Menu

Fotbal

Evropská liga (předkola)

Maccabi Haifa – Željezničar Sarajevo

3:1

konec (1:1)

09.09.2020, 19:00 • Sammy Ofer Stadium, Haifa • 1. předkolo • Milan Huppert

Tipsport: 1.31 5.03 9.34 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

V posledních vteřinách střetnutí ještě jedna žlutá karta do hostujících řad. Za svůj zákrok na Cheryho si ji vysloužil bek Ante Blažević.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.

88

Luka Juričić si při hlavičkovém souboji se stoperem Habashim pomohl loktem, kterým soka trefil do obličeje. Sudí uděluje hříšníkovi žlutou kartu.

82

Pod velkou vlnou frustrace stoper Aleksandar Kosorić sice trefil balón, avšak proti soupeři šel oběma nohama napřed. Za žlutý kartónek může být ještě rád.

76

Střídání v týmu Maccabi Haifa FC: ze hřiště odchází Nikita Rukavytsya, přichází Stav Nachmani.

75

Střídání v týmu FK Željezničar Sarajevo: ze hřiště odchází Eldar Sehić, přichází Luka Juričić.
Střídání v týmu FK Željezničar Sarajevo: ze hřiště odchází Mehmed Alispahić, přichází Damir Sadiković.

69

Střídání v týmu Maccabi Haifa FC: ze hřiště odchází Yanic Wildschut, přichází Yarden Shua.

66

66. Yuval ASHKENAZI - 3:1

66

Maccabi Haifa právě vstřelila branku!
Druhý zásah v rozmezí sedmi minut, svěřenci kouče Bakhara směřují do druhého předkola. Další rychlý brejk vyřešil Rukavytsya nesobecky, průnikovým pasem našel YUVALA ASHKENAZIHO. Středopolař z voleje mířil technicky skvěle, do levého horního rohu.

64

Brejku předcházel faul, kdy Stevanović mimo dění hry podrazil, Laviho, čímž mu zamezil v doplnění útoku. Poté, co se pravý bek zvedl zpátky na nohy, si pěkně zblízka prohlídl kartu žluté barvy.

63

Střídání v týmu FK Željezničar Sarajevo: ze hřiště odchází Mladen Veselinović, přichází Mustafa Mujezinović.

62

Haifa mohlo skórovat podruhé v krátkém časovém sledu! Při přečíslení tři na dva si Haziza vyměnil míč s Cherym, jeho přízemní střelu k pravé tyči Fejzić vytěsnil konečky prstů!

59

59. Nikita RUKAVYTSYA - 2:1

59

Maccabi Haifa právě vstřelila branku!
Domácí obracejí vývoj střetnutí na svou stranu! A po zásluze, Maccabi je jasně lepším týmem. Z levé strany vracel přetažený centr do ohně Menachem a NIKITA RUKAVYTSYA dopravil míč hlavou do sítě.

58

Do kádru hostujícího celku putuj další žlutý kartónek. Jeho držitelem se stal Haris Hajdarević, který zatáhl za dres unikajícího Hazizu.

54

Střídání v týmu Maccabi Haifa FC: ze hřiště odchází Mohammad Abu Fani, přichází Dolev Haziza.

54

První žlutou kartu střetnutí obdržel středopolař Mehmed Alispahić. Ten skluzoval pozdě do souboje s Ashkenazim. Zasáhl pouze nohy soka.

45

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu dvě minuty.

38

38. Tjarron CHERY - 1:1

38

Maccabi Haifa právě vstřelila branku!
Fantastický gól TJARRONA CHERYHO znamená vyrovnání! Holandský křídelník natáhl z pětadvaceti metrů k utažené střele placírkou, balón poslal parádně do levého horního rohu. Fejzić plachtil vzduchem marně.

34

34. Ivan LENDRIĆ - 0:1

34

Željezničar právě vstřelil branku!
Tak to je šok pro domácí, Željezničar skóruje ze své první šance a první střely na bránu! Do vnitra pokutového území obdržel nahrávku IVAN LEDNRIĆ, který se dlouho nerozmýšlel, míč napálil nechytatelně na zadní tyč. Cohen byl bez šance.

Željezničar vede už započatou bosenskou ligu, po pěti zápasech získal 12 bodů, oproti Maccabi, tam liga ještě ani nezačala.

MACCABI HAIFA

Formu nemá ideální, v domácí lize z posledních pěti utkání vyhrála jen dvakrát. Porazila Kirjat Šmona a Hapoel Haifa. Naopak prohrála s Bnei Sachnin a s Hapoel Beer Ševa. Remízu zaknihovala s Beitarem Jeruzalém.

Utkání se odehraje na stadionu Venue Sammy Ofer Stadium.

Oba týmy čeká premiéra v soutěži.

ŽELJEZNIČAR SARAJEVO

Tento bosenský klub vyhrál čtyři zápasy z posledních pěti a má tak skvělou formu narozdíl od izraelského soupeře. Porazil Velež, Radnik Bijeljina, Borac Banja Luka, Sloboda Tuzla. Prohrál jen s Mladost Doboj Kaknj.

Maccabi Haifa – Željezničar Sarajevo

3:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 38. Chery, 59. Rukavytsya, 66. Ashkenazi – 34. Lendrić

Karty:   54. Alispahić (ŽES), 58. Hajdarević (ŽES), 64. Stevanović (ŽES), 82. Kosorić (ŽES), 88. Juričić (ŽES), 90+5. Blažević (ŽES)

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 7:1. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:11.

Maccabi Haifa: Cohen – Mabouka, Habashi, Arad, Menachem – Ashkenazi, Lavi (C), Abu Fani (54. Haziza) – Chery, Rukavytsya (76. Nachmani), Wildschut (69. Shua).
Náhradníci: Keouf – Gershon, Haziza, Meir, Nachmani, Shua, Touray.

Željezničar Sarajevo: Fejzić – Stevanović, Kosorić, Miletić, Sehić (75. Juričić) – Hajdarević, Alispahić (75. Sadiković) – Blažević, Štilić (C), Veselinović (63. Mujezinović) – Lendrić.
Náhradníci: Muftić – Bekrić, Gasal, Juričić, Mujezinović, Sadiković, Vrhovac.

Rozhodčí: Burchardt (DEN) – Hummelgaard (DEN), Sørensen (DEN)