Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HC Košice – HC MIKRON Nové Zámky

7:2

konec (0:0, 2:1, 5:1)

21.02.2020, 18:00 • 52. kolo • Lukáš Pancurák sk

Tipsport: 1.23 6.5 8.33 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

V záverečnej tretine sa v Steel aréne roztrhlo gólové vrece a môžeme konštatovať, že aktívnejšie Košice v závere základnej časti rozstrieľali Nové Zámky. S týmto konštatovaním sa s vami lúčim a ďakujem za pozornosť. Zápasom vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (20:24:59)

Koniec zápasu.

59:03

Vylúčený Repe sa vracia späť na ľadovej ploche. Košičania aj Novozámčania hrajú v samom závere duelu v plnom počte.

58:14

Nové Zámky vyhrali buly a chceli rýchlo strieľať, ale Koch obetavo zblokoval puk a odrazil ho až do stredného pásma.

58:02

Novozámčania sa napokon dostlai do pásma a strelecky to skúšal Labrecque, ale Škorvánek všetko dobre videl a puk schoval vo výstroji.

57:50

Košičania dvakrát v rade vyhodili puk cez všetky čiary. Hosťujúci hokejisti musia útočnú akciu zakladať iba spoza svojej bránky.

57:03

V závere zápasu sa budú brániť aj Košice. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za napadnutie Repe.

56:00

Do konca riadnej hracej doby ostávajú štyri minúty. Košická Steel aréna sa baví mexickými vlnami a postupne už začína oslavovať zisk troch bodov.

55:07

Mladík Faith mohol pridať svoj druhý gól. Dostal presnú prihrávku spoza bránky a okamžite sa rozhodol strieľať z vnútornej hranice ľavého kruhu, ale Nechvatal ho vychytal.

54:21

Košičania vylúčenie súpera nevyužili a dokonca si počas neho ani nevypracovali výraznejšiu streleckú pozíciu. Domácich to však veľmi trápiť nemusí, pretože majú pohodlný päťgólový náskok.

53:10

Noovzámčanov musíme za hru v početnej nevýhode pochváliť. Puk držia daleko od svojej bránky a súperovi nedovoľujú zatiaľ žiadne strelecké zakončenia.

52:21

Nové Zámky sa nevedia spamätať z gólovej smršti a teraz sa budú musieť aj brániť. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za podrazenie Hatala.

52:14

Košice dali gól!
Nechvatal sa v bránke ešte ani neohrial a ihneď inkasuje. Postaral sa o to iba 17-ročný mladík ROMAN FAITH, ktorý striehol na vyrazený puk, nakorčuľoval si za ním do medzikružia a prepálil nového gólmana. Asistencie: Jakub Sukeľ, Dávid Skokan.

51:14

Zmena v brnke hostí. Pavlas odchádza na striedačku, nahradí ho Patrik Nechvatal.

51:14

Hosťujúca striedačka si vypýtala oddychový čas. Zápas sa jej kompletne vymkol spod kontroly.

51:14

Košice dali gól!
Oceliari sa poriadne utrhli a uzatvárajú poltucet gólov. Klhůfek z ľavej strany od mantinelu prihrával pred bránku, kde bol pripravený DALIBOR BORTŇÁK, ktorý strelou pomedzi betóny prekonal Pavlasa. Asistencie: Pavel Klhůfek, Juraj Milý.

50:47

Košice dali gól!
Domáci celok zvyšuje svoj náskok na rozdiel troch gólov. Spoza bránky výborne prihrával Chovan a v najnebezpečnejšom priestore našiel BRANISLAVA RAPÁČA. Ten sa iba oprel do puku a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Rapáč týmto gólom v dnešnom zápase dosiahol hetrik. Asistencie: Michal Chovan, Vojtech Zeleňák.

50:18

Výborná šanca hostí. Spoza bránky smeroval puk priamo medzi kruhy, kde sa po ňom naťahoval Drtina, ale košická defenzíva ho obkľúčila a nedovolila mu zakončiť.

49:33

Oceliari sa chceli do pásma dostať nahodením puku na zadný mantinel. Urobil tak Milý, ale jeho spoluhráči boli príliš pomalí a puk nestihli dokorčuľovať.

