Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga (B)

SK Sokol Brozany – FK Zbuzany 1953

3:0

konec (3:0)

04.10.2020, 15:00 • Hřiště SK Sokol Brozany • 7. kolo • Vít Trubička (@VtTrubika)

Tipsport: 2.64 3.7 2.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mne je to odsud z Brozan pro dnešek vše, přeji hezký zbytek večera. (16:52:12)
Dnešní utkání je u konce. V druhé půli byla k vidění celkem vyrovnaná hra, ovšem ani jeden z týmů se nedostal do úplně vyložené akce. I k ní ale měli blíže domácí. Ti si tak zaslouženě připisují tři body a přiblížily se svému dnešnímu soupeři na rozdíl dvou bodů.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Další zbuzanská rozehrávka neměla dlouhého trvání, Brozany se zmocnily míče na středu hřiště a vrátily ho zpět k Havránkovi.

90+2

Zbuzany se zmocnily míče ve středu hřiště a ještě se pokoušejí o rozehrávku. Havránek ale celkem snadno akci zachránil.

90

Utkání bude nastaveno o dvě minuty.

89

V posledních chvílích stále patří míč do moci Zbuzan. K zakončení se dostal Matěj Kubeš. Domácí ale míč poslali do autu. Pak sice museli čelit rohovému kopu, i ním si ale zvládli poradit.

88

Zbuzany rozehrávají z vlastní poloviny. Trvá jim to ale celkem dlouho, aniž by se kamkoli posunuli.

87

Bitva pokračuje souboji o míč ve středu pole, odsud se hra střídavě přenáší z jedné strany na druhou.

86

Brozany se stále drží před brankou a snaží se hrozit ze standardních situaci.

85

Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Petr Tichý, přichází Jakub Sláma.
Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Marek Krátký, přichází Martin Jirkovský.

83

Ondřeji Kolaříkovi se těsně před vápnem zamotal míč pod nohama a v náběhu na branku tak pokračovat nemohl. Toho Zbuzany využily k protiakci. Dále než na polovinu hřiště se ale nedostaly.

82

Důležitý obranný zákrok Jana Zákostelského, který tělem odrazil přihrávku Brozanských, mířící do vápna k Martinu Studeckému.

81

Nakonec z něj ale dokázali vyběhnout a málo chybělo k zakončení do branky. Až z druhé akce se tak ke střele dostal Petr Výborný, branku hostů ale přestřelil.

80

Přímý kop Zbuzan zvládli domácí z první hlavičkou odrazit. Přesto se stále nemohou vymanit z tlaku, který hosté na Havránkovu branku vytváří.

79

Žlutou kartu dostává David Radosta (FK Zbuzany 1953).

78

Brozanští vyblokovali rozehrávku soupeře na půlce a záhy se sami vydali do brejku. O zakončení se pokusil Marek Krátký, přes clonícího hráče Zbuzan se ale nedostal.

77

Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Chukwudi Chukwuma, přichází Ondřej Kolařík.

76

Na míči se ale stále drží Zbuzany, byť tentokrát musí rozehrávat od vlastní branky.

75

Pohotový zákrok Jiřího Havránka po střele Zbuzan z pravé strany.

74

Matěje Kubeše odstavil skluzem od míče Tomáš Bubeníček. Z následného vhazování se ale stejně hosté dostali před branku.

73

Po Havránkově výkopu se nejdříve nezorientoval Petr Tichý a míč ho předskočil. Následně ovšem zvládl napravit svou chybu a hosté byli nuceni poslat míč do autu.

72

Zbuzanům se povedlo obsadit pozice na útočné polovině a sérií nahrávek se snaží o nalezení ideální palebné pozice.

71

Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Vojtěch Gebert, přichází Martin Studecký.

70

Těžký boj o míč ve středu hřiště vítěze nenašel, míč se ale dostal až k Jiřímu Havránkovi, který celkem rychle rozehrál.

68

Celkem slibně se vyvíjející šanci Brozan narušila nepřesná nahrávka na Václava Pardubského. Míč tak skončil mimo hřiště a Radimský vykopával.

67

Jako první ale odkopl míč Petr Tichý a do následného brejku se vydal Petr Výborný. Ten se ale při snaze hlavičkovat srazil s hostujícím brankářem.

66

Vzápětí se navíc hra přesunula na druhý konec hřiště a Zbuzany mohou zahrozit z rohového kopu.

