Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Arsenal FC – Wolverhampton Wanderers

1:2

konec (1:2)

29.11.2020, 20:15 • Emirates Stadium, Londýn • 10. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 2.1 3.27 3.85 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě vše. děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:31:32)
Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 7:2. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 13:13.
V úvodu utkání došlo k nepříjemnému střetu mezi Davidem Luizem a Rúlem Jiménezem, kvůli kterému byla hra na deset minut přerušena. Mexický útočník byl odnesen na nosítkách a okamžitě odvezen do nemocnice. Poslední zprávy jsou pozitivní, forward údajně reaguje na léčbu pozitivně. David Luiz i navzdory tržné ráně na hlavě dokončil první poločas, do druhého již naskočil Holding.
Vlci z Wolverhamptonu poprvé v historii vyloupili Emirates Stadium, Arsenal porazili 2:1. Všechny góly padly v prvním poločase, do vedení dostal hostující mužstvo ve 27. minutě Pedro Neto, jehož ránu k pravé tyči Gabriel nedokázal vykopnout z brankové čáry. Svěřenci trenéra Artety přišli s rychlou odpovědí, po centru Williana zapsal druhý ligový zásah v červeném dresu brazilský stoper Gabriel. Rozhodující moment utkání nastal ve 42. minutě, kdy k vyraženému balónu nejrychleji přiběhl Daniel Podence, jenž si nejprve pohrál s Gabrielem, načež propálil Lena střelou o zem.

Družina Espirita Sana díky vítězství poskočila na šesté místo, zatímco Arsenal zůstává v dolní polovině tabulky na čtrnácté pozici.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Bukayo Saka dostal prostor k centru, který jemně přizvedl Semedo. Idálně pro spoluhráče Bolyho, ten zažehnal nejspíše poslední hrozbu před vlastní brankou.

90+3

Nelsonův centr odhlavičkoval za šestnáctku Willy Boly. Odražený balón napálil z halfvoleje Tierney, Coady dokázal pokus zblokovat.

90+2

Levý obránce Kieran Tierney ztratil balón a při návratu do ofenzivy zatáhl za dres Nevese, čímž zamezil rychlému brejku soupeře. Jasná žlutá.

90+1

Hosté nikam nespěchají, zdržují při každé příležitosti. Nélson Semedo nastřelil Saku a získal aut. S jeho rozehráním si dal pořádně záležet.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.

89

Conor Coady přiběhl do souboje s Lacazettem pozdě, ve skluzu trefil pouze protihráče. Obránce Vlků je dalším držitelem žluté karty.

88

Reiss Nelson si narazil s Bellerínem, načež mu cestu zkřížil čerstvý Max Kilman. Křídelník zkusil neúspěšně propasírovat soupeři balón mezi nohama.

87

Arbitr Oliver odpískal nedovolený zákrok Robu Holdingovi. Frustrovaný anglický stoper vzeky zahodil balón, za což si zblízka po právu prohlédl kartu žluté barvy.

86

Pedro Neto na nic nečekal a přetaženým pasem oslovil Joaa Moutinha. Zkušený středopolař selhal při zpracování, Leno bude odkopávat.

85

Špatný zpětný pas Bellerína zachytil Adama Traoré, který nastartoval své motory. Utekl Ceballosovi i Tierneymu, na Gabriela už mu nezbyly síly. Raději rozehrál k lajně na Neta.

84

Do pokutového území Vlků létá jeden centr za druhým. Zprava zkusil štěstí Bukayo Saka, avšak Boly v tomto případě Aubameyanga pohlídal bez problémů.

83

Pravý obránce Semedo nedokázal zachytiti náběh Aubameyanga, jenž po centru Bellerína zakončoval, kulatý nesmysl proletěl vedle pravé části brankové konstrukce.

82

Mikel Arteta věří, že ofenzivní složku týmu rozhýbe Alexandre Lacazette. Ten je sice nejlepším střelcem týmu v Premier League, jenže na zásah čeká už dva měsíce.

81

Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Arsenal ve druhém poločase disponuje větší aktivitou, ale na vyrovnání čeká marně. Moc času už nemá.

