Menu

Fotbal

Italská Serie A

Juventus FC – US Sassuolo Calcio

3:1

konec (0:0)

10.01.2021, 20:45 • 17. kolo • Petr Sumbal

Tipsport: 1.37 5.66 8.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to už pro tohle utkání úplně všechno, přeji hezký zbytek nedělního večera a dobrou noc. (22:51:25)
Statistiky utkání

Držení míče: 55 % : 45 %
Střely na branku: 8:2
Střely mimo: 9:6
Rohy: 6:3
Ofsajdy: 0:1
Fauly: 11:3
Zápas je u konce, z domácího pořádně vydřeného vítězství 3:1 nad Sassuolem se raduje obhájce mistrovského titulu Juventus. V prvním poločase jsme nesledovali moc záživný zápas, žádná branka ani nepadla, ale stal se jeden důležitý moment, červenou kartu totiž dostal hostující Pedro Obiang a musel pod sprchy. Domácí dokázali přesilovky využít až ve druhém poločase, v 51. minutě se krásnou střelou z dálky prosadil krajní obránce Danilo. Jenže hosté nic nevzdali a i v oslabení dokázali vyrovnat, už o sedm minut později se radoval Grégoire Defrel. Hosté pak dlouho statečně Juventusu odolávali a dokonce si i tvořili šance, ale nakonec stejně odjíždí bez bodů, protože v 82. minutě zlomil jejich odpor vítěznou brankou Aaron Ramsey a ve druhé minutě nastavení ještě pojistil vítězství Juve brankou na 2:1 Cristiano Ronaldo.

90+3

Konec zápasu.

90+2

90+2. Cristiano RONALDO - 3:1

90+2

Juventus právě vstřelil branku!
Juventus nakonec dnešní nelehký zápas zvládne a prosazuje se také nejlepší střelec Serie A CRISTIANO RONALDO, který dostal dlouhou přihrávku za obranu, míči si skvěle zpracoval a pak ho uklidil přesnou křížnou střelou ke vzdálenější tyči.

90+1

Nastavují se pouze dvě minuty.

90

Brian Oddei si nabíhal na přihrávku za obranu, ale ta nebyla dostatečně přesná, k míči se jako první dostal Wojciech Szczęsny.

89

Ronaldo udělal pěknou kličku a pak další rychlou změnu směru, ale k brance se už otočit nestihl, protože ho přelstila gravitace, Portugalec uklouzl a upadl.

88

Federico Bernardeschi z levé strany poslal přízemní centr před branku Sassuola, ale tam nikdo z jeho spoluhráčů nenabíhal.

86

Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Aaron Ramsey, přichází Álvaro Morata.
Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Federico Chiesa, přichází Federico Bernardeschi.

85

Juventus nyní drží míč na svých kopačkách a nikam vyloženě nespěchá, hlavně nechce nechat hrát soupeře.

84

Tato slova se málem hned potvrdila, protože míč si šikovně zasekl Brian Oddei a vypálil, ale Szczesney dokázal zasáhnout.

83

Juventus konečně dosáhl svého a vede, jednou už ale dnes v přesilovce o své vedení přišel. Ještě to určitě nebude mít jednoduché.

82

82. Aaron RAMSEY - 2:1

82

Juventus právě vstřelil branku!
Tak přeci jen se to Juventusu povedlo, zlomil obranu Sassuola a jde znovu do vedení – 2:1. Z levé strany poslal ideální přízemní centr před branku Frabotta, na zadní tyči číhal AARON RAMSEY a z hranice malého vápna míč uklidil do sítě. Asistence: Gianluca Frabotta.

81

Z pravé strany centroval Gian Marco Ferrari a ten míč sice nikdo netečoval, ale Szczesného málem překvapil.

80

Centr z pravé strany si Consigli stáhl pro sebe. Sassuolo zatím stále i o deseti odolává síle Juventusu.

Juventus FC – US Sassuolo Calcio

3:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 51. Danilo, 82. Ramsey (Frabotta), 90+2. Ronaldo – 58. Defrel (Traorè)

Karty:   13. Bonucci (JUV), 35. Bentancur (JUV), 72. Frabotta (JUV), 79. Kulusevski (JUV) – 17. G. M. Ferrari (SAS)   45+1. Obiang (SAS)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 9:6. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 11:3.

Juventus FC: Szczęsny – Danilo, Bonucci, Demiral, Frabotta – Chiesa (86. Bernardeschi), Bentancur (46. Rabiot), Arthur, McKennie (19. Ramsey, 86. Morata) – Dybala (43. Kulusevski), Ronaldo.
Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – Bernardeschi, Di Pardo, Dragusin, Fagioli, Chiellini, Kulusevski, Morata, Portanova, Rabiot, Ramsey.

US Sassuolo Calcio: Consigli – Müldür (73. Oddei), Chiricheş, G. M. Ferrari, Kiriakopoulos – Locatelli, Obiang – Defrel (67. Boga), Djuričić (46. Maxime López), Traorè – Caputo (46. Toljan).
Náhradníci: Pegolo – K. Ayhan, Boga, Maxime López, Magnanelli, Oddei, Rogério, Raspadori, Marlon, Schiappacasse, Toljan, Peluso.

Rozhodčí: Massa – Colarossi, Imperiale