Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK Blansko – FK Třinec

0:1

konec (0:0)

04.09.2020, 17:00 • Stadion ASK • David Suchý

85

85. AKULININ - 0:1

85

Třinec právě vstřelil branku!
Nakonec tu přeci jenom máme první branku zápasu! K rozehrávce standardní situace se totiž postavil Weber, který to zkoušel střílenou nabídku. Ta proletěla až do domácí branky, přičemž brankář Maňák sotva reagoval. Jako poslední se zřejmě míče dotkl LEONID AKULININ.

82

Po rohovém kopu se do šance dostal domácí Vasiljev, který ovšem z dobré pozice hlavou přestřelil branku. Po delší době výstraha ze strany Blanska.

60

60. Lahodný mířil kousek vedle.

60

Velká šance domácích! Do pokutového území se totiž dokázal dostat Lahodný, jehož nepříliš povedená střela směřovala vedle branky.

52

Nakonec jsem sledovali rozehrávku po zemi, přičemž žádné nebezpečí nevzniklo. Poté se Akulininovi povedlo seběhnout do malého vápna, kde ve skluzu trefil pouze tyč.

50

To nebylo vůbec špatné! Jeden z domácích dokázal v pokutovém území najít svého kolegu, jehož prodloužení skončilo kousek vedle třinecké svatyně.

28

Podezřelý souboj v pokutovém území nakonec ziskem pokutového kopu nekončí, Blansko bude zahrávat pouze rohový kop!

15

15. Puchelova rána orazítkovala břevno.

15

Tutovka také na straně Třince! Ten totiž zahrával nesmírně nebezpečný přímý kop, ke kterému se postavil Puchel. Jeho rána levačkou skončila na horní konstrukci.

11

První tutovka zápasu! V pokutovém území měl míč proti noze Vasiljev, jehož zakončení pravačkou směřovalo výrazně vedle branky.

FK Blansko – FK Třinec

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 85. Akulinin

FK Blansko: Halouska (46. Maňák) – Sukup (60. Helebrand), Huška (60. Šustr), Štrbák, Klusák – Ilko (46. Přerovský), Lahodný, Machalík, Vasiljev, Kania (46. Bartolomeu) – Šašinka

FK Třinec: 1. poločas: Ciupa – Bolf, Gáč, Janoščín, Hýbl – Weber, Vaněk – Omasta, Akulinin, Puchel – Attah 2. poločas: Ciupa – Celba, Habusta, Šuľa, Javůrek – Samiec, Foltyn – Stáňa, Weber, Puchel – Akulinin.
Náhradníci: Pastornický – Samiec, Celba, Foltyn, Habusta, Šula, Javůrek, Stáňa

Rozhodčí: Zelinka – Vostrejž, Vejtasa