Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Deportivo Alavés – FC Barcelona

1:1

konec (1:0)

31.10.2020, 21:00 • Estadio de Mendizorroza (Vitoria-Gasteiz) • 8. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 8.0 5.22 1.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Z velké dálky se do míče opřel Miralem Pjanić, jehož pokus domácí brankář vyboxoval nad břevno! Následně se k hlavičce dostal Gerard Piqué, jehož pokus byl odhlavičkován z brankové čáry – pokusu chyběla razance.

88

Z pravé strany šestnáctky zakončoval Sergiño Dest, jehož bomba mířila do zadní části branky. Fernando Pacheco je dnes fantastický a činil se skvělým zákrokem.

87

Na pravé straně se rozeběhl Trincão, který profrčel kolem soupeře a už zvedla hlavu, kam přihraje. V tom ho ale podrazil Rubén Duarte (Alavés), který vidí žlutou kartu.

86

Také Lionel Messi se dočkal vstřelené branky, ale hned věděl, že byl v ofsajdu. Zakončení to bylo ale hezké, jelikož od pravé tyče mířilo za brankou čáru. Tohle by bylo rozhodně nechytatelné.

78

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Anssumane Fati, přichází Martin Braithwaite.

72

Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Tomás Pina, přichází Adrián Marín.
Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Luis Rioja, přichází Manuel García.

71

Rychlé bago skončilo brankou, která pro ofsajd nemohla být uznána! Na pravé straně se pohyboval Trincão, jenž byl kousíček v ofsajdu. Celou situaci dokonal Antoine Griezmann, jenž se radoval marně.

69

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Jordi Alba, přichází Sergiño Dest.

66

Barcelona už mohla být ve vedení! Lionel Messi si neohroženě naběhl do pokutového území a technickou střelu mířil k levé tyči. Fernando Pacheco výborně zmenšil úhel a zasáhl – průběžný výsledek je stále 1:1.

64

Barcelona právě vstřelila branku!
Přesilovou hru Katalánci využívají velmi rychle! Anssumane Fati mířil s míčem od branky, avšak po souboji balon zamířil za obranu Deportiva. Víctor Laguardia nestihl reagovat, a tak se ho chopil ANTOINE GRIEZMANN, který přeloboval vybíhajícího gólmana a vyrovnal!

62

Barcelona má unikátní šanci na to, aby otočila stav zápasu na svou stranu! Druhou žlutou totiž vidí Jota (Alavés), který zasáhl Gerard Piquého někam do hrudi a míří předčasně pod sprchy.

57

Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Deyverson, přichází Joselu.
Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Edgar Méndez, přichází Tomás Tavares.

53

Na hranici vápna se srazili Antoine Griezmann a Lionel Messi. Ovšem míče se chopil Anssumane Fati, který chtěl ještě přihrávat na francouzského spoluhráče, Alavés se znovu ubránil. Tohle už vypadalo opravdu nebezpečně, avšak ani z tohoto mráčku nezaprší.

46

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Sergio Busquets, přichází Miralem Pjanić.
Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Ousmane Dembèlé, přichází Pedri.
Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Clément Lenglet, přichází Trincão.

45+1

K postranní čáře přistoupil čtvrtý rozhodčí, který ukazuje, že se budou hrát ještě dvě minuty. Chvíli poté se na levé straně rozeběhl Anssumane Fati, který v šestnáctce přihrál do druhé vlny. Lionel Messi mířil do levého spodního rohu, avšak Fernando Pacheco byl připraven.

44

Hlavní rozhodčí ocenil hned dva zákroky Barcelonských žlutou kartou. Jako první ji uviděl Clément Lenglet (Barcelona), který zastavil pronikajícího soupeře. A ještě se sudí vrátil k zákroku Sergia Busquetse (Barcelona).

41

Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Ximo Navarro, přichází Martín.

40

Dle opakovaných záběrů je vidět, že hvězdný Lionel Messi (Barcelona) je častokrát držen. Tentokrát to nevydržel, pustil pár slovíček směrem k rozhodčímu a i on si prohlédl žlutou kartu.

31

Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
Šmankote to není možné, brazilský brankář chybuje a Deportivo jde do vedení! Gerard Piqué přihrával na Neta, kterému se míč zamotal mezi nohami a celého nedorozumění využil LUIS RIOJA, který s míčem zamířil až za brankovou čáru. Španělský obránce se jen chytá za hlavu, asi ví, že balon měl spíše putovat někam na tribunu!

23

Lionel Messi se postavil k rozehrání přímého kopu, který po zemí miřil do levého spodního rohu branky. Celou situaci na brankové čáře vyřešil bránící Ximo Navarro, jenž je hrdinou okamžiku, jelikož zamezil brance.

22

Lionel Messi odehrál balon a už se zcela uvolnil. V tom momentu do něj vletěl Deyverson (Alavés), který zcela zaslouženě pohlíží na žlutou kartu v ruce rozhodčího.

17

Až do zakončení to Deportivo krásně sehrálo! Přihrávka mířila na pravou stranu šestnáctky, kde se nacházel Edgar Méndez. Jeho pokus placírkou mířil jen doprostřed branky, kde míč na dvakrát zlikvidoval Neto. Celou situaci ještě dobíhal Luis Rioja, avšak brazilský gólman byl rychlejší.

15

Prvním potrestaným hráčem je Jota (Alavés), který zastavil pronikajícího Antoinea Griezmanna. Deportivo situaci po vhazování nezvládlo a muselo rychle přerušit akci do otevřené obrany.

13

Kolmou přihrávku za obranou převzal Anssumane Fati, jenž zprava vnikl do pokutového území a snažil se trefit prostor u vzdálenější tyče. Myšlenka to byla dobrá, avšak provedení pokulhávalo, protože balon mířil jen vedle pravé tyče.

Deportivo Alavés – FC Barcelona

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 31. Rioja – 64. Griezmann

Karty:   15. Jota (DAL), 22. Deyverson (DAL), 87. R. Duarte (DAL) – 40. Messi (BAR), 44. Lenglet (BAR), 44. S. Busquets (BAR)   62. Jota (DAL)

Držení míče: 20 % : 80 %.
Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 1:8. Rohy: 2:14. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 15:4.

Deportivo Alavés: F. Pacheco (C) – Navarro (41. Martín), Laguardia, Lejeune – Méndez (57. T. Tavares), Pina (72. Marín), Battaglia, Jota, R. Duarte – Deyverson (57. Joselu), Rioja (72. García).
Náhradníci: Sivera – Martín, Ely, Burgui, García, Guidetti, Marín, Lucas Pérez, Tachi, Joselu, T. Tavares.

FC Barcelona: Neto – Roberto, Piqué, Lenglet (46. Trincão), Alba (69. Dest) – S. Busquets (46. Pjanić), F. de Jong – O. Dembèlé (46. Pedri), Messi (C), Fati (78. Braithwaite) – Griezmann.
Náhradníci: Peña, Tenas – Aleñá, Braithwaite, de la Fuente, Dest, Firpo, Pedri, Trincão, Pjanić.

Rozhodčí: Hernández – Naranjo, Sánchez