Menu

Fotbal

Italská Serie A

AC Milán – ACF Fiorentina

2:0

konec (2:0)

29.11.2020, 15:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • 9. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.61 4.19 4.97 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Alexis Saelemaekers, přichází Diogo Dalot.

90+1

Sufján Amrabat (Fiorentina) je dalším potrestaným hráčem! Hostující bojovník pozdě přispěchal do souboje, v němž trefil soupeře.

86

Za obranu si naběhl Alexis Saelemaekers, který pak přešel přes svého strážce a následně byl zatažen za ruku. Cristiano Biraghi (Fiorentina) si tak prohlédl žlutou kartu.

85

85. Germán Pezzella (FIO)

85

K centru od rohového praporku se nacpal Germán Pezzella, jehož hlavička mířila do pravého spodního rohu branky. Gianluigi Donnarumma byl dobře postaven a zachránil situaci.

82

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Sandro Tonali, přichází Jens Hauge.

76

Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Erick Pulgar, přichází Borja Valero.
Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Dušan Vlahović, přichází Christian Kouamé.

74

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Brahim Díaz, přichází Rade Krunić.

71

Dalším potrestaným hráčem je Franck Kessié (AC Milán), který musel zastavit rychlou protiakci soupeře.

68

Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Franck Ribéry, přichází Patrick Cutrone.

60

Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Martín Cáceres, přichází Pol Lirola.

55

55. Franck Ribéry (FIO)

55

Na pravé straně pokutového území se nacházel Franck Kessié, jenž si míč nepřehodil na silnější nohu. Vznikla tím akce na druhé straně, kde sám na brankáře postupoval Franck Ribéry. Francouzský fotbalista se snažil gólmana přehodit, avšak Gianluigi Donnarumma máchl rukou, čímž vytáhl zákrok. Následně míč na tribunu urval Alessio Romagnoli.

53

Za vápnem naznačil střelu Hakan Çalhanoğlu, který si míč přehodil na levou nohu a trefil pravou tyčku. Následně zpoza šestnáctky ještě pálil Sandro Tonali, jehož pokus si pohlídal Bartłomiej Drągowski.

52

Dalším centrem se prezentoval Cristiano Biraghi, jehož snažení bylo odvrácené. AC otočilo hru a Alexis Saelemaekers byl faulován. Gaetano Castrovilli (Fiorentina) je dalším potrestaným hráčem.

46

Před samotným začátkem tu máme ještě střídání na straně hostujícího celku. Hru přišel oživit Giacomo Bonaventura a naopak v kabině zůstal José María Callejón.

45+2

Ante Rebić (AC Milán) chtěl získat míč, avšak si počínal hodně neohrabaně. Ve skluzu nabral na "saně" Martína Cácerese a zaslouženě viděl žlutou kartu.

40

40. Penalta

40

Franck Kessié (AC Milán) si vybral pravou stranu, kam se také vydal Bartłomiej Drągowski. Polský brankář si pošmákl na špatně kopnutou penaltu.

37

37. Zákrok před pokutovým kopem

37

Další pokutový kop pro AC Milán! Hakan Çalhanoğlu si naběhl do pokutového území, kde po něm sáhl Martín Cáceres.

32

Ante Rebić nabral velkou rychlost a dostal se až do šestnáctky, kde předal balon na Brahima Díaze, jehož pokus byl sraženy na rohový kop. K centru se na první tyči nacpal Franck Kessié, jenž zamířil vedle pravé tyče.

27

27. Franck KESSIÉ - 2:0

27

AC Milán právě vstřelil branku!
K pokutovému kopu se postavil FRANCK KESSIÉ, který zamířil doprostřed branky, zatímco brankář se vydal do strany! Rossoneri tak vedou už o dvě branky.

25

Žlutou kartu dostává Germán Pezzella (ACF Fiorentina).

25

25. Zákrok před pokutovým kopem

25

Pokutový kop pro AC Milána! Alexis Saelemaekers vnikl do šestnáctky a při střele byl faulován! Germán Pezzella (Fiorentina) byl hráčem, který sáhl k nedovolenému zákroku a uvidí ještě žlutou kartu!

21

21. Dušan Vlahović (FIO)

21

Hráči v bílých dresech jsou znovu na útočné polovině, kde kombinují! Po chvíli Franck Ribéry vyslal přihrávku do šestnáctky, kam si naběhl Dušan Vlahović. Jeho pumelice zamířila do spojnice tyčí!

17

17. Alessio ROMAGNOLI - 1:0

17

AC Milán právě vstřelil branku!
Skladba GOAL se rozezněla na San Siru a to znamená, že vedoucí celek Serie A je ve vedení! Centr od praporku lehce prodloužil Franck Kessié a míč zamířil na zadní tyč, kde byl nikým nehlídaný ALESSIO ROMAGNOLI, který se z jasné pozice nemýlil. Asistence: Franck Kessié.

AC Milán – ACF Fiorentina

2:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 17. A. Romagnoli (Kessié), 27. Kessié (pen.)

Karty:   45+2. Rebić (ACM), 71. Kessié (ACM) – 25. Pezzella (FIO), 52. Castrovilli (FIO), 86. Biraghi (FIO), 90+1. S. Amrabat (FIO)

Neproměněná penalta: 40. Kessié (ACM), brankář Drągowski zneškodnil

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 6:2. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 15:13.

AC Milán: G. Donnarumma – Calabria, Kjaer, A. Romagnoli (C), Hernández – Kessié, Tonali (82. Hauge) – Saelemaekers (90+2. Dalot), Çalhanoğlu, Rebić – B. Díaz (74. Krunić).
Náhradníci: Tătăruşanu, Antonio Donnarumma – Krunić, Hauge, Gabbia, Maldini, Conti, Dalot, L. Colombo, Duarte.

ACF Fiorentina: Drągowski – M. Cáceres (60. Lirola), Pezzella (C), Milenković, Biraghi – S. Amrabat, Pulgar (76. Valero), Castrovilli – Ribéry (68. Cutrone) – Callejón (46. Bonaventura), Vlahović (76. Kouamé).
Náhradníci: Terracciano – Martínez, Kouamé, Bonaventura, Lirola, Saponara, Igor, Valero, Duncan, Eysseric, Cutrone, A. Barreca.

Rozhodčí: Abisso – Lo Cicero, Tolfo