Menu

Hokej

NHL

Anaheim Ducks – Minnesota Wild

1:5

konec (0:2, 1:1, 0:2)

21.02.2021, 03:07 • Honda Center, Anaheim • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.82 4.03 2.17 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (05:41:45)
Tři hvězdy utkání:

1. Kevin Fiala (MNS) 2+1
2. Jared Spurgeon (MNS) 0+1
3. Jani Hakanpää (ANA) 0+0
Československá stopa v utkání

Do dnešního souboje nenastoupil nikdo z českých ani slovenských hokejistů.
Kdo se postavil do brankoviště?

John Gibson (ANA) – 24 zákroků, 5 OG, úspěšnost 82,7%, odchytal 59:44
Kaapo Kähkönen (MNS) – 25 zákroků, 2 OG, úspěšnost 92,5%, odchytal 59:50
Střely na branku: 27 – 29
Je konec! Minnesota zvládla dnešní souboj na ledě Anaheimu a vítězí vysoko 5:1. Hosté ve třetí třetině kralovali na ledové ploše a odmítli snahu Anaheimu o návrat do utkání. Ve 46. minutě se krásnou střelou prosadil Victor Rask. Aktivita Minnesoty navíc nepolevovala a Joel Eriksson Ek přidal další branku. V závěrečných minutách už se Anaheim do tlaku nedostal.

Konec zápasu.

59:41

Kaapo Kähkönen ještě musel vytáhnout dobrý zákrok! Hostující brankář si dal pozor na nahození Getzlafa z pravé strany a poradil si i s následnou dorážkou!

59:02

Jakob Silfverberg před brankou Minnesoty ve vzduchu tečoval nahození z levé strany, ale od jeho hokejky se puk odrazil jen do betonu brankáře.

58:14

Isac Lundeström se skvěle dostal do útočného pásma, kde si našel prostor pro zakončení, ale jeho pokus skončil vedle vzdálenější tyčky.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:28

Nick Bjugstad protečoval puk ven z obranného pásma. Jani Hakanpää kotouč okamžitě zavezl zpátky, jenže nahozením z velké vzdálenosti nenadělal brankáři problémy.

57:10

Kevin Fiala dostal přihrávku na útočnou modrou čáru, odkud nahodil puk na branku. Pozorný Gibson si tentokrát připsal snadný zákrok.

56:28

Bonino dostal přihrávku na pravou stranu, odkud zakončil příklepem, ale jeho pokus skončil na betonu Gibsona. Minnesota teď nepouští Anaheim takřka k ničemu.

56:02

Nico Sturm se dobrým napadáním dostal k puku a najednou se zjevil sám před Gibsonem. Hostující hráč byl situací natolik překvapen, že trefil jen lapačku domácího brankáře!

55:34

Ryan Getzlaf dostal přihrávku na pravou stranu, protáhl se podél mantinelu do útočného pásma, ale Kaapo Kähkönen skvěle zasáhl.

55:08

Anaheim už by se nejraději viděl v šatně. Hostující hráči se skvěle pohybují a získávají odražené kotouče. Minnesota si závěr duelu užívá.

54:26

54:26 Joel Eriksson Ek - 1:5

54:26

Minnesota právě vstřelila branku!
Nádherná akce Minnesoty! Hostující celek nakonec přidává i pátou branku a Kevin Fiala chytrou zadovkou našel spoluhráče, který místo zakončení ještě poslal přihrávku na levý kruh a JOEL ERIKSSON EK trefil odkrytou klec. Asistence: Ryan Hartman, Kevin Fiala.

54:13

Hosté v plném počtu.

54:02

Ryan Getzlaf dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud okamžitě vypálil příklepem, ale jeho ránu Kaapo Kähkönen vyrazil betonem.

53:19

Až nyní se hokejistům Minnesoty podařilo vyhodit puk přes všechny čáry za branku Anaheimu. Domácí celek musí rozjet novou akci od Gibsona.

53:05

Anaheim se sice usadil v útočném pásmu, jenže kombinace domácího celku skončila nepřesným zakončením z levé strany. Foligno poté puk nevyhodil.

52:13

Anaheim si zahraje přesilovku. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Hartman.

