Menu

Fotbal

MOL Cup

SK Slaný – TJ Sokol Hostouň

1:2

po prodl. (0:0)

15.08.2020, 10:15 • Stadion Za Nádražím, Slaný • 1. kolo • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 3.75 4.1 1.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

116

Filip Hansl málem zaskočil Tetoura! Z pravé strany to zkusil místo centru přímo a balón, který padal pod břevno, s námahou vytáhl brankář Hostouně na roh!

111

Mohlo být srovnáno! Na pravé straně šestnáctky se dostal k balónu Michal Obrtlík, který z poměrně ostrého úhlu pálil na vzdálenější tyč. Hostouň podržel David Tetour!

108

Obrovský závar před bránou Hostouně! Domácí dokonce reklamují, že bránící hráč zabránil gólu rukou, ale rozhodčí nechává hru pokračovat!

104

Jiří Kabele mohl navýšit vedení Hostouně. Po jeho přízemní střele z levé strany šestnáctky si však připsal velmi dobrý zákrok Sedlák!

99

Domácí střídají. Jaroslava Trnku nahradil Petr Danda.

97

Hostouň právě vstřelila branku!
Hosté strhávají vedení na svou stranu! Po rychlém kontru se míč dostal do pokutového území, kde se prosadil RADEK SMÉKAL.

91

Střídání v týmu TJ Sokol Hostouň: ze hřiště odchází Štěpán Hájek, přichází Lukáš Vegricht.

85

Střídání v týmu TJ Sokol Hostouň: ze hřiště odchází Hugo Čakurda, přichází Radek Smékal.

83

Slaný právě vstřelilo branku!
Domácím se podařilo vyrovnat! Na hezký balón do levého křídla si naběhl Bohumil Nádeníček, který poslal před bránu krásný centr a ten v pádu usměrnil hlavou za Tetourova záda FILIP HANSL – 1:1.

75

Střídání v týmu SK Slaný: ze hřiště odchází Marek Vašák, přichází Michal Obrtlík.

71

Střídání v týmu SK Slaný: ze hřiště odchází Jan Šmidrkal, přichází Štěpán Koula.

66

Obrovská šance Hostouně! Čakurda utekl na levé straně, odkud dobře odcentroval. Balón se po Sedlákově zákroku dostal ke Štěpánovi Hájkovi, který v jasné příležitosti trefil jen ležícího gólmana SKčka!

63

Zmatky v šestnáctce Slaného. Jeden z hráčů Dokola se dostal k míči na brankové čáře a poslal ho před bránu. Tam si poradil obránce a odražený míč pak napálil hostující zakončovatel mimo. Slaný bude střídat:

Ze hřiště odchází Lukáš Danda, přichází Petr Volgner.

59

Tohle může domácí mrzet! Po chybě obrany Sokola utíkal z levé strany na brankáře Tetoura Bohumil Nádeníček. Místo zakončení však chtěl patičkou dávat pod sebe spoluhráči a balón sebral obránce.

54

málem druhý gól hostí! Po standardní situaci Hostouňští reklamovali ruku soupeře, ovšem rozhodčí nechal hru pokračovat. K odraženému míči se zhruba na penaltě dostal David Konejl, který zakončoval těsně vedle pravé tyče.

51

Hostouň právě vstřelila branku!
Hosté otevírají skóre zápasu! Po přetaženém centru z levé strany nemohl zakončovat Kabele, ovšem alespoň balón udržel na hřišti. Následovala akce, na jejímž konci se dostal ke střele z vnitřku šestnáctky HUGO ČAKURDA a Sedlák na míč, který mířil z jeho pohledu do pravé části brány, nedosáhl.

44

Dosoudil ztratil míč ve středu hřiště a následoval protiútok Slaného. Ten zakončoval z pravé strany šestnáctky Lukáš Danda, který zamířil po zemi vedle vzdálenější tyče Tetourovy svatyně!

28

Žlutou kartu za faul na útočné polovině dostává domácí Miroslav Mareš.

12

Gólovka Hostouně! Po přihrávce z pravé strany se v ní ocitl Charvát, který zblízka zakončoval jen do výtečného Michala Sedláka! Ten mu stačil zmenšit střelecký úhel a vrhl se na zem.

SK Slaný – TJ Sokol Hostouň

1:2

po prodl. (0:0)

Zpět na online

Branky: 83. Hansl – 51. Čakurda, 97. Smékal

Karty:   28. Mareš (SLN)

SK Slaný: Sedlák – Vašák (75. Obrtlík), Hansl, Jaráb, O. Zelenka (C) – Šmidrkal (70. Koula), Mareš – L. Danda (63. Volgner), Trnka (99. P. Danda), Vimr – Nádeníček.
Náhradníci: Kolumbič – Volgner, Obrtlík, Danda, Koula.

TJ Sokol Hostouň: Tetour – Zahranyčnyj (106. Kocourek), Konejl, Dosoudiů (C), Charvát – Lohojda (91. Hovorka), Brejcha, Soukup, Čakurda (85. Smékal) – Kabele, Hájek (91. Vegricht).
Náhradníci: Mařík – Kocourek, Kosík, Brandl, Hovorka, Vegricht, Smékal.

Rozhodčí: Hányš – Nehasil, Jati