Menu

Fotbal

Přípravný zápas

AC Sparta Praha – MFK Chrudim

6:0

konec (2:0)

06.01.2021, 13:00 • Tréninkové centrum mládeže Strahov • David Suchý

58

58. WIESNER - 6:0

58

Sparta právě vstřelila branku!
Tady to zavání pořádným debaklem! Sám na branku tentokráte uháněl TOMÁŠ WIESNER, kterému se povedlo obejít vyběhnuvšího brankáře Zímu, načež bez větších problémů zamířil do prázdné chrudimské branky.

55

55. JULIŠ - 5:0

55

Sparta právě vstřelila branku!
Tak přeci jenom tu máme hattrick Lukáše Juliše! Na nahrávku na pravou stranu si dokázal seběhnout Ladislav Krejčí starší, který si poté pod sebou všiml naprosto osamoceného LUKÁŠE JULIŠE. Druhý jmenovaný placírkou zamířil k pravé tyči, kam se Brankář Zíma nedokázal natáhnout.

40

40. POLIDAR - 4:0

40

Sparta právě vstřelila branku!
Netrvalo dlouho a máme tu čtvrtou branku Sparty! Sparta se znovu bleskově přesunula do pokutového území, kde se povedlo natolik dobře odcentrovat Dočkalovi, že na zadní tyči našel naběhnuvšího a zapomenutého MATĚJE POLIDARA, který z jedničky zamířil mezi nohy brankáře.

37

Sparta právě vstřelila branku!
Rázem tu máme třetí přesný zásah tohoto zápasu! Po pasu za obranu soupeře se do pokutového území dostala smečka domácích hráčů. Znovu se ke střele dostal aktivně hrající Wiesner, který prověřil Zímu, avšak na dorážku LUKÁŠ JULIŠE byl hostující brankář krátký.

30

30. JULIŠ - 2:0

30

Sparta právě vstřelila branku!
Před koncem prvního poločasu tu máme druhou branku! Sparta tentokráte kombinovala na levém křídle, kde si do volného prostoru seběhl Dočkal. Na jeho vzdušnou nabídku si dokázal naskočit LUKÁŠ JULIŠ, který nechal vyniknout brankáře. Následná dorážka už skončila v síti.

24

24. Krejčí ST. - 1:0

24

Sparta právě vstřelila branku!
Tak přeci jenom jsme se dočkali první branky zápasu! Pražané podnikli výpad po pravém křídle, kde si Sáček dokázal narazit s vedle stojícím spoluhráčem. Následovala přízemní nabídka do malého vápna, kde se ve skluzu dokázal prosadit LADISLAV KREJČÍ.

AC Sparta Praha – MFK Chrudim

6:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 24. Krejčí st., 30. Juliš, 37. Juliš, 40. Polidar, 55. Juliš, 58. Wiesner

AC Sparta Praha: Nita – Vindheim, Vitík (C), Plechatý, Hancko, Polidar – Wiesner, Sáček, Dočkal, Krejčí st. – Juliš.

MFK Chrudim: Zíma – Hašek, Vencl, Drahoš, Hlavsa – Breda, Krištof, Kesner (C), Dostálek, Sokol – Rybička