Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Athletic Bilbao – CD Leganés

0:2

konec (0:0)

16.07.2020, 21:00 • San Mamés Barria (Bilbao) • 37. kolo • Vít Muzikář

Tipsport: 2.03 3.24 4.44 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Leganés právě vstřelilo branku!
Je to jasné! Leganés dnes uteklo hrobníkovi z lopaty a tom, kdo sestoupí, se rozhodně až v posledním kole v neděli. Dlouhá rozehrávka směřovala na pravou stranu na Avilese a před ním se otevřela dálnice. Doběhl až do vápna. Domácí už trošku rezignovali směrem dozadu. V závěru brejku tři na dva nahrál Aviles mezi dvěma obránci soupeře na střed a ROGER ASSALÉ musel trefit prázdnou bránu. Asistence: Javier Aviles.

90+2

Co dělala hostující obrana? Unai López centroval z levé strany na zadní tyč, kde byl naprosto neobsazený Núnez, ale hlavičkoval mimo bránu.

90+1

Pět minut nastavil rozhodčí Martínez.

90

Muniain viděl na levé straně rozběhnutého spoluhráče a následoval centr do ohně na Núneze, jeho pokus směřující pod břevno vyškrábl Cuéllar levou rukou. V opačném případě by Leganés s velkou pravděpodobností sestoupilo!

85

Unai López vypálil těsně vedle pravé tyče brankáře, Cuéllar skákal po balónu, zasahovat nemusel, ale hostům muselo hodně zatrnout.

83

Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Raúl García, přichází Kenan Kodro.
Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Mikel Vesga, přichází Dani García.

81

Leganés právě vstřelilo branku!
Leganés slaví! Siovas nahrál krásně přes dva obránce, za které si zaběhl střídající MIGUEL ÁNGEL GUERRERO a obstřelem brankáře Herrerína na vzdálenější tyč otevřel skóre zápasu. Byla to hodně těsná záležitost. Sudí nejprve neuznal gól, pak si asi uvědomil důležitost okamžiku. Oslovil kolega u videa a ten doporučil uznat branku. Při souboji s Núnezem se MIGUEL ÁNGEL GUERRERO nenacházel o centimetry (nebo spíše milimetry) v ofsajdu. Můžeme se zase pobavit o tom, jaká je ve sportu hranice mezi úspěchem a neúspěchem. Asistence: Dimitris Siovas.

81

Jde o to, jestli byl Guerrero v ofsajdu při nahrávce spoluhráče v porovnání s bránícím Núnezem. Hodně těsná záležitost.

80

Rozhodčí si pro jistotu vyžádal pomoc kolegy u videa a člověk by podle opakovaného záběru řekl, že to byla regulérní branka a Guerrero nebyl v ofsajdu.

79

Radost Leganés je (asi) předčasná Guerrero si seběhl za Núneze na levou stranu a obstřelil Hererrína na vzdálenější tyč. Sudí gól neuznal pro ofsajd hostujícího útočníka.

76

Za držení a následné stažení Muniaina u domácího vápna a z levé strany vyfasoval ještě Pérez (Leganés) žlutou kartu.

75

Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Ibrahim Amadou, přichází Javier Aviles.

72

Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Roberto Rosales, přichází Roger Assalé.

72

Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Óscar de Marcos, přichází Ander Capa.

69

Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Iñaki Williams, přichází Asier Villalibre.

69

Tak to je neskutečné, co teď nedal střídající Mesa (Leganés). Rosales přihrál do levé poloviny vápna Gilovi a ten posunul pod sebe naslepo mezi dvěma obránci do tutovky Mesovi. Ten v obrovské šanci přestřelil bránu. Přidal na razanci. Na tohle byl Herrerín (asi) nedosáhl.

63

Muniain (ATB) si vykoledoval žlutou kartu za skluz zezadu na Péreze.

60

Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Manu, přichází Miguel Ángel Guerrero.

60

Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Javi Eraso, přichází Roque Mesa.

60

Ojojoj, Rosales si ublížil při zakončení z osy hřiště, to někdo srazil vedle pravé tyče Herrerína.

59

Konečně se něco začíná dít! De Marcosův centr z pravé strany poslal Williams do bližší tyče, při nahrávce krajního obránce byl domácí útočník v malém ofsajdu.

53

Žlutou kartu dostává Raúl García (Athletic Bilbao).

45+1

Nastavuje se šest minut.

43

Žlutou kartu dostává Unai Bustinza (CD Leganés).

43

Tak to je klika! Eraso (Leganés) podrazil Muniaina na levé straně těsně před vápnem.

26

Sancet přepouští místo na hrací ploše náhradnímu brankáři Herrerínovi. Ten bude hned čelit volnému přímému kopu z takových dvaadvaceti metrů.

22

Tak tohle je obrovská komplikace pro Bilbao! Gil si naběhl mezi dva obránce na nahrávku spoluhráče, chytil obrovskou rychlost. Unai Simón vyběhl mimo vápno a z pravé strany poslal Gila na trávník. Ačkoliv Simón s kapitánem Munainem protestovali, tak rozhodčí Martínez vytáhl přímou červenou kartu. Zdálo se, že Simón zasáhl koleno Gila. Pokud by Gil obešel Simóna, tak by za něj ještě teoreticky mohl zaskočit spoluhráč.. Tak či onak – Simón jde do sprch.

6

To nebylo vůbec špatné. Eraso si ve velkém vápně zpracoval nahrávku pod sebe a z pravé strany o fous minul vzdálenější tyče.

Vzhledem k probíhající pandemii koronaviru se toto utkání odehraje bez diváků.

Athletic Bilbao – CD Leganés

0:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 81. Guerrero (Siovas), 90+4. Assalé (Aviles)

Karty:   53. Raúl García (ATB), 63. Muniain (ATB) – 43. Eraso (LGS), 43. Bustinza (LGS), 76. R. Pérez (LGS)   22. Simón (ATB)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:6. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 11:11.

Athletic Bilbao: Simón – de Marcos (72. Capa), Núñez, Yeray, Berchiche – Unai López, Vesga (83. Dani García) – I. Williams (69. Villalibre), Sancet (26. Herrerín), Muniain (C) – Raúl García (83. Kodro).
Náhradníci: Herrerín – San José, I. Córdoba, Dani García, Balenziaga, Villalibre, Kodro, Capa, Vivian, I. Gómez, Beñat, Lekue.

CD Leganés: Cuéllar – Rosales (72. Assalé), Bustinza (C), Tarín, Siovas, Eraso (60. Mesa) – Ruibal, Amadou (75. Aviles), R. Pérez, Gil – Manu (60. Guerrero).
Náhradníci: Lombo, Soriano – López Cristóbal, Aviles, Mourid, Omeruo, Guerrero, Amores, Mesa, Navarro, Assalé.

Rozhodčí: Martínez – Barbero, López