Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Borussia Dortmund – Bayern Mnichov

2:3

konec (1:1)

07.11.2020, 18:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • 7. kolo • Michal Raška

Tipsport: 3.16 4.09 2.16 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Podruhé v tomto utkání není Robertu Lewandowskému uznána branka, neboť i tentokrát se nacházel v těsném ofsajdu! Bayern tak stále vede těsně 3:2!

90+1

Axel Witsel tentokrát uviděl od sudího žlutou za faul na Goretzku.

86

Marco Reus se opřel do voleje po centru z levé strany, ale pouze přestřelil hostující svatyni!

83

Dortmund právě vstřelil branku!
Tak nakonec nás ještě čeká velké drama, protože Borussia snižuje na 2:3! ERLING HÄLAND dostal fantastický lob za obranu z kopačky Raphaëla Guerreira, který si norský supertalent skvěle zpracoval, dostal se kolem Neuera a zakončil do poloprázdné brány. Asistence: Raphaël Guerreiro.

82

Nyní uviděl hostující útočník Robert Lewandowski žlutou kartu za svůj faul ve středu hrací plochy.

80

Bayern právě vstřelil branku!
Deset minut před koncem základní hrací doby jdou hosté do dvoubrankového vedení a jsou velmi blízko ke třem bodům! Potom co útok Dortmundu přišel o míč přišel smrtící brejk, kdy ve správný moment Robert Lewandowski posunul balón na LEROYE SANÉHO a ten exkluzivně zakončil k levé tyči. Asistence: Robert Lewandowski.

69

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Giovanni Reyna, přichází Thorgan Hazard.
Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Jadon Sancho, přichází Julian Brandt.
Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Kingsley Coman, přichází Leroy Sané.
Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Jérôme Boateng, přichází Javi Martínez.

68

Marco Reus mohl vstřelit druhou branku v tomto utkání a srovnat na 2:2, když se skvěle dostal uvnitř vápna přes obránce, ale jeho střelu levačkou vychytal Manuel Neuer!

64

Bouna Sarr se dopustil velké chyby, které mohl Giovanni Reyna využít, ale jeho střela neměla razanci ani přesnost a skončila v moci Manuela Neuera!

60

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Thomas Delaney, přichází Jude Bellingham.

51

Když nevíš tak vystřel, přesně to udělal Kingsley Coman, ale jeho rána z nějakých osmnácti metrů orazítkovala pravou tyč Bürkiho branky!

48

Bayern právě vstřelil branku!
Nedáš, dostaneš a Mnichov se ujímá vedení 2:1! Serge Gnabry posunul míč na levou stranu, odkud odcentroval do vápna Lucas Hernández a ROBERT LEWANDOWSKI si v souboji s Matsem Hummelsem poradil a fantasticky zakončil hlavou k pravé tyči. Asistence: Lucas Hernández.

47

Jadon Sancho nádherně dostal Erlinga Hälanda za obranu, ale norskému střelci se vůbec nepovedla přihrávka na volného Reuse před zcela prázdnou bránou! To byla velká šance Dortmundu!

45+4

Bayern právě vstřelil branku!
Hostům se přece jenom podařilo srovnat těsně před přestávkou na 1:1! Bayern zahrál standardní situaci naprosto mistrovsky, když Serge Gnabry posunul míč, který zastavil Thomas Müller a následně excelentně vystřelil kolem zdi DAVID ALABA. Asistence: Thomas Müller.

45+3

Thomas Delaney poslal Serge Gnabryho k zemi na pomezí šestnáctky a uviděl žlutou kartu. Bayern Mnichov navíc získal přímý kop z naprosto skvělé pozice a tohle je šance na srovnání před odchodem do šaten.

45

Dortmund právě vstřelil branku!
Těsně před poločasovou přestávkou jde domácí mužstvo do vedení! Jadon Sancho na levé straně posunul míč Raphaëlu Guerreirovi, který fantastickou přihrávkou pod sebe do vápna našel MARCA REUSE a ten z první zavěsil pod horní tyč. Asistence: Raphaël Guerreiro.

41

Nakonec byla celá akce zakončena střelou Axela Witsela, když jej Sancho z levé strany našel fantastickým centrem na zadní tyči, ale domácí záložník z voleje vypálil hodně mimo.

36

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Joshua Kimmich, přichází Corentin Tolisso.

34

Kimmichovi se vůbec nepovedlo zpracování ve středu hrací plochy, čehož využil Erling Häland, kterého německý hráč jednoznačně zfauloval, ovšem rozhodčí nechal akci dohrát. Posléze ale přerušil hru, neboť Joshua Kimmich se nemůže zvednout z trávníku a nevypadá to s ním vůbec dobře.

27

Standardní situace nic velkého nepřinesla, ale Bayern zůstal u míče a potom co si vytvořil velký tlak se ke střele dostal Leon Goretzka, ovšem Roman Bürki předvedl další skvělý zákrok!

24

Branka Roberta Lewandowského není uznána! Serge Gnabry poslal z levé strany fantastickou přízemní přihrávku do vápna, kde zkušeně zakončil Robert Lewandowski, ale videorozhodčí nakonec tento gól zrušil!

22

Fantastický brejk Dortmundu nekončí gólem! Thomas Delaney vybojoval míč na své polovině a vyslal dopředu Giovanniho Reynu, který posunul míč na rozeběhnutého Erlinga Hälanda, před kterým byl už pouze Neuer, ale norský střelec se lehce zalekl a zakončil vedle brány!

14

Centr byl přetažený a skončil na druhé straně vápna, odkud poslal míč na zadní tyč Jérôme Boateng a Leon Goretzka se ocitl ve velké šanci, ovšem jeho zakončení hlavou fantasticky vyrazil Roman Bürki!

1

Nejlepší útočník minulé sezóny Robert Lewandowski se už po čtyřiceti vteřinách dostal do obrovské šance, ale jeho pokus skončil pouze v boční síti!

Borussia Dortmund – Bayern Mnichov

2:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 45. Reus (Guerreiro), 83. Häland (Guerreiro) – 45+4. Alaba (T. Müller), 48. Lewandowski (Lucas Hernández), 80. Sané (Lewandowski)

Karty:   45+3. Delaney (DOR), 90+1. Witsel (DOR) – 34. Kimmich (BAY), 82. Lewandowski (BAY)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 5:9. Střely mimo: 8:7. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 12:7.

Borussia Dortmund: Bürki – Meunier, Akanji, Hummels, Guerreiro – Witsel, Delaney (60. Bellingham) – Sancho (69. Brandt), Reus (C), Reyna (69. T. Hazard) – Häland.
Náhradníci: Hitz – Bellingham, Brandt, Can, Dahoud, T. Hazard, Morey, Passlack, Ł. Piszczek.

Bayern Mnichov: Neuer (C) – B. Sarr, J. Boateng (69. Javi Martínez), Alaba, Lucas Hernández – Kimmich (36. Tolisso), T. Müller, Goretzka – Coman (69. Sané), Lewandowski, Gnabry.
Náhradníci: Nübel – Costa, Choupo-Moting, Javi Martínez, Musiala, Richards, Roca, Sané, Tolisso.

Rozhodčí: Gräfe – Kleve, Sinn