Menu

Hokej

KHL

HC Sibir Novosibirsk – Torpedo Nižnij Novgorod

3:1

konec (1:0, 1:1, 1:0)

17.11.2020, 13:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.1 3.9 3.02 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (15:38:16)
Do utkání nezasáhl nikdo z českých a slovenských hokejistů.
Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 2100 diváků.
Střely na branku: 25 – 35
Je konec! Novosibirsk zvládl dnešního souboje s Torpedem a vítězí 3:1. Ve třetí části si hosté sice vypracovali tlak a několik nebezpečných zakončení, ale Harri Säteri s obětavými obránci podrželi domácí celek ve vedení. V závěru utkání pak přidal pojistku Novosibirsku Mikael Ruohomaa.

Konec zápasu.

59:20

Hosté ještě zkoušejí zdramatizovat závěr duelu bez brankáře!

59:10

Torpedo se ještě podívalo do útočného pásma, jenže nikdo v bílém dresu tentokrát nezakončil. Obrana domácích dnes zaslouží velkou pochvalu.

58:12

Sibir právě vstřelil branku!
Podle všeho je rozhodnuto! Domácí Novosibirsk totiž přidává i třetí zásah! Domácí zůstali po vhazování nastěhovaní v útočném pásmu. Po přihrávce pálil z prostoru mezi kruhy MIKAEL RUOHOMAA a jeho dělovka skončila za zády brankáře!

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:34

Domácí v plném počtu.

57:00

Až nyní se domácím podařilo vyhodit kotouč přes všechny čáry za branku Torpeda, které muselo rozjet novou akci od své klece.

56:29

Domácím se nepodařilo vyhodit kotouč ven z obranného pásma. Torpedo má v přesilovce hodně silný tlak, ale zatím nepřichází střelba.

56:10

Hosté se usadili v útočném pásmu, kde rozjeli rychlou kombinaci. Po výměně přihrávek pálil Šenfeld, ale jeho pokus nebyl přesný.

55:34

Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Viktor Komarov – 2 min., nedovolené bránění).

55:05

Torpedo se v posledních minutách tlačí do útočného pásma, ale domácí hokejisté brání opravdu pozorně a nenechávají soupeřům prostor ke střelbě.

54:30

Komarov vyhodil puk z obranného pásma a společně se spoluhráči vyrazil na střídačku. Také hostující kouč pouští na led čerstvé síly.

54:10

Viktor Komarov dostal prostor v rohu útočného pásma, odkud přihrál na modrou čáru, jenže následná dělovka skončila v lapačce brankáře.

53:29

Konstantin Alexejev vyhodil puk z obranného pásma odrazem o mantinel do útočného pásma. Torpedo se kotouče rychle zmocnilo.

53:10

Mikael Ruohomaa spěchal za nahozením do útočného pásma, jenže jeho průnik skončil na prvním soupeři. Obrana Torpeda zatím hraje skvěle.

52:35

Harri Säteri si dal pozor na teč z nebezpečného prostoru a schoval puk mezi betony. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

52:10

Anton Šenfeld dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, jenže jeho pobídka mezi kruhy skončila na holi prvního obránce.

51:30

Hosté v plném počtu.

51:00

Sibir se prakticky nedostává do útočného pásma. Obránci Torpeda zatím zvládají další oslabení s velkým přehledem.

50:39

Alexandr Šarov dostal přihrávku na levý kruh, odkud střílel příklepem, jenže jeho dělovka prolétla kolem levé tyčky hostující klece.

50:10

Hosté zahájili další oslabení velmi dobře. Hráči Torpeda se zmocnili kotouče a dokázali jej vyhodit přes všechny čáry.

49:30

Domácí Sibir si zahraje přesilovku. Dvě minuty za hákování dostává Mark Marin.

49:10

Viktor Komarov dostal přihrávku na levou stranu, odkud zakončil zápěstím, ale jeho projektil skončil pouze na zadním mantinelu.

48:36

Další akce Torpeda skončila nepřesnou rozehrávkou na levou stranu ledové plochy. Domácí Novosibirsk se zatím brání bez větších problémů.

48:10

Konstantin Alexejev dostal prostor mezi kruhy, jenže v klíčovou chvíli se mu puk svezl po čepeli a skončil u dobře postaveného obránce.

