Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK Poprad – HK DUKLA Trenčín

3:5

konec (2:1, 1:2, 0:2)

21.03.2021, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • 50. kolo • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Tipsport: 1.56 5.3 4.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:45

Trenčín dal gól!
Dukla definitívne potvrdzuje víťazstvo v tomto zápase. Popradčania tridsať sekúnd pred tretím klaksónom získali už útočné pásmo, Seigova strela od modrej však bola zblokovaná. Puk skončil na hokejke MAREKA HECLA a ten gólom takmer cez celé klzisko zavŕšil svoj hetrik v tomto zápase!
Bez asistencie.

57:41

Domáci tréner Peter Mikula si vyžiadal oddychový čas.

48:10

Trenčín dal gól!
Po ôsmich sekundách od vylúčení idú hostia po prvýkrát v zápase do vedenia. Starosta si prevzal prihrávku za ľavým kruhom, vynikajúco načasoval strieľanú prihrávku pred bránkovisko na hokejku AARONA BERISHU a ten len usmernil puk poza Hamerlíka.
Asistencie: Tomáš Starosta, Carl Ackered.

48:02

Domáci obranca Steven Seigo a útočník Dukly Oliver Okuliar sa do seba trošku pustili, Seigo dostáva dve minúty za krosček a Okuliar dve minúty za hrubosť. Bude sa hrať v štyroch proti štyrom.

44:57

Marcel Haščák predviedol individuálnu akciu, prekĺzol poľahky pomedzi kruhy, odtiaľ švihom zakončoval a trafil hornú žŕdku. Konštrukcia brány za Valentom zazvonila v priebehu zápasu po druhýkrát.

40:23

Hneď v úvode tretej tretiny majú Popradčania presilovkovú možnosť. Dve minúty za podrazenie dostáva Carl Ackered.

37:23

Trenčín dal gól!
Trenčanom výborne vyšla presilovková kombinácia a po tretíkrát v zápase vyrovnávajú. Ackered spoza pravého kruhu posunul na úroveň bránkovej čiary Paukovčekovi, ktorý to posunul krížom k druhej žŕdke MAREKOVI HECLOVI a ten z prvej úspešne dorazil cez Hamerlíka.
Asistencie: Lukáš Paukovček, Carl Ackered.

36:04

Tak brankár Peter Hamerlík to teraz so svojím vyhodením puku prepískol. Nadvihol to veľmi vysoko a dostáva dvojminútový trest za vyhodenie puku. Trest si odsedí Matúš Paločko.

33:38

Poprad dal gól!
Možno také menšie hokejové: nedáš, dostaneš. Ferenyi nepremenil predchádzajúcu šancu, a tak dopredu vyrazili domáci. Po prihrávke z rohu klziska od Svitanu Haščák netrafil puk spred bránky, bol tam však aj IVAN VIŠNEVSKIJ a ten sa z blízkosti už nemýlil.
Asistencie: Patrik Svitana, Dávid Skokan.

33:18

Hecl vykúzlil spoza popradskej bránky výbornú prihrávku na blízko stojaceho Nicolasa Ferenyiho, ktorý zakončil z prvej, Hamerlík však zázračne aj možno s pomocou šťastia vyrazil.

29:12

Popradčania toto oslabenie ustáli a vyrazili ihneď dopredu. Svitana strieľal z pravého kruhu, Valent vyrazil na opačnú stranu, kde bol Skokan majúci pred sebou odkrytú bránu, no z dorážky z prvej zaváhal a netrafil.

27:03

Trenčianska Dukla si zahrá presilovú hru. Daniel Brejčák sa voči Heclovi previnil držaním.

23:16

Domáci mohli opäť viesť v zápase. Preisinger dobrou prihrávkou našiel z druhej vlny prichádzajúceho Seiga medzi kruhmi, ktorý zamieril a za Valentom zazvonila žŕdka!

22:28

Trenčín dal gól!
Dukla výborne vstupuje do druhého dejstva vyrovnáva. Hostia ostali v útočnom pásme po neúspešnom prečíslení. Na modrú čiaru to dostal Ackered, ktorého príklep betónom vyrazil do strany, kde bol pripravený MAREK HECL a z dorážky sa nemýlil.
Asistencie: Carl Ackered, Erik Rajnoha.

