Menu

Další

UFC

Ricky Simon vs. Ray Borg

Vítěz: R. Simon (na body)

konec

14.05.2020, 04:15 • VyStar Veterans Memorial Arena (Jacksonville) • David Suchý

Vítěz: R. Simon (na body) (04:37:25)
Třetí duel hlavní karty rovněž rozhodlo až bodování sudích, které vyznělo ve prospěch Rickyho Simona, jehož dílčí úspěch udělaly povedené takedowny. Co se týče bitvy v postoji, tam byl zase o něco aktivnější Ray Borg, kterého zdobila rychlost a přesnost úderů. Borg však zaspal první kolo, v následných dvou se manko pokusil dohnat, což se mu nakonec nepovedlo.

Konec zápasu.

04:23

Ray Borg přidal včasný kryt, následně se vypořádal také s dalším náznakem takedownu. Utkání bude zanedlouho minulostí, Borg by potřeboval předvést něco zásadního.

03:30

Ten se však rychle rozpojil, což by mohla být šance pro Borga. Ten se toho pokusil ihned využít, sám přidal další povedený útok na spodek břicha.

02:59

Borg by chtěl boxovat, jenomže Simon mu to zkrátka nedovoluje. Druhý jmenovaný raději svázal duel, sledujeme klinč poblíž pletiva.

02:23

Stále sledujeme bitvu na zemi, která vyhovuje Simonovi. Ten se však dostal z dominantní pozice, Borgovi se totiž povedlo otočit se na svého soupeře.

01:46

Začátek třetího kola zatím překvapivě patří Borgovi, který však poté nedokázal ustát další pokus o takedown. Simon tak tento zápas chvíli podrží na zemi.

01:07

Poté však přišel na řadu povedený úder na spodek v podání Borga, ten se po několika vteřinách odhodlal k další ráně, tentokráte však na hlavu.

00:25

Simon se opět pokoušel o aktivní nástup, stejně tak to zkoušel jeho protivník. Borg několikrát promáchl, záhy dokázal vykrýt pokus o round kick.

Začalo 3. kolo

Skončilo 2. kolo

04:55

Nejprve slušná pravačka a poté tvrdá kombinace na spodek v podání Raye Borga.

04:05

Na závěr druhého kola se Simonovi povedl další takedown, který by na konci zápasu mohlo být zásadní. Borg se však rychle postavil zpět na nohy.

03:33

Simon se opět pokoušel útočit do krytu, dost možná jedna z ran skutečně prošla. Borg se snažil kontrovat rychlou kombinací, která byla o dost úspěšnější.

02:46

V době, kdy se Borg pokoušel o naskočené koleno, se Simonovi povedlo zasáhnout soupeřův obličej. Ani v tomto případě se nejednalo o nic zásadního.

02:17

Oba borci zatím předvádějí rychlé kombinace, Borg navíc vycítil šanci na. Simon se tak stáhl do obranné ulity, nyní vyčkává na moment překvapení.

01:23

Ani v tomto případě jsme se na zemi moc dlouho nezdrželi, tomuto duelu prostě svědčí postoj. V něm nyní trefil také Borg, konkrétněji pravou přední.

00:49

Borgova dobrá přední, po které následoval pokus o takedown. Simon si s ním dokázal poradit, poté se sám prezentoval takedownem, který byl o poznání úspěšnější.

Ricky Simon vs. Ray Borg

Vítěz: R. Simon (na body)

konec