Menu

Další

UFC

Alexej Olejnik - Chris Daukaus

Daukaus

konec

21.02.2021, 03:15 • UFC APEX, Las Vegas • Aleš Pur (@PurAles)

Půlka hlavní karty je za námi, program ale ještě ani zdaleka nekončí. Buďte i nadále s námi. (03:24:38)
Viděli jsme Daukausův velký nápor a smršť úderů. V postoji zápasu jednoznačně vládl a soupeře prakticky k ničemu nepustil. Připsal si svou třetí výhru v rámci UFC a jelikož porazil borce z elitní desítky žebříčku těžké váhy, dá se čekat jeho slušný posun vzhůru.

1:55

Daukausovo nekompromisní ukončení

1:55

Je dobojováno, tohle bylo hodně rychlé! Daukaus předvedl drtivou kombinaci, Olejnik se pouze u pletiva bránil v krytu, nešlo to však vydržet donekonečna. Po několika opravdu velkých peckách na hlavu skočil Herb Dean mezi oba bojovníky a zápas ukončil!

1:24

V boxu bude mít zřejmě převahu Daukaus, nesmí ale přepadávat.

0:53

Olejnik chytil soupeřovu nohu a chtěl páčit, musel si ale dát ihned pozor na kladiva od soupeře.

0:25

Hned jsme se dostali k pletivu, tyhle klinče, to bude vyhovovat zejména Olejnikovi.

Začalo první kolo.
Oba borci jsou již připraveni, zápas může začít.
Zápas se uskuteční v UFC Apex v Las Vegas a začátek je naplánován na 3:10, což se však může změnit v závislosti na předcházejících duelech. Každopádně si jej ale nenechte ujít, jste k němu všichni zváni.
Ve třetím duelu hlavní karty se představí další z veteránů MMA, Alexej „The Boa Constrictor“ Olejnik (bilance 59-14-1, v UFC 8-5). Hned 46 výher zaznamenal přes submisi, ve kterých je skutečným mistrem. Své o tom ví i Viktor Pešta, kterého Alexej utáhl na ezekiel choke. To je jeho specialita, takto za svou kariéru uškrtil hned čtrnáct bojovníků, v jedné pyramidě dokonce vyhrál na tento způsob všechny zápasy! Jeho poslední utkání však pro něj nedopadlo dobře, v srpnu loňského roku jej ve druhém kole ukončil na TKO Derrick Lewis.

Proti němu se postaví Chris Daukaus (bilance 10-3, v UFC 2-0), ten je zase mistr přes ukončení na KO/TKO, hned devět z deseti výher získal právě takto a celkově vzato nedává bodovým sudím mnoho práce, pouze jeden jeho zápas byl na plný počet kol. Naposledy se Daukaus představil v říjnu loňského roku a po 45 vteřinách ukončil Rodriga Mascimenta Ferreiru.
Dobré ráno u další akce UFC, tentokrát pod názvem UFC Fight Night: Blaydes vs. Lewis. Společně se podíváme na zápas v těžké váze, ve kterém se střetnou Alexej Olejnik a Chris Daukaus.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 03:10.

Alexej Olejnik - Chris Daukaus

Daukaus

konec


Rozhodčí: Herb Dean