52:11

Sam Steel si sjel na přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud pohotově vypálil příklepem, jenže Kaapo Kähkönen dobrým zákrokem potvrdil svůj skvělý výkon.

51:35

Staňte se fanoušky NHL.cz!

51:35

Joel Eriksson Ek si hledal prostor pro zakončení v prostoru mezi kruhy. Kotouč jeho směrem poslal Kevin Fiala, ale švédský útočník už nezakončil.

51:05

Jani Hakanpää si sjel pro přihrávku do obranného pásma, kde se dobře otočil a poslal přihrávku na Huttona. Druhý jmenovaný se ale nechal odstavit.

50:32

Jared Spurgeon v rohu útočného pásma přitlačil na hrazení Ryana Getzlafa. Domácí zkušený hokejista puk ještě odehrál do bezpečí.

50:00

Do konce dnešního souboje zbývá závěrečných deset minut a Minnesota si zatím bez problémů hlídá své vedení. Backes sice pálil z pravé strany, ale daroval brankáři snadný zákrok.

49:26

Nick Bjugstad si sjel na přihrávku z rohu útočného pásma a pohotově se položil do zakončení. Jeho projektil schoval Gibson mezi betony.

49:10

Matt Dumba vyhodil puk odrazem o mantinel ven z obranného pásma. Za jeho pobídkou ještě spěchal Bjugstad, jenže kotouč končí na zakázaném uvolnění.

48:32

Zach Parise si sjel na přihrávku na útočnou modrou čáru, odkud puk nahodil před branku Anaheimu, jenže nikdo v bílém dresu Wild se za kotoučem nehnal.

48:05

Jakob Silfverberg při napadání rozehrávky Minnesoty získal kotouč pro domácí celek a dostal se do útočného pásma. Jeho pokus z úhlu však trefil jen boční síť.

47:36

Jordan Greenway dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud poslal puk po mantinelu za branku Anaheimu. Nikdo v bílém jeho úmysl nepochopil.

47:05

Kevin Fiala napadal rozehrávku domácího celku ve středním pásmu. Švýcarský hokejista dnes předvádí opravdu skvělý výkon a snaží se útočit na hattrick.

46:32

Minnesota se znovu vydala do útočného pásma, jenže aktivní Kirill Kaprizov neměl proti přesile obránců v černém sebemenší šanci na úspěch.

45:45

45:45 Victor RASK - 1:4

45:45

Minnesota právě vstřelila branku!
Minnesota navíc přidává svou čtvrtou branku v dnešním souboji! Do útočného pásma se dostal Kaprizov, který poslal přihrávku na pravý kruh a VICTOR RASK dělovkou nad beton propálil Gibsona. Asistence: Kirill Kaprizov, Mats Zuccarello.

45:32

Brankář Gibson vyjel za svou branku a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Minnesota ve třetí části výborně napadá rozehrávku Anaheimu a nepouští domácí do šancí.

45:03

Nicolas Deslauriers projel s kotoučem po pravém křídle do útočného pásma, jenže jeho nahození bekhendem skončilo vedle levé tyčky.

44:23

Jakob Silfverberg se poněkolikáté v dnešním souboji dostal k dorážce v útočném pásmu, jenže z ostrého úhlu poslal puk jen do boční sítě. Silfverberga dnes trápí muška.

44:16

Gibson si dal pozor na zakončení Kevina Fialy z pravého kruhu a bez problémů schoval kotouč do lapačky. Vhazuje se po levé ruce domácího brankáře.

43:01

Až po třech minutách se přerušuje hra. Backes se dostal na levý kruh, odkud zakončil zápěstím, ale hostující brankář jeho ránu ukryl v lapačce.

42:37

Kirill Kaprizov se vrátil do obranného pásma a v mezikruží zastavil přihrávku z pravé strany. Také ruský ostrostřelec dnes hraje povedené utkání.

42:10

Kevin Shattenkirk si v obranném pásmu řekl o přihrávku a dobře se s kotoučem otočil. Jeho následná rozehrávka na levé křídlo už byla o něco horší.

41:34

Ben Hutton dostal nabito na modrou čáru, jenže příliš dlouho váhal se zakončením a trefil jen prvního soupeře před sebou. Pokračuje se v bojovném duchu.