47:35

Andy Miele dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud přihrál před branku, jenže tam nebyl nikdo z jeho spoluhráčů v bílém.

47:10

Damir Žafjarov se prosmýkl do útočného pásma, kde se pěknou kličkou zbavil obránce, jenže jeho zakončení prolétlo kolem zadní tyčky.

46:35

Mikael Ruohomaa se za vlastní brankou zbavil napadajícího soupeře a rozjel akci po levé straně. Komarov jeho prudkou přihrávkou protečoval jen k obránci.

46:00

Novosibirsk se hnal do útoku, ale akce skončila nepřesnou přihrávkou mezi kruhy. Obránci Torpeda teď obětavě padají do střel.

45:36

Anton Šenfeld dostal přihrávku za branku soupeře, odkud poslal pobídku mezi kruhy, jenže tam si nesjel nikdo v dresu hostujícího Torpeda.

45:10

Torpedo předvedlo další rychlý výpad po levém křídle. Nikdo v bílém dresu se tentokrát nedostal do zakončení. Obrana Sibiru hraje pozorně.

44:32

Anton Šenfeld objel branku domácího celku, otočil se kolem obránce a zakončil forhendem. Jeho projektil však skončila na betonu brankáře.

44:10

Dmitrij Sajustov dostal přihrávku na levou stranu ledové plochy a krásně sklepl puk na najíždějícího spoluhráče. Hra se zatím hodně kouskuje.

43:24

Andrej Belevič si sjel na přihrávku mezi kruhy, nicméně jeho pokus bekhendem skončil v lapačce pozorného brankáře domácího mužstva.

43:10

Georgij Mišarin dostal přihrávku na modrou čáru, odkud následně zakončil příklepem, jenže jeho ránu skvěle zablokoval první obránce.

42:35

Juuso Puustinen se vydal napadat rozehrávku soupeře na modrou čáru. Domácí hokejista dostal obránce pod tlak, ale ten přesto dokázal rozehrát.

42:10

Zijat Pajgin střílel od modré čáry, jenže jeho dělovka skončila na betonu připraveného brankáře. Torpedo se však udrželo v útočném pásmu.

41:39

Novosibirsk se dostal do útočného pásma, nicméně nikdo v modrém opět nezakončil. Úvod třetí části zatím přináší hodně bojovný hokej.

41:10

Torpedo se vydalo do útoku po levém křídle, jenže akce hostů skončila nepřesným zakončením z levé strany ledové plochy.

40:38

Konstantin Alexejev se skvěle vrátil do obranného pásma, kde se tělem natlačil před rozjetého soupeře a odehrál kotouč odrazem o mantinel do bezpečí.

40:10

Hosté uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Torpedo se ihned vydalo do útoku, jenže nikdo v bílém dresu se nedostal do zakončení.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 15:07.
Střely na branku: 16 – 22
Druhá třetina končí! Po čtyřiceti minutách jsou ve vedení stále domácí hokejisté. Novosibirsk totiž dokázal potrestat špatnou rozehrávku soupeře, po které se prosadil Dmitrij Sajustov. Hosté však snížili dvě minuty před přestávkou, kdy se po závaru před brankou prosadil Žafjarov.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:59

Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Jegor Milovzorov – 2 min., podrážení).

39:32

Michail Orlov dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, prodral se do útočného pásma, nicméně jeho akce skončila nepřesným nahozením.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:32

Justin Kloos se po levém křídle prosmýkl do útočného pásma, jenže důrazný Nikolaj Děmidov jej skvělým zákrokem přišpendlil k mantinelu.

38:10

Domácí uspěli na vhazování v obranném pásmu a dostali se do pásma útočného. Nikdo v modrém dresu však neprojel až do zakončení.

37:41

Branka platí a Torpedo skutečně snižuje!

37:41

Regulérnost branky ještě bude zkoumat videorozhodčí!

37:41

37:41 Damir ŽAFJAROV - 2:1

37:41

Torpedo právě vstřelilo branku!
Hostující celek se dočkal překvapivého snížení! Torpedo udeřilo jako blesk z čistého nebe! Po vyhraném vhazování přišlo nahození před branku a kotouč se od zadního mantinelu a betonu brankáře odrazil do branky. Jako autor branky je uveden DAMIR ŽAFJAROV Asistence: Andy Miele.

