Menu

Fotbal

Turecká Superliga

Yeni Malatyaspor – Trabzonspor AŞ

1:3

konec (1:2)

11.03.2020, 18:00 • Yeni Malatya Stadyumu, Malatya • 19. kolo • Patrik Czepiec

Tipsport: 3.84 3.77 1.81 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

On-line přenos je u konce. Děkujeme za pozornost. (20:05:09)
Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 2:2. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:9.
Je dobojováno. Druhý poločas se hrál v mnohem nižším tempu, k čemuž kromě řady nepovolených zákroků přispěl i gól z 55. minuty. Anthony Nwakaeme definitivně zlomil odpor domácího celku, který si od té chvíle nevypracoval žádnou vyloženou možnost skórovat, snad s výjimkou přímého kopu, který Donald jen o kousek nepřetavil v branku. V závěru se ještě mohl prosadit Badou Ndiaye, jeho případná trefa by však už pouze kosmeticky navyšovala výsledek. Jeden gól v utkání vsítil i český zástupce Filip Novák. Favorit z Trabzonsporu potvrdil svou roli, díky čemuž se posouvá na 1. místo tabulky Superligy. To Malatyaspor stále zůstává na dosah sestupových vod. Dnes prohrál výsledkem 1:3.

90+5

Konec zápasu.

90+3

Badou Ndiaye proskočil kolem brankáře a pomalu zakončoval do prázdné branky, nakonec byl ale ve velké rychlosti nucen vrátit míč na Bilala Basaçikoglua. Mezitím se celá obrana Malatyasporu zformovala a hrozící nebezpečí odvrátila.

90+2

Arturo Mina netrpělivě čekal na přihrávku Sakıba Aytaçe, který byl ale hodně rozhozený a nedokázal odcentrovat přesně.

90+1

Na hřiště se ještě na chviličku podívá legenda Chelsea i dlouholetý kapitán nigerijské reprezentace John Obi Mikel. Střídá Abdülkadira Ömüra, který dnes zazdil slušnou řádku šancí.

90+1

Postupná kombinace domácího celku se přenesla až do nastavení. To bude čtyřminutové.

89

Anthony Nwakaeme nebyl daleko od svého druhého gólu v tomto poločase. Jedovka z hranice vápna však skončila pouze na rukavicích pozorného Farnolleho.

88

Sílu kleští poznal na vlastní kůži Rémi Walter. Po jeho sražení se domácí dočkají rozehrávky od postranní čáry.

87

Domácí jsou bezradní, a tak střelu z velké dálky vyslal Gökhan Töre. Snadno čitelné zakončení si pohlídal Uğurcan Çakır.

85

Srážky na středu hřiště mezi Sosou a Acquahem využijí domácí ke střídání. Mitchell Donald dnes nepředvedl nejlepší výkon a na hrací plochu přichází Erkan Kaş.

84

José Ernesto Sosa pálil z nebezpečného místa vedle. Nepřekvapí, že následný odkop od brány poslal gólman Fabien Farnolle do autu.

83

Druhé střídání v řadách hostů. Caleb Ekuban předvedl slušný druhý poločas, a přestože branku nezaznamenal, s jeho výkonem bude trenér určitě spokojený. Šanci teď ale dá Bilalovi Basaçikogluovi.

82

A stejný prohřešek i na druhé straně, příliš rychle postupoval Abdülkadir Ömür.

81

Míč se snažil na hrací ploše zastihnout Moryké Fofana, obětavý skluz ale přijde vniveč. Rodák z Pobřeží slonoviny totiž stál předtím v ofsajdu.

80

Takticky míč předal ještě před vápnem Caleb Ekuban, který ve druhé půli předvádí skvělý výkon. Jenže Abdülkadir Parmak zaváhal a nechal se vyhnat za brankovou čáru.

79

Sakıb Aytaç proskočil do vápna, z velmi ostrého úhlu ale nemohl uspět. Střela na přední tyč neměla sílu a sotva se došourala do náruče Uğurcana Çakıra, který tak našetří cenné vteřinky.

77

Moryké Fofana napoprvé nepřekonal dobře postaveného Filipa Nováka, po další kličce vyjel s míčem mimo hrací plochu. Rozhodčí byl nesmírně pozorný, bylo to skutečně o několik málo centimetrů.