41:05

Josh Mahura nahodil puk po levém křídle do útočného pásma. Za kotoučem se hnal Ryan Getzlaf, který se však neprosmýkl do zakončení.

40:32

Jani Hakanpää se na pravé straně útočného pásma dostal k volnému kotouči, který chtěl nahodit na branku soupeře, ale trefil jen Matta Dumbu.

40:10

Anaheim uspěl na úvodním vhazování dnešního souboje. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale akce vedená po pravém křídle skončila nepřesnou přihrávkou.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 4:57.
Střely na branku: 16 – 20
Druhá třetina končí! Minnesota si i po čtyřiceti minutách drží dvoubrankové vedení. Hned v úvodu prostřední části totiž přidal druhou branku v utkání Kevin Fiala. Anaheim ve zbytku třetiny ještě zabral a dočkal se branky. Krásnou dělovkou se prosadil Mahura. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:3.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:09

Rickard Rakell si v útočném pásmu našel cestičku k odraženému kotouči a zakončil zápěstím. Jeho projektil však prosvištěl kolem zadní tyčky.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:23

Kevin Shattenkirk chtěl střílet od modré čáry, ale do jeho rány se postavil obránce v bílém dresu, který kotouč srazil až k mantinelu.

38:02

Kevin Fiala dostal přihrávku na pravou stranu, odkud kotouč nahodil do útočného pásma, jenže jeho pobídka skončila u hráčů v černém.

37:32

Nicolas Deslauriers vybojoval volný kotouč ve středním pásmu a odehrál puk na levou stranu, kam si sjel Rowney. Další akce Anaheimu však skončila ztraceným pukem.

37:02

Aktivní Josh Mahura se znovu prosmýkl až do útočného pásma a bekhendem poslal nebezpečnou přihrávku před branku. Getzlafovi scházelo několik centimetrů.

36:29

36:29 David BACKES - 1:3

36:29

Anaheim právě vstřelil branku!
Kačeři se za zvýšenou aktivitu dočkali odměny! Anaheim prolomil střeleckou smůlu a snižuje na rozdíl dvou branek. Přihrávku na levou stranu útočného pásma dostal Josh Mahura, který tvrdě vypálil a DAVID BACKES jeho ránu tečoval do sítě. Asistence: Josh Mahura, Kevin Shattenkirk.

36:05

Cam Fowler nahodil puk od modré čáry, ale gólman Minnesoty proti jeho pokusu vytáhl další snadný zákrok. Anaheim však v posledních minutách přidal.

35:32

Kevin Shattenkirk tentokrát dostal nabito na levý kruh, odkud vyslal tvrdou ránu příklepem, ale opět trefil jen beton připraveného brankáře Minnesoty.

35:02

Ryan Getzlaf získal volný puk ve středním pásmu a prudkou přihrávkou na levou stranu oslovil Steela. Druhý jmenovaný však z úhlu mířil do boční sítě.

34:32

Kevin Fiala se v obranném pásmu dostal k volnému kotouči, který si dobře zpracoval a vyvezl jej až do pásma útočného. Švýcarský útočník je dnes velmi aktivní.

34:12

Ryan Getzlaf dostal přihrávku do středního pásma, jenže špatným zpracováním přišel o puk a pustil Minnesotu do brejku. Marcus Foligno však trefil jen beton brankáře Gibsona.

33:51

Hosté v plném počtu.

33:07

Kevin Shattenkirk dostal přihrávku na modrou čáru, ale kotouč mu přes čepel přeskočil do středního pásma a Anaheim musí vyklidit útočné pásmo.

32:35

Cam Fowler dostal nabito na modrou čáru, odkud poslal kotouč před branku Minnesoty, jenže zadáci v bílém pokračují v pozorném defenzivním výkonu.

32:10

Terry ihned po vyhraném vhazování v útočném pásmu vypálil od modré čáry, ale trefil prvního obránce. Anaheim přesto nadále drží puk v útočném pásmu.

31:51

Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Ian Cole – 2 min., držení).

