Menu

Další

UFC

Ben Rothwell vs. Ovince Saint Preux

Vítěz: B. Rothwell (na body)

konec

14.05.2020, 05:15 • VyStar Veterans Memorial Arena (Jacksonville) • David Suchý

Vítěz: B. Rothwell (na body) (05:36:01)
Je konec! Ben Rothwell sice nebyl před zápasem favoritem, avšak v tomto duelu celou dobu tahal za delší konec provazu. Svého soupeře neustále zásoboval tvrdými údery, mnohdy jsme sledovali boj u pletiva, který byl jednoznačně ve prospěch Rothwella. Saint Preuxe se našel až během druhého kola, to ale na výhru pochopitelně stačit nemohlo.

Konec zápasu.

04:26

Ben Rothwell opět drží svého soupeře u pletiva, což by mu mělo stačit k vítězství. Ovince Saint Preux se potřebuje co nejdříve dostat zpět do klidnější pozice.

03:15

Sotva jsme se dostali do přestřelky a najednou zabodoval také Ovince Saint Preux, který nadělal soupeři problémy. Sledujeme přestřelku solidních úderů.

02:59

Zdálo se, že Saint Preux uteče od pletiva, jenomže Rothwell si ho přitáhl zpět.

02:14

Obrázek boje se nikterak nemění, Ovince Saint Preux se nemůže vymanit ze sevření. Rothwell působí hodně dominantním dojmem, svého soupeře k ničemu nepouští.

01:56

Posléze však přišel na řadu další klinč u pletiva, který hraje ve prospěch Bena Rothwella. Saint Preux schytává několik slabých úderů, sám potřebuje zabrat.

01:09

Rothwell má v úvodu třetího kola jednoznačně navrch, jenomže musí si dát pozor na protiútoky soupeře. Ovince Saint Preux totiž jeden takový předvedl.

00:25

Saint Preux přidal dobrou levačku, která prolétla přesně na Rothwellovu hlavu. Druhý jmenovaný se však prezentoval tvrdým kolenem na břicho.

Začalo 3. kolo

Skončilo 2. kolo

04:45

Zničehonic se však velice dobře trefil také Ovince Saint Preux, který doslova odhodil Rothwella k zemi. Ten měl vůbec poprvé v tomto duelu problémy.

04:14

Konec druhého kola se výhradně odehrává u pletiva, kde Ovince Saint Preux schytal zvedák na bradu.

03:33

Ovince Saint Preux dýchá s otevřenou pusou, což značí, že toho má prostě dost. Rothwell toho využil ke kombinaci na spodek, i druhé kolo by mělo jít za ním.

02:54

Další chvilkový klinč, při kterém to Rothwell zkoušel pravým kolenem. Ten zřejmě zasáhl vytyčený cíl, jenomže Saint Preux rychle utekl do bezpečnějšího prostoru.

02:18

Rothwell stále působí o poznání dominantnějším dojmem, stále si však hledá vhodný moment k útoku. Ovince Saint Preux se zatahuje do obranné ulity.

01:33

Tu poté ovšem našel a přišla celkem zajímavá kombinace, která určitě přinesla několik dobře trefených úderů. Momentálně sledujeme klinč u pletiva.

01:07

Další nepříjemné a tvrdé kopy v podání Saint Preuxe, který dost možná našel recept. Rothwell zatím marně hledá cestičku k nějakému úderu.

Ben Rothwell vs. Ovince Saint Preux

Vítěz: B. Rothwell (na body)

konec