76

Caleb Ekuban děkuje za dlouhý míč, který ale nezastihl ve vymezeném území.

75

José Ernesto Sosa poslal čopovanou přihrávku na Caleba Ekubana, který i ve složité pozici zvládl dojít k balónu. Nakonec ale ze souboje vychází vítězně Malatyaspor, který si dopřeje rozehrávku od své brány.

74

Ghailín Čaalalí si koleduje o žlutou kartu, když podruhé v krátkém čase nevybíravě sestřelil protihráče. Zatím rozhodčí nechává tyto zákroky projít bez odezvy.

73

Po srážce s Ghailínem Čaalalím zůstává před vápnem ležet Serkan Asan. Nakonec ale nebude potřebovat ani ošetření a zvedá se na nohy sám.

72

Mitchell Donald neprocpal přihrávku dopředu, i od něj se určitě čekal mnohem výraznější výkon směrem do ofenzivy.

71

Thievy Bifouma se trousí ze hřiště a nevypadá spokojený s tím, že jej trenér střídá. Francouz Remi Walter to nicméně ocení a zkusí svou šanci chytit za pačesy.

69

Thievy Bifouma nebyl daleko od toho, aby proskočil kolem Gastóna Campiho a zakončil. Situaci řeší gólman Uğurcan Çakır, který si ustlal na hřišti a míč získal pod svou moc.

69

Filip Novák si sbalil míč na cestu a zdržování hry se nelíbilo jak Fofanovi, tak ani rozhodčímu. Je z toho žlutá karta.

68

Tentokrát už Ekuban skutečně přihrál, ale Abdülkadir Ömür v koncovce úplně selhal. Dával si dlouho na čas, přičemž poté trefil vracejícího se Robina Yalçına.

67

Abdülkadir Parmak se zlobí na Caleba Ekubana, kterému předtím přihrál. Kdyby mu útočník hostujícího celku vrátil nabídku, možná by záložník Trabzonsporu zakončoval do odkryté klece.

65

A domácí skutečně hned po jeho příchodu zahrozili. Sakıb Aytaç šikovným manévrem na levé straně pokutového území uvolnil Fofanu, který ale nezvládl přihrát do nebezpečného prostoru. Následný centr od rohového praporku byl hodně přetažený a ani z něj tak Malatyasporu nezaprší.

64

Jediný střelec domácího celku Umut Bulut má odpracováno. Na hřišti jej nahradí Ghailín Čaalalí. Tuniský útočník chce pozvednout ofenzivní výkon Malatyasporu.

63

A málem se ruce skutečně zvedaly i tentokrát. Mitchell Donald si troufl zakončit a moc dobře věděl, proč tak učinil. Jeho kroucená rána minula levé víko o několik málo centimetrů.

62

Thievy Bifouma měl co dělat, aby se udržel na nohou po zákroku Serkana Asana. Na stehně navíc vlastní evidentní důkaz nepovoleného kontaktu. Přímý kop z podobné pozice, odkud padl druhý gól hostů.

61

Střelu Thievyho Bifoumy se na poslední chvíli podařilo Trabzonsporu zblokovat. Na zem šel obětavě Hüseyin Türkmen. Od rohového praporku domácí nic nevymysleli.

59

A další tvrdý souboj v předklonu vstřebává Afriyie Acquah. Dnes oba celky nechaly něžnost v kabině.

58

Už to mohlo být o tři góly, Anthony Nwakaeme ale tentokrát netrefil ideální centr Josého Ernesta Sosy, který dopadl na jeho hlavu na hranici malého vápna.

57

Hosté rozjížděli další útok a znovu zvolili taktiku návratu k půlící čáře a zase zpět. Teď byl ale na zemi včas Sakıb Aytaç a překonal v souboji Abdülkadira Ömüra.

55

55. Anthony NWAKAEME - 1:3

55

Trabzonspor právě vstřelil branku!
Už se zdálo, že hosté zazdili velkou příležitost k rychlému útoku a vrací se zpátky na svou půli. Pak ale Hüseyin Türkmen rychle rozehrál, Abdülkadir Ömür předal balón na Caleba Ekubana a ten popostrčil přihrávku k nohám ANTHONYHO NWAKAEMEHO. Jeho přízemní rána zpoza šesnáctky zapadla k levé tyči, Fabien Farnolle jen pokrčil rameny a loví míč potřetí ze své sítě. Asistence: Caleb Ekuban.

