Menu

Hokej

KHL

HC Dinamo Minsk – Red Star Kunlun

2:0

konec (0:0, 1:0, 1:0)

09.10.2020, 18:30 • Minsk Arena, Minsk • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 1.8 4.5 3.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:20

59:20 Igor MARTYNOV - 2:0

59:20

Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
Technický gól Dinama jistí výhru běloruského týmu. JEGOR MARTYNOV po špatném buly hostí ujel po levé straně do útočného pásma. Kousek za modrou ho podrazil hokejkou Sam Lofqvist, čímž znemožnil jeho zakončení. Domácí forvard sice padl na kolena, ale napůl vleže ještě zkusil zakončit do volné klece, kde kotouč vyhodil pryč Ivan Nikolišin. Rozhodčí ale jasně ukázal paží směrem k brance a vše je tak jasné!

58:40

Po vyhraném buly hostí šel puk na modrou pro Sama Lofquista, který tvrdou ránou z první orazítkoval tyčku!

58:34

Dmitrij Šikin je již na střídačce v hovoru se Šimonem Hrubcem. Hosté to zkusí se šesti hráči v poli bez gólmana. Do konce zápasu chybí 86 sekund.

56:13

Parker Foo vyvezl kotouč po levé straně do útočného pásma a na kruhu ho přenechal pro Caseyho Wellmana, který tlačil kotouč na vzdálenější tyč, kam by asi Taylor nedosáhl. Jenže branku těsně minul.

54:48

Alexej Protas zblízka nedokázal usměrnit puk do sítě po pobídce spoluhráče. Na druhé straně se Ethan Werek výbornou zasekávačkou zbavil na pravém kruhu Jerjomenka a vypálil. Taylor jeho střelu vyrazil a puk ještě rychle pokryl, takže se Hunter Shinkaruk z druhé vlny k dorážce nedostal.

47:43

Tak nikoliv postavení útočícího Jegora Šarangoviče v branovišti. Sudí naznali, že forvard Dinama puk do sítě úmyslně kopl a proto není jeho branka uznána.

47:43

Ještě se však ověřuje, zda Šarangovič neměl postavení v brankovišti.

47:43

Nyní už byl Dmitrij Šikin na domácí hráče krátký a Minsk jde do dvoubrankového vedení. Velký podíl na brance má Ivan Drozdov, jenž na pravé straně u mantinelu vymotal dva obránce a najel si mezi kruhy. Jeho tvrdou střelu ještě Šikin pokryl, ale na dorážku Jegora Šarangoviče už byl krátký.

44:25

Obrovská šance hostí na srovnání stavu. Lockhartova střela z levé strany zblízka minula branku Taylora. Od zadního mantinelu se ale puk odrazil k Cory Kanemu, který měl na holi svůj premiérový gól za Kunlun. Byla před ním už jen volná branka, avšak Danny Taylor tygřím skokem vyrazil puk těsně před brankovou čárou.

43:29

Dmitrij Archipov byl za brankou podražen Vladislavem Jerjomenkem a střelec zatím jediné dnešní branky jde na dvě minuty ven.

42:57

Ilja Usov dostal puk mezi kruhy, kde byl připraven na střelu z první. Ale Dmitrij Šikin stále drží šance Kunlunu na body.

40:41

Hunter Shinkaruk jde na dvě minuty ven za hákování Ivana Lodniy, které přišlo na úplném začátku akce. Tedy ještě před tím, než brankář Šikin najíždějícího hráče Dinama podrazil za trestné střílení. Seknutí Pedana na Lodniu, jenž tak nemohl zakončovat do prázdné branky, již rozhodčí nechávají bez trestu.

40:41

40:41 Neproměněný nájezd Kogaljova

40:41

K nájezdu se rozjel Alexandr Kogaljov, jenž rozhýbal gólmana Dmitrije Šikina, ale nedokázal puk zvednout nad jeho beton. Kotouč se mu postavil na hranu a Kogaljov poslal puk vedle.

40:41

40:41 Nařízení trestného střílení

40:41

Za podrážení gólmana Dmitrije Šikina je nařízeno trestné střílení pro domácí.

40:41

Do samostatného úniku ujel Ivan Lodnia, který si ho dnes zasloužil. Proti němu se vrhl gólman Šikin, jenž ale soupeře podrazil. Po tom byl navíc útočník domácích seknut Ruslanem Pedanem, jenž mu znemožnil zakončit do volné klece. A bude zajímavé, jak sudí celou situaci posoudí, protože ještě před kontaktem Lodniy s brankářem Šikinem zahákoval domácího útočníka Hunter Shinkaruk.

