Menu

Hokej

Play-off Chance ligy

HC Dukla Jihlava – HC Stadion Litoměřice

3:1

konec (1:0, 1:1, 1:0) Stav série: 4:3

30.03.2021, 17:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Čtvrtfinále • Tomáš Kalas (@tomascipy)

Tipsport: 2.0 4.2 3.07 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:44

Souboj o kotouč hned několika plejerů z obou stran u trestné lavice už nic neřeší, Jihlava zvládla sedmé utkání a postupuje do semifinále, když vstala z mrtvých!

59:06

Zadražil vedl brejk 3 na 1 proti prázdné brance, celkem nepochopitelně to chtěl dotáhnout do branky sám, přitom měl před sebou stojícího Marcela. Toho také napálil do holenních chráničů!

58:40

Blízko čtvrté brance byl Fronk, trefil z úhlu ale boční síťku litoměřické branky! Litoměřice tak okamžitě otáčí hru a tlačí se zpátky do útočného pásma.

57:42

Ohromný závar před hostující brankou, kdy vše nastartovala střela Miškáře, kterou dorážel Jícha. Na hranici brankoviště se navíc dostal Výtisk a dělal tam pořádný bordel, přičemž mohl ideálně dorazit střelu Svobody z levého kruhu, jenže stále je to 3:1! Žukov pár chvil poté navíc přišel o masku a došlo k přerušení.

56:07

Jihlava si cestu za postupem komplikuje! Vlastimil Bilčík (JIH) dostává za vysokou hůl dvě minuty a Litoměřice mohou snížit na jednu branku rozdílu, navíc ve variantě 6 na 4.

56:03

A hosté to zkouší v šesti hráčích, hrají tak nyní již absolutní vabank!

50:15

50:15 Tomáš HAVRÁNEK - 3:1

50:15

Dukla právě vstřelila branku!
A situace je pro domácí o to lepší, že se trhají na dvě branky! Skořepa si zpracoval nahrávku podél prken a vznikl v útočném pásmu moment přečíslení 2 na 1. Domácí kapitán se vůbec neunáhlil, dal TOMÁŠI HAVRÁNKOVI mezi kruhy naprosto přesnou přihrávku, kterou „Havran“ využil na nekompromisní vingl – 3:1! Asistence: Josef Skořepa.

48:10

Konečný dokonale obkroužil pásmo, vytáhl Žukova z kasy a mimo jeho dosah už pouštěl puk pod sebe do brankoviště, kde se na dorážku tlačil Urban, proti dvěma obráncům Jihlavy ale s dorážkou neuspěl a Jihlava přežila jistě největší šanci kališníků v této třetině!

39:06

A ta přišla posléze, když Válek našel parádně před brankou naprosto volného Holého, tomu ve finální fázi ale puk uskočil a nepřišlo tak očekávané zakončení!

37:02

Skořepa zachyboval při snaze vyhodit a poslal kotouč jenom před branku, kde číhal Urban. Ten se právě už chystal na zakončení, místo očekávané nahrávky na Stehlíka, který by zakončoval jistojistě do prázdné branky, přišlo samostatné zakončení, to zamířilo vedle vzdálenější tyče!

31:18

Jan Holý (LTM) zanechal hůl pod Jiránkem po souboji, načež přišlo hákování ze strany obránce Litoměřic. Proto to jsou dvě minuty za hákování a Jihlava má druhou přesilovku.

29:52

29:52 Josef SKOŘEPA - 2:1

29:52

Dukla právě vstřelila branku!
Dukla však bleskově bere vedení zpátky! Litoměřická obrana ve středním pásmu zcela propadla a do tandemu vyjeli Tomáš Čachotský s JOSEFEM SKOŘEPOU, přičemž druhý jmenovaný to vzal jednoduše na sebe a trochu překvapivě propálil Krále pod lapačkou na otevřeném prostoru bližší tyče – 2:1! Asistence: Tomáš Čachotský.

28:27

28:27 Patrik MIŠKÁŘ - 1:1

28:27

Litoměřice právě vstřelily branku!
A třetí vyloučení Dukly už Stadion trestá! Hostům nešla kombinace přes levou stranu, proto Holý posunul podél modré na PATRIKA MIŠKÁŘE, jehož střela se již z pravé strany ujala a Žukovovi propadla pod lapačkou. Jedeme tak opět od začátku – 1:1! Asistence: Jan Holý, Martin Procházka.