54

Když nastartuje své motory Gökhan Töre, hostující obrana se musí mít na pozoru. Teď ale záložník Malatyasporu pelášil tak rychle, že míč zachytil Uğurcan Çakır.

53

Střídající Badou Ndiaye má na svědomí první ránu hostujícího celku, která nerozvlnila síť. První zákrok až v 53. minutě pro Fabiena Farnolleho, který si pokryl štiplavou ránu na střed branky.

52

José Ernesto Sosa nerozehrál roh ideálně, dostal se k němu ale odražený míč, který ještě stihl na hrací ploše. Nakonec se do vzduchu nejvýše vyšplhal Arturo Mina, akce už ale stejně neměla váhu, neboť Sosa vybíhal k centru z ofsajdu.

51

Šance na obou stranách. Nejprve přihrávku do vápna pokazil Umut Bulut a na druhé straně díky důrazu Artura Miny neprotančil k zakončení Caleb Ekuban.

50

A na středu hřiště se teď střetly dvě desítky. Thievy Bifouma došlápl na botu Abdülkadira Ömüra, který s bolestivou grimasou padl na hrací plochu.

49

Druhý poločas se nehraje v bůhvíjakém tempu, mohou za to zejména fauly. Nebezpečně zahrál také Abdülkadir Ömür, který se bez rozmyslu vrhl do skluzu u postranní čáry.

48

Anthony Nwakaeme nebezpečně otravoval defenzivu Malatyasporu, jenže míč mu nakonec ukopl jeden z obránců do zámezí.

47

Hru zkoušel přenášet Arturo Mina, který viděl na druhé straně hřiště dobře postaveného Fofanu. Pas byl ale nepříliš přesný a hodně pomalý. Pak následuje ostrý loket Thievyho Bifoumy.

47

A dopředu nesmí postupovat ani Caleb Ekuban. Obětí jeho zákroku se pro změnu stal Murat Yıldırım.

46

Druhá půle začíná faulem Gökhana Töreho, který chtěl za ruku chytit Türkmena.

46

Začal druhý poločas.
Statistiky 1. poločasu
Držení míče: 55 % : 45 %
Střely na branku: 1:2
Střely mimo branku: 1:0
Rohy: 2:2
Ofsajdy: 2:0
Značně šílený úvodní poločas je za námi. První branku utkání vsítil český obránce Filip Novák, když se zavěsil do vzduchu a exkluzivní centr Sosy doručil do sítě přes rukavice brankáře Farnolleho. Do hry se postupem času velmi necitlivě vkládal rozhodčí, což způsobilo velkou nevoli domácích fanoušků, kteří jej při odchodu do šatny zasypali nepříjemnou sprškou. Jeho rozhodnutí z 30. minuty bylo ale naprosto klíčové a správné. Nechal opakovat přímý kop, jehož přesnost předtím ovlivnil Gökhan Töre, který včas opustil zeď. Napodruhé José Ernesto Sosa seřídil mířidla lépe a vymetl šibenici. V závěru se po zásahu Filipa Nováka s notnou dávkou štěstí podařilo snížit Umutu Bulutovi a čeká nás tak zajímavé pokračování dnešního zápasu, navíc v bouřlivé atmosféře. Oba týmy budou na hrací plochu vstupovat za stavu 1:2.

45+7

První poločas skončil.

45+6

Míč získal Moryké Fofana a už se chystal proniknout do šestnáctky. Rozhodčí ale viděl nepovolený zákrok na Abdülkadira Parmaka a přerušuje.

45+5

Jako kočka s myší si hrál Moryké Fofana s obranou soupeře. Míč pak přebral pod svůj patronát ještě Afriyie Acquah a reklamoval hru rukou v podání Hüseyina Türkmena. Sudí Palabiyik je neoblomný, bude se pokračovat pouze od rohového praporku.