37:41

Nyní tedy Dmitrij Šikin vůbec nevěděl, kde mu hlava stojí a kde má kotouč. Před jeho brankou vznikla obrovská skrumáž, během které někteří fanoušci Dinama dokonce třikrát zvedali ruce nad hlavu. Ale domácím plejerům se kotouč nepodařilo dostat nad ležícím brankářem do sítě.

32:18

Druhou branku měl na holi Alexej Protas, ke kterému na levém kruhu propadl volný puk. Najel si před branku a snažil se Šikina rozhýbat, leč puk pod jeho betony do sítě nezasunul.

29:15

Ba naopak. Z protiútoku se po pravé straně prosmýkl na kruh Igor Martynov a zkoušel nebezpečnou střelu do horní části branky. Šikin ale na přední tyči zasáhl lapačkou.

26:28

26:28 Vladislav JERJOMENKO - 1:0

26:28

Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
Tlak Dinama je zaslouženě zužitkován! Domácí po zisku kotouče ve středním pásmu podnikli rychlý protiútok do rozhozené obrany Kunlunu, na jejímž konci byl přesně zakončující VLADISLAV JERJOMENKO. Ale zakončující přesně s velkým štěstím. Klinkhammer z pravého kruhu dal puk za sebe právě na Jerjomenka, jenž vyslal střílenou přihrávku před branku, kterou si do sítě bruslí srazil Lev Starikov. Bez asistence.

23:50

Oba hráči jdou na pět minut ven a bude se pokrčovat v pěti na obou stranách.

19:31

Na pravé straně dostal kotouč do jízdy Luke Lockhart, který si najel až na pravý kruh. Zkusil střelu na bližší tyč a byla z toho zřejmě nejvážnější šance Red Staru v první třetině. Ovšem bez zužitkování, Taylor dobře zasáhl.

13:08

Hosté ztratili v útočném pásmu puk, čehož využil Ivan Lodnia, jenž je dnes velmi aktivní. Na levé straně modré si povodil obránce Starikova a namířil si to mezi kruhy. Pálil na levou stranu, kterou přesouvající se Šikin neměl pokrytou, ale těsně minul branku.

12:31

Dobrá rána Znacharenka od modré prošla těsně vedle pravé tyče Šikina.

09:03

Je zde domácí přesilovka čtyři na tři, jelikož hráčů Kunlunu bylo na ledě opravdu pět. Což je obvykle v pořádku, nikoliv však, když hrajete s jedním vyloučeným plejerem. Dvě minuty si odsedí Sam Lofquist.

08:21

Domácí ztratili puk na útočné modré a hosté šli ihned rychle dopředu. Francis Paré na obranné modré přidržel soupeře a zamezil tak přečíslení Kunlunu dva na dva. Jde také na dvě minuty ven.

07:58

Špatná rozehrávka navíc stojí hosty první oslabení. Dvě minuty za podrážení dostává ex-třinecký forvard Ethan Werek, který zcela jasně podsekl Lodniu.

01:30

Obrovská šance domácích! Kolem obránce Sidorova si to namířil Jegor Šarangovič, jenž dostal puk do jízdy. Blafákem do bekhendu ale na gólmana Šikina nevyzrál.

HC Dinamo Minsk – Red Star Kunlun

2:0

konec (0:0, 1:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 27. Jerjomenko, 60. Martynov

HC Dinamo Minsk: D. Taylor (Furch) – Koljačonok, Znacharenko, Šinkevič (A), Jerjomenko, Solovjov, Bogolejša, Denisov – Klinkhammer (C), Paré, Bujnickij – Lodnia, Drozdov, Šarangovič (A) – Martynov, Protas, Kogaljov – Usov, Anosov, Pavlenko.

Red Star Kunlun: Šikin (Hrubec) – Fram, Pedan, Lofquist, Baldajev, Starikov, Sidorov, Gimajev – Shinkaruk, Wellman, Werek – Nikolišin, Monachov, Kručinin – Foo, Lockhart, Foo – Kane, Archipov, Bakanov – Zyrjanov.

Rozhodčí: Gamalej, Judakov – Šalagn, Strelcov

Průběh zápasu
1. třetina
07:58 KUN 2 Werek, podrážení
08:21 MIN 2 Paré, držení
09:03 KUN 2 HL příliš mnoho hráčů, odpyká Lofquist
Po 1. třetině
2. třetina
23:50 KUN 5 Baldajev, bitka
MIN 5 Znacharenko, bitka
26:28 MIN 1:0 Jerjomenko
Po 2. třetině
3. třetina
40:41 KUN TS Šikin, podrážení
40:41 KUN 2 Shinkaruk, hákování
43:29 MIN 2 Jerjomenko, podrážení
59:20 MIN 2:0 Martynov
Konec