Menu

Fotbal

Přípravný zápas

AC Sparta Praha – MFK Chrudim

2:0

konec (2:0)

06.01.2021, 14:20 • Tréninkové centrum mládeže Strahov • David Suchý

59

Souček pohledně kopl standardku, která nakonec v síti neskončila.

41

41. Neproměněná penalta Součka.

41

To jsou věci! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil Filip Souček, který zvolil hodně vysoké zakončení, jenž dokonce přeletělo i břevno.

41

41. Penaltový zákrok na Ryneše.

41

Pokutový kop pro Spartu!

30

30. Krejčí ML. - 2:0

30

Sparta právě vstřelila branku!
Také v závěru prvního poločasu tu máme druhou sparťanskou branku! Ryneš centroval do pokutového území, jenomže jeho centr přizvedl jeden z protihráčů. Po Kozákově souboji se ovšem míč dostal k LADISLAVU KREJČÍMU, který placírkou zamířil přesně. V souboji to ale schytal Kozák, který je stále ošetřován.

18

18. Rybička trefil tyč.

18

Smůla Petra Rybičky! Hostující forvard si seběhl na pas za obranu, načež se mu povedlo oběhnout vyběhnuvšího Holce. Ránu do prázdné ovšem poslal do tyče.

8

8. MINČEV - 1:0

8

Sparta právě vstřelila branku!
Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli dlouho čekat! Do volného prostoru si seběhl Šilhart, kterému se na malém vápně povedlo najít Kozáka. Ten sice nevyzrál na brankáře Mrázka, avšak poté byl s dorážkou úspěšný MARTIN MINČEV.

4

První zakončení tohoto zápasu obstaral hostující Čáp, který se do míče ovšem vší silou. Střela trefila pouze protihráče před ním, Holec tak nemusel zasahovat. Holec ovšem zasahoval poté, kdy si poradil s hlavičkou Látala.

AC Sparta Praha – MFK Chrudim

2:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 8. Minčev, 30. Krejčí ml.

Neproměněná penalta: 41. Souček (SPA), mimo

AC Sparta Praha: Holec (31. Kotek) – Šilhart, Gelašvili, Lischka, Hanousek – Ryneš, Souček, Krejčí mladší, Frýdek – Minčev, Kozák (31. Novotný)

MFK Chrudim: Mrázek – Hašek (31. Sokol), Vencl (31. Kopecký), Drahoš, Nikodem – Řezníček, Verner, Havlena (31. Javůrek), Čáp – Látal, Rybička (31. Ráliš)