Menu

Fotbal

Liga mistrů

Bayern Mnichov – Chelsea FC

4:1

konec (2:1)

08.08.2020, 21:00 • Allianz Arena, Mnichov • Osmifinále • Jiří Polášek (@Pol45Jiri)

Tipsport: 1.46 5.2 6.54 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

84

84. Robert LEWANDOWSKI - 4:1

84

Bayern právě vstřelil branku!
Tohle už zavání debaklem. Střelcem gólu je opět ROBERT LEWANDOWSKI, který si parádně udělal prostor a naskočil na hlavičku. Míč poslal velmi krásně do sítě a zvyšuje celkový stav už na 7-1. Asistence: Álvaro Odriozola Arzallus.

77

77. Corentin TOLISSO - 3:1

77

Bayern právě vstřelil branku!
Bayern si své dvoubrankové vedení bere zpět. ewandowski poslal z kraje hřiště těsně před čarou parádní centr na hranici malého vápna, kde si skvěle naskočil CORENTIN TOLISSO a ze vzduchu míč poslal na branku. Caballerovi míč sice tečoval rukavici, ale zastavit ho Argentinec nedokázal. Asistence: Robert Lewandowski.

44

44. Tammy ABRAHAM - 2:1

44

Chelsea právě vstřelila branku!
TAMMY ABRAHAM snižuje těsně před poločasem! Velkou chybu totiž udělal Manuel Neuer, který poté, co vychytal centr, nechal míč utéct přímo na kopačky Abrahama, který ho poslal do prázdné branky.

24

24. Ivan PERIŠIĆ - 2:0

24

Bayern právě vstřelil branku!
IVAN PERIŠIĆ zvyšuje vedení na 2:0. Chelsea chybovala k obraně a míč se dostal k Lewandowskému. Ten měl několik možností, jelikož Bayern Chelsea přečíslil. Nakonec předal míč na pravou stranu volnému Ivanu Perišićovi, který neměl problém Caballera prostřelit. Asistence: Robert Lewandowski.

10

10. Robert LEWANDOWSKI - 1:0

10

Bayern právě vstřelil branku!
ROBERT LEWANDOWSKI vstřelil úvodní gól zápasu. Polský snajpr míč umístil středě vysoko k levé tyči. Caballero sice vystihl směr, ale na míč nedosáhl. Chelsea tak začíná přesně tak, jak nechtěla.

Bayern Mnichov – Chelsea FC

4:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 10. Lewandowski (pen.), 24. Perišić (Lewandowski), 77. Tolisso (Lewandowski), 84. Lewandowski (Odriozola Arzallus) – 44. T. Abraham

Karty:   9. Caballero (CHE), 43. Emerson (CHE)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 8:3. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 8:4.

Bayern Mnichov: Neuer – Kimmich (71. Odriozola Arzallus), J. Boateng (63. Süle), Alaba, A. Davies – Goretzka, Th. Alcântara (71. Tolisso) – Gnabry (81. Javi Martínez), T. Müller, Perišić (64. Coutinho) – Lewandowski.
Náhradníci: Ulreich, Hoffmann – Coutinho, Tolisso, Süle, Odriozola Arzallus, Javi Martínez, Lucas Hernández, Cuisance, Akwo Arrey-Mbi, Tillman, Musiala.

Chelsea FC: Caballero – R. James, Christensen, K. Zouma, Emerson – Barkley, Kanté, Kovačić, Hudson-Odoi – T. Abraham (81. Giroud), Mount.
Náhradníci: Arrizabalaga, Cumming – Batshuayi, Giroud, Rüdiger, Tomori, Bate, Broja, Lawrence, Maatsen, Simeu.

Rozhodčí: Haţegan – Șovre, Gheorghe (ROU)

První zápas: Chelsea - Bayern 0:3