Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Montpellier HSC – Nîmes Olympique

0:1

konec (0:0)

04.10.2020, 13:00 • Stade de la Mosson, Montpellier • 6. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.74 3.83 5.23 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dlouho to vypadalo, že tento duel skončí bezbrankovou remízu, avšak nakonec jedinou branku obstaral hostující Ripart, který svému celku vystřelil tři body. Druhý poločas navázal na ten předchozí, i tentokráte jsme sledovali poměrně nezáživnou podívanou, která navíc nepřinesla ani jednu vyloženou šanci. Až pár minutek před koncem zápasu se dokázal prosadit Ripart, který ojedinělou šanci Nimes přetavil ve vedoucí branku, což vydrželo až do závěrečného hvizdu. (14:49:02)
Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 5:4. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:14.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Jeden z posledních rohových kopů rozehrál kapitán Savanier. Ani tento centr nepřinesl nic nebezpečného, posléze ještě nepřesně centroval Oyongo.

90+2

Domácí museli rozjíždět další útočnou akci až od svého pokutového území, přičemž brankář Omlin roztáhl hru na pravou stranu, kde si o nahrávku řekl Mavididi.

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

90

Žlutou kartu dostává Téji Savanier (Montpellier HSC).

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, domácí se stále nemohou dostat na dostřel branky soupeře. Nyní si s míčem zahrál také Reynet.

88

Jenomže vzápětí si centr do pokutového území přichystal hostující Burner, který se pokoušel najít doposud jediného střelce Riparta, jenž měl k míči daleko.

87

Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Pedro Mendes, přichází Stephy Alvaro Mavididi.

86

Montpellier to bude mít najednou nesmírně složité, na vyrovnání totiž nemá zrovna moc času. Domácí celek se krátce po rozehrávce usadil na útočné polovině.

84

84. Renaud RIPART - 0:1

84

Nîmes právě vstřelil branku!
Tak pozor, je tu překvapivá branka Nimes, které se pár minut před koncem zápasu dostává do vedení! Nimes to zkoušelo po pravém křídle, kde jsem sledovali hezkou souhru, po které si na nabídku od Ferhata dokázal seběhnout RENAUD RIPART, který v pádu procedil míč za brankáře Omlina.

82

Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Arnaud Souquet, přichází Junior Sambia.

81

Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka, určitě bychom si nějakou tu branku přáli. Nimes je nyní aktivnější, jenomže stále bez výraznější šance.

80

Z druhé vlny podpořil své spoluhráče Fomba, který to zkoušel zakončením z jedničky. Míč putoval hodně vysoko nad branku, brankář Omlin tak brzo rozehraje.

79

Na druhé straně se kostrbatým způsobem protlačil až do šestnáctky Meling, který ovšem nedokázal odcentrovat do malého vápna. Jeho centr totiž zablokoval Hilton.

78

Po hraničním souboji se na zemi ocitl křídelník Ferhat, nicméně sudí nechal pokračovat ve hře. Montpellier to moc nepomohlo, včas totiž situaci hasil Briancon.

77

Avšak ani jeho nabídka nebyla moc nebezpečná, ve vzduchu jí nedokázal najít nikdo ze spoluhráčů. Míč doputoval ven z hrací plochy, vhazovat bude Burner.

76

Pokračovalo se autovým vhazováním z pravé strany, po kterém se vrhl hostující Landré, který ho trochu nešťastně poslal na roh. Ten rozehraje kapitán Savanier.

75

Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Mihailo Ristić, přichází Ambroise Oyongo.
Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Jordan Ferri, přichází Florent Mollet.

74

Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem dvaceti minut, na první branku stále čekáme. Poslední minuty přináší řadu soubojů, nyní je u míče brankář Reynet.

73

S hlavou obvázaný Ristić zkoušel uvnitř pokutového území najít nevýrazného Le Talleca, který na míč nakonec nedosáhl. K němu se tak dostal Reynet.

72

Prudké přenesení hry velice přesně směřovalo na hlavu Delorta, který vracel míč k pokutovému území, kde se ovšem jako první zjevil brankář Olympique Nimes.

71

Poněkud více prostoru měl kolem sebe Ripart, kterému zpracování neposedného míče trvalo natolik dlouho, že se k němu dokázal včas dostat obránce Mendes.

70

Ten nebyl nikterak nebezpečný, neboť se míč snesl přímo do rukavic brankáře Omlina, jenž s ním spadl na zem. Posléze jsme sledovali rozehrávku do křídla.

69

Už to vypadalo, že by se střídající Roux mohl vyhoupnout na padající bochánek, avšak nakonec o něj přeci jenom nedosáhl. Jeho celek se chopí dalšího rohu.

