Menu

Hokej

1. liga play-off (SR)

HK VITAR Martin – HK Spišská Nová Ves

1:3

konec (1:0, 0:1, 0:2) Stav série: 2:3

01.04.2021, 17:00 • Martinské hokejové centrum • Semifinále • Daniel Modrovský sk

Tipsport: 2.47 4.11 2.17 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Vyjadrenia po zápase:

Miroslav Mosnár (tréner HK Spišská Nová Ves): "Mali sme pomalší začiatok. Po našej chybe v obrane sa súper dostal do vedenia. Postupne sme začali vyrovnávať hru. V druhej tretine sa nám podarilo vyrovnať, čo nás psychicky povzbudilo. V tretej tretine sa nám podarilo streliť dva góly, čo rozhodlo zápas. S výsledkom sme spokojní. Celá séria, nielen zápasy sú ťažké. Každý chce dať gól, preto sme radi, že nám to padlo v závere. Žŕdky ani nájazdy sa nepočítajú, počítajú sa iba góly. Preto sme radi, že sme ich dokázali streliť. Faul Dowa v úvodnej tretine som osobne nevidel. Stalo sa to za striedačkou Martina v mŕtvom uhle. Čo však poznám Dowa, je to určite férový hráč, ktorý nemal v sezóne vyšší trest. Určite v tom nebol úmysel, tímu však chýbal. Počas domáceho power-play nemal súper veľa streleckých pokusov, pri tých, ktoré mal, nás podržal brankár. Silou vôle sa nám podarilo domácich hráčov ubrániť. Melicherčík nás v zápase podržal, výborný výkon ale podal aj domáci brankár. Ich výkony sú podobné, nás však teší, že Marcel inkasoval menej gólov. Máme možno mečbal na svojich hokejkách. Toto sú však najťažšie zápasy. Martin určite nezloží zbrane, na čo sa musíme pripraviť. Uvidíme, ako to dopadne. Verím, že do najbližšieho zápasu dáme z našej strany všetko."

Miroslav Chudý (tréner HK Martin): "Myslím si, že sme odohrali lepšie stretnutie ako naposledy. Hrali sme dobre, zápasu nechýbali emócie ani bojovnosť. Do zápasu sme vstúpili dobre. Strelili sme gól. V druhej tretine sme inkasovali typický play-off gól, kedy sme držali puk. Spravili sme ale chybu, že sme stiahli puk pol metra do tretiny a inkasovali gól. Veľmi nešťastný, keďže sme do tohto momentu hrali dobre a nepúšťali súpera k ničomu. Dnešné stretnutie bolo o jednom góle. My sme žiaľ neboli efektívni, súper nás vyškolil z efektivity. V závere sme dvakrát prepadli, zle sme vyriešili situáciu dvaja na jedného. Hostia ponúknuté príležitosti využili. Naše prečíslenia či strely z medzikružia zostali nevyužité. Zle sme si prihrali, neboli sme efektívni, čo napokon rozhodlo. Čo mrzí, je fakt, že sme už štvrtý zápas nestrelili viac ako jeden gól z presilovej hry. V play-off sa takáto štatistika dokáže vypomstiť a často rozhoduje. Počas presilových hier nie sme dostatočne dôrazní, stále chceme hrať prostredníctvom prihrávok, čo k ničomu nevedie a len nás to stojí zápas. Určite ale nie je koniec. Neverím, že prehráme trikrát za sebou. Verím, že sa do Martina ešte vrátime. Musíme ale zlepšiť množstvo vecí a pokračovať v prinášaní emócií na ľad, ktoré dnes nechýbali. Zlepšiť sa však musíme v efektivite. Dnes sme strelili jeden, predtým ani len jeden gól. Do bránky sa musíme tlačiť ďaleko viac. Musíme sa zlepšiť v presilových hrách nakoľko v oslabeniach nám to ide celkom slušne. V rovnovážnom stave sa rozhodujú zápasy. Presilovou hrou si môžeme pomôcť, je to však málo. Keď už sa trápime v koncovke, práve početná výhoda môže byť tou vítanou pomocou. Nemyslím si, že by sa do tímu vrátili niektorí hráči, skôr budeme mať problémy s jeho vyskladaním do najbližšieho zápasu. Neviem, čo bude pozajtra, dnes to s viacerými hráčmi nevyzerá najlepšie. Je to ďalšia nepríjemnosť, s ktorou sa musíme vyrovnať. Barto zatiaľ vyzerá byť v poriadku, ešte ale absolvuje pred najbližších zápasom ďalšie vyšetrenie."

