Menu

Fotbal

Kvalifikace ME U21

Estonsko – Polsko

0:6

konec (0:3)

04.09.2020, 18:00 • Pärnu Rannastaadion, Parnu • Skupina 5 • Igor Mainka (@igor_mainka)

Tipsport: 32.0 11.4 1.07 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

84

Kiwior vysunul po levém kraji Puchacze, polský záložník proběhl s míčem kolem estonského hráče a zamířil k bráně, odkud se rozhodl střílet, ale brankář Nomm ve spolupráci s obráncem jeho střelu zneškodnili.

82

Poslední střídání trenéra Prinse. Pooma vystřídal Reinkort.

81

81. Tomczyk (POL) - 0:6

81

Polsko právě vstřelilo branku!
Půl tucet gólů završil PAWEŁ TOMCZYK! Dlouhý pas Kiwiora zamířil na rozběhnutého Tomczyka, který se kličkou zbavil brankáře Nomma a střelou z úhlu trefil odkrytou estonskou branku – 0:6!

78

Hrozba před estonskou brankou končí rohovým kopem. Puchacz odcentroval z levé strany a před polským hráčem srazil míč prsy na vlastní bránu Maanas. Brankář Poom se ještě stihl natáhnout a vytáhl balón vedle branky!

77

Trenér Michniewicz poslal na trávník dva nové hráče. Patnáct minut si zahrají Praszelik s Tomczykem. Na lavičku usedli Bogusz s Klimalou.

72

Nomm se předvedl parádním zákrokem, když po centru Puchacze famózně zasáhl proti hlavičce Kowalczyka!

71

Střídání u estonských mladíků. Järvisteho nahradil Välja a Oiguse Soomre.

71

Po faulu na Kowalczyka uviděl žlutou kartu také estonský hráč Markus Soomets.

69

Po faulu na útočné polovině se zažlutilo před polským záložníkem Bartoszem Sliszem.

67

Dvojitá změna také na straně Polska. Jakuba Kamińského nahradil Bartosz Białek a Przemysława Płachetu vyměnil Maciej Rosołek.

62

Dvojité střídání na estonské straně. Utkání skončilo pro Uljanova s Kaskem, na jejich místa naskočili Pärn s Männilaanem.

61

Kowalczyk vnikl po levé straně do pokutového území, tam ho sice chytil obránce Soomets za dres, ale Kowalczyk sám upadl. Rozhodčí celou situaci viděl dobře a ocenil simulování polského hráče žlutou kartou.

58

58. Bogusz (POL) - 0:5

58

Polsko právě vstřelilo branku!
Akce po zákroku Nomma pokračovala, Płacheta našel zpětnou přihrávkou MATEUSZE BOGUSZE, který střelou střední výše do levé poloviny brány zvýšil na 0:5!

58

Po Płachetově rohovém kopu se ke střele dostal Kowalczyk, jeho ránu k levé tyči gólman Nomm vyrazil!

56

Po faulu na Slisze uviděl žlutou kartu estonský Mikhel Järviste.

48

Polsko právě vstřelilo branku!
Poláci začali velmi dobře druhý poločas! Bogusz přihrál čerstvému Kowalczykovi, jeho střelu obránce Estonska odrazil k ROBERTOWI GUMNÉMU, který střelou z hranice šestnáctky počtvrté dopravil míč do soupeřovy sítě – 0:4!

Gumny (POL) - 0:4

46

Trenér Michniewicz udělal o poločase jednu změnu. Listkowského nahradil Kowalczyk.

37

Klimala patičkou oklamal bránícího soupeře a nechal vyniknout Płachetu, který si s míčem zaběhl před šestnáctku a technickou střelou jen těsně minul levý horní roh estonské branky!

34

34. Kamiński (POL) - 0:3

34

Polsko právě vstřelilo branku!
JAKUB KAMIŃSKI utekl levou stranou, počkal si, až se mu nabídnou spoluhráči, a následně využil volný prosto k přesné střele k pravé tyči! Brankář Nomm si na míč nesáhl – 0:3!

25

Jenže Estonci přišli o míč, dlouhou přihrávku za obranu obdržel Klimala, zkusil kličku do levé strany, ale brankář Nomm natáhl nohu a vyrazil míč útočníkovi skotského Celticu!

20

Placheta se postavil k přímému kopu a vystřelil do oblasti pravého horního rohu estonské branky. Brankář se proběhl, ale zasahovat nemusel, neboť Placheta o půl metru minul spojnici břevna a tyče.

15

15. Klimala (POL) - 0:2

15

Polsko právě vstřelilo branku!
Puchacz vybojoval míč na útočné polovině, přihrál PATRYKOVI KLIMALOVI, který prošel s míčem přes dva soupeře a střelou kolem brankáře Nomma zvýšil na 0:2!

14

Vynikající šance Polska! Klimala z levé strany přihrál před malé vápno, kde se zjevil Kamiński, který střelou z první přes obránce netrefil bránu Estonska!

4

4. Bogusz (POL) - 0:1

4

Polsko právě vstřelilo branku!
Poláci rychle otevírají skóre! Po akci z levé strany využil vyběhnutí brankáře Nomma MATEUSZ BOGUSZ a ukázkovým lobem se jako první zapsal do střelecké listiny – 0:1!

Estonsko – Polsko

0:6

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 4. Bogusz, 15. Klimala, 34. Kamiński, 48. Gumny, 58. Bogusz, 81. Tomczyk

Karty:   56. Järviste (EST), 71. Soomets (EST) – 61. Kowalczyk (POL), 69. Slisz (POL)

Střely na branku: 0:13. Střely mimo: 1:8. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 1:4.

Estonsko: Nomm – Käos, Lipp (C), Maanas, Miil – Soomets, Järviste (71. Välja) – Uljanov (62. Pärn), Poom (82. Reinkort), Oigus (71. Soomre) – Kask (62. Männilaan).
Náhradníci: Vallner – Reinkort, Pärn, Edur, Männilaan, Soomre, Villota, Roosalu, Välja.

Polsko: Majecki – Gumny (C), Piątkowski, Kiwior, Puchacz – Kamiński (67. Białek), Listkowski (46. Kowalczyk), Slisz, Płacheta (67. Rosołek) – Bogusz (77. Praszelik), Klimala (77. Tomczyk).
Náhradníci: Bułka – Wiśniewski, Hołownia, Dziczek, Tomczyk, Praszelik, Rosołek, Kowalczyk, Białek.

Rozhodčí: Viljanen (FIN) – Lamppu (FIN), Vihreävuori (FIN).