31:32

Joel Eriksson Ek vybojoval puk na pravé straně útočného pásma, odkud přihrál mezi kruhy, ale dojíždějící Jordan Greenway už zakončit nestačil.

31:05

Foligno se po pravém křídle prosmýkl do útočného pásma, ale Jani Hakanpää se před něj výborně natlačil tělem a odehrál puk odrazem o hrazení.

30:29

Ben Hutton dostal přihrávku do jízdy do středního pásma, odkud puk nahodil za branku Minnesoty, jenže domácí útočníci jsou dnes v osobních soubojích nedůrazní.

30:05

Brodin podpořil ofenzivu Minnesoty výletem po pravém křídle, odkud ještě přihrál na levý kruh, ale Joel Eriksson Ek slabou střelou daroval Gibsonovi snadný zákrok.

29:29

Nicolas Deslauriers dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud zakončil zápěstím, jenže ani jeho pokus nemířil mezi tři tyče.

29:02

Jared Spurgeon se po levém křídle tlačil do útočného pásma, ale Nicolas Deslauriers se s ním výborně vrátil a přitlačil soupeře k hrazení.

28:28

Nico Sturm se v útočném pásmu natahoval po přihrávce zpoza branky, jenže pokus o zakončení se mu vůbec nepovedl a hostující hráč ještě zlomil hokejku.

28:02

Cam Fowler nahodil puk do útočného pásma, kam spěchal Jani Hakanpää, ale Suter se s ním výborně vrátil a odehrál puk do bezpečí.

27:23

Jordan Greenway dostal od Fialy skvostnou přihrávku před brankoviště a pohotově střílel do protipohybu Gibsona. Domácí brankář zázračně puk vytěsnil!

27:08

Jakob Silfverberg se po levém křídle prodíral do útočného pásma, jenže na modré čáře zapomněl kotouč za sebou a už se pro něj nevrátil.

26:36

Josh Mahura dostal prostor na modré čáře, odkud chtěl zakončit příklepem, ale jeho dělovku obětavým blokem zastavil Matt Dumba.

26:12

Carter Rowney nahodil puk po mantinelu do rohu útočného pásma. Domácí poté svedli o kotouč pořádný boj, ale nikdo v černém nezakončil.

25:36

Nick Bonino spěchal za nahozením do útočného pásma. Důrazný Kevin Shattenkirk se s ním obětavě vrátil a zmařil akci Minnesoty.

25:10

Rickard Rakell poslal zpoza branky dobrou přihrávku mezi kruhy, odkud se do kotouče opřel Jani Hakanpää, ale brankář Minnesoty zasáhl betonem.

24:34

Ian Cole se za vlastní brankou zmocnil odraženého kotouče a po mantinelu jej vyhodil do bezpečí. Na domácích je vidět frustrace.

24:03

Kaprizov se na modré čáře skvělou kličkou zbavil domácího obránce a projel do vyložené šance. Ruský hokejista zápěstím těsně minul vzdálenější tyčku!

23:26

Anaheimu se dnes zatím nedaří vůbec nic. Domácí se vydali do útoku po pravém křídle, jenže zakončení zápěstím prolétlo kolem pravé tyčky.

23:00

23:00 Kevin FIALA - 0:3

23:00

Minnesota právě vstřelila branku!
Minnesota využívá další přesilovou hru a odskakuje na rozdíl tří branek! Před brankou Anaheimu se zrodil pořádný zmatek. Gibson si připsal snad tři zákroky, ale k odraženému puku se dostal KEVIN FIALA, který jej poslal do sítě! Asistence: Jordan Greenway, Matt Dumba.

22:32

Minnesota si zahraje další přesilovku. Troy Terry dostává dvě minuty za hákování.

22:19

Kevin Fiala pokračuje v aktivním výkonu i po přestávce. Švýcarský útočník tentokrát střílel zápěstím, ale Gibson jeho ránu schoval v lapačce.

22:10

Marcus Foligno chtěl poslat přihrávku na Pariseho, jenže prudkou pobídkou na modrou čáru spoluhráče zahnal ven z útočného pásma.

21:50

Domácí v plném počtu.

21:10

Suter dostal nabito od modré čáry, odkud se bez váhání opřel do kotouče, ale jeho projektil skončil vedle levé tyčky domácí klece.