Lukáš Vartovník (útočník HK Spišská Nová Ves): "Určite som nestrelil najdôležitejší gól, pretože každý jeden bol v zápase rovnako dôležitý. Ak by sme nestrelili prvý, tým pádom by sme prehrávali a nemali možnosť chytiť sa v zápase. Každý jeden, či už prvý – vyrovnávajúci, druhý – rozdielový či tretí, boli pre zápas rovnako dôležité. Ak by sme nestrelili napríklad tretí, nemáme na hokejkách potrebnú pohodu a Martin by mal stále veľkú šancu vyrovnať. Každý zápas sa začína od stavu 0:0 a sme si vedomí, že každá prehra nás môže stáť sériu. Je preto jedno, či hráme doma alebo vonku. Na každý zápas sa pripravujeme rovnako ako Martin. Rozhodujú totiž chyby a dnes sme ich vyrobili menej ako súper. Domov odchádzame za stavu 2:3, pričom sériu chceme v sobotu ukončiť. Ak chceme splniť tento cieľ, dôležitý bude vyrovnaný výkon. Musíme sa vyvarovať chýb, hrať tvrdo, držať si puk a premieňať príležitosti. Samozrejme, dôležitý bude aj tímový výkon. Dnes si všetci hráči zaslúžia pochvalu. Od brankára až po posledného hráča na striedačke. Dnes všetci zvládli zápas tak po fyzickej ako aj psychickej stránke. Určite nás ako tím mrzí zákrok v úvodnej tretine. Stačil malý hit a chalan padol. Ozvali sa aj pokriky "Vychodňare", v hlavách sme si to ale ustálili a povedali si, že sa nebudeme znervózňovať. Prišli sme hrať hokej, čo sme aj ukázali. Ideme ďalej. Boli by sme určite radi, ak by na štadión mohli prísť fanúšikovia a vidieť atraktívny hokej. Robíme to práve pre fanúšika a z dôvodu opatrení nemohli diváci dnešný zápas vidieť. Dúfam, že to videli aspoň prostredníctvom internetového prenosu a s predvedenou hrou boli spokojní."

Jakub Burzík (obranca HK Martin): "Úvodná tretina bola z našej strany najlepšia. Boli sme nepríjemní, súpera sme dohrávavali. V podstate sme ľahšie získavali puky v pripravovali si príležitosti. V druhej tretine si súper prečítal našu hru, naša aktivita nám neprinášala potrebnú výhodu. Veľmi ma mrzí moja nepremenená príležitosť v závere druhej tretiny. Neviem, či som sa zľakol šance, puk mi ušiel, mohli sme ísť ale do vedenia 2:1, čo sa nestalo. Beriem to tak, že som zlyhal v rozhodujúcej príležitosti, počas ktorej sa lámal zápas. V predchádzajúcom zápase v Spišskej Novej Vsi sme neboli natoľko strelecky aktívni, dnes sme si síce dokázali šance vytvárať, musíme ich ale premieňať, najmä presilové hry, ktorých sme mali päť. Z nich sme využili jedinú. Efektivita nás v dnešnom zápase brzdila. V tretej tretine sme dvakrát prepadli v obrane, z čoho nám súper strelil dva góly. Hostia ponúknuté príležitosti dokonale využili a rozhodli o svojom víťazstve. Škoda nevyužitého power-play počas ktorého sme sa nedokázali presadiť. Zbrane určite neskladáme, do Spišskej Novej Vsi cestujeme s cieľom zvíťaziť. Nechceme sa ale zbytočne dostávať pod tlak, vieme, za čím ako tím ideme." (22:01:50)
Spišská Nová Ves rozhodla o víťazstve v tretej tretine. V sérii sa ujíma vedenia 2:3 po víťazstve 1:3. Góly: 5. Murček (Fafrák, Poliaček) – 33. Tyczynski (Rapáč, Hvila), 52. Vartovník (Lahtinen), 53. Lahtinen (Vartovník, Pichnarčík).

Koniec zápasu.

59:59

Kukumberg v závere minul bránku. Hostia sa dočkali víťazstva.

