Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Aston Villa FC – Liverpool FC

7:2

konec (4:1)

04.10.2020, 20:15 • Villa Park, Birmingham • 4. kolo • Denisa Józsová

Tipsport: 8.51 5.14 1.33 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (22:17:07)
Držení míče: 31 % : 69 %.
Střely na branku: 11:8. Střely mimo: 4:1. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 7:10.
Je konec a dnešní utkání přineslo rozhodně velmi překvapivý výsledek! Domácí Aston Villa totiž porazila Liverpool 7:2! No, kdo tohle popravdě čekal? Základ položili domácí fotbalisté už v prvním poločase, po kterém vedli 4:1 a my jsme se v druhé půli dočkali dalších čtyř gólů! Nejprve se parádní ranou trefil Ross Barkley, načež se o snížení svým druhým gólem v utkání postaral Mohamed Salah. Poté se ještě dvakrát trefil Jack Grealish, jenž k dvěma zásahům zapsal i tři asistence. Hattrickem a jednou asistencí se na vysoké výhře domácích podepsal Ollie Watkins.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Trent Alexander-Arnold se ještě postavil k exekuci přímého kopu. Zkusil vyslat ránu rovnou na bránu, ale svým pokusem trefil jen protihráče ve zdi.

90+2

Žlutou kartu dostává Marvelous Nakamba (Aston Villa FC).

90+1

Nastavovat se budou tři minuty!

90

Bertrand Traoré ještě vybojoval svému týmu rohový kop. Ten byl rozehrán nakrátko. Aston Villa si ještě chvilku užila míče, načež ho poslala až k brankářovi.

89

James Milner vypadal trochu naštvaně při odehrání míče, když ho jen tak ledabyle odkopl po lajně. Mohameda Salaha tím ale nastartoval, ovšem toho si dobře pohlídal domácí obránce, jenž jeho běh zastavil.

88

Bertrand Traoré se ihned zapojil do akce svého týmu, ovšem úspěšný nebyl. Balón se m totiž zamotal pod nohy, čehož hosté využili a míč raději odpálili.

87

Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Trézéguet, přichází Bertrand Traoré.

86

Jenže z tohoto rohového kopu nic zajímavějšího nevzešlo. Pro centr si nejvýše vyskočil Emiliano Martínez, jenž je jedním z hrdinů dnešního utkání.

85

Mohamed Salah dostal přihrávku na pravou stranu, ale prostor ke střele nedostal. Akce Reds nadále pokračovala a James Milner vybojoval alespoň roh.

83

Diogo Jota se dostal k prudké hlavičce z hranice malého vápna. Mířil jí dobře pod břevno na bližší tyč, ovšem tam stihl Emiliano Martínez zasáhnout!

82

A my jsme viděli další střelu na branku hostujícího týmu! Marvelous Nakamba to zkusil ze střední vzdálenosti, ale Adrián míč bez potíží chytil.

81

Liverpool se provinil proti pravidlům na útočné polovině, a tak Aston Villa bude rozehrávat. Dnes naprosto rozdrtila obranu Reds sedmi vstřelenými góly.

80

Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Douglas Luiz, přichází Marvelous Nakamba.

Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Matthew Cash, přichází Ahmad Almuhammadí.

79

Držení míče: 27% – 73%!

Aston Villa FC – Liverpool FC

7:2

konec (4:1)

Zpět na online

Branky: 4. Watkins (Grealish), 22. Watkins (Grealish), 35. J. McGinn, 39. Watkins (Trézéguet), 55. Barkley (Grealish), 66. Grealish (Watkins), 75. Grealish (J. McGinn) – 33. M. Salah, 60. M. Salah (Firmino)

Karty:   46. Douglas Luiz (ASV), 90+2. Nakamba (ASV) – 38. V. van Dijk (LIV)

Držení míče: 31 % : 69 %.
Střely na branku: 11:8. Střely mimo: 4:1. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 7:10.

Aston Villa FC: E. Martínez – Cash (80. A. Almuhammadí), Konsa, Mings, Targett – J. McGinn, Douglas Luiz (80. Nakamba), Barkley – Trézéguet (87. B. Traoré), Watkins, Grealish.
Náhradníci: Steer – Nakamba, Davis, El Ghazi, A. Almuhammadí, Hourihane, B. Traoré.

Liverpool FC: Adrián – Alexander-Arnold, Joe Gomez (61. Jones), V. van Dijk, Robertson – Keïta (46. Minamino), Fabinho, Wijnaldum – M. Salah, Firmino (68. Milner), Diogo Jota.
Náhradníci: Kelleher – Milner, Minamino, Jones, Origi, J. Henderson, N. Williams.

Rozhodčí: Atkinson – Hatzidakis, West