80

Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Granit Xhaka, přichází Alexandre Lacazette.

79

Vlci přecházejí na tradiční rozestavení se třemi stopery. Tato změna je pochopitelná, jelikož konec utkání se blíží a hosté drží velmi cenné vedení.

78

Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Fábio Silva, přichází Max Kilman.

77

Adama Traoré prodlužoval dlouhý odkop Patrícia naslepo za sebe. Přímo do míst, kde byl Ceballos. Španěl zklidnil hru malou domů.

76

Skvěle zareagoval na přenesená hry Ceballose bek Semedo. Před zabíhajícím Sakou kulatý nesmysl odvrátil mimo hrací plochu.

75

75. Nelson nevyrovnal, přestřelil

75

Jenže i Coady vymyslel hrubku. Místo odkopu šel do kličky, kterou Saka vystihl. Pod velkým úhlem si netroufl střílet, proto odcentroval na Nelsona, jehož tvrdá rána z dobré pozice prosvištěla nad břevnem!

74

Rui Patrício udělal obrovskou chybu, když zaváhal při výkopu a nabídl šanci Aubameyangovi. Jenže Gabonec si zpracovával balón směrem pryč od brány, následné slabé přízemní zakončení zastavil Coady.

73

Dlouhý odkop hostujícího gólmana zpracoval jedním dotekem Fábio Silva. Přímočarý útok okořenil průnikovým pasem na Neta, který v nerovném souboji tělo na tělo prohrál s Gabrielem.

72

Tierney odcentroval skvěle, jenže překvapený Willock vůbec neočekával, že by k němu balón propadl. Stalo se, Angličan slabým zakončením neohrozil Patrícia.

71

Pedro Neto dnes hýří obrovskou aktivitou. Portugalský křídelník hledal krajana Fábia Silvu, ten na povedený centr o pár centimetrů nedosáhl.

70

Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Daniel Podence, přichází Rúben Neves.

69

Žlutou kartu dostává Héctor Bellerín (Arsenal FC).

69

Ani Nelson, ani Ceballos se nedokázali probojovat přes Coadyho s Bolym. Akci ještě doplnil Héctor Bellerín, i on ztroskotal na dobře pracujících stoperech.

68

Gabriel hledal dlouhým nákopem Aubameyanga, jenž upadl těsně před šestnáctkou. Gabonec chtěl standardku, avšak Neves odstavil konkurenta čistě.

67

Kierana Tierneyho zradilo zpracování. Skotský bek ještě dokázal píchnout míč do clonícího Semeda, od kterého se kulatý nesmysl odrazil mimo hrací plochu.

66

Svěřenci trenéra Artety začínají přitápět pod kotlem. Tentokráte zleva centroval pro změnu Ceballos, Holding v záklonu zamířil nad břevno.

65

Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Willian, přichází Reiss Nelson.

64

Saka hrát nemohl, protože stál v ofsajdu. Dobře zareagoval Willian, jenž byl rychlejší jak Marçal a centroval na přední tyč, kde Coady odvrátil na roh.

63

Rui Patrício našel dlouhým nákopem jenom Bukaya Saku. Mladý Angličan zkusil utéct po levé lajně, jenže Semedo ho pěkně zakřižoval.

62

Moutinhovi se ovšem centr z přímého kopu vůbec nepovedl. Polovysoký balón odvrátil bez větších potíží do bezpečí Rob Holding.

61

Zbytečný zákrok předvedl mimo dění hry Héctor Bellerín. Může být rád, že za úder do hlavy nedostal žlutou kartu.

60

Špatnou rozehrávku Bellerína vystihl Daniel Podence. Portugalec mohl přihrávat Silvovi nebo Netovi, ale nakonec vzal akci na sebe a málem skóroval, povedené zakončení v poslední chvíli zblokoval padající Holding.

59

Wolverhampton hraje velmi dobře. Vlci potvrzují, že na týmy z TOP 6 umí, cennému vítězství nad Arsenalem jsou každou minutou blíž a blíž.

58

Willianovi se po pravé straně rozběhl Pierre-Emerick Aubameyang. gabonsý forward vzal situaci na sebe, avšak proti stoperské dvojici Coady – Boly neuspěl.