45+4

Na poslední chvíli odehrál Hüseyin Türkmen do zámezí před nabíhajícím Robinem Yalçınem.

45+3

Domácí chtěli překvapit rychlou rozehrávkou, to by ale nesměl Umut Bulut, který vyplaval sám před gólmanem, stát v ofsajdové pozici.

45+2

Badou Ndiaye šel do souboje na ostří nože s Afriyiem Acquahem a zase se nebude nějakou chvíli hrát. Prvně jmenovaný fauloval a s Acquahem to nevypadá dobře.

45+1

V často přerušovaném poločase se bude nastavovat ještě šest minut.

44

44. Umut BULUT - 1:2

44

Tým Yeni Malatyaspor právě vstřelil branku!
A Filip Novák je rázem smutným hrdinou okamžiku i na druhé straně. Moryké Fofana se bezhlavě vrhl k odraženému míči, který se tak dostal na kopačky UMUTA BULUTA. Jeho střela neměla gólové parametry, to se ale změnilo po nešťastném zásahu českého zadáka, který tečí překvapil Uğurcana Çakıra v bráně Trabzonsporu. Domácí snižují na jednogólový rozdíl.

44

Psaníčko Abdülkadira Parmaka dorazilo až do schránky Filipa Nováka, ten ale z ideální pozice neproměnil.

43

Po rohu Trabzonsporu byl na penaltovém puntíku osamocen Arturo Mina, neměl tak sebemenší potíž poslat míč k půlící čáře.

42

Hodně podprůměrný průnik Thievy Bifoumy, který se třikrát vrátil k odražené meruně, přesto ji pokaždé poslal na kopačky hráčů soupeře.

40

Moryké Fofana postupoval z levé strany úplně sám, jeho přihrávka byla ale mizivá a Umut Bulut ani patičkou v otočce nenamířil míč mezi tři tyče.

39

Alexander Sörloth si ale na hřišti po návratu užil jepičí život. Jeho chodidlo není zjevně v pořádku, a trenér tak raději pošle do boje Ndiayeho.

38

A další hostující hráč zůstává na hrací ploše, je to Hüseyin Türkmen, který v hlavičkovém souboji sice překonal Artura Minu, ten mu ale při tom uštědřil solidní políček. Míč pak z vápna odpravil Alexander Sörloth, neboť se již vrátil na trávník.

37

Jako na saních se po hrací ploše projel Thievy Bifouma, kterého za dres stáhnul zezadu Gastón Campi. Také on vidí žlutou kartu.

36

Sakıb Aytaç z pozice obránce vystoupil hodně dopředu, povedlo se mu ale zahnat Sosu na obrannou polovinu a hosté musí rozehrávku zopakovat.

35

Alexander Sörloth již odkráčel z hrací plochy, jeho problémy snad nebudou velkého rozsahu. Rozhodčí dává pokyn, aby se pokračovalo v zápase.

34

K zemi se jako podťatý po neúspěšné akci svalil Alexander Sörloth. Ten je teď v péči lékařů, vypadá to na problémy s pravou nohou.

33

Z protiútoku se k zajímavému pasu odhodlal Abdülkadir Ömür, ale přece jen trochu přehnal jeho razanci. Odkopává se od branky domácích.

33

Příliš velké sousto si teď naložil Gökhan Töre. Na středu neměl podporu spoluhráčů a velmi brzy svou akci musel zapíchnout.

32

Gökhan Töre dostal možnost centrovat ze standardní situace, na vzdálenější tyč nabíhal Robin Yalçın, toho ale ve vzduchu přejel Anthony Nwakaeme.

30

30. José Ernesto Sosa - 0:2

30

Trabzonspor právě vstřelil branku!
A hodně kontroverzní moment vede k druhému gólu hostů. Přímý kop se po udělení žluté karty opakoval a JOSÉ ERNESTO SOSA tentokrát zvolil ránu na vzdálenější tyč. Fabien Farnolle po předchozí zkušenosti s tímto řešením nepočítal a jeho reakce byla znovu opožděná. Perfektní přímák a dobrá práce rozhodčího, který skvěle odhalil předchozí vyběhnutí ze zdi.

29

José Ernesto Sosa napálil zeď, ze které ale předčasně vyběhl Gökhan Töre. Ten teď schytává žlutou kartu.

