Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Cádiz CF – Deportivo Alavés

3:1

konec (1:1)

10.01.2021, 16:15 • Estadio Ramón de Carranza • 18. kolo • Filip Lefenda

Tipsport: 2.66 2.89 3.31 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Álex Fernández, přichází Bobby Adekanye.

88

Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Álvaro Negredo, přichází Filip Malbašić.

87

Álvaro Negredo převzal krátkou přihrávku z pravé strany a krásnou ranou z hranice šestnáctky orazítkoval pravou tyčku! Odražený míč si převzal na levé straně pokutového území Alberto Perea, který se prodral přes dva protihráče a vystřelil po zemi do boční sítě. Teď mělo Deportivo ohromné štěstí.

83

Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Luis Rioja, přichází Borja Sainz.

82

Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Anthony Lozano, přichází Álvaro Giménez.

82

Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Fali, přichází Jon Ander Garrido.

75

Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Tomás Pina, přichází Stephane Keller.

75

Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Rodrigo Battaglia, přichází Pere Pons.

68

Cádiz právě vstřelil branku!
To na druhé straně se mění skóre! Anthony Lozano dostal na levém křídle přihrávku do běhu. Balon potáhl na okraj šestnáctky, kde si počkal, až mu naběhnou spoluhráči, a poté našel zpětnou přihrávkou skrze Lejeuneho ÁLVARA NEGREDA. Ten na středu vápna vystřelil bez přípravy skákavou ránu přesně k pravé tyči.

65

Teď ovšem propadli domácí zadáci ve vzdušném souboji a do zakončení se hnal rozběhnutý Luis Rioja! Jeho přízemní dělovku vyrazil Jeremías Ledesma se štěstím na tyčku!

61

Cádiz se dostal do další zajímavé možnosti! Alberto Perea se na levé straně šikovně uvolnil skrze dva bránící protihráče a přihrál na hranici malého vápna Anthonymu Lozanovi, který tentokrát bez přípravy zakončoval metr vedle levého horního růžku branky.

57

Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Deyverson, přichází Edgar Méndez.

57

Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Jota, přichází Manuel García.

56

Cádiz právě vstřelil branku!
Domácí tým velmi rychle využívá výhodu jednoho muže v poli a dostává se podruhé do vedení! Na levé straně pláchl Alfonso Espino, jenž adresoval přízemní centr před malé vápno. Tam jej dloubl ANTHONY LOZANO špičkou kopačky o levou tyč až do branky. Fernando Pacheco byl bez šance.

50

Velká komplikace pro Deportivo! Anthony Lozano zažehl na půlící čáře tryskové motory, předkopl si míč a řítil by se sám na branku, kdyby ho tedy hostující obránce Tachi neposlal skluzem k zemi. Je z toho zcela po právu druhá žlutá a tudíž červená karta.

45+2

Po vleklém obléhání vlastní šestnáctky se Cádiz vydal z obrany do rychlého protiútoku. Ten utnul Tachi pouze za cenu taktického faulu a žluté karty. Na vidle nabral Anthonyho Lozana.

44

Deyverson udeřil ve výskoku rukou do tváře Pedra Alcalu a je z toho další karetní napomenutí.

40

Tomás Pina trknul zezadu do Alberta Perey, který se ochotně skácel k zemi. Zdálo se, že hostující záložník šel do souboje tělem, přesto rozhodčí vytáhl překvapivou žlutou kartu.

25

Ze střední vzdálenosti se do odraženého balonu opřel Alfonso Espino. Fernando Pacheco jeho dělovku vyrazil konečky prstů nad břevno.

23

Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
Zodpovědnost vzal na sebe JOSELU a střelou do levé části branky srovnává stav! Jeremías Ledesma se vrhnul na opačnou stranu.

22

Žlutou kartu dostává Fali (Cádiz CF).

22

Ano! Rozhodčí se u obrazovky nezdržel příliš dlouho a ukazuje na penaltový puntík. Alavés má šanci bleskově srovnat.

18

Cádiz právě vstřelil branku!
Tak nikoliv faul na brankáře, zkoumalo se případné ofsajdové postavení ÁLEXE FERNANDEZE. Naneštěstí pro Alavés se na brankové čáře zapomněl jeden z hostů a trefa domácích tak může platit!

17

Rozhodčí Sánchez konzultuje situaci už dobré dvě minuty s kolegou u videa. Čeká se na konečný verdikt. Sám Sánchez branku na první dobrou neuznal.

15

Přímo z rohu domácí nezahrozili, o chvíli později ale balon do sítě přeci jen dostali! Anthony Lozano uplatnil důraz na malém vápně a posunul míč za sebe na Álexe Fernándeze, který jej poslal do opuštěné klece. Skrumáži před brankou ale předcházel, zdá se, faul na brankáře Pacheca.

7

A byla z toho úvodní šance zápasu! Na Espinův centrovaný balon z pravé strany si na středu vápna naběhl Álvaro Negredo, hlavičkoval ale trestuhodně pouze do míst, v nichž stál připravený brankář Fernando Pacheco.

Cádiz CF – Deportivo Alavés

3:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 18. Álex Fernández, 56. Lozano (Espino), 68. Negredo (Lozano) – 23. Joselu (pen.)

Karty:   22. Fali (CAD) – 40. Pina (DAL), 44. Deyverson (DAL), 45+2. Tachi (DAL)   50. Tachi (DAL)

Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 3:3. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 17:10.

Cádiz CF: Ledesma – Alcalá, Cala, Fali (82. Garrido) – Carcelén, Álex Fernández (C) (90+1. Adekanye), Jönsson, Perea, Espino – Lozano (82. Á. Giménez), Negredo (88. Malbašić).
Náhradníci: Gil – Adekanye, Akapo, Alejo, Baró, Bodiger, Erimuya, Garrido, Á. Giménez, Izquierdo, Malbašić, Pombo.

Deportivo Alavés: F. Pacheco (C) – Martín, Tachi, Lejeune, R. Duarte – Jota (57. M. García), Battaglia (75. Pons), Pina (75. Keller), Rioja (83. Sainz) – Joselu, Deyverson (57. Méndez).
Náhradníci: Sivera – M. García, Guidetti, López, Marín, Méndez, Pons, Sainz, T. Tavares, Keller.

Rozhodčí: J. Sánchez – R. Cabaňero, J. Gallego