59:49

Zakázané uvoľnenie na strane hostí. Do konca tretiny zostáva jedenásť sekúnd.

59:16

Ostreľovanie hosťujúcej bránky pokračuje. Špirko ani Barto sa dnes do streleckej listiny nezapíšu.

58:54

Čížek pálil. Kukumberg s Bartom pri dorážke neuspeli.

58:50

Špirko od modrej. Puk sa odrazil od zadného mantinelu.

58:31

Oddychový čas domácich.

58:21

Fafrák s Murčekom sa doslova hádžu po puku, aby ho získali. Hostia však nemajú väčšie problémy s bránením.

57:58

Prázdna bránka domáceho tímu. Martin hrá power-play.

57:57

Oddychový čas hostí.

57:18

Murtazinovi ušiel puk. Jedna z posledných príležitostí domáceho tímu.

56:44

Domáci v plnom počte. Barto na ľadovej ploche.

56:14

Špirko zastavil puk. Ešte hľadal Babku.

55:48

Paulíny sa v oslabení dostal pred bránkovisko. Bránený dvojicou hráčov takmer poslal puk na bránku.

55:16

Dírer posiela puk do rohu klziska. Domáci potrebujú prečkať toto oslabenie.

54:43

Martin Barto (MAR) inkasuje dve minúty za krosček.

53:48

Džugan poslal puk naspäť do pásma domáceho tímu. Veľmi umne tým získali niekoľko sekúnd.

53:26

Hostia si strážia červenú čiaru. Toto je totálna obrana.

52:53

Spišská Nová Ves dala gól!
Zmätky zo stredného pásma sa pretavili do ďalšej chyby v obrane, ktorú potrestali Lukáš Vartovník s TIMIM JUHANI LAHTINENOM. Druhú asistenciu si pripisuje Michal Pichnarčík.

51:51

Poliaček vytlačený do stredného pásma. Veľké zmätky v domácej obrane.

51:31

Spišská Nová Ves dala gól!
Prečíslenie na hosťujúcej strane. Timi Lahtinen posunul puk do pravej strany na Lukáša Vartovníka, ktorý tentoraz nedáva Bernátovi šancu.

50:18

Džugan trafil hokejku brankára od ktorej sa puk odrazil do hornej žŕdky. Obrovské šťastie na domácej strane.

49:35

Hostia v plnom počte. Olejník na ľadovej ploche.

49:29

Poliaček len pohladil brankárovu lapačku. Melicherčík puk následne prikryl.

49:14

Ramenom vytlačený puk. Melicherčíkov zákrok.

49:08

Shepelev triafa betón brankára. Domáci v útočnom pásme.

48:31

Zakázané uvoľnenie na domácej strane. Poľahky získaná výhoda v prípade hostí.

48:16

Kukumberg na Shepeleva. Domáci rozohrávajú akciu.

47:34

Jakub Černý (SNV) inkasuje dve minúty za napadnutie. Navyše inkasuje aj osobný 10-minútový trest. Na trestnú lavicu k nemu prichádza aj Gabriel Olejník.

46:56

Moučka poslal puk do útočného pásma. Tam sú ale iba domáci hráči.

46:22

Dírer pri puku skôr ako Lahtinen. Domáci ho môžu opäť vyviezť.

45:35

Džugan si obkorčuľoval bránku. Bernát sa presúval medzitým na opačný roh, pričom hosťujúci útočník mal pred sebou už len voľnú bránku. Puk však končí zastrčený v betóne brankára, ktorý ho za bránkovú čiaru neposunul.

45:01

Vhadzovanie v útočnom pásme. Džugan na vhadzovaní proti Murčekovi.

44:37

Fabianom vystrelený puk s Vartovníkovým tečom takmer prekvapili Bernáta. Ten si pozíciu udržal.

43:56

Ordzovenský z diaľky. Babka jeho pokus zbrzdil.

43:19

Barto vysúva Kukumberga. Domáci útočník zakončoval z ostrého uhla.

42:51

Češík na opačnej strane takisto skúša šťastie. Bernát hru prerušil.

42:14

Cebák na modrej. Domáci majú výhodu vhadzovania v útočnom pásme.

41:55

Dírer s Ligasom čelia pokusu Lahtinena. Burzík až teraz môže vyhodiť puk.

41:23

Puk zastavený v strednom pásme. Na hokejke ho má teraz Moučka.

