Menu

Fotbal

Turecká Superliga

Yeni Malatyaspor – Trabzonspor AŞ

1:3

konec (1:2)

11.03.2020, 18:00 • Yeni Malatya Stadyumu, Malatya • 19. kolo • Patrik Czepiec

Tipsport: 3.84 3.77 1.81 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Badou Ndiaye proskočil kolem brankáře a pomalu zakončoval do prázdné branky, nakonec byl ale ve velké rychlosti nucen vrátit míč na Bilala Basaçikoglua. Mezitím se celá obrana Malatyasporu zformovala a hrozící nebezpečí odvrátila.

90+1

Na hřiště se ještě na chviličku podívá legenda Chelsea i dlouholetý kapitán nigerijské reprezentace John Obi Mikel. Střídá Abdülkadira Ömüra, který dnes zazdil slušnou řádku šancí.

85

Srážky na středu hřiště mezi Sosou a Acquahem využijí domácí ke střídání. Mitchell Donald dnes nepředvedl nejlepší výkon a na hrací plochu přichází Erkan Kaş.

83

Druhé střídání v řadách hostů. Caleb Ekuban předvedl slušný druhý poločas, a přestože branku nezaznamenal, s jeho výkonem bude trenér určitě spokojený. Šanci teď ale dá Bilalovi Basaçikogluovi.

71

Thievy Bifouma se trousí ze hřiště a nevypadá spokojený s tím, že jej trenér střídá. Francouz Remi Walter to nicméně ocení a zkusí svou šanci chytit za pačesy.

69

Filip Novák si sbalil míč na cestu a zdržování hry se nelíbilo jak Fofanovi, tak ani rozhodčímu. Je z toho žlutá karta.

64

Jediný střelec domácího celku Umut Bulut má odpracováno. Na hřišti jej nahradí Ghailín Čaalalí. Tuniský útočník chce pozvednout ofenzivní výkon Malatyasporu.

63

A málem se ruce skutečně zvedaly i tentokrát. Mitchell Donald si troufl zakončit a moc dobře věděl, proč tak učinil. Jeho kroucená rána minula levé víko o několik málo centimetrů.

55

55. Anthony NWAKAEME - 1:3

55

Trabzonspor právě vstřelil branku!
Už se zdálo, že hosté zazdili velkou příležitost k rychlému útoku a vrací se zpátky na svou půli. Pak ale Hüseyin Türkmen rychle rozehrál, Abdülkadir Ömür předal balón na Caleba Ekubana a ten popostrčil přihrávku k nohám ANTHONYHO NWAKAEMEHO. Jeho přízemní rána zpoza šesnáctky zapadla k levé tyči, Fabien Farnolle jen pokrčil rameny a loví míč potřetí ze své sítě. Asistence: Caleb Ekuban.

45+1

V často přerušovaném poločase se bude nastavovat ještě šest minut.

44

44. Umut BULUT - 1:2

44

Tým Yeni Malatyaspor právě vstřelil branku!
A Filip Novák je rázem smutným hrdinou okamžiku i na druhé straně. Moryké Fofana se bezhlavě vrhl k odraženému míči, který se tak dostal na kopačky UMUTA BULUTA. Jeho střela neměla gólové parametry, to se ale změnilo po nešťastném zásahu českého zadáka, který tečí překvapil Uğurcana Çakıra v bráně Trabzonsporu. Domácí snižují na jednogólový rozdíl.

39

Alexander Sörloth si ale na hřišti po návratu užil jepičí život. Jeho chodidlo není zjevně v pořádku, a trenér tak raději pošle do boje Ndiayeho.

37

Jako na saních se po hrací ploše projel Thievy Bifouma, kterého za dres stáhnul zezadu Gastón Campi. Také on vidí žlutou kartu.

30

30. José Ernesto Sosa - 0:2

30

Trabzonspor právě vstřelil branku!
A hodně kontroverzní moment vede k druhému gólu hostů. Přímý kop se po udělení žluté karty opakoval a JOSÉ ERNESTO SOSA tentokrát zvolil ránu na vzdálenější tyč. Fabien Farnolle po předchozí zkušenosti s tímto řešením nepočítal a jeho reakce byla znovu opožděná. Perfektní přímák a dobrá práce rozhodčího, který skvěle odhalil předchozí vyběhnutí ze zdi.

29

José Ernesto Sosa napálil zeď, ze které ale předčasně vyběhl Gökhan Töre. Ten teď schytává žlutou kartu.

26

Afriyie Acquah stáhl k zemi pronikajícího Alexandra Sörlotha. Kromě žluté karty teď bude čelit také nebezpečné standardce soupeře, odhadem tak z 22 metrů.

10

10. Filip NOVÁK - 0:1

10

Trabzonspor právě vstřelil branku!
Zdlouhavá kombinace nakonec hostujícímu celku přináší vedení. José Ernesto Sosa dokázal odcentrovat míč z pravé strany a český zástupce FILIP NOVÁK, postavený ve středu šestnáctky, procpal hlavou míč do sítě. Fabien Farnolle reagoval velmi pomalu a střelu už nevyškrábl z brankové čáry mimo ohrožení. Asistence: José Ernesto Sosa

5

Francouzský záložník Mitchell Donald došlápl na nohu soupeře a hned v samém úvodu utkání bude hrát pod hrozbou vyloučení, když dostává žlutou kartu.

Yeni Malatyaspor – Trabzonspor AŞ

1:3

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 44. Bulut – 10. Novák (J. Sosa), 30. J. Sosa, 55. A. Nwakaeme (Ekuban)

Karty:   5. Donald (YMA), 26. Acquah (YMA), 29. Töre (YMA) – 37. Campi (TRA), 69. Novák (TRA)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 2:2. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:9.

Yeni Malatyaspor: Farnolle – M. Yıldırım, A. Mina, Yalçın, Aytaç – Fofana, Donald (85. Kaş), Acquah, Töre – Bulut (64. Čaalalí), Bifouma (71. Walter).
Náhradníci: Ceylan – Güveli, Kaş, Čaalalí, Walter.

Trabzonspor AŞ: Çakır – Novák, Asan, Türkmen, Campi – J. Sosa, Parmak – Ömür (90+1. Obi Mikel), A. Nwakaeme, Ekuban (83. Basaçikoglu) – Sörloth (39. B. Ndiaye).
Náhradníci: A. Akbulut, Kardeşler – Obi Mikel, Erdogan, Dursun, João Pereira, Hosejní, B. Ndiaye, Basaçikoglu, Gündüz.

Rozhodčí: Palabıyık – Olguncan, Sönmez