Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Arsenal FC – Wolverhampton Wanderers

1:2

konec (1:2)

29.11.2020, 20:15 • Emirates Stadium, Londýn • 10. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 2.1 3.27 3.85 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě vše. děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:31:32)
Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 7:2. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 13:13.
V úvodu utkání došlo k nepříjemnému střetu mezi Davidem Luizem a Rúlem Jiménezem, kvůli kterému byla hra na deset minut přerušena. Mexický útočník byl odnesen na nosítkách a okamžitě odvezen do nemocnice. Poslední zprávy jsou pozitivní, forward údajně reaguje na léčbu pozitivně. David Luiz i navzdory tržné ráně na hlavě dokončil první poločas, do druhého již naskočil Holding.
Vlci z Wolverhamptonu poprvé v historii vyloupili Emirates Stadium, Arsenal porazili 2:1. Všechny góly padly v prvním poločase, do vedení dostal hostující mužstvo ve 27. minutě Pedro Neto, jehož ránu k pravé tyči Gabriel nedokázal vykopnout z brankové čáry. Svěřenci trenéra Artety přišli s rychlou odpovědí, po centru Williana zapsal druhý ligový zásah v červeném dresu brazilský stoper Gabriel. Rozhodující moment utkání nastal ve 42. minutě, kdy k vyraženému balónu nejrychleji přiběhl Daniel Podence, jenž si nejprve pohrál s Gabrielem, načež propálil Lena střelou o zem.

Družina Espirita Sana díky vítězství poskočila na šesté místo, zatímco Arsenal zůstává v dolní polovině tabulky na čtrnácté pozici.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Bukayo Saka dostal prostor k centru, který jemně přizvedl Semedo. Idálně pro spoluhráče Bolyho, ten zažehnal nejspíše poslední hrozbu před vlastní brankou.

90+3

Nelsonův centr odhlavičkoval za šestnáctku Willy Boly. Odražený balón napálil z halfvoleje Tierney, Coady dokázal pokus zblokovat.

90+2

Levý obránce Kieran Tierney ztratil balón a při návratu do ofenzivy zatáhl za dres Nevese, čímž zamezil rychlému brejku soupeře. Jasná žlutá.

90+1

Hosté nikam nespěchají, zdržují při každé příležitosti. Nélson Semedo nastřelil Saku a získal aut. S jeho rozehráním si dal pořádně záležet.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.

89

Conor Coady přiběhl do souboje s Lacazettem pozdě, ve skluzu trefil pouze protihráče. Obránce Vlků je dalším držitelem žluté karty.

88

Reiss Nelson si narazil s Bellerínem, načež mu cestu zkřížil čerstvý Max Kilman. Křídelník zkusil neúspěšně propasírovat soupeři balón mezi nohama.

87

Arbitr Oliver odpískal nedovolený zákrok Robu Holdingovi. Frustrovaný anglický stoper vzeky zahodil balón, za což si zblízka po právu prohlédl kartu žluté barvy.

86

Pedro Neto na nic nečekal a přetaženým pasem oslovil Joaa Moutinha. Zkušený středopolař selhal při zpracování, Leno bude odkopávat.

85

Špatný zpětný pas Bellerína zachytil Adama Traoré, který nastartoval své motory. Utekl Ceballosovi i Tierneymu, na Gabriela už mu nezbyly síly. Raději rozehrál k lajně na Neta.

84

Do pokutového území Vlků létá jeden centr za druhým. Zprava zkusil štěstí Bukayo Saka, avšak Boly v tomto případě Aubameyanga pohlídal bez problémů.

83

Pravý obránce Semedo nedokázal zachytiti náběh Aubameyanga, jenž po centru Bellerína zakončoval, kulatý nesmysl proletěl vedle pravé části brankové konstrukce.

Arsenal FC – Wolverhampton Wanderers

1:2

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 30. Gabriel (Willian) – 27. Neto, 42. Podence

Karty:   69. Bellerín (ARS), 87. Holding (ARS), 90+2. Tierney (ARS) – 47. Boly (WOS), 54. Traoré (WOS), 56. F. Silva (WOS), 89. Coady (WOS)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 7:2. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 13:13.

Arsenal FC: Leno – Bellerín, David Luiz (46. Holding), Gabriel, Tierney – D. Ceballos, Xhaka (80. A. Lacazette) – Willian (65. Nelson), Willock, Saka – Aubameyang (C).
Náhradníci: Rúnarsson – Alnaní, Holding, A. Lacazette, Soares, Nelson, Nketiah.

Wolverhampton Wanderers: Patrício – N. Semedo, Coady (C), Boly, Marçal – Dendoncker, Moutinho – Traoré, Podence (70. Neves), Neto – Jiménez (15. F. Silva, 78. Kilman).
Náhradníci: Ruddy – Aït-Nouri, Hoever, Kilman, Neves, F. Silva, Ferreira.

Rozhodčí: Oliver – Burt, Bennett