Menu

Fotbal

Turecká Superliga

Yeni Malatyaspor – Trabzonspor AŞ

1:3

konec (1:2)

11.03.2020, 18:00 • Yeni Malatya Stadyumu, Malatya • 19. kolo • Patrik Czepiec

Tipsport: 3.84 3.77 1.81 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

55

55. Anthony NWAKAEME - 1:3

55

Trabzonspor právě vstřelil branku!
Už se zdálo, že hosté zazdili velkou příležitost k rychlému útoku a vrací se zpátky na svou půli. Pak ale Hüseyin Türkmen rychle rozehrál, Abdülkadir Ömür předal balón na Caleba Ekubana a ten popostrčil přihrávku k nohám ANTHONYHO NWAKAEMEHO. Jeho přízemní rána zpoza šesnáctky zapadla k levé tyči, Fabien Farnolle jen pokrčil rameny a loví míč potřetí ze své sítě. Asistence: Caleb Ekuban.

44

44. Umut BULUT - 1:2

44

Tým Yeni Malatyaspor právě vstřelil branku!
A Filip Novák je rázem smutným hrdinou okamžiku i na druhé straně. Moryké Fofana se bezhlavě vrhl k odraženému míči, který se tak dostal na kopačky UMUTA BULUTA. Jeho střela neměla gólové parametry, to se ale změnilo po nešťastném zásahu českého zadáka, který tečí překvapil Uğurcana Çakıra v bráně Trabzonsporu. Domácí snižují na jednogólový rozdíl.

30

30. José Ernesto Sosa - 0:2

30

Trabzonspor právě vstřelil branku!
A hodně kontroverzní moment vede k druhému gólu hostů. Přímý kop se po udělení žluté karty opakoval a JOSÉ ERNESTO SOSA tentokrát zvolil ránu na vzdálenější tyč. Fabien Farnolle po předchozí zkušenosti s tímto řešením nepočítal a jeho reakce byla znovu opožděná. Perfektní přímák a dobrá práce rozhodčího, který skvěle odhalil předchozí vyběhnutí ze zdi.

10

10. Filip NOVÁK - 0:1

10

Trabzonspor právě vstřelil branku!
Zdlouhavá kombinace nakonec hostujícímu celku přináší vedení. José Ernesto Sosa dokázal odcentrovat míč z pravé strany a český zástupce FILIP NOVÁK, postavený ve středu šestnáctky, procpal hlavou míč do sítě. Fabien Farnolle reagoval velmi pomalu a střelu už nevyškrábl z brankové čáry mimo ohrožení. Asistence: José Ernesto Sosa

Yeni Malatyaspor – Trabzonspor AŞ

1:3

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 44. Bulut – 10. Novák (J. Sosa), 30. J. Sosa, 55. A. Nwakaeme (Ekuban)

Karty:   5. Donald (YMA), 26. Acquah (YMA), 29. Töre (YMA) – 37. Campi (TRA), 69. Novák (TRA)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 2:2. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:9.

Yeni Malatyaspor: Farnolle – M. Yıldırım, A. Mina, Yalçın, Aytaç – Fofana, Donald (85. Kaş), Acquah, Töre – Bulut (64. Čaalalí), Bifouma (71. Walter).
Náhradníci: Ceylan – Güveli, Kaş, Čaalalí, Walter.

Trabzonspor AŞ: Çakır – Novák, Asan, Türkmen, Campi – J. Sosa, Parmak – Ömür (90+1. Obi Mikel), A. Nwakaeme, Ekuban (83. Basaçikoglu) – Sörloth (39. B. Ndiaye).
Náhradníci: A. Akbulut, Kardeşler – Obi Mikel, Erdogan, Dursun, João Pereira, Hosejní, B. Ndiaye, Basaçikoglu, Gündüz.

Rozhodčí: Palabıyık – Olguncan, Sönmez