66

Žlutou kartu dostává Petr Rys (FK Zbuzany 1953).

65

Jeho exekuce se ale Brozanům ale příliš nepovedla. Celkem dlouho s rozehrávkou otáleli, až nakonec pouze posunuli míč doprava před vybíhajícími hráči Brozan.

63

Brozany mají přímý kop z hranice velkého vápna!

62

Střídání v týmu FK Zbuzany 1953: ze hřiště odchází Jan Schneider, přichází Matěj Kubeš.

62

Celkem dlouho bojoval s míčem u vápna Petr Tichý, nakonec ale srazil míč mimo hřiště a Radimský vykopával.

60

Celkem dlouho si to Michal Maleček šinul po lajně, centrovat na branku mu ale neumožnil Tomáš Bubeníček, který ho těsně blokoval.

59

Z té ale Zbuzany nic nevytěžily a už zase musí čelit postupnému náporu od domácího týmu.

58

Celkem daleký nákop přeletěl Výborného i Chukwumu. K míči se tak jako první dostal Denis Radimský, který nasměroval svůj tým do protiakce.

57

Daleký nákop Brozanských hosté kousek před rohovým praporkem srazili mimo hřiště. Tím se otevírá příležitost pro domácí tým pro pokračování v útočné akci.

56

Na tomto obrazu hry se stále nic nemění. Zbuzany se probíjejí do útoku, kdežto obrana Brozan včas zakročuje a posílá míč ke středu hřiště.

55

A hosté si opět sehrávají u vlastní branky, postupně pak přechází do útočného prostoru.

54

Po celkem slibné zbuzanské kombinaci vypálil z hranice vápna Petr Rys. Svou šancí ale přestřelil Havránkovu branku celkem vysoko.

53

Zahrozit nyní mohou zbuzanští hráči z rohového kopu. První nákop sice domácí ubránili, následně se ale dostal k zakončení Jan Schneider. Jeho střela ale mířila těsně vedle.

51

Jáchym Bechyně uchránil odkopem míče po lajně do zámezí svůj tým od výpadu soupeře na branku. Následně se dostal k zakončení Petr Tichý. Jeho střela ale nebyla nijak důrazná a gólman Zbuzan s ní neměl příliš práce.

49

Po Havránkově odkopu se hosté dopustili faulu za půlkou. Brozany se tak mohou dostat rychle na opačný konec hřiště.

47

Zbuzany rozehrávají od vlastní branky. Nijak daleko se ale nedostali, naopak Brozanští zvládli hosty udržet za půlkou.

46

Střídání v týmu FK Zbuzany 1953: ze hřiště odchází Jakub Jonáš, přichází David Radosta.

46

Začal druhý poločas.
První půle dnešního utkání je za námi. Do zápasu vstoupily daleko lépe domácí Brozany, o čemž svědčí větší množství střeleckých pokusů, rohů a samozřejmě i gólových tref. Zbuzanům se také dařila souhra, málokdy se ale dostaly přímo k brance.

45+2

První poločas skončil.

45+1

Jeho exekuce se chopil Jakub Jonáš, Havránek ale výskokem míč vyrazil.

45+1

Hlavní rozhodčí nastavuje jednu minutu.

45+1

Jedna z největších akcí Zbuzan je tu! Hosté mají výhodu přímého kopu z hranice velkého vápna.

45

Tomáš Novák skluzem uchránil míč před nabíhajícím Chukwumou, před kterým by se tak otevřela volná ulička k výběhu na branku.

44

Hosté stále volí strategii krátkých vzájemných nahrávek a vyčkávání na volný prostor.

43

Zbuzany rozehrávají na vlastní polovině. Příliš dopředu se ale dostat nemohou.

43

Po dalším rohovém kopu se Brozany snaží o další vyloženou akci. Namísto toho ale skončil míč v zámezí a Radimský vykopával.

41

Hráči Zbuzan to zkoušeli po levé straně. Cestu jim ovšem zkřížil Jáchym Bechyně, který poslal míč mimo hřiště.

39

39. CHUKWUMA - 3:0

39

Brozany právě vstřelily branku!
Tohle byla povedená akce od Brozanských! Nejdříve Bubeníček našel u levé strany Petra Výborného, který následně prudce nasměroval míč k brance. Tam se dostal CHUKWUDI CHUKWUMA, který projevil svůj střelecký instinkt a přesně uklidil míč do branky.

