Menu

Fotbal

Liga národů UEFA - Liga A

Německo – Španělsko

1:1

konec (0:0)

03.09.2020, 20:45 • Venue Mercedes-Benz-Arena (Stuttgart) • Skupina 4 • David Suchý

Tipsport: 2.27 3.51 3.16 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. Úvod druhého poločasu vyšel mnohem lépe právě domácím, konkrétněji se dokázal prosadit kanonýr Timo Werner. Španělsko se posléze herně zlepšilo, jenomže směrem dopředu to dnes nebylo vůbec ideální. Mnohem nebezpečněji si totiž stále počínali domácí hráči, kteří přesto neudrželi jednobrankové vedení. Až v páté minutě nastaveného času se totiž o vyrovnání postaral José Gayá. (22:41:08)
Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 3:5. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 12:11.

90+5

Konec zápasu.

90+5

90+5. José GAYÁ - 1:1

90+5

Španělsko právě vstřelilo branku!
To jsou věci, v páté minutě nastaveného času přichází kýžené vyrovnání Španělska! Na pravém křídle měl totiž hodně prostoru Torres, který ihned centroval do pokutového území. Tam se do souboje dostal Rodrigo, jenž dokázal prodloužit na absolutně volného JOSÉHO GAYU, který bezpečně zamířil do odkryté branky.

90+3

Španělsko se sice radovalo z vyrovnávací branky, avšak ta nakonec neplatí. Kapitán Ramos si totiž v souboji pomohl rukama, Fatiho zásah tak neplatí.

90+2

Do útočení se v tomto případě definitivně zapojil také hostující kapitán Ramos. Možná i proto jsme sledovali centr do pokutového území, který ale odvracel Rüdiger.

90+1

Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Timo Werner, přichází Robin Koch.

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Španělsku se skutečně krátí čas. Zcela určitě se bude ještě něco málo nastavovat.

88

Rohový kop také na druhé straně, tentokráte si do zakončení seběhl Rüdiger. Tomu se v tísni povedlo hlavičkovat, jenomže jeho pokus skončil nad brankou.

87

Následovala rozehrávka od německé branky, kterou si vzal na starost Trapp. Tomu se na druhé polovině povedlo najít Cana, jenž prodloužil na Draxlera.

86

Hosté měli k dispozic další rohový kop, který se pro změnu snášel k hranici malého vápna. Tam se nejvýše do vzduchu dostal Torres, jenž mířil vysoko nad.

85

Ztráta míče ovšem přinesla rychlý protiútok domácích, který přinesl Serdarovo vysunutí na Kehrera. Druhého jmenovaného si ale pohlídal obránce Torres.

84

Rodríguez pouze přeposlal nahrávku na vedle stojícího Ramose, který ještě spolupracoval s Thiagem. Španělsko roztočilo kolotoč nahrávek ve středu hřiště.

81

Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Německá reprezentace stále vede o jednu branku, do konce tohoto zápasu nezbývá moc času.

80

Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Fabián Ruiz, přichází Óscar Rodríguez.

79

A ta nebyla vůbec špatná. Do vzduchu se totiž dokázal vyškrábat urostlý zadák Süle, který hlavou mířil pod břevno. De Gea ale prokázal svojí připravenost.

78

Kehrer skončil u pokutového území na zemi, pozdě se k protihráči totiž dostal Gayá. Jednalo se o nedovolený zákrok, následovat bude další standardka.

Německo – Španělsko

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 51. Werner (Gosens) – 90+5. Gayá (Rodrigo)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 3:5. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 12:11.

Německo: Trapp – Süle, Can, Rüdiger – Kehrer, Gündoğan (74. Serdar), Kroos (C), Gosens – Draxler – Sané (62. Ginter), Werner (90+1. Koch).
Náhradníci: Baumann, Leno – Serdar, Havertz, Brandt, Tah, Waldschmidt, Neuhaus, Ginter, Koch.

Španělsko: de Gea – Carvajal, Ramos (C), P. Torres, Gayá – Ruiz (80. Óscar Rodríguez), Busquets (57. Merino), Th. Alcântara – Navas (46. Fati), Rodrigo, F. Torres.
Náhradníci: Arrizabalaga, Simón – Olmo, D. Llorente, García, Reguilón, Rodri, Óscar Rodríguez, Fati, Merino, G. Moreno.

Rozhodčí: Orsato – Giallatini, Preti (všichni Itálie)