37:23

Alexej Melničuk si dal pozor na dojíždějícího Korotkova a raději před ním schoval puk mezi betony. Vhazuje se po jeho levé ruce.

37:05

Konstantin Alexejev dostal nabito na modrou čáru, odkud pohotově střílel forhendem, jenže jeho dělovka byla nepřesná a prolétla kolem levé tyčky.

36:32

Konstantin Alexejev projel středem hrací plochy do útočného pásma a dostal se do zakončení. Hostující brankář jeho pokus vykopl levým betonem.

36:10

Nikolaj Timašov dostal přihrávku na modrou čáru, odkud nahodil puk před branku soupeře, jenže nikdo v modrém dresu brankáři Torpeda neclonil.

35:34

Sergej Gončaruk skvěle napadal rozehrávku domácích v rohu obranného pásma, kde poslal soupeře na hrazení. Sudí zatím nechávají pokračovat ve hře.

35:00

Hostující brankář si dal pozor na dělovku od modré čáry a připsal si jistý zákrok. K odraženému kotouči se dostali hráči Torpeda.

34:35

Justin Kloos se vrátil do obranného pásma, kde pěknou přihrávkou našel Ručkina. Torpedo se už hodně dlouhou dobu nedostalo do šance.

34:05

Arťom Aljajev si poradil s těžkou přihrávkou na modrou čáru, krásně rozehrál na levé křídlo, jenže neoslovil nikoho ze spoluhráčů.

33:24

Harri Säteri předvedl další povedený zákrok. Domácí brankář si dal pozor na zakončení z prostoru mezi kruhy a schoval puk mezi betony.

33:10

Novosibirsk se znovu usadil v útočném pásmu, kde předvedl rychlou kombinaci, jenže nikdo v modrém dresu se do zakončení nedostal.

32:35

Jyrki Jokipakka svedl souboj na obranné modré čáře. Domácí hokejista našel Alexejeva, jenže jeho průnik neměl dlouhého trvání.

32:10

Viktor Komarov dostal přihrávku na pravou stranu, odkud protečoval puk za branku soupeře, jenže nikdo v modrém si na jeho pobídku nesjel.

31:35

Domácí celek pokračuje v ofenzivní hře. Novosibirsk se opět usadil v útočném pásmu, jenže nikdo v modrém dresu tentokrát nezakončil.

31:12

31:12 Dmitrij SAJUSTOV - 2:0

31:12

Sibir právě vstřelil branku!
Domácí celek přidává další branku! Torpedo pokazilo rozehrávku z obranného pásma. Kotouč zastavil Česalin, který našel DMITRIJE SAJUSTOVA, jehož pokus zápěstím se zastavil až v síti! Asistence: Jevgenij Česalin.

30:28

Konstantin Alexejev dostal přihrávku do jízdy, jenže protečoval kotouč do útočného pásma, kam si nedokázal nabruslit nikdo v modrém dresu.

30:00

Je za námi polovina utkání a zatím sledujeme střelecky hodně chudé utkání. Ve druhé třetiny jsou domácí sice aktivnější, ale další branka zatím nepřišla.

29:28

Nikolaj Timašov střílel z levé strany útočného pásma, odkud následně střílel forhendem, jenže jeho pokus prolétl kolem zadní tyčky.

29:05

Anton Šenfeld projel do útočného pásma, nahodil puk za branku, kam si sjel Semjon Der-Argučincev, jenže ten bekhendem nenašel spoluhráče.

28:26

Alexej Melničuk vytáhl povedený zákrok! Li si sjel mezi kruhy, odkud následně vypálil zápěstím, ale hostující brankář jeho pokus ukryl do lapačky!

28:00

Torpedo se po dlouhé době dostalo do zakončení. Domácí brankář si však pokryl mezírku u levé tyčky a nepustil kotouč za svá záda.

27:32

Juuso Puustinen dostal přihrávku na modrou čáru, odkud následně zakončil forhendem, jenže jeho pokus skončil vedle levé tyčky.

27:06

Po dalším závaru před brankou domácího celku musel rozhodčí hodně uklidňovat Gurkina. Další potyčka se obejde bez vyloučení.

26:32

Konstantin Alexejev dostal nabito na modrou čáru, odkud pohotově zakončil příklepem, jenže trefil prvního hráče před sebou.

26:10

Jyrki Jokipakka vyhodil puk ven z obranného pásma a podobně jako jeho spoluhráči rychle pelášil na střídačku. Také Torpedo má na ledě čerstvé síly.

