Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Deportivo Alavés – FC Barcelona

1:1

konec (1:0)

31.10.2020, 21:00 • Estadio de Mendizorroza (Vitoria-Gasteiz) • 8. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 8.0 5.22 1.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Na pravé straně se rozeběhl Trincão, který profrčel kolem soupeře a už zvedla hlavu, kam přihraje. V tom ho ale podrazil Rubén Duarte (Alavés), který vidí žlutou kartu.

62

Barcelona má unikátní šanci na to, aby otočila stav zápasu na svou stranu! Druhou žlutou totiž vidí Jota (Alavés), který zasáhl Gerard Piquého někam do hrudi a míří předčasně pod sprchy.

44

Hlavní rozhodčí ocenil hned dva zákroky Barcelonských žlutou kartou. Jako první ji uviděl Clément Lenglet (Barcelona), který zastavil pronikajícího soupeře. A ještě se sudí vrátil k zákroku Sergia Busquetse (Barcelona).

40

Dle opakovaných záběrů je vidět, že hvězdný Lionel Messi (Barcelona) je častokrát držen. Tentokrát to nevydržel, pustil pár slovíček směrem k rozhodčímu a i on si prohlédl žlutou kartu.

22

Lionel Messi odehrál balon a už se zcela uvolnil. V tom momentu do něj vletěl Deyverson (Alavés), který zcela zaslouženě pohlíží na žlutou kartu v ruce rozhodčího.

15

Prvním potrestaným hráčem je Jota (Alavés), který zastavil pronikajícího Antoinea Griezmanna. Deportivo situaci po vhazování nezvládlo a muselo rychle přerušit akci do otevřené obrany.

Deportivo Alavés – FC Barcelona

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 31. Rioja – 64. Griezmann

Karty:   15. Jota (DAL), 22. Deyverson (DAL), 87. R. Duarte (DAL) – 40. Messi (BAR), 44. Lenglet (BAR), 44. S. Busquets (BAR)   62. Jota (DAL)

Držení míče: 20 % : 80 %.
Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 1:8. Rohy: 2:14. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 15:4.

Deportivo Alavés: F. Pacheco (C) – Navarro (41. Martín), Laguardia, Lejeune – Méndez (57. T. Tavares), Pina (72. Marín), Battaglia, Jota, R. Duarte – Deyverson (57. Joselu), Rioja (72. García).
Náhradníci: Sivera – Martín, Ely, Burgui, García, Guidetti, Marín, Lucas Pérez, Tachi, Joselu, T. Tavares.

FC Barcelona: Neto – Roberto, Piqué, Lenglet (46. Trincão), Alba (69. Dest) – S. Busquets (46. Pjanić), F. de Jong – O. Dembèlé (46. Pedri), Messi (C), Fati (78. Braithwaite) – Griezmann.
Náhradníci: Peña, Tenas – Aleñá, Braithwaite, de la Fuente, Dest, Firpo, Pedri, Trincão, Pjanić.

Rozhodčí: Hernández – Naranjo, Sánchez