19:41

Poprad dal gól!
Domáci využili ešte popresilovkový tlak a opäť sa ujímajú vedenia v zápase gólom do šatne. Svitana z pravého kruhu posunul pred bránku Skokanovi, ktorý to perfektne posunul meter pred seba JAMESOVI LIVINGSTONOVI a proti jeho strele z prvej bol už Valent bezmocný.
Asistencie: Dávid Skokan, Patrik Svitana.

17:37

Počas prieniku Popradu do útočného pásma sa v priestore pri trenčianskej striedačke zakliesnili do seba hráči a neostane to bez vylúčenia. Po dve minúty za hrubosť dostávajú Marcel Haščák, Ryan Devine a Oliver Okuliar. Poprad si teda zahrá presilovku.

16:54

Matej Paločko sa na ľavom kruhu dostal k odrazenému puku, pozrel sa ihneď za seba, našiel prihrávkou na pravom kruhu voľného Bjalončíka, ktorý mal pred sebou už len Valenta. Skúšal ho prekvapiť tzv. teplomerom, no trenčiansky gólman puk zachytil.

14:06

Bokrošova strela bola spomalená, puk následne skončil v nebezpečnom priestore pred bránkou, skúšal to Reddick, no Hamerlíka tiež neprekonal.

12:45

Lukáš Handlovský si v súboji s Tomášom Bokrošom neporadil bez nedovoleného zákroku. Je vylúčený za hákovanie.

09:34

Trenčín dal gól!
Dukla využíva presilovú hru a máme vyrovnané. Vojaci opätovne získali útočné pásmo, Reddick po modrej čiare posunul Tomášovi Bokrošovi, ktorého tvrdú delovku dokázal šikovne tečovať AARON BERISHA.
Asistencie: Tomáš Bokroš, Kruise Reddick.

08:22

Budeme svedkami prvej presilovej hry v zápase, ktorú si zahrá Dukla. Marcel Haščák dostáva dve minúty za hákovanie.

06:21

Poprad dal gól!
Kamzíci otvárajú skóre tohto dnešného duelu. Nahodený odrazený puk z rohu klziska skončil medzi kruhmi na hokejke Seiga, ktorý vystrelil a Valent vyrážal. Okamžite reagoval DÁVID SKOKAN a z otočky prízemnou strelou prekonal trenčianskeho gólmana.
Asistencia: Steven Seigo.

HK Poprad – HK DUKLA Trenčín

3:5

konec (2:1, 1:2, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 7. Skokan (Seigo), 20. Livingston (Skokan, Svitana), 34. Višnevskij (Svitana, Skokan) – 10. Berisha (Bokroš, Reddick), 23. Hecl (Ackered, Rajnoha), 38. Hecl (Paukovček, Ackered), 49. Berisha (Starosta, Ackered), 60. Hecl

HK Poprad: Hamerlík (Vošvrda) – Drgoň, Brejčák, Seigo, Višnevskij, Ulrych, Kramár, Hodorovič – Svitana, Skokan, Haščák – Tavi, Preisinger, Handlovský – Mashinter, Zagrapan, Livingston – Matúš Paločko, Bjalončík, Matej Paločko – Mešár

HK DUKLA Trenčín: Valent (Gabriš) – Ackered, Lemcke, Starosta, Bokroš, Jalasvaara, Ilenčík, Honzek, Rajnoha – Hecl, Paukovček, Sádecký – Okuliar, Rehuš, Kukuča – Kettunen, Reddick, Berisha – Krajč, Ferenyi, Devine

Rozhodčí: Baluška, Stano – Durmis, Kacej

Průběh zápasu
1. třetina
06:21 POP 1:0 Skokan (Seigo)
08:22 POP 2 Haščák, hákování
09:34 TRE 1:1 Berisha (Bokroš, Reddick)
12:45 POP 2 Handlovský, hákování
17:37 TRE 2 Devine, hrubost
POP 2 Haščák, hrubost
TRE 2 Okuliar, hrubost
19:41 POP 2:1 Livingston (Skokan, Svitana)
Po 1. třetině
2. třetina
22:28 TRE 2:2 Hecl (Ackered, Rajnoha)
27:03 POP 2 Brejčák, držení
33:38 POP 3:2 Višnevskij (Svitana, Skokan)
36:04 POP 2 Hamerlík, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
37:23 TRE 3:3 Hecl (Paukovček, Ackered)
Po 2. třetině
3. třetina
40:23 TRE 2 Ackered, podrážení
48:02 POP 2 Seigo, krosček
TRE 2 Okuliar, hrubost
48:10 TRE 3:4 Berisha (Starosta, Ackered)
59:45 TRE 3:5 Hecl
Konec