25:36

Viktor Komarov nahodil puk od modré čáry před branku soupeře, jenže nikdo v modrém dresu se k jeho pobídce nedostal.

25:10

Domácí celek předvedl další rychlý výpad po levém křídle. Nikdo v modrém dresu si tentokrát nestačil sjet do palebné pozice.

24:23

Další ofenzivní výpad domácího celku zastavuje odpískané postavení mimo hru. Oleg Li byl příliš netrpělivý a přejel přes modrou čáru do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.

24:05

Juuso Puustinen střílel z levé strany útočného pásma, jenže jeho dělovka skončila na hrudi připraveného brankáře.

23:32

Za brankou hostujícího Torpeda se strhla menší potyčka, do které se dostal Nikita Korotkov. Rozhodčí kohouty na ledě rychle odtrhl.

23:10

Harri Säteri si dal pozor na nahození z pravé strany ledové plochy a vyrazil kotouč k mantinelu. Odražený puk domácí obrana vyhodila.

22:39

Semjon Ručkin se dostal do rohu obranného pásma, kde odstavil od kotouče Ruohomuu. Hostující hokejista následně puk vyhodil za modrou čáru.

22:10

Novosibirsk se usadil v útočném pásmu, jenže nikdo v modrém dresu tentokrát nedostal prostor pro zakončení.

21:32

Torpedo se dokázalo sílícímu tlaku domácího Sibiru ubránit jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění.

21:10

Mikael Ruohomaa dostal přihrávku mezi kruhy, odkud zakončoval forhendem, nicméně jeho pokus skončil vedle levé tyčky.

20:38

Domácí se nastěhovali do útočného pásma, jenže nikdo v modrém zatím nedostal prostor pro zakončení. Novosibirsk vlétl do třetiny aktivně.

20:10

Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Novosibirsk se ihned vydal do útoku, ale nikdo v modrém se do zakončení nedostal.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 14:18.
Střely na branku: 6 – 15
První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté domácího Sibiru Novosibirsk. Dlouho na ledové ploše kralovaly defenzivy, nicméně v 16. minutě se dokázal odpoutat Mikael Ruohomaa a poslal domácí celek do vedení! Torpedo se sice snažilo o srovnání, ale domácí obrana zatím podává parádní výkon. Do kabin se proto jde za stavu 1:0.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:32

Jefim Gurkin vlétl do útočného pásma a z pravého křídla se řítil na branku soupeře. Připravený gólman vytáhl skvostný zákrok a vykopl zakončení soupeře betonem!

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:35

Pekka Jormakka ustál souboj za brankou soupeře a zadovkou poslal přihrávku mezi kruhy. Na jeho pobídku však nikdo v modrém dresu nedosáhl.

18:10

Chris Wideman ještě udržel pro Torpedo kotouč na modré čáře a zakončil forhendem. Jeho pokus však prolétl kolem levé tyče.

17:41

Ivan Čechovič se po pravém křídle protáhl do útočného pásma, kde si kotouč krásně zasekl, jenže následně neoslovil nikoho z podporujících spoluhráčů.

17:15

Chris Wideman se dostal pod tlak napadajícího soupeře a musel si pomoci vyhozením kotouče o zadní mantinel. Domácí zatím skvěle napadají.

16:31

Semjon Der-Argučincev udělal krásnou kličku na útočné modré čáře, nicméně jeho následný průnik skončil nepřesnou střelou na zadní mantinel.

16:10

Hostující Torpedo se ihned vydalo do útoku se snahou o bleskovou odpověď. Hráči v bílém se však v útočném pásmu dlouho neohřáli.

15:35

15:35 Mikael RUOHOMAA - 1:0

15:35

Sibir právě vstřelil branku!
Domácí Sibir se dostává do vedení! Novosibirsku se podařil rychlý přechod do útočného pásma. Na střelu z levého kruhu si troufl MIKAEL RUOHOMAA, jehož pokus skončil v síti! Asistence: Nikolaj Timašov, Juuso Puustinen.

15:10

Mikael Ruohomaa se znovu svou pílí prodral do útočného pásma, kde si přehodil puk na forhend, jenže zápěstím nemířil mezi tři tyče.