27:56

Matěj Zadražil (JIH) míří jako třetí hráč Jihlavy na trestnou a je potřeba podotknout, že vyloučení stála Jihlavu druhý zápas série. Tentokrát bude člen bývalého juniorského výběru Energie, který hrál MHL, sedět na trestné za faul loktem.

22:28

Tomáš Havránek (JIH) může být rád, že dostává pouze dvě minuty. Zahákoval jak Válka, tak i v signalizované výhodě prudce narazil na mantinel Urbana. Dostává však jenom trest za první faul a Dukla tak bude hrát klasicky 4 na 5 dvě minuty.

16:35

Patrik Marcel (LTM) secvakl Čachotského mezi své tělo a tyč hostující klece. Tento zákrok byl posouzen jako držení, a tak Jihlava sehraje první přesilovou hru.

16:03

Jakub Illéš s Tomášem Jiránkem zahráli další povedenou kombinaci, Illéš si srovnal puk na střelu zblízka, kterou ale Král vyrazil před sebe. Právě v této oblasti se ale motal Jiránek, z těžké pozice nedokázal zasunout do branky!

14:00

A mohlo to být hned 2:0, jenže Tomáš Král ze své torny vytasil fantastický zákrok! Fronk našel před kasou zcela nepokrytého Illéše, který si puk potáhl ještě do bekhendu, jeho zakončení ale našlo jenom lapačku hostujícího brankáře, kam se v poslední možnou chvíli část jeho výstroje dostala!

13:25

13:25 Tomáš HAVRÁNEK - 1:0

13:25

Dukla právě vstřelila branku!
Jihlava se ujímá důležitého vedení! Lichanec našel po přistrčení od Mareše křížem v útočném pásmu TOMÁŠE HAVRÁNKA, který si počkal, dostal se před obránce a z mezikruží nekompromisně vymetl pravý vingl Královy branky, který toho přes clonu před sebou moc jednoduše neviděl – 1:0! Asistence: Peter Lichanec, Lukáš Mareš.

10:25

Po vypršení oslabení měla Dukla parádní příležitost na otevření skóre! Strejček se dostal ke střele z mezikruží, následně k dorážce, obě však Král vykryl, přičemž dorážku do odkryté klece vykopl špičkou betonu! Parádní zákrok hostujícího brankáře.

08:15

Po komerční přestávce se rozjede první přesilovka zápasu. Dostanou jí Litoměřice poté, co Filip Eliáš (JIH) zasáhl do obličeje hokejkou Válka a dostává dvě trestné minuty.

HC Dukla Jihlava – HC Stadion Litoměřice

3:1

konec (1:0, 1:1, 1:0) Stav série: 4:3

Zpět na online

Branky a nahrávky: 14. T. Havránek (Lichanec, Mareš), 30. Skořepa (Čachotský), 51. T. Havránek (Skořepa) – 29. Miškář (J. Holý, Procházka)

HC Dukla Jihlava: Žukov (Jan Brož) – T. Černý, D. Kolář (A), Dundáček, Mareš, Bilčík, Strejček, Eliáš – Jiránek, Fronk, Illéš – Čachotský (A), Skořepa (C), Vítězslav Brož – T. Harkabus, M. Zadražil, Pekr – T. Havránek, Lichanec, Juda.

HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, Baláž, Výtisk (C), J. Holý, Kremláček, Jebavý (A) – T. Svoboda, Miškář, Procházka – Berka, Toman, Válek – L. Stehlík, Urban, Konečný – Jindra, Jícha, Jánský – Soukup.

Rozhodčí: Pešina, Pražák – Kreuzer, Polonyi

Průběh zápasu
1. třetina
08:15 JIH 2 Eliáš, vysoká hůl
13:25 JIH 1:0 T. Havránek (Lichanec, Mareš)
16:35 LTM 2 Marcel, držení
Po 1. třetině
2. třetina
22:28 JIH 2 T. Havránek, hákování
27:56 JIH 2 M. Zadražil, faul loktem
28:27 LTM 1:1 Miškář (J. Holý, Procházka)
29:52 JIH 2:1 Skořepa (Čachotský)
31:18 LTM 2 J. Holý, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
50:15 JIH 3:1 T. Havránek (Skořepa)
56:07 JIH 2 Bilčík, vysoká hůl
Konec