Louis Blues: Binnington (Husso) – Faulk, Krug, Dunn, Scandella, Bortuzzo, Walman – Tarasenko, R. O'Reilly, Schwartz – Perron, B. Schenn, Hoffman – Kyrou, Thomas, Sanford – Barbašev, Bozak, Clifford..
Vzájemné zápasy

16. 1. 2021 Colorado – St. Louis 8:0
14. 1. 2021 Colorado – St. Louis 1:4
Colorado Avalanche

Domácí Colorado letos předvádí parádní hokej, kterým baví celou NHL. Ve třiceti pěti odehraných zápasech získalo Colorado padesát bodů a drží druhou pozici Západní konference jen o skóre za vedoucím Vegas. Poslední deuly na domácím ledě se Coloradu daří velmi dobře. Naposledy doma rozstřílelo výsledkem 9:3 Arizonu. Nejproduktivnějším hráčem je se čtyřiceti třemi body Rantanen.
St. Louis Blues

Hostující St. Louis letos odehrálo třicet pět zápasů a získalo v nich třicet osm bodů. S tímto ziskem mu nyní patří čtvrtá pozice Západní divize. Na dotírající pátou Arizonu má k dobru náskok jediného bodu. Na třetí Minnesotu pak ztrácí propastných bodů osm. Poslední čtyři duely však St. Louis odešlo jako poražené. Naposledy padlo doma 2:3 v prodloužení s Anaheimem. Nejproduktivnějším hráčem Blues je s třiceti čtyřmi body Perron.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi Coloradem a St. Louis.

Staňte se fanoušky NHL.cz!

Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:00.

Colorado Avalanche – St. Louis Blues

3:2

konec (2:1, 1:1, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 4. Saad (Kadri, Burakovsky), 15. MacKinnon (Landeskog, Makar), 34. MacKinnon (Landeskog, MacDonald) – 4. Hoffman (B. Schenn, Perron), 38. Perron (Tarasenko, Krug)

Colorado Avalanche: J. Johansson (Grubauer) – Girard, D. Toews, Makar, Graves, MacDonald, Renouf – Rantanen (A), MacKinnon (A), Landeskog (C) – Burakovsky, Kadri, Saad – Donskoi, Jost, Sherwood – Bellemare, Compher, O'Brien.

St. Louis Blues: Binnington (Husso) – Faulk, Krug, Dunn, Scandella, Bortuzzo, Walman – Tarasenko (A), R. O'Reilly (C), Schwartz – Perron, B. Schenn (A), Hoffman – Kyrou, Thomas, Sanford – Barbašev, Bozak, Clifford.

Rozhodčí: Dwyer, Kozari – MacPherson, Pancich

Diváci: 4039

Průběh zápasu
1. třetina
02:23 STL 2 Clifford, sekání
03:24 COL 1:0 Saad (Kadri, Burakovsky)
03:50 STL 1:1 Hoffman (B. Schenn, Perron)
14:31 STL 2 Faulk, nedovolené bránění
14:43 COL 2:1 MacKinnon (Landeskog, Makar)
15:51 COL 2 Kadri, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
24:24 STL 2 HL příliš mnoho hráčů, odpyká Perron
28:05 STL 2 Scandella, podrážení
30:38 COL 2 Burakovsky, podrážení
33:11 COL 3:1 MacKinnon (Landeskog, MacDonald)
35:23 STL 2 Sanford, držení
36:02 COL 2 Rantanen, nedovolené bránění
36:47 COL 2 Girard, hození hole nebo předmětu
37:16 STL 3:2 Perron (Tarasenko, Krug)
Po 2. třetině
3. třetina
55:08 COL 2 Rantanen, krosček
58:36 STL 2 Perron, podrážení
Konec