48:41

Trest Haina sa končí a oba celky pokračujú v plnom počte. Do konca riadnej hraej doby už ostáva iba necelých 12 minút.

48:23

Novozámčania predviedli ďalší pekný výpad smerom do útočnej tretiny. Hostí musíme pochváliť, bránia sa veľmi dobre.

48:04

Košičania sa do pásma vrátili a rozostavili tam svoj presilovkový vzore. Od pravej žrde chcel krížne prihrávať Klhůfek, ale Haščákovi puk nesadol.

47:19

Novozámčania sa začali brániť veľmi dobre. Bajtek dokonca vo vlastnom oslabení prešiel do útoku, kde z ľavej strany aj nahodil puk na Škorvánka a ten hru pre istotu prerušil.

46:51

Teraz sa však už Nové Zámky budú brániť. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za hákovanie Samuel Hain.

45:50

Košice dali gól!
Oceliari mali veľmi dlho výhodu avizovanej presilovky a využili ju naplno. Na súpera vyvinuli veľký tlak, na konci ktorého bol pri ľavej žrdi osamotený PAVEL KLHŮFEK a zakočnenie bez zaváhania zvládol. Vylučovať sa teda napokon nebude. Asistencie: Marcel Haščák, Michal Chovan.

44:42

Oceliari pokračujú v ofenzívnej snahe. Faith našiel prhrávkou do jazdy Klhůfka, ktorý chcel strieľať, ale napokon si vypýtal faul.

43:41

Košice dali gól!
Oceliari taktiež pridávajú gól a vracajú sa vďaka nemu do vedenia. Postaral sa o to BRANISLAV RAPÁČ, ktorý si povyšiel za bránku a spoza nej efektne zakončil k pravej žrdi. Pavlas sa tam nestihol presunúť. Asistencie: Michal Chovan, Marcel Haščák.

43:14

Košičania prešli do útočnej tretiny. Pavlin si tam puk pýtal za pravým kruhom, ale nedostal presnú prihrávku a diváci strelu nevideli.

41:56

HC Nové Zámky dali gól!
Je vyrovnané! PATRIK ROGOŇ najskôr strieľal spoza obrany, ale Růžička jeho pokus zblokoval. Puk však zostal stáť na ľade, a tak sa po ňom Rogoň natiahol a namieril ho presne pod hornú žrď. Asistencia: Samuel Labrecque.

40:54

Vylúčenie hostí sa skončilo a Nové Zámky od tejto chvíle pokračujú v plnom počte. V Steel aréne stále prehrávajú iba o gól a z ich pohľadu rozhodne nič nie je stratené.

40:43

Košičania boli blízko tretieho gólu! Chovan najskôr nabíjal Haščákovi, ale ten sa k strele nedostal. Potom však táto dvojica puk do medzikružia vrátila a v neprehľadnej situácii prišli aj zakončenia, ale Pavlas svoj tím podržal.

40:15

V úvode tretej tretiny dohrávajú Košice presilovku zo záveru predchádzajúcej časti.

40:01

Začala sa tretia tretina.
V druhej tretine sa dianie v Steel aréne prebudilo a diváci videli hneď tri presné zásahy. Ten prvý poslali v presilovke do siete domácich Novozámčania, ale hostia v bielych dresoch potom sami dvakrát krátko po sebe inkasovali a o vedenie prišli.

Tretia tretina sa začne približne o 19:50.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:52

Novozámčania sa vo vlastnom oslabení presunuli do útoku, ale zastavil ich ofsajd. Po ňom ešte museli rozhodcovia riešiť menší konflikt za bránkou, kde Repe vyletel na Pavúka. Vylučovať sa však už nebude.

38:54

Nové Zámky sa budú brániť. Hatala totiž v poslednej chvíli zastavil Chovana, ktorý sa dobre prekľučkoval cez obranu a mieril už v podstate sám na bránku. Hatala však okamžite trest výrazne reklamoval, a tak dostáva k dvom minútam za hákovanie aj osobný desaťminútový trest za nešportové správanie. Menší trest si namiesto neho odsedí Ondrušek.

