Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Betis – Deportivo Alavés

1:2

konec (0:0)

16.07.2020, 21:00 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • 37. kolo • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 2.01 3.53 4.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Statistiky zápasu:
Držení míče: 72 % : 28 %.
Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 4:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 14:18. (23:09:44)
Je konec! Fotbalisté Alavésu mohou slavit, protože si dnešním vítězstvím definitivně zajistili záchranu.

V první půli oba soupeři neproměnili několik šancí a vše podstatné pro výsledek duelu se tak událo až po změně stran. V 52. minutě se sice po trefě Josela mával ofsajd, ovšem systém VAR usvědčil pomezního z omylu a gól Alavésu tak platil. Betis se směrem dopředu trápil, šance si nevytvářel a v 77. minutě tak opět udeřili hosté, když se po rohovém kopu prosadil Rodrigo Ely. Smutnou postavou na domácí straně byl střídající Juanmi. Toho nejprve vychytal ve velké příležitosti brankář Roberto a v závěru základní hrací doby se navíc nechal po dvou žlutých kartách za protesty, které viděl během několika sekund, vyloučit. Zajímavé věci se pak udály i v sedmiminutovém nastavení. Betis nejprve zásluhou Lorena snížil a krátce poté byl navíc vyloučen za zbytečný zákrok na Aleñu Rodrigo Ely. Na vyrovnání už však Andalusané čas neměli.

90+7

Konec zápasu.

90+6

Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Víctor Camarasa, přichází Tomás Pina.

90+5

Také hosté budou dohrávat v deseti! Rodrigo Ely skočil nohama proti pronikajícímu Aleñovi a za zbytečný a hrubý zákrok ho sudí posílá pod sprchy!

90+3

Real Betis právě vstřelil branku!
Domácí ještě dramatizují závěrečné minutky nastavení! Emerson našel přesným centem z pravé strany LORENA, který balón tak ze sedmi metrů napálil za záda Roberta. Hostující brankář se snažil proti střelci přesunout, ale zastavit míč už nedokázal.

90+2

Moc nescházelo a hosté mohli přidat třetí gól! Po hezké narážečce se dostal do šance Manuel García, který však po zemi zakončoval vedle levé tyče.

90+1

Rozhodčí nastaví sedm minut!

90

Juanmi u sudího reklamoval rohový kop, který se i podle opakovaných záběrů měl kopat. Domácí hráč to s protesty přehnal, protože během 10 sekund uviděl dvě žluté karty a zápas pro něj končí!

90

Žlutou kartu dostává Juanmi (Real Betis).

87

Žlutou kartu dostává Guido Rodríguez (Real Betis).

86

Domácí mohli zdramatizovat závěrečné minuty! Dlouhý nákop Mándího propadl až k Juanmimu, který si balón výtečně zpracoval a byl zcela sám před Robertem. Hostující brankář ho však fantastickým zákrokem vychytal!

84

Aleix Vidal v ofsajdu. Rozehrávají domácí fotbalisté.

83

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Nabil Fékir, přichází Carles Aleñá.

83

Domácí zahrávali rohový kop. Po rozehrávce nakrátko centroval Canales. Hosté míč odvrátili k jednomu z hráčů Betisu, který střílel vysoko nad.

82

Zajímavý signál hostí po standardní situaci. Rozehrávka před pokutové území a okamžitě následovala kolmice za obranu na Aleixe Vidala. Ten na balón o krůček nedosáhl.

81

Alex Moreno sáhl rukama na Aleixe Vidala a dostal za to žlutou kartu.

81

Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Oliver Burke, přichází Aleix Vidal.

79

Rozhodčí po gólu Alavésu nařizuje přestávku na občerstvení.

Real Betis – Deportivo Alavés

1:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 90+3. Loren (Emerson) – 52. Joselu (Burke), 77. Ely (Camarasa)

Karty:   38. Joaquín (RBE), 75. Feddal (RBE), 75. Fékir (RBE), 81. Moreno (RBE), 87. G. Rodríguez (RBE), 90. Juanmi (RBE) – 23. Joselu (DAL), 56. Tachi (DAL), 62. Méndez (DAL), 72. Roberto (DAL)   90. Juanmi (RBE)   90+5. Ely (DAL)

Držení míče: 72 % : 28 %.
Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 4:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 14:18.

Real Betis: D. Martín – Emerson, Mándí, Feddal, Pedraza (46. Moreno) – González (58. Juanmi), G. Rodríguez – Joaquín (C) (72. Loren), Fékir (83. Aleñá), Canales – Iglesias.
Náhradníci: Robles – Tello, D. Lainez, Aleñá, Sidnei, Loren, Barragán, W. Carvalho, Javi García, Bartra, Juanmi, Moreno.

Deportivo Alavés: Roberto – Tachi, Laguardia (C), Ely, Marín – Méndez (65. Pons), Fejsa (46. García), Camarasa (90+6. Pina), Rioja – Joselu, Burke (81. Aleix Vidal).
Náhradníci: Castro – Aleix Vidal, Pina, R. Navarro, Rodríguez, Paulino, Mahmoud, Magallán, Sainz, García, Lucas Pérez, Pons.

Rozhodčí: Medié – Barranco, Méndez