Menu

Fotbal

Liga mistrů

FC Barcelona – SSC Neapol

3:1

konec (3:1)

08.08.2020, 21:00 • Camp Nou (Barcelona) • Osmifinále • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.59 4.43 5.78 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Luis Suárez, přichází Júnior Firpo.

90+2

Luis Suárez (Barcelona) nechtěl jít z hrací plochy, a tak vidí zbytečnou žlutou kartu. Rozhodčí s ním totiž ztratil trpělivost, což bylo více než pochopitelné.

84

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Antoine Griezmann, přichází Monchu.

81

81. Neuznaná branka Neapole, Milik se nacházel v těsném ofsajdu

81

Neapol dala branku, která byla pro ofsajd odvolána! Z levé strany letěl centr do šestnáctky, kam si nabíhal nově příchozí Arkadiusz Milik, jehož hlavičku zastavila až síť. Ovšem forvard si špatně načasoval náběh za obranu.

79

Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Fabián Ruiz, přichází Eljif Elmas.
Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Lorenzo Insigne, přichází Arkadiusz Milik.

70

Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází José María Callejón, přichází Matteo Politano.
Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Piotr Zieliński, přichází Hirving Lozano.

60

Na druhou stranu se vydal Lionel Messi, který měl proti sobě jediného soupeře. Piotr Zieliński (Neapol) tak raději argentinského šikulu poslal k zemi a je prvním potrestaným.

46

Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Diego Demme, přichází Stanislav Lobotka.

45+5

45+5. Lorenzo INSIGNE - 3:1

45+5

Neapol právě vstřelila branku!
Je sníženo! Marc-André ter Stegen sice "tancoval" na brankové čáře, přesto si vybral špatnou stranu. Autorem gólu je LORENZO INSIGNE, jenž z penalty poslal míč do levého spodního rohu branky.

45+3

45+3. Rakitić fauloval Mertense - pokutový kop pro Neapol

45+3

Pokutový kop pro Neapol! Dries Mertens si před balon nohu a Ivan Rakitić ho jednoznačně fauloval, italský celek může rychle snížit.

45+1

45+1. Luis SUÁREZ - 3:0

45+1

Barcelona právě vstřelila branku!
Dlouhou dobu se sice nehrálo, ovšem LUIS SUÁRE má nervy ze železa! Obávaný kanonýr zamířil do horní části branky, čímž Ospinovi nedal žádnou šanci zasáhnout.

44

Cüneyt Çakır se běžel podívat na video a poté ukázal na penaltový puntík! Barcelona bude rozehrávat pokutový kop, přidá další branku?

41

41. Koulibaly fauluje Messiho - pokutový kop pro Barcelonu

41

Barcelona reklamuje pokutový kop, především Ivan Rakitić je hodně aktivní! Kalidou Koulibaly netušil, že má za sebou Messiho, jenž si dal před soupeře nohu a dostal pořádně naloženo! Bude se kopat desítka?

32

32. Neuznaná branka Barcelony, Messi se radoval zbytečně

32

Tohle je lekce z produktivity, kterou dostává Neapol! Nejprve vystřelil Luis Suárez, jehož pokus vyrazil David Ospina k de Jongovi. Jeho centr byl velmi přesný, a tak se LIONEL MESSI po zpracování znovu raduje. Hostující brankář sice vyrazil proti střelci, ovšem neúspěšně. Jenže do situace ještě vstoupil VAR, jenž odhalil Messiho ruku.

30

Neapol sice reklamovala ruku, ovšem podle sudího bylo vše v pořádku! Centr z levé strany sebral Jordi Alba, jenž poslal balon na střed, kde už se nacházel Marc-André ter Stegen.

24

Do šestnáctky tentokrát vnikl Luis Suárez, jenž měl proti sobě soupeře, přesto vystřelil. Jeho pokus placírkou byl asi o metr nepřesný a letěl vedle pravé tyče.

23

23. Lionel MESSI - 2:0

23

Barcelona právě vstřelila branku!
Argentinská superstar si vzala balon na levé straně a už to vypadalo, že o něj přijde. Jenomže LIONEL MESSI předvedl vůli bojovníka a balon získal zpátky. Na jeho technický pokus si sice brankář sice sáhl, ovšem pokus zapadl přesně ke vzdálenější tyči.

10

10. Clément LENGLET - 1:0

10

Barcelona právě vstřelila branku!
I po zásahu VARu branka platí! K rozehrání rohového kopu se postavil Ivan Rakitić, který našel hlavu CLÉMENTA LENGLETA. Domácí obránce nejprve odstrčil soupeře a poté zamířil přesně do levé části branky. Barcelona jde do důležitého vedení. Asistence: Ivan Rakitić.

2

2. Dries Mertens (NEA)

2

Španělský celek hraje ve svých tradičních dresech, naopak Neapol se oblékla do bílého. Vraťme se na zelený pažit! Lorenzo Insigne měl na straně hodně prostoru a od Gerarda Piquého se balon odrazil do prostoru, kde se nacházel Dries Mertens, jenž netrefil čistě a orazítkoval pouze bližší tyč.

FC Barcelona – SSC Neapol

3:1

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 10. Lenglet (Rakitić), 23. Messi, 45+1. L. Suárez (pen.) – 45+5. L. Insigne (pen.)

Karty:   90+2. L. Suárez (BAR) – 60. P. Zieliński (NEA)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 3:5. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 8:16.

FC Barcelona: ter Stegen – N. Semedo, Piqué, Lenglet, Alba – Roberto, Rakitić, F. de Jong – Messi (C), L. Suárez (90+2. Firpo), Griezmann (84. Monchu).
Náhradníci: Neto, Peña – Firpo, Puig, Fati, R. Araújo, Monchu, Mingueza, Orellana, Reis, de la Fuente.

SSC Neapol: Ospina – Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Rui – Ruiz (79. Elmas), Demme (46. Lobotka), P. Zieliński (70. Lozano) – Callejón (70. Politano), D. Mertens, L. Insigne (C) (79. Milik).
Náhradníci: Karnezis, Meret – Allan, Elmas, Hysaj, F. Llorente, Lobotka, Lozano, Luperto, Nikola Maksimović, Milik, Politano.

Rozhodčí: Cüneyt Çakır – Bahattin Duran, Tarik Ongun (všichni Turecko)

První zápas: Neapol - Barcelona 1:1