57

Exekuce si podle očekávání vzal na starosti Willian. Střelu sice zakroutil přes zeď, avšak balón začal padat pozdě, skončil nad.

56

Do hostujících řad míří další žlutý kartónek. Tentokráte pro Fábiu Silvu, který těsně za hranicí šestnáctky přišlápl pravou nohu Ceballosovi.

55

Vlastní obraně zavařil Willy Boly. Stoper nebezpečně přizvedl Sakův centr, kulatý nesmysl ke štěstí Patrícia spadl na horní síť.

54

Michael Oliver je nekompromisní. Anglický rozhodčí dobře viděl na Traorého, který chtěl nasimulovat penaltu pádem přes Gabriela. Španěl inkasoval kartu žluté barvy.

54

Pro Artetu by bylo obrovskou komplikací, pokud by po Luizovi musel střídat i Gabriela. Ale může si oddechnout, střelec gólu je schopen pokračovat.

53

U odraženého balónu byl nejrychleji Neto, jenž na středu našel Moutinha. Dělovka středopolaře trefila do zad blokujícího Gabriela, stoper zůstává v bolestech ležet na trávníku.

52

Rohový kop defenziva Arsenalu pohlídala s velkým přehledem. Gabriel si zařval a o hlavu přeskočil Adamu Traorého.

51

Až Daniel Podence dokázal vyvézt balón na polovinu domácích. A hned z toho byla nebezpečná šance, před nabíhajícím Silvou ve skluzu odvracel Gabriel.

50

Kanonýři zahájili druhou půli velmi aktivně. Soupeře ještě nepustili na vlastní polovinu, fotbalisté v oranžovém jenom brání.

49

Ceballosovi vyšla kolmice na Williana. Brazilec oslovil na hranici šestnáctky Saku, kterému nevyšel úplně ideálně krok, zakončení bylo hodně nepřesné.

48

Zatímco hostující trenér Espirito Santo neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu, tak domácí kouč Arteta vystřídal Davida Luize, jenž byl v úvodu utkání součástí tvrdé srážky s Jiménezem. Mexičan střídal už v první půli.

47

První žlutou kartu střetnutí obdržel Willy Boly. Francouzský stoper podrazil Bukaya Saku, jenž by postupoval do zajímavé šance.

46

Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází David Luiz, přichází Rob Holding.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 21:27.
Wolverhampton po prvním poločase vede na Emirates Stadium 2:1. Vlky poslal do vedení ve 27. minutě Pedro Neto, který dorazil do sítě hlavičku Dendonckera do břevna. Kanonýři dokázali okamžitě odpovědět, a to zásluhou Gabriela, který skóroval hlavou po centru Williana. Poslední slovo v úvodním dějství ovšem měli svěřenci trenéra Espirita. Ve 42. minutě Leno vyrazil tečovaný pokus Neta před sebe, načež nejrychleji zareagoval Daniel Podence. Ten si přehodil balón přes Gabriela a ránou k levé tyči rozvlnil síť.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+11

První poločas skončil.

45+10

V posledních minutách první půle hýří aktivitou Willian. Nákop Gabriela přišel příliš pozdě, krajan už byl v ofsajdovém postavení.

45+9

Španělský středopolař si několik vteřin poležel, ale určitě nepůjde o zranění vážnějšího rázu. Lékaři v tomto případě mohli zůstat na svých místech.

45+8

Granit Xhaka se dožaduje penalty poté, co Podence ve výskoku zasáhl levou rukou do hlavy Ceballose. Píšťalka sudího zůstala němá.

45+7

Brazilec Willian si se zpracováním těžkého balónu po nákopu Saky poradil parádně. Druhým dotekem odcentroval, Aubameyanga přehlavičkoval Boly.

45+6

Bellerín se marně snažil zastavit rozběhnutého Joaa Moutinha. Toho dostala až dvojice Willian – Ceballos, jež soka skřípla do kleští.

45+5

Artetova družina chce zklidnit hru kombinací na útočné polovině. S tím ovšem nesouhlasil Nélson Semedo, jenž si poradil s Bellerínem.

