Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK Poprad – HC´ 05 Banská Bystrica

7:1

konec (0:0, 5:1, 2:0)

09.10.2020, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • 3. kolo • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Tipsport: 1.6 4.7 4.01 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

54:09

Poprad dal gól!
Poprad už sa viac-menej zabáva na tomto zápase. Skokan posunul na pravý kruh PATRIKOVI SVITANOVI, ktorý ideálne zamieril a trafil to strelou do vinkla.
Asistencie: Dávid Skokan, Daniel Brejčák.

50:57

Sledujeme obojstranné vylúčenie. Matthew Mistele dostáva dve minúty za podrazenie a Daniel Brejčák menší trest za nedovolené bránenie.

47:12

Poprad dal gól!
Domáci bleskurýchlo využívajú presilovku po krásnej kombinácii. Haščák krížnou prihrávkou posunul na pravý kruh Svitanovi, ktorý sa neulakomil a do výbornej pozície dával pred bránku DÁVIDOVI SKOKANOVI a ten len z prvej priťukol do brány.
Asistencie: Patrik Svitana, Marcel Haščák.

46:57

Poprad bude hrať presilovú hru. Za podrazenie si dve minúty odsedí Nicholas Welsh.

38:56

Domáci si museli dať pozor na Fafráka, ktorý sa natlačil z rohu klziska pred bránku, obrancovia Popradu puk upratali.

37:03

Poprad dal gól!
Domáci hráči si už zrejme užívajú zápas a strieľajú aj piaty gól. V strednom pásme sa zrazili dvaja hráči, Erving získal puk, posunul ho na modrú čiaru MARCELOVI HAŠČÁKOVI, ktorý mal spoluhráča na pomoc, no rozhodol sa z ľavého kruhu zakončiť sám a trafil to parádne ponad rameno Vaya.
Asistencia: Joona Erving.

34:22

Na brankárskom poste Bystrice nastala po štvrtom inkasovanom góle zmena. Matej Gajan odchádza z brány, na jeho miesto prichádza Adam Vay.

34:22

Poprad dal gól!
Popradčania si prinavrátili trojgólové vedenie. Vynikajúco rozohral z obranného pásma brankár Vošvrda, ktorý na útočnej modrej dlhou prihrávkou našiel Svitanu. Ten posunul do krídla MARCELOVI HAŠČÁKOVI, ktorý švihom prestrelil Gajana, ktorému prepadol puk popod lapačku.
Asistencie: Patrik Svitana, Tomáš Vošvrda.

33:22

Na chvíľu vznikol zmätok pri bystrickej striedačke počas striedania. Hostia to však zvládli a hneď si dobrú šancu vypracoval Joshua Winquist. Pálil švihom z ľavého kruhu, mieril to na bližšiu žrď.

31:46

Banská Bystrica dala gól!
Hostia znižujú vedenie Popradu a po prvýkrát v zápase sa radujú. Ďatelinka si spracoval prihrávku na modrej a vypálil. Vošvrda vyrážal, nemal puk pod kontrolou, ujal sa ho HAYDEN VERBEEK a zblízka po ľade zakončil.
Asistencie: Ivan Ďatelinka, Vladimír Vybíral.

29:41

Banská Bystrica si zahrá presilovku. Mešár si odsedí trest pre hráčsku lavicu za príliš veľa hráčov na ľade.

26:41

Zaujímavo to urobil Vošvrda, ktorý zachytil nahodený puk a ihneď ho "centrom" posielal na útočnú modrú Skokanovi. Bol by z toho dokonalý únik, no Skokan bol v ofsajde.

23:50

Poprad dal gól!
Domáci hráči strieľajú gól vo vlastnom oslabení. Popradčania využili situáciu na prienik, Skokan si vzal prehodený puk na pravé krídlo, naviazal na seba hráčov, prešiel medzi kruhy a do dobrej pozície dal na ľavý kruh PATRIKOVI SVITANOVI a ten z prvej prekonal Gajana.
Asistencia: Dávid Skokan.

