Menu

Hokej

KHL

Torpedo Nižnij Novgorod – HC Viťaz Moskevská oblast

6:3

konec (1:2, 3:0, 2:1)

03.02.2021, 17:00 • KRK Nagornyj, Nižnij Novgorod • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.96 4.63 2.96 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:31:28)
Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 2200 diváků.
Československá stopa v utkání

Jakub Jeřábek (VTZ) – 0+1, 3 střely, čas na ledě 24:17
Střely na branku: 42 – 39
Je konec! Torpedo Nižnij Novgorod potvrdilo roli favorita a poráží Viťaz 6:3. V úvodu třetí části sice za hosty dokázal snížit Bardakov, ale na opačné straně udeřil při vlastním oslabení Urakov. Definitivní pojistku pak Torpedu zajistil chytrou tečí Miele.

Konec zápasu.

59:41

Arťom Borodkin střílel od modré čáry příklepem, ale jeho ránu domácí brankář skvěle viděl a připsal si jistý zákrok vyrážečkou.

59:03

Justin Kloos vypálil v útočném pásmu příklepem, ale obránce v bílém dresu srazil kotouč mimo ledovou plochu.

58:29

Jakub Jeřábek dostal přihrávku na levou stranu, poslal puk na branku soupeře, nicméně Pjotr Kočetkov si dal pozor a připsal si dobrý zákrok.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:35

Arťom Michejev dostal přihrávku do jízdy na levou stranu, prosmýkl se do útočného pásma, jenže zakončením od mantinelu poslal puk vedle branky.

57:10

Semjon Der-Argučincev si najel na přihrávku z rohu útočného pásma a jeho pokus příklepem skončil na betonu připraveného brankáře.

56:35

Linus Hultström se dostal do útočného pásma, kde střílel forhendem, ale jeho projektil skončil vedle levé tyčky. Domácí však brání skvěle.

56:10

Svjatoslav Grebenščikov střílel z pravé strany útočného pásma, jenže jeho pokus zablokoval dobrým pádem pod nohy Alexej Drobin.

55:22

55:22 Andy MIELE - 6:3

55:22

Torpedo právě vstřelilo branku!
Torpedo navíc přidává šestou branku a prakticky potvrzuje své vítězství v dnešním souboji! Příklepem se do kotouče opřel Arťom Aljajev a ANDY MIELE jeho pokus tečoval do sítě! Asistence: Arťom Aljajev.

55:10

Hosté se prakticky nemohou prodrat do útočného pásma. Obrana domácího Torpeda skvěle napadá rozehrávku soupeře už od červené čáry.

54:39

Domácí v plném počtu.

54:05

Daniil Pylenkov střílel od modré čáry, jenže jeho projektil skončil vedle levé tyčky. Domácí zadáci poté vybojovali volný puk a vyhodili jej do bezpečí.

53:35

Domácí se dokázali osvobodit vyhozením kotouče přes všechny čáry až za branku Viťazu. Hosté potřebují vrhnout všechny síly do útoku.

53:02

53:02 Kirill URAKOV - 5:3

53:02

Torpedo právě vstřelilo branku!
Domácí celek přidává další branku během hry v oslabení! Pro hokejisty Viťazu to musí být obrovský šok! Do útočného pásma projel KIRILL URAKOV, který si položil obránce a zápěstím překonal brankáře!

52:39

Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Michail Varnakov – 2 min., držení).

52:38

Anton Šenfeld projel středem ledové plochy do útočného pásma, jenže Ježov projektil zápěstím schoval do lapačky. Vhazovat se bude před brankou Viťazu.

52:23

Hosté v plném počtu.

51:42

Damir Žafjarov získal volný kotouč v obranném pásmu a ihned rozjel novou přesilovkovou akci domácího Torpeda.

51:13

Ježov si dal pozor na dělovku z pravé strany útočného pásma, nicméně dobrým zákrokem dokázal puk vyrazit k mantinelu.

50:23

Domácí mužstvo si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za hákování dostává Daniil Pylenkov.

50:05

Jakub Jeřábek střílel od modré čáry, jenže jeho pokus z otočky skončil vedle levé tyče domácí klece. Hosté se tlačí za vyrovnáním.

49:34

Zadáci Torpeda nyní uklidnili rozehrávku v obranném pásmu. Oba trenéři zatím pustili na ledovou plochu čerstvé síly.

49:15

Kaspars Daugavinš se hnal za přihrávkou do útočného pásma, nicméně kotouč mu utekl za branku domácího celku.