20:33

Mats Zuccarello dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud puk nahodil před branku Anaheimu, ale nikdo v bílém pobídku netečoval.

20:10

Minnesota uspěla na úvodním vhazování druhé třetiny. Minnesota navíc vstupuje do druhé části dnešního souboje v přesilové hře.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 4:03.
Střely na branku: 6 – 11
První třetina končí! Úvodní dvacetiminutovka se mnohem lépe vydařila hostující Minnesotě. Hosté vlétli do zápasu jako velká voda. Už v první minutě mohl udeřit Fiala, ale Gibson Anaheim zachránil. Wild se do vedení dostali až v 16. minutě brankou Matse Zuccarella. O minutu později navíc po chybě Anaheimu z úniku přidal druhý zásah Kevin Fiala. Do kabin se proto odchází za stavu 0:2.

20:00

První třetina skončila.

19:50

Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Maxime Comtois – 2+2 min, hrubost).
Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Jordan Greenway – 2 min., sekání).

19:28

Max Jones si sjel na přihrávku mezi kruhy, odkud zakončil příklepem, jenže jeho dělovka skončila vedle levé tyčky. Minnesota brání v první třetině na jedničku.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:26

Kevin Fiala se v útočném pásmu opřel do odraženého kotouče, ale příklepem trefil jen brusle prvního obránce v černém dresu Anaheimu.

18:12

Nick Bonino se prosmýkl do útočného pásma, kde si na levém kruhu našel prostor pro zakončení, ale pozorný Gibson schoval jeho ránu do lapačky.

17:38

Ryan Getzlaf projel do útočného pásma, kde se dostal do zakončení, ale jeho projektil skončil vedle vzdálenější tyčky.

17:31

Kaprizov se dostal do útočného pásma, jenže jeho pokus kolem nohy obránce skončil jen na zadním mantinelu. Hráči Anaheimu nyní vůbec nestíhají.

16:17

16:17 Kevin FIALA - 0:2

16:17

Minnesota právě vstřelila branku!
Minnesota bleskově přidává také druhou branku! Ben Hutton neudržel kotouč na modré čáře. K odraženému puku se dostal rychlý KEVIN FIALA, který se štěstím prostřelil Gibsona. Bez asistence.

15:32

Minnesota pokračuje v aktivním přístupu k utkání a nadále se tlačí do útočného pásma. Hokejisté v bílém jsou nyní důraznější a získávají jeden puk za druhým.

15:07

15:07 Mats ZUCCARELLO - 0:1

15:07

Minnesota právě vstřelila branku!
Minnesota se pět minut před první přestávkou dostává do vedení! MATS ZUCCARELLO dostal přihrávku na levý kruh v útočném pásmu, odkud pohotově zakončil zápěstím a vymetl horní roh Gibsonovy klece. Asistence: Kiril Kaprizov, Jared Spurgeon.

15:04

Sam Steel byl příliš netrpělivý při přechodu do útočného pásma a přejel spoluhráči do ofsajdu. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.

14:35

Marcus Foligno napadal rozehrávku domácích hokejistů v obranném pásmu Anaheimu. Osamocený hokejista Minnesoty neměl proti přesile domácích šancí.

14:10

Joel Eriksson Ek bojoval o puk za brankou Anaheimu, ale bekhendem jej nakonec poslal jen na hokejku Rowneyho. Anaheim v posledních minutách srovnal obraz hry.

13:27

Hosté v plném počtu.

13:02

Sam Steel dostal přihrávku na pravý kruh, odkud pohotově zakončil příklepem, ale jeho dělovka skončila vedle vzdálenější tyčky.

12:35

Znovu se hokejistům Minnesoty podařilo vyhodit puk za branku domácího Anaheimu. Kvarteto hokejistů v bílém tak stačilo vystřídat.

12:10

Nicolas Deslauriers projel s pukem do útočného pásma, kde našel Getzlafa, jenže jeho projektil prosvištěl kolem vzdálenější tyčky.

11:51

Minnesota se hned v úvodu oslabení dostala ke kotouči a hosté si pomohli vyhozením kotouče přes všechny čáry. Anaheim musí začít od Gibsona.