45+4

Mladičký Silva se zachoval nesobecky a pěkným pasem oslovil napravo běžícího Traorého. Rána z velkého úhlu rozvlnila boční síť.

45+3

Domácí letos ještě neinkasovali gól ze standardní situace a tuto statistiku si udrželi i po rohovém kopu soupeře. Vysoký balón sebral ze vzduchu Leno.

45+2

Jeho náhradník Fábio Silva o sobě dává vědět. Nyní utekl po pravé lajně Tierneymu, střílený centr srazil na roh skluzující Gabriel.

45+1

Důvodem dlouhého nastavení je střet mezi Luizem a Jiménezem. Zatímco domácí stoper pokračuje, tak Mexičan musel střídat a podle prvních zpráv zamířil rovnou do nemocnice.

45

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu deset minut.

44

Arsenal je tedy zase o pomyslný krok pozadu. Domácí mají mezery především v defenzivní hře, Vlci z minima využili maximum.

42

42. Daniel PODENCE - 1:2

42

Wolves právě vstřelili branku!
A tato uspávací hra přináší efekt v podobě druhého gólu! Během pár vteřin se hosté z vlastního vápna dostali do soupeřovy šestnáctky. Netovu tečovanou ránu vyrazil Leno jenom před sebe. Pro odražený balón si doběhl DANIEL PODENCE, který si nadhodil míč nad Gabrielem a střelou o zem k levé tyči propálil Lena.

41

Laxním presinkem zkouší rozhodit kombinaci Vlků Aubameyang. Obránci na forwarda neberou ohled a zatím pokračují v uspávací hře.

40

Nélson Semedo si netroufl na osobní souboj se Sakou, a protože neměl komu nahrát, tak otočil hru na Coadyho. Přes něj šel balón zase k brankáři.

39

Adama Traoré si narazil s Podencem a pokračoval v pohybu pravou lajnou. Střílený centr se stal kořistí Gabriela, ten navíc dokázal rozehrát na spoluhráče.

38

Pedro Neto v rychlostním souboji porazil Davida Luize. Přes něj následně centroval na Fábia Silvu, který o pár centimetrů na kulatý nesmysl nedosáhl.

37

Nakonec to byl Bukayo Saka, kdo využil pasivní hry soupeře, obral váhajícího Semeda. V blízkosti rohového praporku odcentroval do Bolyho, budeme svědky standardky v podobě rohu.

36

Hosté nikam nespěchají. Už dobrou minutu si balón vyměňují obránci s gólman, což se domácím pochopitelně nelíbí, více se vysunul hlavně Aubameyang s Willianem.

35

Connor Coady zapojil gólmana Patrícia do hry nohama. Portugalec měl dostatek času, takže nejprve rozestavěl obranu podle představ a až pak rozehrál.

34

Brazilský obránce zatím pokračuje ve hře, rozhodčí jej ještě nevykázal. Brazilský stoper právě hlavou odklidil balón před zabíhajícím Netem.

33

David Luiz bude muset na pár okamžiků opustit hru, protože z jeho hlavy začala znovu téct krev. Nepodařilo se ji zastavit ani obvazu.

32

V posledních minutách akce střídá akci! Rohový kop měli k dispozici i Vlci. Moutinho odcentroval na Dendonckera, jehož zakončení udržel Leno v rukavicích.

30

30. GABRIEL - 1:1

30

Arsenal právě vstřelil branku!
Rychlá odpověď nakonec přichází! Willian rozehrál roh narážečkou se Ceballosem, načež odcentroval na krajana Gabriela. Hlavička brazilského stopera skončila v levém horním rohu, Patrício natahoval ruku marně.

29

Arsenal chtěl přijít s rychlou odpovědí. Tierney si tentokráte počínal skvěle, když se zbavil Marcala, ovšem střílející Bellerín napálil do hlavy Neta.