40:47

Fafrák po prenechaní puku od Poliačeka skúša pozornosť Melicherčíka. Hra je prerušená.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Napínavá séria pokračuje aj po druhej tretine. Aktuálne je stav nerozhodný a tak sa bude o víťazovi či prípadnom predĺžení rozhodovať v treťom dejstve.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:50

Antonov v závere skúša pozornosť Melicherčíka. Ďalší gól však v tejto tretine neuvidíme.

39:12

Hvila po prihrávke od Džugana končí za domácou bránkou. Tam bojuje o puk s Themárom.

38:55

Barto zastavil Moučku. Puk opúšťa domáce pásmo.

38:21

Fafrák na Poliačeka. Prihrávku zachytil Chovan.

37:56

Burzík po prihrávke od Poliačeka skončil natlačený v bránkovisku. Hra je prerušená.

37:25

Dírer v útočnom pásme neuspel. Melicherčík nemusel zasahovať.

36:44

Džugan z ostrého uhla. Bernát si pomohol ramenom.

36:12

Ligas na dvakrát neuspel. Gól mal pritom na hokejke.

35:36

Hostia v plnom počte. Černý na ľadovej ploche.

35:12

Fafrák na modrej. Hostia však domácich nepúšťajú do zakončenia.

34:56

Rapáč vyhadzuje puk. Domáci opäť s problémami.

34:16

Piačka v oslabení unikol domácim hráčom. Jeho nájazd Bernát zlikvidoval.

33:35

Jakub Černý (SNV) inkasuje dve minúty za hákovanie.

32:54

Poliaček prenechal puk Burzíkovi, ktorý zakončil vedľa bránky. Domáci ešte zostávajú v útočnom pásme.

32:07

Spišská Nová Ves dala gól!
Po chybe na modrej čiare sa k puku dostal Richard Rapáč, ktorý ho prenechal DAMIANOVI TYCZYNSKEMU. Druhú asistenciu si pripisuje Lukáš Hvila.

31:52

Melicherčík reklamuje postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku. Mal sa ho dopustiť Kukumberg.

31:22

Antonov s Poliačekom to teraz prekombinovali. Tretia prihrávka už v ich podaní bola zbytočná.

30:43

Nezastaviteľný Černý. Po jeho strele sa k dorážke mohol dostať Giľák.

30:17

Pri zakončení Chovana prichádza k posunutiu domácej bránky. Je potrebná technická asistencia.

29:22

Rapáč ešte pohrozil na opačnej strane. Domáci obrancovia si s ním poradili.

28:42

Dírer sa dobre zorientoval v útočnom pásme. Z otočky vyslal strelu do priestoru bránky.

28:16

Domáci v plnom počte. Špirko na ľadovej ploche.

27:53

Hančák udržal pásmo. Podarilo sa mu nahodiť puk pred bránku.

27:18

Moučka posiela puk vedľa bránky. Domáci ho následne vyhadzujú.

26:53

Hostia v plnom počte. Lahtinen na ľadovej ploche.

26:30

Shepelev zráža pokus Vartovníka. Domáci ešte nemajú puk v bezpečí.

26:15

Rastislav Špirko (MAR) inkasuje dve minúty za nebezpečnú hru vysokou hokejkou.

25:35

Černý od modrej. Strela na dorážku.

24:52

Timi Juhani Lahtinen (SNV) inkasuje dve minúty za nedovolené bránenie.

23:44

Hostia v plnom počte. Prečkali päťminútovú presilovú hru domáceho tímu.

23:41

Barto na ľadovej ploche. Napokon sa jeho zranenie neukázalo ako limitujúce.

22:41

Vidíme Romaňáka ako odchádza do šatne. Nezdá sa, že by to bolo spôsobené zranením.

22:31

Chovan posiela puk cez všetky čiary. Hostia získavajú cenné sekundy.

22:03

Fabian dostáva puk aspoň do stredného pásma. Zatiaľ bez súvislejšieho tlaku domácich hráčov.

21:32

K Hvilovi prichádza Kukumberg. Nasleduje súboj o puk.

21:02

Themár z pravej strany. Hvila okamžite vyhadzuje puk.

20:23

Shepelev sa vracia po vyhodený puk. K prihrávke sa okamžite hlási Antonov.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Po úvodnej tretine vedú domáci 1:0. V jej závere však prišli o Barta, ktorého nevyberaným spôsobom narazil Dow.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:38

Domáci vo štvorici. Díre na ľadovej ploche.