38

Boj o míč ve středu pole stále nenachází vítěze. Oba týmy se snaží najít prostor k cestě na branku, spíše si ale přihrávají míč mezi sebou.

36

Po výkopu Radimského dokázali hosté odhlavičkovat míč pouze do zámezí, rozehrávky se tak chopily Brozany, ani ty se ale daleko nedostaly.

35

A Zbuzany se opět pokusily o výběh. I tentokrát je ale zastavil faul na polovině hřiště.

34

Další faul Zbuzan otevřel Brozanům šanci zahrozit z přímého kopu z celkem nadějné vzdálenosti. Míč přesně do vápna nasměroval Petr Výborný, Chukwudi Chukwuma ale hlavičkoval nepřesně.

33

Dopustili se ale při tom nedovoleného zákroku a Havránek vykopává.

32

Nepřesný Výborného odkop po faulu umožnil hostům opět se dostat k míči. A to po výkopu Denise Radimského. Zbuzany tak nadále pokračují v dobývání velkého vápna Brozan.

30

Hostům se povedlo ukořistit si míč na vlastní polovině, se kterým se rychle vydali do útoku. Zde ovšem již notnou chvíli nedokáží najít volné místo pro přesun blíže k brance.

29

29. TICHÝ - 2:0

29

Brozany právě vstřelily branku!
Celkem rychle je to již o dvě branky! PETR TICHÝ si povedeně převzal křižnou nahrávku před střed hřiště a naběhl si z levé strany do vápna. Následně už před ním stál pouze zbuzanský gólman, přes kterého míč pohotově prostřelil.

28

Zbuzanští si celkem dlouho sehrávali na útočné polovině. Tak dlouho, až míč skončil v zámezí a díky autovému vhazování se k němu dostali domácí.

27

27. BECHYNĚ - 1:0

27

Brozany právě vstřelily branku!
A tentokrát to už Brozanům vyšlo! V hloučku hráčů se nejlépe zorientoval JÁCHYM BECHYNĚ a hlavou poslal míč přímo do branky.

26

A následně se přesunuli k Radimskému, z čehož vyšel další rohový kop.

25

Zbuzanům se sice povedlo nasměrovat přímý kop až do vápna, tam se ale první k míči dostali domácí bránící hráči, kteří poslali míč vysoko do vzduchu a mimo hřiště.

23

I další roh proti své brance dokázali Zbuzanští odhlavičkovat. Tentokrát ale přímo k Marku Krátkému, tudíž tlak na Radimského neustává.

22

Brozanům se povedlo vytěsnit soupeře ven z vlastní poloviny, naopak díky dalšímu Havránkovu odkopu hrozí domácí na druhé straně.

21

Na opačné straně se ke střele zleva dostal Chukwudi Chukwuma. Sice už stál skoro v malém vápně, i tak Zbuzanští dokázali poslat míč do bezpečí a musí čelit dalšímu rohovému kopu.

19

Zbuzany se stále drží na polovině soupeře a sérií přihrávek se snaží najít kousek volného prostoru pro pokračování útočné příležitosti.

18

Nakonec se ale Zbuzanští dostali do vápna a David Eichler měl před sebou vyloženou akci na skórování. Brozanským se ale míč povedlo sklepnout a útočící zbuzanský hráč ho už nedoběhl.

17

Centr Jakuba Hruštince po faulu našel jako prvního zbuzanského fotbalistu. Hosté se ovšem dostali jen kousek za středový kruh.

16

Domácí se stále snaží dobýt soupeřovo vápno. Obrana Zbuzan ale zvládá udržet situaci pod kontrolou a soupeře blokuje.

15

Jakub Jonáš nezvládl rychlostní souboj o míč s Jáchymem Bechyně. Ten jej uchránil pro Havránka. Brozanský brankář následně zvolil daleký odkop.

14

Jakub Hruštinec odklepl soupeři míč od nohy těsně před Havránkovou brankou. Pro gólmana Brozan tak již nebylo složité si míč ukořistit pro sebe.

12

Čtyři hráči odclonili od míče Chukwudiho Chukwumu. Zbuzany se posléze dokázaly přesunout k vápnu a z jeho hranice vypálil na branku David Eichler. Jeho přesun byl ale až příliš rychlý, protože se objevil v ofsajdu.

