Menu

Fotbal

MOL Cup

FC Chomutov – Povltavská fotbalová akademie

1:3

konec (1:2)

15.08.2020, 14:35 • 1. kolo • Libor Kult (@@LiborKult)

90+5

Střídání v týmu Povltavská fotbalová akademie: ze hřiště odchází Volešák, přichází Matoušek.

90+1

V souboji kapitánů nejprve Kubík čistě obral o míč Kučeru, který následně domácího stopera na půlící čáře sundal a dostal žlutou kartu.

90

Druhý poločas bude o šest minut delší.

88

Střídání v týmu Povltavská fotbalová akademie: ze hřiště odchází Košata, přichází Nehoda.
Střídání v týmu Povltavská fotbalová akademie: ze hřiště odchází Pek, přichází Obermajer.
Střídání v týmu Povltavská fotbalová akademie: ze hřiště odchází Michalec, přichází Šumilov.

70

Domácí útočník Martin Boček dostal za protesty žlutou kartu. Nelíbilo se mu, že ošetřovaný Štědronský leží přímo u postranní čáry mezi střídačkami, ale stále je ve hřišti.

70

Střídání v týmu Povltavská fotbalová akademie: ze hřiště odchází Štědronský, přichází Závorka.

69

Střídání v týmu FC Chomutov: ze hřiště odchází Šourek, přichází Příhonský.

64

Střídání v týmu FC Chomutov: ze hřiště odchází Mužík, přichází Jelínek.

58

Povltavská fotbalová akademie právě vstřelila branku!
Hosté už zase odskakují na rozdíl dvou gólů. Po rychle rozehraném přímém kopu na pravé straně přišel centr před branku, kde ve skluzu prosadil MATĚJ ŠTĚDRONSKÝ.

55

Přímý kop z pravé strany poslal do vápna Janošík. Boček sice minul, ale do zakončení se dostal za ním stojící Kubík. bohužel pro domácí z úrovně penalty přestřelil.

54

Zhruba deset metrů před vápnem hostů povalil Hodosi domácího Svobodu a dostal žlutou kartu.

53

Na druhé straně ke střele z levé části velkého vápna dostal po přetaženém rohu Volešáka, Zaťko však byl pozorný a vyboxoval před sebe, kde zasáhli obránci.

40

Chomutov právě vstřelil branku!
Domácí rychle odpověděli a snížili na rozdíl jedné trefy. Kibal znovu rozkmital na pravé straně rychlé nohy, takže obránce donutil jen ke kopu do vlastního těla, po němž nacetroval téměř od brankové čáry před Grégra, jehož ve skluzu překonal LADISLAV ŠOUREK.

38

Povltavská fotbalová akademie právě vstřelila branku!
Volešák tentokrát centroval do vápna, kde na bližší tyči prodloužil míč Jakobovský a MARTIN NOVÁK hlavičkou zblízka dokonal dílo zkázy pro domácí..

34

Kubík se znovu vydal na útočný výlet a parádní přihrávkou našel za obranou hostů rozběhnutého Šourka. Ten se však k pořádnému zakončení nedostal, neboť vracející se obránce ho dostihl a podle názoru sudího čistě zastavil. Domácí tribuny znovu bouřily a opět se dožadovaly odpískání penalty o na druhé straně než před prvním gólem zápasu.

25

Po Kubíkově skluzu na půlící čáře hosté reklamovali ruku, ale sudí nehcal pokračovat ve hře. Domácí stoper se vydal kupředu a jeho postup zastavil faulem zezadu Volešák, který uviděl z rukou hlavního sudího žlutý kartonek.

18

Povltavská fotbalová akademie právě vstřelila branku!
Míč si na penaltový puntík postavil zkušený LADISLAV VOLEŠÁK, který poslal Zaťka na druhou stranu, než míč kopl. Střelou na svou pravou stranu otevřel hostující záložník skóre zápasu a korunoval tak aktivitu svého týmu.

18

Teď už se ale pokutový kop po souboji ve velkém vápně píská. Zahrávat ho budou hosté.

13

Zaťko už byl překonán, ale lob Štědronského směřující do prázdné domácí branky vykopl Kibal.

12

V chomutovském vápně bylo po rohu rozehraném nakrátko pořádně horko. Kučerovu hlavičku vyrazil Zaťko před sebe, na malém vápně se k míči dostal Novák, ale domácí stoper jeho ránu zablokoval.

6

První velkou šanci zápasu měli hosté. Domácí stopeři nezvládli rozehrávku ve vlastním pokutovém území, takže se míč odrazil k Volešákovi, jenž okamžitě pálil na branku. Zaťko skokem k tyči vyrazil míč na roh.

FC Chomutov – Povltavská fotbalová akademie

1:3

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 40. Šourek – 18. Volešák (pen.), 38. Novák, 58. Štědronský

Karty:   70. Boček (CHM) – 25. Volešák (POV), 54. Hodosi (POV), 90+1. Kučera (POV)

FC Chomutov: Zaťko – Chaloupka, Kubík (C), Kunart, Kibal – L. Svoboda, Hříbal, T. Janošík, Mužík (64. Jelínek), Šourek (69. Příhonský) – Boček.
Náhradníci: R. Švejda – Jelínek, Příhonský, Gedeon, Hyneš.

Povltavská fotbalová akademie: Grégr – Pek (88. Obermajer), Jakobovský, Kučera (C), Hodosi – Košata (88. Nehoda), Volešák (90+5. Matoušek), Novák, Michalec (88. Šumilov), Engelmann – Štědronský (70. Závorka).
Náhradníci: Vašák – M. Švejda, Šumilov, Nehoda, Obermajer, Závorka, Matoušek.

Rozhodčí: Kubec – Langmajer, Kastl.