Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Borussia Dortmund – Bayern Mnichov

2:3

konec (1:1)

07.11.2020, 18:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • 7. kolo • Michal Raška

Tipsport: 3.16 4.09 2.16 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

83

Dortmund právě vstřelil branku!
Tak nakonec nás ještě čeká velké drama, protože Borussia snižuje na 2:3! ERLING HÄLAND dostal fantastický lob za obranu z kopačky Raphaëla Guerreira, který si norský supertalent skvěle zpracoval, dostal se kolem Neuera a zakončil do poloprázdné brány. Asistence: Raphaël Guerreiro.

80

Bayern právě vstřelil branku!
Deset minut před koncem základní hrací doby jdou hosté do dvoubrankového vedení a jsou velmi blízko ke třem bodům! Potom co útok Dortmundu přišel o míč přišel smrtící brejk, kdy ve správný moment Robert Lewandowski posunul balón na LEROYE SANÉHO a ten exkluzivně zakončil k levé tyči. Asistence: Robert Lewandowski.

48

Bayern právě vstřelil branku!
Nedáš, dostaneš a Mnichov se ujímá vedení 2:1! Serge Gnabry posunul míč na levou stranu, odkud odcentroval do vápna Lucas Hernández a ROBERT LEWANDOWSKI si v souboji s Matsem Hummelsem poradil a fantasticky zakončil hlavou k pravé tyči. Asistence: Lucas Hernández.

45+4

Bayern právě vstřelil branku!
Hostům se přece jenom podařilo srovnat těsně před přestávkou na 1:1! Bayern zahrál standardní situaci naprosto mistrovsky, když Serge Gnabry posunul míč, který zastavil Thomas Müller a následně excelentně vystřelil kolem zdi DAVID ALABA. Asistence: Thomas Müller.

45

Dortmund právě vstřelil branku!
Těsně před poločasovou přestávkou jde domácí mužstvo do vedení! Jadon Sancho na levé straně posunul míč Raphaëlu Guerreirovi, který fantastickou přihrávkou pod sebe do vápna našel MARCA REUSE a ten z první zavěsil pod horní tyč. Asistence: Raphaël Guerreiro.

Borussia Dortmund – Bayern Mnichov

2:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 45. Reus (Guerreiro), 83. Häland (Guerreiro) – 45+4. Alaba (T. Müller), 48. Lewandowski (Lucas Hernández), 80. Sané (Lewandowski)

Karty:   45+3. Delaney (DOR), 90+1. Witsel (DOR) – 34. Kimmich (BAY), 82. Lewandowski (BAY)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 5:9. Střely mimo: 8:7. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 12:7.

Borussia Dortmund: Bürki – Meunier, Akanji, Hummels, Guerreiro – Witsel, Delaney (60. Bellingham) – Sancho (69. Brandt), Reus (C), Reyna (69. T. Hazard) – Häland.
Náhradníci: Hitz – Bellingham, Brandt, Can, Dahoud, T. Hazard, Morey, Passlack, Ł. Piszczek.

Bayern Mnichov: Neuer (C) – B. Sarr, J. Boateng (69. Javi Martínez), Alaba, Lucas Hernández – Kimmich (36. Tolisso), T. Müller, Goretzka – Coman (69. Sané), Lewandowski, Gnabry.
Náhradníci: Nübel – Costa, Choupo-Moting, Javi Martínez, Musiala, Richards, Roca, Sané, Tolisso.

Rozhodčí: Gräfe – Kleve, Sinn