Menu

Fotbal

Niké liga

ŠKF Sereď – MFK Zemplín Michalovce

1:1

konec (0:1)

03.10.2020, 19:00 • Stadión ViOn, Zlaté Moravce • 9. kolo • Karel Jedlička

Tipsport: 1.74 3.85 4.43 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Střídání v týmu MFK Zemplín Michalovce: ze hřiště odchází Igor Žofčák, přichází Christos Kountouriotis.

79

Střídání v týmu ŠKF Sereď: ze hřiště odchází Filip Duranski, přichází Martin Mečiar.

78

Tak konečně v dvojnásobné přesilovce Sereď vycenila zuby! Výstavní dalekonosná rána Nicolase Šumského mířila do šibenice, Marković ji vyškrabuje na roh.

76

Trenér Zemplínu Michalovce Jozef Majoroš si připravil první střídání: ze hřiště odchází Matej Trusa, řeckou enklávu na trávníku rozšíří Dimitrios Siopis.

71

Střídání v týmu ŠKF Sereď: ze hřiště odchází Roko Jureškin, přichází Denis Potoma.

68

Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Ricardo Phillips (MFK Zemplín Michalovce). Takhle vletět do souboje s Bušnjou se žlutou kartou na kontě, to je mimo zdravý rozum. Panamský mladík mohl za bezohledný skluz na kotníky dostat klidně červenou i rovnou.

52

ŠKF Sereď vstřelil branku!
Pokutový kop umístil po zemi přesně k tyči ALEX IVÁN.

51

Červenou kartu dostává Dimitrios Popovits (MFK Zemplín Michalovce) za ruku na brankové čáře. Řecký záložník v tom byl spíše nevinně, dorážka z metru ho trefila od hrudi možná i do paže, ale každopádně se tahle penalta ještě bude v týdnu řešit.

51

Rohový kop se opakoval a po obrovském závaru a zákroku brankáře Markoviće odvracel Popovits z brankové čáry Šumského dorážku rukou! Sudí nařizuje penaltu.

46

O přestávce střídá podruhé ŠKF Sereď: v šatně zůstal Tidiane Djiby Ba, na jeho místo vyběhl Martin Slaninka.

42

V pokutovém území se po dlouhém autu neprosadili Bušnja s Jureškinem, ale do odraženého míče se opřel Šumský a z 30 metrů jen těsně přestřelil.

39

Vzápětí další příležitost Sereďských. Iván na pravé straně s lehkostí přešel přes tři hráče a naservíroval na malé vápno Pankarićanovi, který zakončil bez přípravy vedle bližší tyče.

38

Morongův centr prodloužil Jureškin a míč skočil ideálně před Bušnju, který parádní střelou k tyči prověřil svého krajana v bráně Zemplínu. Marković vyráží efektní robinzonádou. To byl krásný fotbalový okamžik!

34

ŠKF Sereď přece jen střídá: Dino Špehar to zkusil rozchodit, ale zřetelně kulhá, na hřišti jej nahradí Filip Pankarićan.

31

Vysokým presinkem vypíchli hosté sereďskou rozehrávku. Žofčák mezi dvěma hráči prostrčil na Phillipse, který tváří v tvář domácímu brankáři otřel svou střelu o tyč.

26

Prázdným stadiónem zní zoufalé výkřiky bolesti z hrdla Dino Špehara, kterého přišlápl Ricardo Phillips (MFK Zemplín Michalovce). Za svůj zákrok vidí fotbalista z Panamy žlutou kartu.

22

Domácí neuvěřitelně pohrdli vyrovnáním! Roko Jureškin si připravil průnikem po levé straně a narážečkou se Špeharem vyloženou pozici, stačilo nastavit nohu, jenže před prázdnou bránou v rozhodující chvilce promáchl.

20

Zemplín Michalovce vstřelil branku!
Bývalý sparťan IGOR ŽOFČÁK si z pokutového kopu poslal Yakubua k levé tyči a zvolna šoupl míč na opačnou stranu.

19

Djiby Ba si nejprve sám nastřelil ruku, ale oddechnout si mohl jen na vteřinku. Vzápětí totiž podrazil Spoljariće a je z toho penalta pro hosty!

13

Žlutou kartu dostává Alejandro Mendez (MFK Zemplín Michalovce).

11

Balkánský souboj vyhrál michalovecký brankář Marković, který vyrážel tvrdou střelu Duranského v jasné gólové pozici.

ŠKF Sereď – MFK Zemplín Michalovce

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 52. Iván (pen.) – 20. Žofčák (pen.)

Karty:   13. Mendez (MIC), 26. Phillips (MIC)   68. Phillips (MIC)   51. Popovits (MIC)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 7:5. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:14.

ŠKF Sereď: Yakubu – Morong, Ba (46. Slaninka), Hučko /C/, Čeliković – Jureškin (71. Potoma), Duranski (79. Mečiar) – Iván, Šumský, Bušnja – Špehar (34. Pankarićan).
Náhradníci: Šípka – Be Bom-gun, Mehić.

MFK Zemplín Michalovce: Marković – Kolesár, Soler, Vaško, Mendez – Spoljarić – Phillips, Neofytidis, Žofčák /C/ (90. Kountouriotis), Popovits – Trusa (76. Siopis).
Náhradníci: Dráb – Vovkun, Ivanov, Vojtko, Hirnyj.

Rozhodčí: Mastiš