48:37

Brady Austin zavezl puk do útočného pásma, nicméně důrazný Jakub Jeřábek mu tělem vystavil důraznou stopku a vybojoval puk pro Viťaz.

48:11

Hosté v plném počtu.

47:41

Justin Kloos dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, jenže jeho projektil skončil v lapačce brankáře Ježova.

47:10

Domácí se usadili v útočném pásmu, jenže nikdo v modrém dresu se zatím nedostal do zakončení. Hráči Viťazu skvěle vystupují.

46:11

Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Arťom Ivaňuženkov – 2 min., nedovolené bránění).

46:10

Jurij Pautov získal volný kotouč v obranném pásmu a pomohl si rozehrávkou o mantinel. Zatím se pokračuje v hodně svižném tempu.

45:29

Hostující brankář Ježov si dal pozor na oblouček ze středního pásma a raději schoval puk do lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

45:11

Damir Žafjarov dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud následně zakončil příklepem, jenže jeho pokus skončil vedle branky.

44:32

Alexej Drobin dojel nahození do rohu útočného pásma, jenže zadovkou našel jen dobře postaveného obránce v bílém dresu Viťazu.

44:10

Danila Moisejev střílel od modré čáry, nicméně jeho dělovka skončila na betonu připraveného brankáře v modrém dresu Torpeda.

43:35

Mark Marin získal volný puk v obranném pásmu, bekhendem jej poslal k mantinelu, kam si nabruslil Alexej Drobin, jenže jeho zakončení bylo nepřesné.

43:10

Arťom Michejev dojel nahození do útočného pásma, jenže v klíčovou chvíli mu kotouč vypíchl obránce v bílém dresu Viťazu.

42:34

Semjon Der-Argučincev projel podél mantinelu do útočného pásma a vyslal bekhendovou přihrávku mezi kruhy, jenže tam nebyl nikdo ze spoluhráčů.

42:10

Arťom Aljajev získal volný kotouč za brankou Viťazu a odrazem o mantinel vyhodil puk do středního pásma. Torpedo pokračuje v dobrém výkonu.

41:34

Zadáci Torpeda uklidňují rozehrávku za brankou. Nikdo v bílém dresu Viťazu nyní rozehrávku soupeře vůbec neatakují.

41:10

Viťaz se po levém křídle dostal do útočného pásma, kde hosté rozjeli další rychlou kombinaci, nicméně nikdo v bílém nezakončil.

40:27

40:27 Zachar BARDAKOV - 4:3

40:27

Viťaz právě vstřelil branku!
Hostující celek se hned v úvodu třetí části dočkal snížení! ZACHAR BARDAKOV si sjel po pravém křídle do útočného pásma, našel si střeleckou pozici a zakončením kolem obránce překonal brankáře! Asistence: Fjodor Malychin.

40:10

Hosté uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny a ihned se vydali do útoku. Akce však skončila přihrávkou, kterou schoval brankář Torpeda do lapačky.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 18:48.
Střely na branku: 31 – 25
Druhá třetina končí! Prostřední perioda se mnohem lépe vydařila domácímu Torpedu. Za Nižnij Novgorod nejprve v přesilovce vyrovnal Semjon Der-Argučincev. Na jeho zásah navázal přesným zásahem Ivan Čechovič a o čtvrtou branku se krásnou kličkou zasloužil Urakov. Po čtyřiceti minutách platí stav 4:2.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:20

Ježov musel znovu zasahovat. Hostující brankář si tentokrát skvěle vybruslil proti zakončení z pravé strany a schoval puk do lapačky.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:37

Damir Žafjarov zkusil překvapit Ježova nahozením od modré čáry, nicméně jeho pokus skončil vedle branky Viťazu. Torpedo ale pokračuje v ofenzivě.

38:15

Michail Varnakov se na pravé straně útočného pásma dostal k volnému kotouči, ale jeho dělovka skončila vedle levé tyčky.

37:32

Viťaz mohl bleskově snížit! K dorážce se před brankou domácího celku dostal Arťom Ivaňuženkov, ale domácí brankář vytáhl neskutečný zákrok!

37:05

Chris Wideman se v obranném pásmu zmocnil volného kotouče a odrazem o mantinel vyhodil puk do středního pásma. Torpedo nyní zcela kontroluje dění na ledě.