14:40

Chris Wideman dostal prostor na modré čáře, odkud střílel příklepem, jenže jeho dělovka skončila v lapačce připraveného brankáře domácích.

14:10

Oleg Li dostal prostor na levé straně útočného pásma, odkud vypálil příklepem, jenže jeho prudká střela vůbec nemířila mezi tři tyče.

13:28

Sergej Gončaruk poslal přihrávku na Mišarina, který se prosmýkl do útočného pásma, jenže jeho pokus forhendem prolétl kolem branky.

13:10

Hostující brankář si musel dát pozor na dělovku z poloviny hřiště. Brankář Torpeda ukryl kotouč do lapačky a stačil jej vyklepat na spoluhráče.

12:37

Komarov ustál souboj v rohu ledové plochy, odkud krásnou přihrávkou mezi kruhy našel rozjetého Danila Romanceva, který střelou trefil brankáře.

12:10

Michail Orlov střílel od modré čáry, jenže jeho dělovka skončila na noze prvního obránce v modrém dresu. Na ledě zatím dominují defenzivy.

11:32

Konstantin Alexejev dostal krásnou přihrávku na útočnou modrou čáru, dostal se před branku soupeře, jenže tísněný obráncem vůbec nezakončil.

11:15

Domácí hokejisté znovu napadali rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Novosibirsk hraje v posledních minutách aktivně, ale nedostává se na puk.

10:32

Jyrki Jokipakka napadal rozehrávku Torpeda na jeho polovině. Domácí hráč dostal pod tlak Widemana, který si v tísni musel pomoci rozehrávkou o mantinel.

10:05

Viktor Komarov dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, kde se krásně zbavil obránce, jenže následnou kličku mu přečetl další zadák.

09:38

Jyrki Jokipakka dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, sjel si do střelecké pozice, ale jeho dělovka prolétla vedle branky Torpeda.

09:10

Chris Wideman dostal prostor ke střele na modré čáře, odkud vyslal zakončení příklepem, ale jeho dělovka prolétla kolem vzdálenější tyčky.

08:36

Torpedo uklidňuje rozehrávku v obranném pásmu. Nikdo z hokejistů v bílých dresech se nikam nežene. Domácí naopak brání velmi dobře.

08:10

Anton Šenfeld dostal prostor na pravé straně ledové plochy, sjel si s pukem do střelecké pozice, nicméně jeho dělovka skončila v lapačce.

07:15

Domácí v plném počtu.

07:10

Anton Šenfeld dostal přihrávku na pravou stranu, jenže si nepotykal se zpracováním a puk mu uskočil. Domácí toto oslabení přečkají bez úhony.

06:32

Andy Miele dostal přihrávku na pravý kruh, odkud zakončil příklepem, ale jeho dělovka skončila na betonu připraveného brankáře domácího mužstva.

06:10

Hosté se usadili v útočném pásmu a rozjeli rychlou přesilovkovou kombinaci. Nikdo v bílém dresu po výměně přihrávek nezakončil.

05:15

Torpedo si zahraje první přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Mikael Ruohomaa.

04:35

Mikael Ruohomaa projel po levém křídle do útočného pásma, kde si přehodil kotouč na bekhend a přihrál mezi kruhy. Na jeho pobídku nikdo v modrém nedosáhl.

04:10

Dmitrij Sajustov dostal přihrávku na levou stranu, projel s pukem do útočného pásma, jenže jeho pokus o zakončení skončil na zadním mantinelu.

03:39

Juuso Puustinen se prosmýkl do útočného pásma, jenže nikdo v modrém dresu domácího Sibiru mu nepřijel pomoci. Hráči v bílém jsou zatím důrazní.

03:08

Andrej Belevič projel po pravém křídle do útočného pásma, odkud zakončil forhendem, ale jeho projektil prosvištěl kolem vzdálenější tyčky.

02:35

Domácí brankář si dal pozor na vysoké nahození ze středního pásma a bez problémů ukryl kotouč do lapačky. Gólman Sibiru kotouč stačil rychle vyklepat.

02:00

Domácí celek rozjel další útočnou akci ze svého obranného pásma. Na přihrávku na levou stranu si sjel Jegor Milovzorov, který byl odstaven obráncem.

01:23

Další akci domácího Sibiru zastavuje postavení mimo hru. Příliš netrpělivý byl tentokrát Gurkin, který projel do útočného pásma ještě před pukem.

