Menu

Další

UFC

Andrei Arlovski vs. Philipe Lins

Vítěz: A. Arlovski (na body)

konec

14.05.2020, 03:40 • VyStar Veterans Memorial Arena (Jacksonville) • David Suchý

Vítěz: A. Arlovski (na body) (04:02:39)
Druhý duel hlavní karty byl o poznání hodně vyrovnaný. Lins sice předvedl skvělé první kolo, avšak ty nadcházející patřily jeho soupeři. Arlovski byl totiž při úderech mnohem přesnější, což mu k vítězství stačilo. Tento duel nabídl celou řadu hezkých přestřelek, navíc jsme ani jednou nešli na zem. Arlovski tak porazil favorita tohoto zápasu, v oktagonu tak přidává již devětadvacáté vítězství.

Konec zápasu.

04:26

Výsledek zápasu bude hodně zajímavý, ani jeden z bojovníků nemá nic jisté. Arlovski přidal low kick, následný atak byl příliš pomalý.

03:54

Zanedlouho vstoupíme do poslední minuty tohoto zápasu. Lins se přestřelek rozhodně nebojí, ba naopak. Arlovski by však potřeboval několik kvalitních úderů.

03:08

Lins předvedl velmi tvrdou levačku z ústupu, Arlovski se však poté prezentoval rychlým startem, po kterém rychle uskočil do bezpečí.

02:23

Arlovski ale potřebuje zabrat, sám totiž už dlouhou dobu nic nepředvedl. Lins ve středu oktagonu svázal souboj, ten se však rychle rozpojil.

01:44

Hned dva povedené údery předvedl Lins, který u sudích určitě zabodoval. Arlovski však z této přestřelky vyvázl bez větších otřesů, pokračuje se v duelu.

01:05

Andrei Arlovski zatím volí minimum úderů, které jsou ovšem nesmírně přesné. Lins se však snaží působit aktivněji, což se mu zatím daří.

00:27

Podle všeho je na kola vyrovnáno. Hned v úvodu třetího kola tak sledujeme Linsovu aktivitu, zároveň si však musí dávat pozor na případný protiatak.

Začalo 3. kolo

Skončilo 2. kolo

04:17

Závěrečná minuta druhého kola nabídla dobrý atak v podání Arlovskiho, který levačkou trefil hlavu soupeře. Další přestřelka však šla na konto Linse.

03:58

Arlovski schytal pořádnou ránu, po které si zvolil delší přestávku na zotavení. Lins navíc dostal pořádné varování, v dalším případě by hrozil konec zápasu.

03:17

Po delší době útok na spodek v podání Linse, který ovšem trefil pouze chránič intimních oblastí. Sudí tento duel musel přerušit, Arlovski by měl pokračovat v boji.

02:26

Dostali jsme se do hluchá pasáže, která nenabízí nic moc zajímavého. Arlovski by měl něco předvést, jeho soupeř má totiž tento zápas pod kontrolou.

01:49

Chvilkový klinč neznamenal nic zásadního, oba zápasníci se navíc hodně rychle rozpojili. Lins v tomto okamžiku čeká na údery od protivníka.

01:14

Lins předvedl rychlé ruce, avšak jeho soupeř stále drží na nohou. Arlovski je opět nechává zatlačit k pletivu, což by se mu nemuselo zrovna vyplatit.

00:47

Pořádný nápřah pravou nohou předvedl Philipe Lins, který zabodoval povedeným round kickem. Předvedl se také Arlovski, jeho soupeř však rychle uskočil.

Andrei Arlovski vs. Philipe Lins

Vítěz: A. Arlovski (na body)

konec