36:27

36:27 Kirill URAKOV - 4:2

36:27

Torpedo právě vstřelilo branku!
Torpedo přidává čtvrtou branku a odskakuje svému soupeři na rozdíl dvou branek! KIRILL URAKOV si vzal volný puk v útočném pásmu a sám před Ježovem trefil volný prostor! Asistence: Andrej Belevič.

36:18

Alexandr Děrgačov střílel z pravého kruhu, jenže Pjotr Kočetkov si proti jeho ráně dobře povyjel a připsal si cenný zákrok. Vhazuje se po jeho levici.

36:02

Anton Šenfeld získal puk v rohu obranného pásma, nicméně jeho vyhození bekhendem skončilo ve středním pásmu u obránce.

35:35

Mark Marin se dostal do útočného pásma po levém křídle, ale jeho projektil vůbec nemířil mezi tři tyče. Domácí však pokračují v dobrém výkonu.

34:29

34:29 Ivan ČECHOVIČ - 3:2

34:29

Torpedo právě vstřelilo branku!
Domácí celek otáčí vývoj dnešního souboje! Do útočného pásma projel po pravém křídle IVAN ČECHOVIČ a krásnou střelou poslal Torpedo do vedení! Asistence: Michail Orlov, Damir Žafjarov.

33:38

Svjatoslav Grebenščikov si sjel na přihrávku mezi kruhy, jenže pod tlakem už nedokázal zakončit a puk mu uskočil až někam k mantinelu.

33:10

Jakub Jeřábek nahodil puk od modré čáry. Před brankou Torpeda byli hned tři hráči v bílém, ale ani jeden pobídku českého hráče netečoval.

32:31

Domácí Torpedo pokračuje v aktivní hře i po vstřelení vyrovnávací branky a tlačí se za vstřelením dalšího gólu. Ježov tak musel znovu zasahovat.

31:57

31:57 Semjon DER-ARGUČINCEV - 2:2

31:57

Torpedo právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno! Domácí Torpedo využívá další přesilovou hru a vyrovnává! Na prudkou přihrávku do prostoru před brankou si sjel SEMJON DER-ARGUČINCEV a se štěstím procedil puk do branky! Asistence: Zijat Pajgin.

31:34

Semjon Der-Argučincev dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud bez přípravy zakončil příklepem, ale trefil jen brankáře.

31:05

Chris Wideman střílel od modré čáry, jenže jeho dělovka skončila na betonu připraveného brankáře Ježova. Pokračuje hodně svižný hokej.

30:09

Torpedo si zahraje přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Zachar Bardakov.

30:05

Chris Wideman bojoval o puk na útočné modré čáře, jenže ze souboje se kotouč odrazil mezi diváky. Rozhodčí nařídil vhazování ve středním pásmu.

29:27

Ježov si dal pozor na nahození ze středního pásma a bez velkých problémů vyrazil kotouč do rohu útočného pásma.

29:05

Chris Terry si sjel na přihrávku zadovkou v útočném pásmu a pohotově vypálil příklepem. Jeho pokus skončil vedle branky Viťazu.

28:27

Svjatoslav Grebenščikov si sjel na přihrávku na levou stranu, protečoval puk do útočného pásma, jenže tam se nedostal nikdo ze spoluhráčů.

28:02

Domácí Torpedo se ubránilo jen za cenu vyhození kotouče na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před klecí domácího mužstva.

27:34

Linus Hultström udržel puk v útočném pásmu a pohotově zakončil forhendem. Jeho pokus příklepem však skončil vedle levé tyčky.

27:05

Mark Marin si našel odražený puk v rohu útočného pásma, odkud bekhendem poslal přihrávku mezi kruhy, kam si nesjel nikdo ze spoluhráčů.

26:27

Kaspars Daugavinš skvěle napadal rozehrávku domácího Torpeda na jeho obranné modré čáře. Zadáci domácího celku puk odehráli odrazem o mantinel.

26:05

Další akce hostujícího Viťazu končí jen prudkou přihrávkou na zakázané uvolnění. Rozhodčí tak vracejí vhazování zpátky před Ježova.

25:36

Arťom Ivaňuženkov střílel z pravé strany útočného pásma, nicméně jeho pokus skončil nad břevnem domácí klece.

25:06

Anton Šenfeld napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Domácí hokejista poté kotouč sice získal, ale už nerozehrál.

24:35

Alexandr Děrgačov se kličkou v rohu útočného pásma zbavil napadajícího obránce a přihrál na pravý kruh. Na jeho pobídku si nikdo ze spoluhráčů nenabruslil.