64

Savanier ještě zahrával rohový kop z levé strany, prostřednictvím kterého našel na hranici malého vápna pouze Landrého, který odehrál míč za postranní lajnu.

63

Střídání v týmu Nîmes Olympique: ze hřiště odchází Kévin Denkey, přichází Nolan Roux.

62

62. Delort neprostřelil Reyneta.

62

Zatím největší šance tohoto zápasu! Delortovi se na zadní tyči povedlo kostrbatě zpracovat míč, jenomže poté ho z úhlu nedostal za brankáře Reyneta.

61

Máme za sebou přesnou hodinu hry, nicméně na první branku i nadále čekáme. Druhý poločas navazuje na ten první, Montpellier stále naráží na pozornou obranu.

60

Omlin znovu odkopával míč na druhou stranu, kde se povedlo ve vzduchu uspět Delortovi. Nimes však velice dobře napadalo, díky čemuž překazilo tento výpad.

59

Podél pravé autové lajny se vydal na druhou stranu Souquet, kterému se nahrávku podél čáry nepovedlo procedit přes Melonga, který se vydal do protiútoku.

58

V úvodu druhého poločasu tu máme častá přerušení, stejně tomu tak bylo i nyní. Burner si ještě zavazoval kopačky, Reynetova rozehrávka se tak o něco protáhla.

57

Avšak také Laborde šel do souboje s protihráčem příliš agresivně, rovněž se jednalo o útočný faul. Naloženo dostal obránce Burner, který se zdá být v pořádku.

56

Rozehrávky volného kopu se tak chopil sám brankář Omlin, který předvedl vysoký odkop na druhou stranu, kde se Ferrimu povedlo prodloužit balón za sebe.

55

Nedovoleným způsobem vletěl do souboje o míč hostující Denkey, který nakonec vyvázl hrozbě žluté karty. Nakonec se to vyřešilo prostřednictvím domluvy.

54

Nimes se postupnou kombinací dokázalo dostat na útočnou polovinu, kde rozehrávku málem stačil vystihnout napadající Savanier, který to měl na dlouhou nohu.

53

Ristić je stále za hrací plochou, krvavé zranění u obočí se totiž nezastavuje. Mezitím se k míči dostal také hostující brankář Reynet, který rozehrál na Briancona.

52

Ristić nakonec musel za postranní lajnu, Montpellier bude chvíli hrát v početní nevýhodě. Každopádně se bude pokračovat autem zprava, a sice od Burnera.

51

Po jednom ze soubojů skončil na zemi domácí Ristić, který zřejmě má krev na hlavě. Na scénu okamžitě zamířil lékařský personál, který si vzal hráče do péče.

50

Nic víc z útočného výpadu jsme ovšem neviděli, ba naopak se u postranní lajny povedlo zakročit Souquetovi, který navíc vykřesal zisk dalšího autového vhazování.

49

Posléze si pro volný míč dokázal seběhnout hostující Ferhat, který se nejprve vydal na vlastní obrannou polovinu, kde do kombinace zapojil také Melinga.

48

Hned při rozehrávce jsem sledovali dalekonosný nákop z kopačky hostujícího Landrého, který se pokoušel najít Riparta, před kterým zasahoval Mendes.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzal na starost hostující celek, který bude pro změnu hrát zprava doleva.

46

Začal druhý poločas.
Je za námi první poločas, který nám nakonec nepřinesl žádnou branku. Sledovali jsme totiž vyrovnanou podívanou, jenž nabídla celou řadu osobních soubojů, navíc jsme se nedočkali ani jedné vyložené šance. Oba celky se střídaly v držení míče, avšak o trochu nebezpečnější bylo Montpellier, jehož většina střel končila na pozorné obraně soupeře. Doufejme tedy, že druhý poločas konečně nějakou tu branku už nabídne.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45

První poločas skončil.

44

Nimes se po trpělivé kombinaci vydalo vpřed, jenomže tam číhala početna skupinka protihráčů, které se povedlo zastavit hru čistým způsobem.

43

Žlutou kartu dostává Arnaud Souquet (Montpellier HSC).

43

Směrem dozadu to dokázal zvládnout Briancon, který si troufl na zpětnou nahrávku směrem na brankáře Reyneta, jenž okamžitě roztáhl hru na volného Burnera.

40

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.

39

Navíc to bylo s útočným faulem dotírajícího Riparta, který si v hlavičkovém souboji zcela očividně pomohl rukama. Rozehrávat od své branky tak bude Omlin.

38

Nimes mělo na rozehrávku ze své poloviny celkem dost času. Nakonec se Briancon dostal na druhou stranu, kde jeho centr odklízel za sebe pozorný Mendes.

