Menu

Fotbal

Italská Serie A

AC Milán – ACF Fiorentina

2:0

konec (2:0)

29.11.2020, 15:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • 9. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.61 4.19 4.97 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

S konstatováním, že AC Milán si poradilo s Fiorentinou, se loučím a přeji vám příjemný zbytek nedělního večera. (16:58:35)
Vedoucí AC Milán znovu vítězí a pojišťuje si svou pozici v tabulce, kde má náskok pěti bodu na Inter a Sassuolo. V dnešním utkání bylo AC lepším celkem a především ve druhém poločase si pohlídalo dvoubrankový náskok. Naopak Fiorentina hrála dobře jen po šestnáctku soupeře. Hostující celek si připsal pouze dvě velké šance, které byly neproměněné. Aktuálně je Fiorentina až šestnáctá.

90+4

Konec zápasu.

90+2

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Alexis Saelemaekers, přichází Diogo Dalot.

90+1

Sufján Amrabat (Fiorentina) je dalším potrestaným hráčem! Hostující bojovník pozdě přispěchal do souboje, v němž trefil soupeře.

90+1

Budou se hrát ještě tři minuty! Milánští jsou stále u balonu a kráčí k vítězství.

89

Patrick Cutrone měl nohu příliš vysoko a trefil Davidea Calabriu do hlavy. Hra se znovu přerušuje a Milánští rozhodně nebudou spěchat s rozehrávkou.

87

Na další centr si počíhal Bartłomiej Drągowski, kterého fauloval Jens Hauge. Polský brankář rychle rozehrál a Fiorentina se žene do útočné akce.

86

Za obranu si naběhl Alexis Saelemaekers, který pak přešel přes svého strážce a následně byl zatažen za ruku. Cristiano Biraghi (Fiorentina) si tak prohlédl žlutou kartu.

85

85. Germán Pezzella (FIO)

85

K centru od rohového praporku se nacpal Germán Pezzella, jehož hlavička mířila do pravého spodního rohu branky. Gianluigi Donnarumma byl dobře postaven a zachránil situaci.

84

Alexis Saelemaekers disponuje velkou rychlostí, ale teď to přehnal s drzostí. Jeho prohození míče za nohou sice vyšlo, ale na pomoc přispěchal další bránící soupeř.

83

Na pravé straně měl dost prostoru Hakan Çalhanoğlu, jehož centr mířil na nově příchozího Jense Haugea, který nezvládl zpracování. Po chvíli vnikl do vápna Alexis Saelemaekers, jenž padal příliš ochotně.

82

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Sandro Tonali, přichází Jens Hauge.

82

Člověk by očekával, že se Fiorentina nadechne k závěrečnému tlaku. Ovšem ten zatím nepřichází a AC Milán je stále v klidu.

81

Milánští sáhli k faulu, a tak se střídáním ještě počkají. Centr letěl na zadní tyčku, ale celou situaci si pohlídal Gianluigi Donnarumma, jenž ve vzduchu vystoupal nejvýše.

79

Domácí mužstvo se pokusilo o dlouhou přihrávku vzduchem, která zamířila jen mimo hrací plochu. V dalším přerušení přijde do hry Jens Hauge.

78

Milánští v posledních minutách kontrolují hru a zatím pohodlně míří k dalšímu vítězství. Domácí mužstvo je znovu v kombinaci a hlavně daleko od vlastní branky.

76

Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Erick Pulgar, přichází Borja Valero.
Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Dušan Vlahović, přichází Christian Kouamé.

AC Milán – ACF Fiorentina

2:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 17. A. Romagnoli (Kessié), 27. Kessié (pen.)

Karty:   45+2. Rebić (ACM), 71. Kessié (ACM) – 25. Pezzella (FIO), 52. Castrovilli (FIO), 86. Biraghi (FIO), 90+1. S. Amrabat (FIO)

Neproměněná penalta: 40. Kessié (ACM), brankář Drągowski zneškodnil

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 6:2. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 15:13.

AC Milán: G. Donnarumma – Calabria, Kjaer, A. Romagnoli (C), Hernández – Kessié, Tonali (82. Hauge) – Saelemaekers (90+2. Dalot), Çalhanoğlu, Rebić – B. Díaz (74. Krunić).
Náhradníci: Tătăruşanu, Antonio Donnarumma – Krunić, Hauge, Gabbia, Maldini, Conti, Dalot, L. Colombo, Duarte.

ACF Fiorentina: Drągowski – M. Cáceres (60. Lirola), Pezzella (C), Milenković, Biraghi – S. Amrabat, Pulgar (76. Valero), Castrovilli – Ribéry (68. Cutrone) – Callejón (46. Bonaventura), Vlahović (76. Kouamé).
Náhradníci: Terracciano – Martínez, Kouamé, Bonaventura, Lirola, Saponara, Igor, Valero, Duncan, Eysseric, Cutrone, A. Barreca.

Rozhodčí: Abisso – Lo Cicero, Tolfo