18:44

Václav Čížek (MAR) inkasuje dve minúty za údery.

18:44

Drydn Dow (SNV) inkasuje 5 + DKZ za vrazenie na mantinel.

18:44

Barto v opatere lekára, ktorý povoláva nosidlá. Domáci útočník následne opúšťa zimný štadión.

18:43

Barto tvrdo zrazený pri vlastnej striedačke. Okamžite sa strháva potýčka do ktorej je zapojený Dow s Fafrákom.

18:21

Chovan v pásme. Dobrý pokus.

18:17

Giľák príliš nadvihol puk. Ten tak preskočil aj bránku.

17:37

Materj Dírer (MAR) inkasuje dve minúty za držanie.

17:12

Dírer pred bránkou. K zakončeniu neprišlo.

16:40

Murček sa neprebil Ordzovenským. Pokračuje sa v strednom pásme.

16:10

Domáci v plnom počte. Shepelev na ľadovej ploche.

16:01

Rapáč na modrej. Puk mu preskočil hokejku.

15:34

Čížek zastavil puk. Špirko ho môže vyhodiť.

15:16

Hvila nad bránku. Burzík následne vyhadzuje puk.

14:43

Čížek vypicháva puk Moučkovi. Hostia sa musia vrátiť dozadu.

14:09

Aleksandr Shepelev (MAR) inkasuje dve minúty za hákovanie.

14:06

Lahtinen v postavení mimo hry. Hostia nemôžu pokračovať.

14:01

Murtazin za hosťujúcou bránkou. Paulíny si pýta prihrávku.

13:32

Poliaček z prvej. Melicherčík prerušil hru.

13:19

Hvila vracajúci puk Tyczynyskemu. Ten to má z diaľky.

12:43

Prihrávka do rohu na Dírera. Ten musí o puk zabojovať s Fabianom.

12:21

Novák spoza Čížeka. Bernát pozorný.

11:56

Novák už nestihne puk. Zakázané uvoľnenie na strane hostí.

11:21

Hančák udržal útočné pásmo. Barto po jeho zakončení vyhadzuje puk.

10:45

Dorážka Hvilu. Vzápätí Moučka z ľavej strany.

10:20

Vartovník pred bránku. Paulíny puk vyrazil.

09:41

Čížek pred Džuganom. Hosťujúca akcia zastavená v jej počiatku.

09:30

Hostia v plnom počte. Džugan na ľadovej ploche.

09:14

Murček prechádza okolo Vartovníka. Zakončenie z ľavej strany.

08:33

Shepelev do lapačky brankára. Hra je prerušená.

08:12

Antonov z prvej. Melicherčík pozorný.

07:48

Shepelev na modrej. Nachádza Kukumberga.

07:29

Róbert Džugan (SNV) inkasuje dve minúty za krosček.

06:57

Prihrávka na Chovana. Vzápätí Dow triafa Bernáta.

06:23

Vartovník v útočnom pásme. Spolu s ním Dow.

05:53

Lahtinen pri puku skôr ako Dírer. Domáci aj napriek tomu získali pásmo.

05:12

Kukumberg prihrával pred odkrytú bránku. Dvaja z domácich hráčov ho nedokázali dopraviť dnu.

04:35

Martin dal gól!
Pokus Miloša Fafráka ešte Melicherčík betónom vyrazil. K puku sa ale dostal MICHAL MURČEK, ktorý triafa odkrytú bránku. Druhú asistenciu si pripisuje František Poliaček.

03:40

Domáci v plnom počte. Dírer na ľadovej ploche.

03:09

Hančák od modrej. Burzík upratuje puk.

02:44

Rapáčov pokus z diaľky. Opäť nepresne.

02:11

Fabianova nahadzovaná prihrávka. Hvila sa ju snažil tečovať.

01:39

Matej Dírer (MAR) inkasuje dve minúty za napadnutie.

00:43

Černého nastrelený puk. Obtrel sa o konštrukciu bránky.

