Menu

Fotbal

Přípravný zápas

AC Sparta Praha – SK Dynamo Č. Budějovice

0:1

konec (0:0, 0:0, 0:1)

10.01.2021, 13:00 • Praha-Strahov • Karel Jedlička

Tipsport: 1.4 4.5 5.73 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

118

Dynamo právě vstřelilo branku!
Jihočeši jsou překvapivě blíže vítězství. Holce překonal dvě minuty před vypršením hrací doby z rychlého brejku střelou na bližší tyč chorvatský záložník MATEJ MRŠIĆ.

91

Žlutou kartu dostává Filip Souček (AC Sparta Praha).

85

Po sparťanském rohu pálil pod břevno mladý Šilhart, střela byla ještě lehce přizvednuta a výtečným zákrokem ji vyškrabuje brankář Vorel.

81

Mění se také sestava hostů, a to na třech postech: dohráli Čolić, Alvir a Jánošík, nově nastupují Němeček, Kousal a Bassey.

81

Sparta posílá do hry 8 nových fotbalistů, z části se jedná o hráče béčka. Na hřišti registrujeme Hanouska, Součka, mladíky Ryneše, Šilharta, Gabriela, Gelašviliho a Frýdka. Do brány se postavil exžilinský Holec.

80

Obrovskou šanci měl v závěru druhé třetiny hostující Brandner. Utíkal sám na Heču, který jeho oblouček lehce ztlumil a dobíhající Lischka stačil míč uklidit z brankové čáry na roh.

74

Vojtěch Vorel však mizerně kopnutou penaltu Liboru Kozákovi vyráží!

74

Dočkalův trestný kop si zpracovával na zadní tyči Plechatý a byl zezadu postrčen Čolićem. Rozhodčí nařizuje penaltu pro Spartu!

61

Dvě střídání také na straně Sparty: Hancka a Juliše nahradili Lischka a Kozák.

61

Českobudějovičtí hromadně střídají hned pět hráčů. Odcházejí Králik, Kladrubský, Valenta, Javorek a Ekpai, jejich místa zaujmou v polovině hrací doby Novák, Havel, Havelka, Čavoš a Mršić.

56

Místo Ledeckého míří v dresu Dynama do hry Brandner.

43

Aktivně hrající budějovická posila z Plzně Marko Alvir se uvolnil a pěknou střelou orazítkoval tyč sparťanské brány.

41

Střídání v týmu AC Sparta Praha: dohráli Niță a Wiesner, do druhé třetiny nastupují brankář Milan Heča a Martin Minčev.
Střídá také Dynamo České Budějovice, do jehož brány si místo Jaroslava Drobného stoupl Vojtěch Vorel. Kromě toho testovaného Simbu nahradil Talověrov.

39

Vindheim skvělým centrem z pravé strany našel Ladislava Krejčího staršího, ten ale z malého vápna přestřelil.

2

Hned ve druhé minutě dlouhého utkání pokazil Drobný rozehrávku, což mohl potrestat Wiesner, jenž ale minul odkrytou branku!

AC Sparta Praha – SK Dynamo Č. Budějovice

0:1

konec (0:0, 0:0, 0:1)

Zpět na online

Branky: 118. Mršić

Karty:   91. Souček (SPA)

Neproměněná penalta: 74. Kozák (SPA), brankář Vorel zneškodnil

AC Sparta Praha: Niță (41. Heča, 81. Holec) – Vindheim (81. Šilhart), Vitík (81. Gelašvili), Plechatý (81. Gabriel), Hancko (61. Lischka), Polidar (81. Hanousek) – Wiesner (41. Minčev), Sáček (81. Frýdek), Dočkal (81. Souček), Ladislav Krejčí st. (81. Ryneš) – Juliš (61. Kozák).

SK Dynamo Č. Budějovice: Drobný (41. Vorel) – Čolić (81. Němeček), Králik (61. Havel), Simba (41. Talověrov), Kladrubský (61. Novák) – Ekpai (61. Mršić), Javorek (61. Havelka), Alvir (81. Kousal), Valenta (61. Čavoš), Jánošík (81. Bassey) – Ledecký (56. Brandner)
Náhradníci: Kerl