37

Velice důležitý obranný zákrok předvedl hostující Fomba, který na malém vápně dokázal zastavit zakončení z kopačky Delorta. Následovat bude další rohový kop.

36

U rozehrávky stál pouze sám faulovaný, tedy Savanier. Jeho přímý střelecký pokus skončil pouze na dobře postavené zdi, od které se odrazil do zámezí.

35

Kousek od pokutového území dostal naloženo domácí Savanier, který navíc vybojoval standardní situaci. Je to z nějakých třiceti metrů, bude se pálit na branku?

34

Žlutou kartu dostává Anthony Briancon (Nîmes Olympique).

34

Nepříliš dobře to provedl domácí Hilton, který při snaze o odkop trefil pouze napadajícího Riparta, jenž nestihl míč na hrací ploše. Omlin tak bude odkopávat.

33

Je za námi přesná třetina hry, zatím čekáme na první výraznější příležitost. V posledních minutách se hodně probudilo Montpellier, který začíná vážně hrozit.

32

Nakonec z toho byl střelecký pokus v podání Labordeho, který opět pálil pouze do připraveného protihráče. Na druhé straně se daleko s míčem nedostal Ripart.

31

Práce pro domácího brankáře Omlina, který se díky dalekonosnému odkopu snažil na opačné polovině najít Delorta, kterému se povedlo sklepnout pod sebe.

30

Savanier se chopil rozehrávky standardní situace, která nebyl vůbec špatná. Nakonec vše skončilo útočným faulem, kterého se dopustil domácí Laborde.

29

Další souboj jeden na jednoho tentokráte vyzněl pro Montpellier. Domácím se povedlo udržet míč na svých kopačkách, načež jsme sledovali trpělivou rozehrávku.

28

Rozehrávající Hilton se dostal do menších problémů, ze kterých mu pomohl kolega Mendes. Ten se vydal směrem kupředu, přičemž ho včas zastavil protihráč.

27

Ven z branky se vydal také brankář Omlin, který navíc doslova sestřelil k zemi Riparta. Tady se klidně mohl pískat faul, nakonec sudí nechal pokračovat ve hře.

26

Od vlastní poloviny vyvážel hrací předmět hostující Meling, který se neohroženě dostal do volného prostoru. Následnou nabídku ale zablokoval Le Tallec.

25

V hlavičkovém souboji skončil na zemi hostující Denkey, čehož si pochopitelně všiml také hlavní sudí. Pokračovat se bude rozehrávkou od středu hrací plochy.

24

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, nicméně na první branku stále čekáme. Zároveň čekáme na výraznější šanci, zatím sledujeme vyrovnanou partii.

19

Nakonec se nejednalo o nikterak dlouhé ošetřování, pokračuje se totiž ve hře. Savanierova nahrávka na Ristiće přinesla centr, po kterém nepřesně mířil Ferri.

18

V hlavičkovém souboji se povedlo uspět Landrému, který zároveň loktem do hlavy protihráče. Je pískáno, na hrací plochu se vydal také lékařský personál.

17

Jenomže následný rohový kop nepřinesl nic nebezpečného, navíc směřoval mimo dosah všech spoluhráčů. Olympique přesto zůstane na polovině soupeře.

16

Nimes se znovu dostalo na dostřel branky soupeře, kde si vybojovalo rohový kop. Jako poslední se totiž dotkl míče domácí Congré, od kterého šel do zámezí.

15

Briancon to rovněž zkoušel dalekonosným nákopem, který se snášel na Burnera. Před ním se ovšem povedlo jednat Ristićovi, který si došel pro zisk autu.

14

Navíc po souboji u postranní lajny skončil na zemi domácí Ristić, dle sudího se jednalo o nedovolený zákrok. Montpellier okamžitě rozehrálo nakrátko po zemi.

13

Laborde šikovně sklepl pod sebe na Delorta, který ještě hledal naběhnuvšího Ristiće. Ten ještě vracel pod sebe na Delorta, jenž trefil pouze protihráče do zad.

12

Následoval prudký nákop do volného prostoru, kde se Delort pokoušel zbavit dotírajícího Landrého. Druhý jmenovaný to udělal lépe, vybojoval totiž aut.

11

O provedení autového vhazování se posléze postaral domácí Congré, který si nechtěl komplikovat život a zpětnou nahrávkou oslovil obranného kolegu Hiltona.

10

K míči se dostal také brankář Omlin, který měl na rozehrávku od své branky hodně času. Nakonec jsme sledovali výhoz na Mendese, který se stará o kombinaci domácích.

