Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Bayern Mnichov – Hertha BSC

4:3

konec (1:0)

04.10.2020, 18:00 • Allianz Arena, Mnichov • 3. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.17 8.76 16.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Serge Gnabry, přichází Javi Martínez.

90+4

Žlutou kartu dostává Robert Lewandowski (Bayern Mnichov).

90+3

Bayern právě vstřelil branku!
ROBERT LEWANDOWSKI je hrdinou tohoto zápasu! Polský zabiják se postavil také k exekuci pokutového kopu, který poslal přesně k pravé tyči. Schwolow sice odhadl směr letu míče, jenomže na ten neměl šanci dosáhnout.

90+2

Žlutou kartu dostává Maximilian Mittelstädt (Hertha BSC).

90+2

Je tu pokutový kop pro Bayern!

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

89

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Alphonso Davies, přichází Niklas Süle.

88

Hertha právě vstřelila branku!
Neskutečné, Hertha i tentokráte dotahuje manko! Do pokutového území totiž přiletěl další centr, na který si tentokráte naskočil čerstvě střídající JESSIC NGANKAM, jenž hlavičkoval přesně k levé tyči. Domácí obrana má nesmírné problémy s bráněním vzdušných centrů, navíc máme opět srovnáno.

87

Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Dodi Lukebakio, přichází Jessic Ngankam.

85

Bayern právě vstřelil branku!
Domácí se krátce před koncem řádné hrací doby znovu dostávají do vedení! Avizovanou standardní situaci nakonec rozehrál Alaba, který velice přesným centrem oslovil Müllera. Ten ani tentokráte nezkoušel zakončit, místo toho hledal vedle stojícího ROBERTA LEWANDOWSKIHO, jenž jednoduchým zakončením prostřelil Schwolowa. Polský forvard se postaral o všechny branky svého celku!

85

V posledních minutách sledujeme celou řadu standardních situací. Tentokráte ještě před rozehrávkou vyfasoval žlutou kartu Gnabry.

84

Žlutou kartu dostává Krzysztof Piątek (Hertha BSC).

83

Další tutovka domácích! Müller nesmírně přesnou nahrávkou našel mezi obránci Gnabryho, který to zkoušel na přední tyč. Míč však poslal do boční sítě.

81

Tolisso si naběhl na rohový kop, přičemž z hranice malého vápna nepochopitelně vypálil nad branku! Hosté měli obrovskou dávku štěstí.

77

K exekuci se nakonec postavil sám faulovaný, tedy Lewandowski. Jeho sympatická střela se snášela pod břevno, kde skvělý zákrok předvedl brankář Schwolow.

71

Hertha právě vstřelila branku!
Tak to je obrovský malér pro domácí, kteří přicházejí o dvoubrankové vedení! Hertha se totiž dostala k hranici pokutového území, kde se MATHEUS CUNHA se štěstím dostal zpět k míči, načež si dokázal narazit s Piatkem. Druhý jmenovaný mu vrátil mezi domácí obránce, načež Cunha vypálil mimo dosah Neuera.

68

Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Deyovaisio Zeefuik, přichází Krzysztof Piątek.

65

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Joshua Kimmich, přichází Corentin Tolisso.
Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Lucas Hernández, přichází Jamal Musiala.
Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Chris Richards, přichází Benjamin Pavard.

59

Hertha právě vstřelila branku!
Standardní situace nakonec přináší kontaktní branku! Do pokutového území totiž přiletěl nesmírně nebezpečný centr, na který si nejvýše vyskočil JHON CÓRDOBA, jehož důrazná hlavičkovala směřovala k levé tyči. Neuer si sice na míč sáhl, avšak ho nedokázal vytěsnit do bezpečí.

59

Žlutou kartu dostává Lucas Hernández (Bayern Mnichov).

51

Bayern právě vstřelil branku!
Hned v úvodu druhého poločasu se domácí prosazují podruhé! I tentokráte jsme sledovali nahrávku na ROBERTA LEWANDOWSKIHO. Ten si v pokutovém území potáhl míč na pravou nohu, načež nechytatelným způsobem zamířil ke vzdálenější tyči. Polský forvard je v neskutečné střelecké formě!

45

První poločas bude nastaven o jednu minutu.

40

Bayern právě vstřelil branku!
O pár minutek později se domácí přeci jenom radují! ROBERT LEWANDOWSKI si našel v pokutovém území padající míč, načež to zkoušel hlavičkou ke vzdálenější konstrukci. Schwolow ho dokázal fantasticky vychytat, odražený míč ale okamžitě vracel před branku Gnabry. Tam znovu zakončoval polský útočník, který propálil hostujícího brankáře.

37

Ani tato branka platit nebude! Tentokráte se radoval Bayern, avšak také Müller se v době nahrávky nacházel v těsném ofsajdu. Jeho přesná hlavička tak trefou neskončila.

16

Hertha se dokonce radovala z první trefy, avšak ta nakonec neplatí! Córdoba se totiž v době nahrávky nacházel v ofsajdu, Neuer tak neinkasoval!

14

Žlutou kartu dostává Jhon Córdoba (Hertha BSC).

Bayern Mnichov – Hertha BSC

4:3

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 40. Lewandowski (Gnabry), 51. Lewandowski (Richards), 85. Lewandowski (T. Müller), 90+3. Lewandowski (pen.) – 59. J. Córdoba (Cunha), 71. Cunha (K. Piątek), 88. Ngankam (Mittelstädt)

Karty:   59. Lucas Hernández (BAY), 85. Gnabry (BAY), 90+4. Lewandowski (BAY) – 14. J. Córdoba (HER), 84. K. Piątek (HER), 90+2. Mittelstädt (HER)

Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 10:6. Střely mimo: 13:4. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 2:6. Fauly: 13:19.

Bayern Mnichov: Neuer (C) – Richards (65. Pavard), J. Boateng, Alaba, Lucas Hernández (65. Musiala) – Kimmich (65. Tolisso), T. Müller, Goretzka – Gnabry (90+4. Javi Martínez), Lewandowski, A. Davies (89. Süle).
Náhradníci: Nübel – Zirkzee, Tolisso, Süle, Pavard, Javi Martínez, Musiala, Fein.

Hertha BSC: Schwolow – Zeefuik (68. K. Piątek), Boyata (C), Stark, Pekarík – Darida, Tousart – Lukebakio (87. Ngankam), Cunha, Mittelstädt – J. Córdoba.
Náhradníci: Jarstein – Albrecht, Ascacibar, Dárdai, Redan, Plattenhardt, K. Piątek, Ngankam, Netz.

Rozhodčí: Cortus – Stein, Foltyn