24:03

Domácí brankář Pjotr Kočetkov si dal pozor na prudké zakončení z pravé strany hrací plochy a udržel kotouč mezi betony. Vhazovat se bude po jeho levici.

23:38

Semjon Der-Argučincev střílel z prostoru mezi kruhy, nicméně jeho dělovka skončila vedle levé tyčky. Také ve druhé části se zatím hraje hodně ofenzivně.

23:02

Zachar Bardakov střílel z pravé strany útočného pásma, jenže jeho pokus skončil v lapačce připraveného brankáře domácího mužstva.

22:33

Domácí v plném počtu.

22:00

Viťaz se usadil v útočném pásmu, jenže kombinace hostujícího celku skončila nepřesným zakončením z levé strany. Viťaz se však drží v třetině.

21:21

Hosté v plném počtu.

21:10

Hosté se usadili v útočném pásmu, jenže střela z levé strany mířila přímo do lapačky domácího brankáře, který si připsal jistý zákrok.

20:33

Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Arťom Aljajev – 2 min., podrážení).

20:19

Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Chris Wideman – 2 min., nedovolené bránění).

20:10

Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny a ihned nahodili kotouč za branku soupeře. Domácí ještě dohrávají početní převahu ze závěru první části.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 17:51.
Střely na branku: 14 – 13
První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali hodně zajímavou podívanou. Viťaz se dostal do vedení už v první minutě, kdy se prosadil Malychin. Na jeho branku navíc v početní převaze navázal Danforth. Za domácí celek ale rychle v přesilovce snížil Terry. Do kabin se proto odchází za stavu 1:2.

20:00

První třetina skončila.

19:21

Torpedo si zahraje další přesilovku. Dvě minuty ze sekání dostává Danila Moisejev.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:35

Chris Terry dojel přihrávku do rohu útočného pásma, odkud přihrál před branku Viťazu, jenže jeho pobídka skončila na holi dobře postaveného obránce.

18:05

Mattias Tedenby dostal přihrávku do útočného pásma, odkud střílel příklepem, ale jeho projektil skončil vedle levé tyčky.

17:20

17:20 Chris TERRY - 1:2

17:20

Torpedo právě vstřelilo branku!
Domácí celek také využívá přesilovou hru a snižuje na rozdíl jediné branky! Na přihrávku na pravý kruh si najel osamocený CHRIS TERRY a příklepem vrátil domácí do hry! Asistence: Damir Žafjarov, Ivan Čechovič.

17:10

Andy Miele zavezl puk do útočného pásma, odkud jej nahodil na branku soupeře, jenže Ježov byl pozorný a bez problémů kotouč vyrazil.

16:31

Přesilovku si zahraje i domácí celek. Dvě minuty za zdržování hry dostává Golovkov.

16:12

16:12 Justin DANFORTH - 0:2

16:12

Viťaz právě vstřelil branku!
Hostující celek využívá přesilovou hru a navyšuje své vedení na rozdíl dvou branek! Na přihrávku zadovkou si sjel JUSTIN DANFORTH a z jasné pozice překonal bezmocného brankáře! Asistence: Kaspars Daugavinš, Alexandr Děrgačov.

16:00

Viťaz si zahraje první přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Čechovič..

15:23

Justin Kloos se prosmýkl do útočného pásma, kde se dobře zbavil obránce, jenže jeho klička skončila ztrátou kotouče.

15:10

Daniil Pylenkov střílel příklepem od modré čáry, jenže jeho dělovka skončila vedle branky. Domácí brankář už dlouho nemusel zasahovat.

14:32

Sergej Gončaruk se z levé strany dostal do útočného pásma, kličkou se zbavil obránce, jenže jeho projektil skončil v lapačce Ježova.

14:06

Další útočnou akci Viťazu zastavuje postavení mimo hru. Příliš netrpělivý byl při přechodu do útočného pásma Voronkov. Vhazuje se ve středním pásmu.

13:35

Ježov vyjel za svou klec, kde zastavil nahození po mantinelu a následně puk vyhodil do bezpečí. Nadále sledujeme velmi svižný hokej.

13:10

Igor Golovkov střílel příklepem od modré čáry, jenže jeho dělovka trefil jen brusli prvního obránce v modrém dresu domácího celku.

12:29

Hosté se dvou hnali do přečíslení proti jedinému obránci v dresu domácího celku, jenže kombinace skončila nepřesnou kombinací.