01:10

Viktor Komarov dostal přihrávku na levé křídlo, prosmýkl se přes modrou čáru a dostal se do zakončení. Jeho rána prolétla kolem zadní tyčky.

00:39

Semjon Der-Argučincev projel po pravém křídle do útočného pásma, odkud zakončil forhendem, jenže jeho střela zápěstím prolétla kolem zadní tyčky.

00:10

Hosté uspěli na úvodním vhazování dnešního souboje. Torpedo se ihned vydalo do útoku, ale nikdo v bílém dresu se nedostal do zakončení.

00:01

Utkání právě začalo.
Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
Oba týmy už jsou na ledě. Sibir bude hrát v modrém, zatímco hosté obléknou bílou sadu.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Jokipakka, K. Alexejev, Gurkin, Timašov, Chochlov, Jermakov, Děmidov – Puustinen, Ruohomaa (A), Milovzorov – O. Li, Romancev, Jormakka (C) – Česalin (A), Sajustov, Šarov – Dubakin, N. Korotkov, V. Komarov.

Torpedo Nižnij Novgorod: Melničuk (Serebrjakov) – Pajgin, Orlov, Marin, Mišarin, Aljajev, Ručkin, Ch. Wideman – Žafjarov (A), Miele, Čechovič – Kloos, Der-Argučincev, Šenfeld (C) – Gončaruk, Szwarz, Pereskokov – Verjajev, Belevič, Urakov (A).

Rozhodčí: Akuzovskij, Ansons – Zacharov, Ponamarenko.
Vzájemné zápasy

12.10.2020 Torpedo – Novosibirsk 3:2
2.10.2020 Novosibirsk – Torpedo 4:2
5.9.2020 Torpedo – Novosibirsk 4:3
HC Sibir Novosibirsk

Domácí Sibir je na tom ještě o něco hůře. Sibir dosud odehrál dvacet sedm zápasů a vybojoval v nich jen dvacet tři bodů. S tímto ziskem se drží bod za svým dnešním soupeřem na deváté pozici Východní konference. V posledním duelu na domácím ledě přehrál 3:2 Magnitogorsk.
Torpedo Nižnij Novgorod

Hostující Torpedo zatím neprožívá úplně ideální sezónu. Ve čtyřiadvaceti zápasech nasbíralo jen dvacet čtyři bodů a zatím drží osmou pozici Východní konference. Torpedo zatím trápí ofenziva. Soupeřům dosud nasázelo jen 64 branek. V posledním duelu však přerušilo sérii porážek a zvítězilo 2:0 nad Kunlunem.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi HC Sibir Novosibirsk a Torpedo Nižnij Novgorod. Duel startuje ve 13:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

HC Sibir Novosibirsk – Torpedo Nižnij Novgorod

3:1

konec (1:0, 1:1, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 16. Ruohomaa (Timašov, Puustinen), 32. Sajustov (Česalin), 59. Ruohomaa – 38. Žafjarov

HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Jokipakka, K. Alexejev, Gurkin, Timašov, Chochlov, Jermakov, Děmidov – Puustinen, Ruohomaa (A), Milovzorov – O. Li, Romancev, Jormakka (C) – Česalin (A), Sajustov, Šarov – Dubakin, N. Korotkov, V. Komarov.

Torpedo Nižnij Novgorod: Melničuk (Serebrjakov) – Pajgin, Orlov, Marin, Mišarin, Aljajev, Ručkin, Ch. Wideman – Žafjarov (A), Miele, Čechovič – Kloos, Der-Argučincev, Šenfeld (C) – Gončaruk, Szwarz, Pereskokov – Verjajev, Belevič, Urakov (A).

Rozhodčí: Akuzovskij, Ansons – Zacharov, Ponamarenko

Diváci: 2100

Průběh zápasu
1. třetina
05:15 SIB 2 Ruohomaa, podrážení
15:35 SIB 1:0 Ruohomaa (Timašov, Puustinen)
Po 1. třetině
2. třetina
31:12 SIB 2:0 Sajustov (Česalin)
37:41 NNO 2:1 Žafjarov
39:59 SIB 2 Milovzorov, podrážení
Po 2. třetině
3. třetina
49:30 NNO 2 Marin, hákování
55:34 SIB 2 V. Komarov, nedovolené bránění
58:12 SIB 3:1 Ruohomaa
Konec