Menu

Fotbal

Liga národů UEFA - Liga A

Ukrajina – Švýcarsko

2:1

konec (1:1)

03.09.2020, 20:45 • Skupina 4 • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.56 3.14 2.99 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:39:14)
Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 8:6. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 7:16.
Je konec! Ukrajina nakonec zvládla domácí duel se Švýcarskem a vítězí 2:1. Domácí celek udeřil ze své první šance, po které se patičkou prosadil Jarmolenko. Ukrajina poté zalezla na svou polovinu a dlouho se bránila. Švýcarsku se jeho aktivita nakonec vyplatila, jelikož tři minuty před přestávkou srovnal krásnou střelou Haris Seferovič. Po změně stran hráli mnohem aktivněji Švýcaři. Obrovskou šanci měl Ruben Vargas, jenže orazítkoval jen tyčku. Naopak Ukrajina udeřila po nenápadném přechodu do útoku, kdy se parádní střelou prosadil Olaxandr Zinčenko! Ve zbytku utkání si už domácí triumf pohlídali.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Pro Ukrajinu už to vypadá hodně dobře. Domácí celek přečkal další dva centry z křídelního prostoru a nepustil nikoho v červeném dresu do zakončení.

90+2

Mbabu potáhl míč vpřed po pravém křídle, jenže Roman Jaremčuk se s ním parádně vrátil, položil se soupeři pod nohy a skluzem odehrál míč do autu.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Hra je přerušena! Jeden z domácích fotbalistů zůstává po souboji v pokutovém území ležet na trávníku a drží se za rameno. Uvidíme, zda bude schopen duel dohrát.

89

Ajeti potáhl míč středem hrací plochy na polovinu Ukrajiny, přenechal balón Xhakovi, který sice mohl pálit, ale jeho dělovku zablokoval hned první hráč ve žlutém.

88

Renato Steffen si v souboji na polovině soupeře pomohl loktem, ale rozhodčí jeho zákrok pustil. Švýcarsko nadále pokračuje v obléhání velkého vápna.

87

Renato Steffen se z hranice velkého vápna opřel do odraženého míče, jenže jeho rána pravačkou skončila kousek nad břevnem.

86

Žlutou kartu dostává Olexandr Tymčyk (Ukrajina).

85

Andrej Ševčenko po špatné komunikaci domácích stoperů vystartoval až na hranici svého vymezeného prostoru a pořádně vyčinil Matvijenkovi.

84

Renato Steffen po několika nábězích fauloval a dostává žlutou kartu.

83

Střídání v týmu Švýcarsko: ze hřiště odchází Djibril Sow, přichází Michel Aebischer.

82

Akanji se stačil vrátit a odehrál míč z levé strany do bezpečí. Stoper Švýcarska ale odvrátil jen na rohový kop.

80

Renato Steffen si všiml vysokého postavení brankáře a snažil se jej přelobovat. Brankář Ukrajiny Pjatov ale stačil zacouvat a schoval míč do rukavic.

79

Steffen prošel po levé straně na hranici velkého vápna, odkud krásně odcentroval, jenže jeho pobídka nenašla nikoho v červeném dresu.

Ukrajina – Švýcarsko

2:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 14. Jarmolenko (Tymčyk), 68. Zinčenko (Mychajličenko) – 42. Seferović

Karty:   86. Tymčyk (UKR) – 60. Elvedi (SUI), 84. Steffen (SUI)

Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 8:6. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 7:16.

Ukrajina: Pjatov (C) – Tymčyk, Kryvcov, Matvijenko, Mychajličenko – Stěpaněnko, Malinovskyj – Jarmolenko, Zinčenko, Konopljanka (55. Jaremčuk) – Júnior Moraes.
Náhradníci: Lunin, Buščan – Plastun, Sydorčuk, Suprjaha, Sobol, Kovalenko, Jaremčuk, O. Karavajev, Cygankov, Marlos.

Švýcarsko: Sommer – Mbabu, Elvedi, Akanji, Ricardo Rodríguez, Zuber (46. Steffen) – Embolo, Sow (83. Aebischer), Xhaka (C), Vargas (74. Al. Ajeti) – Seferović.
Náhradníci: Omlin, Mvogo – Widmer, Gavranović, Fassnacht, Sohm, Benito, Al. Ajeti, Aebischer, Lang, Steffen, Omeragic.