12:05

Jakub Jeřábek střílel od modré čáry, jenže jeho dělovka příklepem skončila vedle domácí klece. Viťaz se však nadále drží v útočném pásmu.

11:35

Ježov si skvěle pokryl mezírku u levé tyče své branky a schoval puk do lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

11:12

Fjodor Malychin projel po pravém křídle do střelecké pozice, odkud příklepem útočil na svou druhou branku v utkání, jenže nemířil přesně.

10:45

Arťom Ivaňuženkov si dal pozor na přihrávku směřující na levou stranu, ale nikdo z jeho spoluhráčů se následně nevydal do útoku.

10:10

Vitalij Popov dostal přihrávku na útočnou modrou čáru, odkud puk protečoval do útočného pásma, jenže nikdo v bílém se ke kotouči nedostal.

09:35

Zijat Pajgin dojel nahození do rohu útočného pásma, odkud se dokázal vymanit kličkou kolem obránce, ale spoluhráče už neoslovil.

09:12

Anton Šenfeld dostal přihrávku na modrou čáru, kde si kotouč posunul kolem soupeře, jenže nahozením forhendem branku Viťazu neohrozil.

08:26

Akce domácího celku končí hvizdem rozhodčího, který si všiml postavení útočícího hráče v brankovišti. Provinilcem je podle všeho Andy Miele.

08:10

Damir Žafjarov se po levém křídle prosmýkl do útočného pásma, kde se zbavil soupeře, jenže nahozením z levé strany Ježova nepřekvapil.

07:39

Chris Terry se s pukem otočil v útočném pásmu, jenže jeho přihrávka z otočky neoslovila nikoho v modrém dresu domácího Torpeda.

07:05

Kaspars Daugavinš dostal přihrávku na pravou stranu a protečoval kotouč za branku Torpeda. Zadáci domácího celku si dali pozor na napadající soupeře a puk odehráli do bezpečí.

06:35

Mark Marin se s pukem dostal do útočného pásma, jenže jeho dělovka skončila vedle vzdálenější tyčky Viťazu. Torpedo se však v posledních minutách tlačí vpřed.

06:10

Kaspars Daugavinš se po levém křídle prosmýkl do útočného pásma, jenže domácí Anton Šenfeld jej skvělým hitem poslal na hrazení.

05:29

Andrej Tichomirov střílel od modré čáry, jenže jeho pokus mířil jen do prostoru, kde stál připravený brankář hostujícího celku Ježov.

05:06

Danila Moisejev se stáhl do obranného pásma, kde v rohu odstavil od kotouče jednoho z domácích hokejistů a následně rozjel akci Viťazu.

04:25

Až nyní se po delší době znovu přerušuje hra. Domácí brankář si dal pozor na dělovku od modré čáry a schoval puk do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.

04:02

Andrej Belevič tečoval puk před brankou hostujícího celku, jenže od jeho čepele se kotouč odrazil mimo nebezpečný prostor.

03:18

Torpedo se tlačí do útoku se snahou o rychlé vyrovnání. Hokejisté hostujícího Viťazu se však skvěle pohybují a blokují pokusy o přihrávky před branku.

02:36

Kirill Urakov nahodil puk do útočného pásma, kde se k jeho pobídce dostal Michail Varnakov, jenže přes přesilu soupeřů už nerozehrál.

02:10

Vitalij Popov dostal přihrávku na pravý kruh, odkud pohotově zakončil příklepem, jenže jeho dělovku zablokoval v pádu jeden z domácích zadáků.

01:28

Danila Moisejev se dostal do útočného pásma, kde měl dostatek prostoru pro zakončení forhendem, ale jeho pokus skončil vedle branky.

01:10

Justin Danforth dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, projel do útočného pásma, ale jeho pokus srazil obránce do ochranné sítě.

00:30

00:30 Fjodor MALYCHIN - 0:1

00:30

Viťaz právě vstřelil branku!
Hosté se hned v úvodu dnešního souboje dostávají do vedení! Domácí brankář totiž dělovku od modré čáry vyrazil jen před sebe a FJOROD MALYCHIN v pádu dopravil puk do sítě! Asistence: Jakub Jeřábek, Zachar Bardakov.

00:10

Domácí uspěli na úvodním vhazování dnešního souboje. Torpedo se ihned vydalo do útoku, ale nahození skončilo na holích soupeřů.