11

A následně to jsou Zbuzany, které rozebíhají příležitost po pravé straně, konkrétně Jan Liška.

11

Centr zleva odhlavičkoval na branku Marek Krátký. Denis Radimský si ale pro vysoký míč zvládl vyskočit.

9

Povedená obranná práce Václava Pardubského znemožnila soupeři jakkoli zahrozit na brozanskou branku a naopak přenesla hru do středu hřiště.

8

i tentokrát ale byly u míče jako první Zbuzany, které ihned odkoply míč daleko před sebe a snažily se o rychlý přesun před Havránka.

8

Brozanští už mají před sebou druhý rohový kop, tentokrát z levé strany.

7

Z toho ovšem celkem rychle vyběhl Chukwudi Chukwuma, před kterým následně už stál jen gólman Radimský. Útočník Brozan ale míč nasměroval přesně do jeho náručí.

7

Toho ale domácí nevyužili a jsou to naopak Zbuzany, které se snaží dostat do šance na soupeřově polovině.

6

Nedovolený zákrok Jana Lišky po Havránkově výkopu umožnil Brozanům příležitost v dobytí předbrankového prostoru.

5

Hosté se stále drží na míči. Momentálně si ale pouze přihrávají u středové čáry a vyčkávají na vhodný moment pro pokračování hlouběji do volného prostoru.

4

Přímo do rukavic Jiřího Havránka nasměroval svou střelu Jan Schneider. Gólman Brozan míč vyrazil, tlaku na svou branku se ale ještě nějakou chvilku nezbavil.

3

Chukwudi Chukwuma svedl souboj o míč u postranní čáry. Vítězně z něj ovšem nevyšel, hosté ale balon odkopli ihned do zámezí.

2

Brozanští zahrozili z rohu, jako první se ale k letícímu míči dostal hráč Zbuzan.

1

Úvodního výkopu se chopili fotbalisté Brozan. Hned první nákop ale Zbuzanští odhlavičkovali. I tak se ale domácí tým dostal do zakončení a Denis Radimský si připsal první zákrok.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Sokol Brozany: Havránek – Pardubský, Hruštinec, Krátký, Gebert, Cibulka (C), Bubeníček, Výborný, Tichý, Chukwuma, Bechyně.
Náhradníci: Benada – Mešič, Studecký, Jirkovský, Milutinović, Kolařík, Sláma.

FK Zbuzany 1953: Radimský – Maleček, Novák, Zákostelský (C), Šimkovský, Schneider, Eichler, Liška, Rys, Jonáš, Zeman.
Náhradníci: Ordelt – Huňáček, Radosta, Uvíra, Kubeš.

Rozhodčí: Nenadál – Drábek, Fojtík.
Proti sobě nastoupí týmy z rozdílných pater tabulky. Zatímco domácí Brozany mají zatím ze šesti odehraných zápasů sedm bodů, Zbuzany mají o pět bodů více. To je také katapultovalo na páté místo, a to jen díky horšímu skóre oproti Chlumci nad Cidlinou. Brozanští se prozatím drží na místě třináctém s dvoubodovou ztrátou na sestupové pásmo, kde se momentálně drží B týmy Teplic a Bohemians.
Zdravím u 7. kola České fotbalové ligy, skupiny B. Domácí SK Sokol Brozany přivítá na svém hřišti FK Zbuzany 1953. Přeji příjemné fotbalové počtení.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

SK Sokol Brozany – FK Zbuzany 1953

3:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 27. Bechyně, 29. Tichý, 39. Chukwuma

Karty:   66. Rys (ZBZ), 79. Radosta (ZBZ)

SK Sokol Brozany: Havránek – Pardubský, Hruštinec, Krátký (85. Jirkovský), Gebert (71. Studecký), Cibulka (C), Bubeníček, Výborný, Tichý (85. Sláma), Chukwuma (77. Kolařík), Bechyně.
Náhradníci: Benada – Mešič, Studecký, Jirkovský, Milutinović, Kolařík, Sláma.

FK Zbuzany 1953: Radimský – Maleček, Novák, Zákostelský (C), Šimkovský, Schneider (62. Kubeš), Eichler, Liška, Rys, Jonáš (46. Radosta), Zeman.
Náhradníci: Ordelt – Huňáček, Radosta, Uvíra, Kubeš.

Rozhodčí: Nenadál – Drábek, Fojtík