27

27. Pedro NETO - 0:1

27

Wolves právě vstřelili branku!
První vážnější akce Vlků končí gólem! Traoré po lajně utekl Tierneymu a parádním centrem vybídl ke skórování Dendonckera, jenž hlavičkou trestuhodně napálil pouze břevno. Avšak litovat nemusel, protože míč se odrazil k PEDRU NETOVI, jehož střelu nedokázal zastavit ani na brankové čáře stojící stoper Gabriel.

26

Křídelník Willian sice zrychlil, avšak byl v pohybu směrem k vlastní bráně. Balón poslal Bellerínovi, Španěl pod tlakem volil malou domů.

25

David Luiz pokračuje v zápase s obvázanou hlavou. Brazilec sice zastavil Traorého, ale pomohl si rukama, což hlavní rozhodčí dobře viděl a odpískal faul.

24

Poprvé o sobě dal věděl Daniel Podence. Povedenou zasekávačkou vyzrál na Tierneyho a odcentroval, před Silvou odklidil míč Bellerín mimo šestnáctku.

23

Rychlonohý Adama Traoré se efektivní kličkou dokázal zbavit Bukaya Saky, jenže pak poslal příliš pomalý pas, navíc za paty, Silvovi.

22

Rubén Neves obral ve středu Caballose, avšak místo rychlého brejku akci pozdržel, načež nahrál krajanu Moutinhovi. Kombinaci zkouší i hosté.

21

Kanonýři zkoušejí vyzrát na soupeře kombinační hrou. Ta zatím nepřináší kýžené ovoce, hosté totiž v obraně přebírají protihráče na výbornou.

20

Aubameyang si na nedostatek balónů rozhodně stěžovat nemůže. Teď ho oslovil pasem za obranu Ceballos, útočník nedokázal vyzrát na Coadyho. Hrají Vlci.

19

V blízkosti půlicí čáry došlo k nedohodě mezi Willockem a Aubameyangem, oba dávali přednost tomu druhému. Toho využil k zisku balónu Boly.

18

Willian vysokým presinkem dostal Fernanda Marçala pod velký tlak. Levý obránce Vlků ovšem zachoval chladnou hlavu, soka nastřelil a vybojoval autové vhazování.

17

Stoper Coady odvážně, avšak úspěšně přenesl hru na Nélsona Semeda. Portugalský bek si pohrál se Sakou a vzápětí přihrál na střed Moutinhovi.

16

Deset minut se nehrálo, ale nyní již hra pokračuje. A to výkopem Ruie Patrícia, protože před osudným střetem hlavičkoval Luiz nad bránu.

15

Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Raúl Jiménez, přichází Fábio Silva.

14

Po dlouhých minutách ošetřování zdravotníci naložili Raúla Jiméneze na nosítka, Mexičana nyní čeká vyšetření v nemocnici. Luiz má obvázanou hlavu a bude v utkání pokračovat.

13

Rui Patrício opustil vlastní šestnáctku, nechce se dívat na zraněného spoluhráče. Nezbývá než doufat, že nepůjde o nic vážného.

12

Ostatní fotbalisté si vzali balón a přihrávají si mezi sebou, aby se udrželi v tempu. Na ostrovech panuje zima, a proto je nezbytné zůstat v zápasové teplotě.

11

Je jasné, že první poločas se z důvodu ošetření útočníka Jiméneze pořádně protáhne. Anglická režie raději tvrdý střet vůbec neopakuje.

10

David Luiz vypadá v pořádku, sedí za postranní čárou, lékaři mezitím ošetřují jeho zranění na hlavě. Avšak Jiménez zůstává stále ležet.

9

Bude se muset střídat, minimálně na straně hostů. Na lavičce se rozcvičuje portugalský mladík Fábio Silva.

8

Pauza pokračuje. Hůře to vypadá s mexickým ostrostřelcem Wolverhamptonu. Dobrou zprávou je, že Jiménez je při vědomí.

7

Na hřiště okamžitě vystartovali zdravotníci obou celků. David Luiz se zvedá s tržnou ránou na hlavě, Jiménez zůstává ležet.

6

k velmi nepříjemnému střetu mezi Luizem a Jiménezem došlo před brankou Vlků. Oba zůstávají ležet a nevypadá to s nimi vůebc dobře.