00:01

Utkání právě začalo.
Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
Oba týmy už jsou na ledě. Torpedo bude hrát v modrém, zatímco Viťaz oblékne bílou sadu.
Úvodní sestavy:

Torpedo Nižnij Novgorod: Kočetkov (Tichomirov) – Ch. Wideman, Pajgin, Orlov, Austin, Aljajev, Marin, Fedotov – Drobin, Žafjarov (A), Miele – Čechovič, Terry, Der-Argučincev – Šenfeld (C), Gončaruk, Kloos – Varnakov, Belevič, A. Michejev – Urakov (A).

HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Todykov) – Pautov, Jeřábek, Hultström, Pylenkov, Borodkin, Golovkov (C), Voronkov – Daugavinš (A), Danforth, Tedenby – Moisejev, Děrgačov, Grebenščikov – Bardakov, Malychin (A), Smolin – Ivaňuženkov, V. Popov, Gončarov..
Vzájemný zápas

Dnešní soupeři se spolu utkali na začátku prosince. Torpedo zvítězilo na ledě soupeře 3:2.
Topedo Nižnij Novgorod

Domácí Torpedo je na tom o něco lépe. Torpedo odehrálo padesát tři zápasů a vybojovalo v nich šedesát jedna bodů. S tímto ziskem zatím drží šestou pozici Východní konference. Na devátý Novosibirsk má k dobru už třináct bodů a postup do play-off by Torpedu neměl uniknout. V posledním utkání na domácí půdě Torpedo přehrálo 3:0 Kunlun.
HC Viťaz Moskevská oblast

Hostující Viťaz zatím prožívá takovou průměrnou sezónu. Viťaz odehrál padesát jedna zápasů a vybojoval v nich padesát dva bodů. S tímto ziskem se hostující celek drží na osmé pozice Západní konference. Na devátý Spartak Moskva má k dobru pouze lepší skóre. O postup do play-off to ještě bude obrovský boj. V posledním utkání navíc Viťaz prohrál 4:5 v Minsku.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Torpedem Nižnij Novgorod a HC Viťaz Moskevská oblast.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

Torpedo Nižnij Novgorod – HC Viťaz Moskevská oblast

6:3

konec (1:2, 3:0, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 18. Terry (Žafjarov, Čechovič), 32. Der-Argučincev (Pajgin), 35. Čechovič (Orlov, Žafjarov), 37. Urakov (Belevič), 54. Urakov, 56. Miele (Aljajev) – 1. Malychin (Jeřábek, Bardakov), 17. Danforth (Daugavinš, Děrgačov), 41. Bardakov (Malychin)

Torpedo Nižnij Novgorod: Kočetkov (Tichomirov) – Ch. Wideman, Pajgin, Orlov, Austin, Aljajev, Marin, Fedotov – Drobin, Žafjarov (A), Miele – Čechovič, Terry, Der-Argučincev – Šenfeld (C), Gončaruk, Kloos – Varnakov, Belevič, A. Michejev – Urakov (A).

HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Todykov) – Pautov, Jeřábek, Hultström, Pylenkov, Borodkin, Golovkov (C), Voronkov – Daugavinš (A), Danforth, Tedenby – Moisejev, Děrgačov, Grebenščikov – Bardakov, Malychin (A), Smolin – Ivaňuženkov, V. Popov, Gončarov.

Rozhodčí: Bělov, Sidorenko – Bersenjov, Judin

Diváci: 2200

Průběh zápasu
1. třetina
00:30 VTZ 0:1 Malychin (Jeřábek, Bardakov)
16:00 NNO 2 Čechovič, držení
16:12 VTZ 0:2 Danforth (Daugavinš, Děrgačov)
16:31 VTZ 2 Golovkov, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
17:20 NNO 1:2 Terry (Žafjarov, Čechovič)
19:21 VTZ 2 Moisejev, sekání
Po 1. třetině
2. třetina
20:19 NNO 2 Ch. Wideman, nedovolené bránění
20:33 NNO 2 Aljajev, podrážení
30:09 VTZ 2 Bardakov, podrážení
31:57 NNO 2:2 Der-Argučincev (Pajgin)
34:29 NNO 3:2 Čechovič (Orlov, Žafjarov)
36:27 NNO 4:2 Urakov (Belevič)
Po 2. třetině
3. třetina
40:27 VTZ 4:3 Bardakov (Malychin)
46:11 VTZ 2 Ivaňuženkov, nedovolené bránění
50:23 VTZ 2 Pylenkov, hákování
52:39 NNO 2 Varnakov, držení
53:02 NNO 5:3 Urakov
55:22 NNO 6:3 Miele (Aljajev)
Konec