Menu

Hokej

NHL

Anaheim Ducks – Minnesota Wild

2:3

konec (0:1, 2:1, 0:1)

21.01.2021, 03:45 • Honda Center, Anaheim • Patrik Czepiec

Tipsport: 2.91 3.82 2.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

57:58

Domácí posílají na led šest bruslařů, hraje se powerplay.

52:36

I v oslabení se dá vstřelit gól, ostatně dnes už jsme jednu takovou situaci viděli. Jakob Silfverberg ukradl kotouč Parisemu, jenže svůj pokus už nestihl přizvednout a Kaapo Kähkönen vytáhl připravený beton.

51:32

Kirill Kaprizov dokázal uniknout obraně a Kevin Shattenkirk už zase míří na trestnou lavici. Předtím sám pokazil střelu, která dala Minnesotě šanci na kontr. Toto není jeho zápas. Faul je klasifikován jako sekání.

41:53

41:53 Joel Eriksson Ek - 2:3

41:53

Minnesota právě vstřelila branku!
V horním růžku je vymeteno. JOEL ERIKSSON EK se propracoval do mezikruží, dostal zpoza branky ideální pas z hole Jordana Greenwaye a bez většího rozmýšlení poslal puk co nejblíže ke břevnu. I když se Miller snažil o rychlé vyjetí a zmenšení úhlu, měl proklatě málo času na reakci. Nepříjemný moment pro Anaheim, který se natahoval po obratu. 2:3. Asistence: Jordan Greenway a Kirill Kaprizov.

40:12

Sonny Milano vyplaval sám před brankovištěm a Anaheim mohl jít do velmi brzkého vedení. Ve stoprocentní šanci ale selhal.

35:47

35:47 Dva výtečné zákroky Kähkönena v oslabení

35:47

Troy Terry se objevil na bližší tyči a tlačil puk za záda Kaapa Kähkönena. Finský gólman si pak musel poradit také s dorážkou namlsaného Comtoise, ale ošemetnou situaci zvládá.

34:37

Marcus Foligno narazil do brankové konstrukce, k čemuž ale hodně dopomohl Adam Henrique. Jenže sudí tento kontakt nezachytil a posílá útočníka Wild na trestnou lavici za zdržování.

32:21

32:21 Cam FOWLER - 2:2

32:21

Anaheim právě vstřelil branku!
Jenže efektivita stojí na straně domácích. Z jedenácté střely v utkání dávají svůj druhý gól. Ve středním pásmu perfektně zvládl osobní souboj Nicolas Deslauriers, což umožnilo Carteru Rowneymu vydat se do přečíslení dva na jednoho. Jeho atak podpořil Cam Fowler, který poté inkasoval lahůdkovou přihrávku a promyšlenou ranou do protipohybu nedal finskému brankáři Wild šanci. Rázem je výsledek vyrovnaný. Asistence: Carter Rowney a Nicolas Deslauriers.

28:58

28:58 Nicolas DESLAURIERS - 1:2

28:58

Anaheim právě vstřelil branku!
Kolotoč v útočném pásmu pokračoval a Bonino si může vyčítat, že se mu nepovedlo nabídnutou šanci využít. Ducks totiž ojedinělý tlak zužitkovali zásluhou NICOLASE DESLAURIERSE, který se tak zřejmě stává expertem na zápasy s Minnesotou. Doposud dal oba góly Ducks proti tomuto soupeři. Nyní využil zaváhání debutanta Kaapa Kähkönena, který první střelu z produkce Cartera Rowneyho sice chytil, ale lapačkou ji pouze srazil před sebe. Dorážka mu prošla mezi nohama. 1:2. Asistence: Carter Rowney a Derek Grant.

27:31

Bonino mohl v krátkém čase přidat druhý zářez, sám tváří v tvář Ryanu Millerovi vypálil po ledě a veterán v brankovišti Ducks si připisuje velmi důležitý zásah holí. Třetí branka by špatně hrající Anaheim definitivně zlomila.