11:27

Domácí Anaheim si zahraje přesilovou hru. Hráčská lavice Minnesoty dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.

10:32

Nick Bjugstad vymyslel zajímavé nahození, které před brankou Anaheimu ještě tečoval Joel Eriksson Ek, ale Gibson ukázal skvělý reflex.

10:05

Rickard Rakell na pravé straně útočného pásma získal odražený puk, který poslal na branku Minnesoty, ale Kaapo Kähkönen si pohlídal mezírku u přední tyčky.

09:35

Jonas Brodin si sjel na přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud puk ihned poslal na branku domácího celku, ale Gibsonovi pomohl blokem obránce.

09:02

Zach Parise se středem ledové plochy tlačil do útočného pásma, jenže jeden z jeho spoluhráčů přejel přes modrou čáru příliš brzy.

08:38

Zach Parise střílel z otočky od modré čáry, ale jeho pokus letěl opravdu vysoko a připravený John Gibson si vychutnal snadný zákrok lapačkou. Vhazuje se po pravici domácího brankáře.

08:12

Jordan Greenway protečoval puk do útočného pásma, kam se hnal Kevin Fiala, ale Ryan Getzlaf byl v souboji se švýcarským střelcem důraznější.

07:38

Joel Eriksson Ek se natahoval po přihrávce do středního pásma, jenže prudkou pobídku si nedokázal zpracovat. Zadáci Ducks mohou uklidnit hru.

07:12

Nico Sturm projel na levý okruh, kde přenechal kotouč Fialovi, jenže švýcarský útočník trefil Gibsona do hrudníku. Stále se pokračuje ve hře.

06:45

Isac Lundeström poslal přihrávku do rohu útočného pásma, odkud se uvolnil Sam Steel, jenže zakončením z ostrého úhlu poslal puk jen do boční sítě.

06:12

Minnesotě se nepovedl další pokus o rychlý přechod do útočného pásma. Bjugstad poslal přihrávku na levou stranu, ale jeho nahození končí na zakázaném uvolnění.

05:41

Gibson povyjel ven z branky, zastavil prudké nahození a odehrál kotouč na levou stranu. Domácí brankář našel Getzlafa, který o puk rychle přišel.

05:12

Nicolas Deslauriers nahodil puk od modré čáry, ale ještě před hostujícím brankářem jeho pobídku zablokoval Ryan Suter. Minnesota se následně ubránila obloučkem do středního pásma.

04:37

Ryan Getzlaf spěchal za nahozením do útočného pásma, jenže k odraženému kotouči se jako první dostali zadáci Minnesoty. Wild vstoupili do utkání aktivněji.

04:10

Jordan Greenway dostal přihrávku na levou stranu, odkud chtěl puk sklepnout na Bonina, jenže druhý jmenovaný z těžké pozice daroval Gibsonovi snadný zákrok.

03:35

V úvodních minutáh se hraje s minimem přerušení. Nico Sturm poslal prudkou přihrávku na modrou čáru, ale Greenway nedostal prostor k protečování puku do útočného pásma.

03:05

Carter Rowney se stáhl do prostoru před Gibsona a bekhendem odehrál do bezpečí prudkou přihrávku z pravé strany ledové plochy.

02:34

Kirill Kaprizov dostal prudkou přihrávku na modrou čáru, jenže ve vysoké rychlosti nedokázal puk nahodit do útočného pásma. Anaheim teď bránil pozorněji.

02:02

Mats Zuccarello dostal krásnou přihrávku před branku Anaheimu, kde měl moře času a prostoru na zamíření, ale trefil jen beton brankáře Gibsona!

01:31

Na opačné straně získal kotouč za brankou Minnesoty Ryan Getzlaf, který poslal pobídku na modrou čáru, ale následné zakončení prolétlo kolem branky.

01:05

Minnesota vlétla do dnešního souboje velmi aktivně. Do dalšího zakončení se dostal Nick Bonino, ale jeho dělovku příklepem zablokoval obránce.

00:33

Jared Spurgeon na pravém křídle podpořil první útok Minnesoty a zajímavou přihrávkou před branku našel Kevina Fialu, který bekhendem málem vstřelil první branku utkání.