00:11

Fafrák s Džuganom v potýčke hneď na začiatku zápasu. Rozhodcovia to zatiaľ riešia dohovorom.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

HK Martin: Bernát (Krasanovský) – Burzík, Čížek – Shepelev, Cebák – Lavička, Ligas – Šimon, Jurášek – Fafrák, Murček, Poliaček – Antonov, Kukumberg, Barto – Dírer, Špirko, Themár – Paulíny, Babka, Murtazin

HK Spišská Nová Ves: Melicherčík (Surák) – Chovan, Dow – Hančák, Fabian – Pichnarčík, Ordzovenský – Romaňák, Olejník – Džugan, Černý, Giľák – Rapáč, Tyczynski, Hvila – Moučka, Vartovník, Lahtinen – Novák, Češík, Piačka

Rozhodca: Baluška, Stano – Šoltés, Janiga, Konc st. (inštruktor).
Aktuálny stav série medzi Martinom a Spišskou Novou Vsou je 2:2. Či dnes bude výhodou domáce prostredie alebo sa zopakujú úvody domácich dvojzápasových sérií, to ukáže samotné stretnutie.

HK Martin – HK Spišská Nová Ves 2:6 (0:4, 2:1, 0:1)
Góly: 27. Tabaček (Poliaček, Fafrák), 37. Špirko (Shepelev, Themár) – 4. Džugan (Giľák, Černý), 5. Rapáč (Lahtinen, Hančák), 9. Pichnarčík (Giľák, Černý), 12. Tyczynski (Lahtinen), 21. Tyczynski (Fabian, Rapáč), 50. Lahtinen (Hvila, Fabian).

HK Martin – HK Spišská Nová Ves 2:1pp (0:1, 1:0, 0:0 – 1:0)
Góly: 26. Themár (Shepelev, Špirko), 63. Murček (Fafrák, Burzík) – 7. Moučka (Hvila, Vartovník).

HK Spišská Nová Ves – HK Martin 2:5 (1:1, 1:3, 0:1)
Góly: 3. Černý (Dow, Giľák), 33. Džugan (Černý, Giľák) – 11. Dírer (Špirko, Burzík), 25. Barto (Kukumberg, Shepelev), 26. Murtazin (Burzík, Babka), 34. Thémar (Barto, Špirko), 59. Murček.

HK Spišská Nová Ves – HK Martin 2:0 (1:0, 1:0, 0:0)
Góly: 11. Vartovník (Moučka, Romaňák), 30. Giľák (Černý, Chovan)
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

HK VITAR Martin – HK Spišská Nová Ves

1:3

konec (1:0, 0:1, 0:2) Stav série: 2:3

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. Murček (Fafrák, Poliaček) – 33. Tyczynski (Rapáč, Hvila), 52. Vartovník (Lahtinen), 53. Lahtinen (Vartovník, Pichnarčík)

HK VITAR Martin: Bernát (Krasanovský) – Burzík, Čížek – Shepelev, Cebák – Lavička, Ligas – Šimon, Jurášek – Fafrák, Murček, Poliaček – Antonov, Kukumberg, Barto – Dírer, Špirko, Themár – Paulíny, Babka, Murtazin

HK Spišská Nová Ves: Melicherčík (Surák) – Chovan, Dow – Hančák, Fabian – Pichnarčík, Ordzovenský – Romaňák, Olejník – Džugan, Černý, Giľák – Rapáč, Tyczynski, Hvila – Moučka, Vartovník, Lahtinen – Novák, Češík, Piačka

Rozhodčí: Baluška, Stano – Šoltés, Janiga, Konc st. (inštruktor)

Průběh zápasu
1. třetina
01:39 MAR 2 Dírer, napadení
04:35 MAR 1:0 Murček (Fafrák, Poliaček)
07:29 SNV 2 Džugan, krosček
14:09 MAR 2 Shepelev, hákování
17:37 MAR 2 Dírer, držení
18:44 SNV 5+20 DKZ Dow, vražení na hrazení+vražení na hrazení
18:44 MAR 2 Čížek, bitka
Po 1. třetině
2. třetina
24:52 SNV 2 Lahtinen, nedovolené bránění
26:15 MAR 2 Špirko, vysoká hůl
32:07 SNV 1:1 Tyczynski (Rapáč, Hvila)
33:35 SNV 2 Černý, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
47:34 SNV 2+10 Černý, napadení+napadení
51:31 SNV 1:2 Vartovník (Lahtinen)
52:53 SNV 1:3 Lahtinen (Vartovník, Pichnarčík)
54:43 MAR 2 Barto, krosček
Konec