28

Ještě rozhodčí řeší postavení míče, požaduje chirurgickou přesnost a posunul ho proti nevoli rozehrávajících hráčů možná o 15 centimetrů.

26

Afriyie Acquah stáhl k zemi pronikajícího Alexandra Sörlotha. Kromě žluté karty teď bude čelit také nebezpečné standardce soupeře, odhadem tak z 22 metrů.

26

A nepřesně přihrává také Murat Yıldırım. Na to by si domácí měli dát pozor.

25

Skvělým zakončovatelem akcí je Umut Bulut, když má ale něco sám vymyslet, většinou selže. Ani tentokrát se jeho vinou Malatyaspor neprosadil po nadějné kombinaci před pokutovým územím.

24

Caleb Ekuban se díky zásahu Sakıba Aytaçe dostal z ideálního úhlu pro střelu. Velké nebezpečí nevzniklo ani po centru Ernesta Sosy z následného rohového kopu.

23

Filip Novák si dával s vhazováním pořádně načas, nakonec na hranici vápna nikoho ze svých kolegů nenašel.

22

Brankář Fabien Farnolle kupí jednu chybu v rozehrávce za druhou. Pod tlakem Abdülkadira Ömüra poslal míč do autu a dívá se na spoluhráče, jako by to snad byla jejich vina.

22

Zajímavou přihrávku zvolil Umut Bulut, který zkoušel kolem trojice obránců posunout balón na Gökhana Töreho. Ten ale čekal marně.

21

Sakıb Aytaç odcentroval míč do šestnáctky, ale Umut Bulut se k zajímavému pasu přesto neprocpal.

20

Kombinace na levé straně Malatyasporu rozhodně fungují. Poslední akce se zastavila až po přenesení hry na druhou polovinu, kde stál Filip Novák.

18

Sakıb Aytaç byl v souboji příliš pozdě, na zemi leží Caleb Ekuban. Rozhodčí ale překvapivě neodpískal faul, místo toho nechává rozehrávat domácí Malatyaspor.

18

Nohy Hüseyina Türkmena zkoušel umotat Moryké Fofana, jenže těsně před vstupem do nebezpečného prostoru musel svou pouť nedobrovolně ukončit díky včasného zákroku obránce hostů.

17

Abdülkadir Ömür postupoval ve velké rychlosti až před vápno, kam chtěl snést lobovanou přihrávku. Ta se ale vůbec nevyvedla a nadějná akce Trabzonsporu končí.

16

Před šestnáctkou padá k zemi Anthony Nwakaeme, rozhodčí ale rozpažil a nechává pokračovat ve hře.

16

Se spoluhráči si vůbec neporozuměl Sakıb Aytaç, jeho příčný pas Thievy Bifouma nezachytil.

14

Gökhan Töre, Moryké Fofana a Umut Bulut teď umotali hostující obranu na levé straně hřiště. Jenže z akce je pouze roh, který prvně jmenovaný poslal nepříliš přesně na přední tyč.

13

Robin Yalçın vrátil míč brankáři Farnolleovi, ten si ale dnes nepočíná zatím nejlépe. Centr mu sjel z kopačky a skončil v zámezí.

12

Obrovská možnost i na druhé straně, jenže Umut Bulut stál v ofsajdu, navíc ani neprocpal míč mezi nohama hostujícího brankáře. Vzrušení je zbytečné.

10

10. Filip NOVÁK - 0:1

10

Trabzonspor právě vstřelil branku!
Zdlouhavá kombinace nakonec hostujícímu celku přináší vedení. José Ernesto Sosa dokázal odcentrovat míč z pravé strany a český zástupce FILIP NOVÁK, postavený ve středu šestnáctky, procpal hlavou míč do sítě. Fabien Farnolle reagoval velmi pomalu a střelu už nevyškrábl z brankové čáry mimo ohrožení. Asistence: José Ernesto Sosa

7

Fabien Farnolle se omlouvá za svůj přetažený nákop, který skončil až na druhé straně u gólmana Uğurcana Çakıra.

6

Centrovaný míč z přímého kopu proskákal vápnem domácího celku, ale nikdo z hráčů Tabzonsporu ho nedokázal zakončit.