00:10

Domácí Anaheim uspěl na úvodním vhazování první třetiny dnešního souboje. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale hostující brankář nemusel zasahovat.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba týmy už jsou na ledě. Domácí Anaheim bude hrát v černém, zatímco Minnesota oblékne bílou sadu.
Předpokládané sestavy:

Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Hakanpää, Fowler, Shattenkirk, Ja. Larsson, B. Hutton, Mahura – Terry, Getzlaf, Jones – Silfverberg, Steel, Heinen – Rakell, Lundeström, Comtois – Rowney, D. Grant, Deslauriers.

Minnesota Wild: Kähkönen (Hammond) – Suter, Addison, Cole, Spurgeon, Brodin, Dumba – Fiala, J. Eriksson Ek, Greenway – Zuccarello, Ma. Johansson, Kaprizov – M. Foligno, Hartman, Parise – Bjugstad, Bonino, Sturm..
Vzájemné zápasy

19. 2. 2021 Anaheim – Minnesota 1:3
21. 1. 2021 Anaheim – Minnesota 2:3
19. 1. 2021 Anaheim – Minnesota 1:0
Anaheim Ducks

Domácí Anaheim je na tom podobně. Ducks odehráli třináct zápasů a získali v nich patnáct bodů. S tímto ziskem patří Anaheimu šestá pozice Západní divize. Na svého soupeře má k dobru jediný bod a odehrál už o čtyři utkání více. Zejména na domácím kluzišti se Anaheim trápí. V posledních pěti duelech na svém ledě získal jen tři body. Nejproduktivnějším hráčem Ducks je aktuálně Comtois s devíti body.
Minnesota Wild

Hostující Minnesota nemůže být s průběhem letošního ročníku spokojená. Wild letos odehráli třináct zápasů, ve kterých získali čtrnáct bodů a zatím drží sedmou pozici Západní divize. Oproti jiným soupeřům však Minnesota odehrála o několik zápasů méně. V posledním duelu však dokázala zvítězit právě s Anaheimem. Nejproduktivnějším hráčem Minnesota je aktuálně Greenway s deseti kanadskými body.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi Anaheimem a Minnesotou.

Staňte se fanoušky NHL.cz!

Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:00.

Anaheim Ducks – Minnesota Wild

1:5

konec (0:2, 1:1, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 37. Backes (Mahura, Shattenkirk) – 16. Zuccarello (Kaprizov, Spurgeon), 17. Fiala, 23. Fiala (Greenway, Dumba), 46. V. Rask (Kaprizov, Zuccarello), 55. J. Eriksson Ek (Hartman, Fiala)

Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Hakanpää, Fowler (A), Shattenkirk, Ja. Larsson, B. Hutton, Mahura – Terry, Getzlaf (C), Jones – Silfverberg (A), Steel, Heinen – Rakell, Lundeström, Comtois – Rowney, Backes, Deslauriers.

Minnesota Wild: Kähkönen (Hammond) – Suter (A), Addison, Cole, Spurgeon (C), Brodin, Dumba – Fiala, J. Eriksson Ek, Greenway – Zuccarello, V. Rask, Kaprizov – M. Foligno, Hartman, Parise (A) – Bjugstad, Bonino, Sturm.

Rozhodčí: Hanson, Dwyer – Smith, Gibbons

Průběh zápasu
1. třetina
11:27 MNS 2 HL příliš mnoho hráčů
15:07 MNS 0:1 Zuccarello (Kaprizov, Spurgeon)
16:17 MNS 0:2 Fiala
19:50 ANA 2+2 Comtois, hrubost
MNS 2 Greenway, sekání
Po 1. třetině
2. třetina
22:32 ANA 2 Terry, hákování
23:00 MNS 0:3 Fiala (Greenway, Dumba)
31:51 MNS 2 Cole, držení
36:29 ANA 1:3 Backes (Mahura, Shattenkirk)
Po 2. třetině
3. třetina
45:45 MNS 1:4 V. Rask (Kaprizov, Zuccarello)
52:13 MNS 2 Hartman, nedovolené bránění
54:26 MNS 1:5 J. Eriksson Ek (Hartman, Fiala)
Konec