Menu

Hokej

Extraliga dorostu

HC Olomouc – HC ZUBR Přerov

0:0

odloženo (-:-, -:-, -:-)

10.10.2020, 12:00 • Zimní stadion Olomouc • Skupina Východ • Info o změnách stavu (Kristýna Nováková)

Utkání mezi HC Olomouc–HC ZUBR Přerov bylo odloženo. Náhradní datum zápasu momentálně není známé. (11:56:32)
HC ZUBR Přerov
Zubři v letošní sezóně získali 10 bodů, což jim zaručuje průběžnou 5. příčku v tabulce skupiny Východ. Říjen začal Přerov vítězně na ledě Poruby (2:4), potom však těsně nestačil na Vítkovice (3:4) a ve čtvrtek prohrál v prodloužení se Zlínem (3:4).

O čelo tabulky kanadského bodování se dělí Petr Švejda s Tobiášem Kuchtou (7), oba zmínění hráči jsou se čtyřmi góly také nejlepšími střelci svého týmu. Brankářskou jedničkou je pak Petr Žurek (88,39 %).
HC Olomouc
Olomoucký dorost jako jediný celek extraligové skupiny Východ stále čeká na své první body v soutěži. V říjnu Hanáci nastoupili proti Třinci a Havířovu. V utkání s Oceláři podali mladí Kohouti velmi sympatický výkon, na body to však ani tentokrát nestačilo. Z Havířova si pak Olomouc odvezla porážku 3:1.

Nejproduktivnějším hráčem týmu je útočník Kristián Šenk, který zaznamenal 4 body za gól a 3 asistence. Nejlepším střelcem je se 2 góly Dominik Jeřábek. V bráně Hanáků se v 5 ze 6 zápasů představil David Kubík, jehož čísla (úspěšnost zákroků 86,56 %) není příliš lichotivá.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00 a budeme z něj přinášet změny stavu.

HC Olomouc – HC ZUBR Přerov

0:0

odloženo (-:-, -:-, -:-)

Zpět na online