5

Adama Traoré doběhl do souboje s Willockem pozdě, levou nohu soupeři tvrdě narazil na koleno. Mladý Angličan v bolestech leží na trávníku.

4

V základní sestavě dnes dostal příležitost Joe Willock. Právě on po lajně uvolnil Saku, jenž zpětným pasem hledal Aubameyanga. Gabonec mezi nohama pustil míč za sebe, kde však neměl žádného spoluhráče.

3

Po obranném zákroku Granita Xhaky rozehrávali svěřenci kouče Espirita brzký rohový kop. Zajímavý signál nevyšel, Nevese stojící na šestnáctce pohlídal Ceballos.

2

Domácí vstoupili do utkání v tradičních červených dresech. Také hosté vsadili na klasiku, Vlci hrají v oranžovém.

1

Utkání právě začalo.
Před zápasem hráči vzdávají potleskem holt zesnulé argentinské legendě Diegu Maradonovi.
Úvodní sestavy:

Arsenal FC: Leno – Bellerín, David Luiz, Gabriel, Tierney – D. Ceballos, Xhaka – Willian, Willock, Saka – Aubameyang (C).
Náhradníci: Rúnarsson – Alnaní, Holding, A. Lacazette, Soares, Nelson, Nketiah.

Wolverhampton Wanderers: Patrício – N. Semedo, Coady (C), Boly, Marçal – Dendoncker, Moutinho – Traoré, Podence, Neto – Jiménez.
Náhradníci: Ruddy – Aït-Nouri, Hoever, Kilman, Neves, F. Silva, Ferreira.

Rozhodčí: Oliver – Burt, Bennett.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Wolverhampton Wanderers

Rovněž Vlci určitě plánovali být výše než na 10. místě. Avšak tabulka je hodně vyrovnaná a jedno vítězství může Wolverhampton katapultovat až na pátou pozici, která by zaručovala postup do Evropské ligy. Podobně jako Arsenal, i Vlci mají problémy s útočnou fází, dokonce mají úplně stejné skóre jako nedělní soupeř (9:10). Forma Espiritových svěřenců v posledních týdnech není vůbec špatná. Z předešlých šesti střetnutí odešli s prázdnou pouze v Leicesteru, jinak třikrát vyhráli a dvakrát remizovali.
Arsenal FC

Kanonýři před startem nové sezóny plánovali útok na pozice zajišťující Ligu mistrů, avšak od tohoto cíle jsou zatím poměrně daleko. Arsenal je po devíti kolech dokonce v dolní polovině tabulky, a to na 13. místě se ziskem devíti bodů. Artetova družina se trápí v ofenzivě, gól na zápas je velmi slabým počinem a tuto skutečnost nezachraňuje ani druhá nejlepší defenziva v lize. Nejlepším střelcem je Alexandre Lacazette, který se postaral o třetinu branek svého celku.
Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný nedělní večer! Vítám vás při sledování 10. kola anglické Premier League, u zápasu mezi Arsenalem a Wolverhamptonem.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:15.

Arsenal FC – Wolverhampton Wanderers

1:2

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 30. Gabriel (Willian) – 27. Neto, 42. Podence

Karty:   69. Bellerín (ARS), 87. Holding (ARS), 90+2. Tierney (ARS) – 47. Boly (WOS), 54. Traoré (WOS), 56. F. Silva (WOS), 89. Coady (WOS)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 7:2. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 13:13.

Arsenal FC: Leno – Bellerín, David Luiz (46. Holding), Gabriel, Tierney – D. Ceballos, Xhaka (80. A. Lacazette) – Willian (65. Nelson), Willock, Saka – Aubameyang (C).
Náhradníci: Rúnarsson – Alnaní, Holding, A. Lacazette, Soares, Nelson, Nketiah.

Wolverhampton Wanderers: Patrício – N. Semedo, Coady (C), Boly, Marçal – Dendoncker, Moutinho – Traoré, Podence (70. Neves), Neto – Jiménez (15. F. Silva, 78. Kilman).
Náhradníci: Ruddy – Aït-Nouri, Hoever, Kilman, Neves, F. Silva, Ferreira.

Rozhodčí: Oliver – Burt, Bennett