9

Na pořadu dne byl úvodní rohový kop, kterého se chopil domácí Savanier. Jeho centr putoval za pokutové území, kde po přiklepnutí mířil nad branku Souquet.

8

Na levém křídle měl celkem dost prostoru na centr levou nohou domácí Ristić, kterému se ovšem povedlo najít pouze Briancona, jenž okamžitě odvracel.

7

Nimes tak rozjíždělo útočnou akci od vlastního pokutového území. Po celkem rychlé souhře nebezpečně zakončoval Ripart, jehož levačka putovala vedle.

6

Směrem na útočnou polovinu se poté vydal domácí Ferri, který ovšem neuspěl v souboji jeden na jednoho. Čistým způsobem se povedlo zakročit Burnerovi.

5

Navíc jsme sledovali celkem nadějnou standardku Nimes. Sám na sebe to vzal Ferhat, který to zkoušel přímo na branku, jeho pokus ovšem mířil hodně vedle.

4

Hrací předmět se po jednom z odrazů dostal mimo hrací plochu, což pro změnu znamenalo autové vhazování pro Nimes. Toho se ihned zmocnil obránce Burner.

3

Hned v úvodu tohoto zápasu jsme sledovali nedovolený zákrok hostujícího Cubase, který poslal k zemi Savaniera. Montpellier bude zahrávat první standardku.

2

Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost domácí hráči, kteří budou hrát zprava doleva.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

Montpellier HSC: Omlin – Mendes, Hilton (C), Congré – Souquet, Ferri, Le Tallec, Ristić – Savanier – Delort, Laborde.
Náhradníci: Bertaud – Dolly, Cozza, Chotard, Mavididi, Oyongo, Mollet, Sambia, Yun.

Nîmes Olympique: Reynet – Burner, Briancon (C), Landre, Meling – Cubas, Fomba, Deaux – Ferhat, Denkey, Ripart.
Náhradníci: Dias – Ahlinvi, Benrahou, Koné, P. Martinez, Miguel, Paquiez, Roux.

Rozhodčí: Millot – Luzi, Courbet.
Nîmes Olympique

Na opačné straně stojí Nîmes, které prožívá tak trochu rozpačitý vstup do letošního ročníku. Olympique se totiž momentálně nachází na čtrnácté pozici tabulky, přičemž se mu do této chvíle povedlo nasbírat pět bodů. Přitom Nimes do ligové scény vstoupilo vítězství, což bylo do tohoto kola jediné. Od té doby přišla na řadu čtyřzápasová série, během které Nimes získalo pouhé dva body. V posledních dvou kolech jsme pokaždé sledovali nerozhodný výsledek. Ten první byl k vidění proti Lyonu, v minulém kole proti změnu Nimes remizovalo na vlastním stadionu proti Lens.
Montpellier HSC

Fotbalisté Montpellier se po pěti odehraných zápasech nacházejí na průběžné páté pozici, přičemž se jim do této chvíle povedlo nasbírat sympatických deset bodů. Montpellier ztrácí na vedoucí Rennes pouhé tři body, což by se klidně dalo rychle smazat. Domácí celek tohoto zápasu letos zatím prohrál pouze v jediném případě, a to hned v prvním kole proti Rennes, které na svém stadionu dokázalo vyhrát výsledkem 2:1. Montpellier se však z této porážky dokázalo oklepat, neboť nadcházející tři duely zvládlo na jedničku. Další ztráta bodů přišla v minulém kole, kdy Montpellier remizovalo 2:2 s Dijonem.
Zdravím všechny fotbalové fanoušky! Ve Francii se rozjela nová sezoně a Ligue 1 má na programu šesté kolo. My budeme společně sledovat souboj mezi Montpellier HSC a Nîmes Olympique.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

Montpellier HSC – Nîmes Olympique

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 84. Ripart (Ferhat)

Karty:   43. Souquet (MON), 90. Savanier (MON) – 34. Briancon (NOQ)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 5:4. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:14.

Montpellier HSC: Omlin – Mendes (87. Mavididi), Hilton (C), Congré – Souquet (82. Sambia), Ferri (75. Mollet), Le Tallec (82. Chotard), Ristić (75. Oyongo) – Savanier – Delort, Laborde.
Náhradníci: Bertaud – Dolly, Cozza, Chotard, Mavididi, Oyongo, Mollet, Sambia, Yun.

Nîmes Olympique: Reynet – Burner, Briancon (C), Landre, Meling – Cubas, Fomba, Deaux – Ferhat, Denkey (63. Roux), Ripart.
Náhradníci: Dias – Ahlinvi, Benrahou, Koné, P. Martinez, Miguel, Paquiez, Roux.

Rozhodčí: Millot – Luzi, Courbet