22:36

Na kontakt sa môžu dostať hostia. Lukáš Handlovský si sadá na trestnú lavicu za seknutie.

21:03

Poprad dal gól!
Domáci hokejisti ihneď využívajú presilovku a idú do dvojgólového vedenia. Puk na modrej čiare po vyhratom buly zachytil Dalhuisen, posielal ho švihom na bránku a PATRIK LUŠŇÁK úspešne tečoval.
Asistencia: Mike Dalhuisen.

20:58

Po strelenom góle majú domáci ďalšiu dobrú možnosť. Marek Sloboda je na dve minúty vylúčený za nedovolenú hru vysokou hokejkou.

20:52

Poprad dal gól!
Kamzíci idú prostredníctvom prekvapivého gólu do vedenia. Po vyhratom buly Preisingera sa puk dostal na hokejku LUKÁŠA HANDLOVSKÉHO, ktorý strieľal z hranice ľavého kruhu a zrejme hosťujúci Biro si to nechtiac zrazil do brány.
Asistencia: Miroslav Preisinger.

16:53

Prvá presilovke v zápase a má ju Poprad. Joshua Winquist si na trestnú lavicu sadá za seknutie.

11:28

Teraz boli ku gólu pomerne blízko aj kamzíci. Petr Ulrych zachytil puk na modrej čiare a nahadzoval. Jeho strela zazvonila na pravej žŕdke.

10:52

Zajímavo sa pretlačil od zadného mantinelu Sojka. Potom bol natlačený do bránky Mešárom. Bránka sa posunula, gólovo zakončil Lukáš Lunter, ale hra už bola kvôli posunutiu brány prerušená.

HK Poprad – HC´ 05 Banská Bystrica

7:1

konec (0:0, 5:1, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 21. Handlovský (Preisinger), 22. Lušňák (Dalhuisen), 24. Svitana (Skokan), 35. Haščák (Svitana, Vošvrda), 38. Haščák (Erving), 48. Skokan (Svitana, Haščák), 55. Svitana (Skokan, Brejčák) – 32. Verbeek (Ďatelinka, Vybíral)

HK Poprad: Vošvrda (Valluš) – Drgoň, Hudec, Brejčák, Dalhuisen, Ulrych, Erving, Kramár – Svitana, Skokan, Haščák – Vandas, Preisinger, Handlovský – Matúš Paločko, Zagrapan, Bjalončík – Mešár, Lušňák, Matej Paločko – Jevoš

HC´ 05 Banská Bystrica: Gajan (35. Vay) – Biro, Drew, Ďatelinka, Welsh, Demo, Petrinec, Roman, Faško-Rudáš – Mistele, Winquist, Lamper – Sloboda, Verbeek, Vašaš – Kabáč, Tamáši, Fafrák – Vybíral, Sojka, Lunter

Rozhodčí: Hronský, Baluška – Synek, Kacej

Průběh zápasu
1. třetina
16:53 BBY 2 Winquist, sekání
Po 1. třetině
2. třetina
20:52 POP 1:0 Handlovský (Preisinger)
20:58 BBY 2 Sloboda, vysoká hůl
21:03 POP 2:0 Lušňák (Dalhuisen)
22:36 POP 2 Handlovský, sekání
23:50 POP 3:0 Svitana (Skokan)
29:41 POP 2 HL Mešár, příliš mnoho hráčů
31:46 BBY 3:1 Verbeek (Ďatelinka, Vybíral)
34:22 POP 4:1 Haščák (Svitana, Vošvrda)
34:22 BBY -Gajan +Vay (Střídání)
37:03 POP 5:1 Haščák (Erving)
Po 2. třetině
3. třetina
46:57 BBY 2 Welsh, podrážení
47:12 POP 6:1 Skokan (Svitana, Haščák)
50:57 BBY 2 Mistele, podrážení
POP 2 Brejčák, nedovolené bránění
54:09 POP 7:1 Svitana (Skokan, Brejčák)
Konec