25:50

25:50 Nick BONINO - 0:2

25:50

Minnesota právě vstřelila branku!
Prosazuje se až druhá speciální formace Wild, která tak konečně přerušuje sérii bez využité přesilové hry. Byla to vcelku náhodná trefa, ale počítá se. Ihned po buly se kotouč odrazil od hrudi Joela Erikssona Eka na čepel NICKA BONINA. Ten zachoval duchapřítomnost, z voleje se pustil do puku a našel místo mezi betony brankáře Ryana Millera. Jde o první trefu Bonina po změně dresu. Asistence: Joel Eriksson Ek.

24:34

Po ztrátě kotouče si Shattenkirk neodpustil hákování a vylučuje se.

22:35

První vážnější zákrok pro Kaapa Kähkönena. Nejprve musel vyřešit bombu z první v podání Comtoise, k dorážce se ještě protlačil Sam Steel. To byl skutečně důležitý zásah, jelikož inkasování branky by pro lépe hrající Minnesotu určitě znamenalo velkou komplikaci.

14:24

Ryan Getzlaf narazil do nováčka Kaapa Kähkönena a rozhodčí ho překvapivě vylučují. Dvě minuty za nedovolené bránění brankáři, bude se hrát ve čtyřech.

13:51

13:51 Ryan HARTMAN - 0:1

13:51

Minnesota právě vstřelila branku!
RYAN HARTMAN dává svůj první gól v oslabení, když využil obrovského zaváhání Kevina Shattenkirka. Ten si u modré čáry neporadil se zpracováním a pak už marně naháněl útočníka Minnesoty. Miller sice zklikvidoval první ránu, puk se ovšem odrazil velmi příhodně a Hartman neměl problém jej uklidit do prázdné branky. Stav utkání je 0:1. Bez asistence.

13:08

Velmi nešťastný moment pro Dumbu, kterého od technického prohřešku dělily centimetry. Puk vyhodil na střídačku, ovšem také přes ochranné sklo, takže si odsedí dvě minuty.

06:18

Opakovaný záběr ukázal, že Kaprizov napálil další břevno. Za Millera tedy prošly už dva puky, ani jeden nemusel ovšem lovit ze sítě.

02:04

Nyní už se ozývá tyčka. Po krásném krosovém pasu z hole Sutera pálil Jonas Brodin do vnější brankové konstrukce.

00:35

A unikající Johansson vybojoval faul. Shattenkirk ho držel a už míří na tresntou lavici.

Anaheim Ducks – Minnesota Wild

2:3

konec (0:1, 2:1, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 29. Deslauriers (Rowney, D. Grant), 33. Fowler (Rowney, Deslauriers) – 14. Hartman, 26. Bonino (J. Eriksson Ek), 42. J. Eriksson Ek (Greenway, Kaprizov)

Anaheim Ducks: R. Miller (Stolarz) – H. Lindholm, Shattenkirk, Fowler, Welinski, Ja. Larsson, Hakanpää – Milano, Getzlaf (C), Rakell – Heinen, Henrique, Silfverberg (A) – Comtois, Steel, Terry – Deslauriers, D. Grant, Rowney.

Minnesota Wild: Kähkönen (Talbot) – Brodin, Spurgeon (C), Suter (A), Dumba, Cole, Soucy – Parise (A), V. Rask, Kaprizov – Ma. Johansson, Bonino, Fiala – Greenway, J. Eriksson Ek, M. Foligno – Sturm, Bjugstad, Hartman.

Rozhodčí: St. Laurent, L'Ecuyer – Gawryletz, Toomey

Průběh zápasu
1. třetina
00:35 ANA 2 Shattenkirk, držení
13:08 MNS 2 Dumba, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
13:51 MNS 0:1 Hartman
14:24 ANA 2 Getzlaf, nedovolené bránění brankáři
Po 1. třetině
2. třetina
24:34 ANA 2 Shattenkirk, hákování
25:50 MNS 0:2 Bonino (J. Eriksson Ek)
28:58 ANA 1:2 Deslauriers (Rowney, D. Grant)
32:21 ANA 2:2 Fowler (Rowney, Deslauriers)
34:37 MNS 2 M. Foligno, zdržování hry / posunutá branka
Po 2. třetině
3. třetina
41:53 MNS 2:3 J. Eriksson Ek (Greenway, Kaprizov)
51:32 ANA 2 Shattenkirk, sekání
Konec