5

Francouzský záložník Mitchell Donald došlápl na nohu soupeře a hned v samém úvodu utkání bude hrát pod hrozbou vyloučení, když dostává žlutou kartu.

4

Umut Bulut nezpracoval přihrávku dopředu a míč zavadil o ruku českého obránce Filipa Nováka. Fanoušci na stadionu pískají, rozhodčí si ale tohoto momentu nevšiml a pokračuje se ve hře.

3

A míč znovu patří domácím, autu se zmocnil Sakıb Aytaç a probíhá kombinace u levé postranní čáry.

2

Pohlednou parádou se na pravé straně hřiště prezentoval José Ernesto Sosa, balón ale podle všeho opustil hrací plochu.

1

Gastón Campi založil úvodní akci dlouhým nákopem, Sakıb Aytaç ale odhlavičkoval míč do bezpečí.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Yeni Malatyaspor: Farnolle – M. Yıldırım, A. Mina, Yalçın, Aytaç – Fofana, Donald, Acquah, Töre – Bulut, Bifouma.
Náhradníci: Ceylan – Güveli, Kaş, Čaalalí, Walter.

Trabzonspor AŞ: Çakır – Novák, Asan, Türkmen, Campi – J. Sosa, Parmak – Ömür, A. Nwakaeme, Ekuban – Sörloth.
Náhradníci: A. Akbulut, Kardeşler – Obi Mikel, Erdogan, Dursun, João Pereira, Hosejní, B. Ndiaye, Basaçikoglu, Gündüz.

Rozhodčí: Palabıyık – Olguncan, Sönmez.
Trabzonspor AŞ

Na opačné straně stojí sympaticky hrající Trabzonspor, který v tuto chvíli patří na druhé místo tabulky, jenomže naprosto stejný počet bodů, mají další dva týmy. Trabzonspor navíc na vedoucí celek ztrácí pouze tři body, hostující tým by to v případě vítězství mohl smazat. Trabzonspor za celou ligovou fázi ztratil body v deseti případech, naposledy tomu bylo v minulém kole, kdy Trabzonspor remizoval na půdě Gaziantepu. Trabzonspor je čtvrtým nejlepším venkovním mužstvem, což by se v tomto duelu určitě mohlo hodit.
Yeni Malatyaspor

Fotbalisté Malatyasporu se v současné době nacházejí na průběžné třinácté pozici tabulky, přičemž na sestupové pásmo mají pouze dvoubodový náskok. Malatyaspor navíc v minulém kole dokázal po dlouhé době bodovat, povedlo se mu totiž uhrát bod za nerozhodný výsledek 1:1 proti Konyasporu. Malatyaspor je třináctým nejlepším domácím týmem soutěže, na svém stadionu dohromady odehrál jedenáct zápasů, během kterých se mu povedlo naplno bodovat pouze ve třech případech.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Turecká Superliga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Yeni Malatyaspor a Trabzonspor AŞ.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

Yeni Malatyaspor – Trabzonspor AŞ

1:3

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 44. Bulut – 10. Novák (J. Sosa), 30. J. Sosa, 55. A. Nwakaeme (Ekuban)

Karty:   5. Donald (YMA), 26. Acquah (YMA), 29. Töre (YMA) – 37. Campi (TRA), 69. Novák (TRA)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 2:2. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:9.

Yeni Malatyaspor: Farnolle – M. Yıldırım, A. Mina, Yalçın, Aytaç – Fofana, Donald (85. Kaş), Acquah, Töre – Bulut (64. Čaalalí), Bifouma (71. Walter).
Náhradníci: Ceylan – Güveli, Kaş, Čaalalí, Walter.

Trabzonspor AŞ: Çakır – Novák, Asan, Türkmen, Campi – J. Sosa, Parmak – Ömür (90+1. Obi Mikel), A. Nwakaeme, Ekuban (83. Basaçikoglu) – Sörloth (39. B. Ndiaye).
Náhradníci: A. Akbulut, Kardeşler – Obi Mikel, Erdogan, Dursun, João Pereira, Hosejní, B. Ndiaye, Basaçikoglu, Gündüz.

Rozhodčí: Palabıyık – Olguncan, Sönmez