Menu

Fotbal

Niké liga

FC ViOn Zlaté Moravce – FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa

2:2

konec (2:0)

08.08.2020, 19:00 • Štadión FC ViOn, Zlaté Moravce • 1. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 2.28 3.14 3.24 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (21:07:12)
Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 5:3. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 19:13.
Přes padesát minut to vypadalo na vcelku jednoznačnou záležitost. Zlaté Moravce byly na hřišti pánem a od jednadvacáté minuty vedly po Hrnčárových centrech a trefách Ďubka s Kovaĺem 2:0. Velký zádrhel přišel zhruba deset minut po změně stran, kdy Orávik odešel do sprch za druhou žlutou kartu a navíc nabídl hostům penaltu. Mazan ji nedal a pak spálil i několik dalších příležitostí, což by si za jiných okolností určitě vyčítal. Pohronie se každopádně dotáhlo na remízu i bez jeho gólů, protože se po snížení Fadary z 84. minuty z úplně posledního přímého kopu krásně prosadil James Weir.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Pohronie právě vstřelilo branku!
Tak to je přenádherná tečka za tímto zápasem! JAMES WEIR si důkladně připravil míč na přímý kop z dvaceti metrů. Pravou nohou překopl zeď a Adrián Chovan tentokrát plachtil ke své levé tyči marně. Je vyrovnáno!

90+3

Žlutou kartu dostává Jozef Menich (FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble).

90+3

V závěrečných vteřinách zápasu drama vrcholí! Jeden z domácích hráčů kontaktoval míč rukou a nabídl Pohronie poslední přímý kop z krásné palebné pozice.

90+2

Repiský zlikvidoval dlouhý pas za obranu odkopem do zámezí. Domácí to po vlastním autu neudělali vůbec dobře a musí se opět rychle vracet.

90+2

Denis Duga se jen pomalu zvedá poté, co u půlící čáry dostal ránu na kostrč. Rozhodčí faul na něj ale neviděli, vhazovat bude Pohronie.

90+1

Hostům zbývá na vyrovnání porce tří nastavených minut.

90

Badolo přenesl hru doprava, kde operoval Mazan. ViOn se i v tomto případě ubránil, když střelu z hranice vápna vůbec nepustil k Chovanovi.

89

Střídání v týmu FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: ze hřiště odchází David Bangala, přichází Patrik Jacko.

88

Fadera z pravého konce velkého vápna přihrál do druhé vlny na Weira, jehož povedenou střelu Chovan vyrazil na Mazana. Ten mohl vyrovnat na 2:2, jenže z dorážky z ostrého úhlu opět nedal.

87

V hledišti i na hřišti najednou panuje velká nervozita. Pohronie je opět na balónu, i když v těchto vteřinách více než čtyřicet metrů od brány.

85

Střídání v týmu FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble: ze hřiště odchází Martin Kovaľ, přichází Dávid Haspra.

84

Pohronie právě vstřelilo branku!
Hosté využívají přesilovku a v blížícím se závěru výrazně dramatizují tento souboj o body. Weir na nějakých třiceti metrech od branky přihrál doprava na ALIEU FADERU, který vypálil z dálky a díky jedné teči překonal zaskočeného Chovana.

84

Minimálně pošesté končí hostující centr v rukou Adriána Chovana, jehož dnešní výkon je bezesporu na čistou jedničku.

83

Tkáč se trochu pohádal s Mazanem, kterého u půlící čáry předtím fauloval. Badolo vzápětí neúspěšně hledal vysunutého Pavlíka.

82

Změnit to chtěl centrující Petrák, jenže série hlavičkových soubojů před Chovanem dopadla lépe pro domácí obranu.

FC ViOn Zlaté Moravce – FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa

2:2

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 18. Ďubek, 21. Kovaľ – 84. Fadera, 90+4. Weir

Karty:   35. Orávik (ZMO), 43. Moško (ZMO), 70. Balaj (ZMO), 73. Grozdanovski (ZMO), 76. Kovaľ (ZMO), 80. Duga (ZMO), 90+3. Menich (ZMO) – 11. Abrahám (POH), 57. Blahút (POH), 79. Špiriak (POH)   54. Orávik (ZMO)

Neproměněná penalta: 55. Mazan (POH), brankář Chovan zneškodnil

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 5:3. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 19:13.

FC ViOn Zlaté Moravce: Chovan – Čögley, Menich, Moško, Orávik – Sloboda (46. Grozdanovski), Duga – Hrnčár, Ďubek (C) (60. Chren), Kovaľ (85. Haspra) – Balaj (74. Tkáč).
Náhradníci: Jeck – Chren, Grozdanovski, Tkáč, Haspra, Šmatlák, Mihálik.

FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Repiský – Bangala (89. Jacko), Pavlík (C), Špiriak, Župa (69. Petrák) – Badolo, Mazan, Weir, Blahút – Matić (69. Vondryska), Abrahám (46. Fadera).
Náhradníci: Dovec – Vondryska, Jacko, Fadera, Kramár, Petrák, Kasan.

Rozhodčí: Dohál – Pozor, Košecký

Diváci: 1 361