38:07

Košičania sú pri chuti a ostávajú v útočnom pásme. Bránku teraz obstreľujú z každej možnej strany. Od ľavého mantinelu pálil Repe, ale neúspešne.

37:22

Parshin si opäť vypýtal prihrávku na pravej strane pri mantineli. Puk k nemu aj smeroval, ale hostia aj tentokrát predviedli obetavý defenzívny šprint, aby skúseného útočníka zastavili.

36:43

Košice dali gól!
Oceliari v hre piatich proti piatim otáčajú skóre zápasu vo svoj prspech. Od ľavého mantinelu poslal k bližšej žrdi výbornú prihrávku Chovan a výborne našiel BRANISLAVA RAPÁČA. Ten už zblízka prekonal Pavlasa. Asistencie Michal Chovan, Žiga Pavlin.

34:15

Na ľadovú plochu sa po góle vracia Hatala a tiež košický mladík Eliaš, ktorý si išiel odsedieť Skokanov dvojminútový trest. Od tejto chvíle sa teda hrá v plnom počte na oboch stranách, na trestných laviciach si ale svoje tresty naďalek odpykávajú Skokan s Obdržálkom.

34:15

Košice dali gól!
Košičania využívajú presilovku o jedného muža a vyrovnávajú na 1:1. Postaral sa o to kanonier MARCEL HAŠČÁK, ktorý bol osamotený pri ľavej žrdi. Keď sa tam dostal puk, tak ho iba efektívne po ľade prestrelil popod betóny padajúceho Pavlasa až do siete. Asistencie: Pavel Klhůfek, Michal Chovan.

33:26

Rozhodca zdvihol pravicu a signalizoval tak dvojminútové vylúčenie hosťujúceho Hatalu za sekanie. Počas toho sa však do seba pustili Skokan s Obdržálkom a na trestnú lavicu si pôjdu posedieť aj oni. Skokan dostal 2 minúty za krosček a 10 mnút za nešportové správanie a Obdržálek iba dve minúty za podrazenie. Novozámčania teda budú hrať vo štvorici a Košičania v pätici.

32:40

Teraz sa hrá dlhšiu dobu bez prerušenia, a tak oba celky striedajú počas hry. Po prestriedaní budú Košičania zakladať útočnú akciu spoza svojej bránky.

31:41

Napokon z toho bola dobrá pozícia pre domáci tím. Faith z ľavého rohu dobre našiel Klhůfka, ktorý ihneď zakončoval od ľavej žrde, no tento priestor si Pavlas dobre pokryl.

30:56

Košičania sa síce držia v útočnom pásme, ale o puk tam zvádzajú boje iba popri mantineli. Hostí musíme za ich defenzívnu činnosť pocvháliť.

30:31

Oba celky prestriedali a Košice chceli ísť do útoku. Zastavil ich však Klhůfek, ktorému rozhodcovia pískajú hru so zdvihnutou hokejkou.

29:25

Oceliari prešli do útoku a o vyrovnanie sa tam pokúsil Parshin, ale jeho bekhendové zakončenie hostí neprekvapilo. Skóre sa nemení.

29:00

Vylúčený Haščák sa po góle vrátil späť na ľadovú plochu. Jeho vylúčenie stálo Košice gól do Škorvánkovej siete.

28:28

HC Nové Zámky dali gól!
Hosťujúci hokejisti využívajú presilovku a ujímajú sa vedenia! Od modrej čiary nasjkôr strieľať Drtina, ale jeho pokus Škorvánek ešte vyrazil. Puk však dopadol iba priamo pred brankára, kde už stál MARCEL HOLOVIČ a pohotovou strelou do pravého horného rohu otvoril skóre. Asistencie: Marek Drtina, Petr Obdržálek.

28:02

Haščák sa natlačil pred bránku súpera a gólmana Pavlasa poslal na zem. To sa nepáčilo hosťujúcim hráčom, a tak sa ihneď strhla mela. Nepáčilo sa to ale ani rozhodcom a tí posielajú ligového kanoniera na trestnú lavicu na dve minúty za nedovolené bránenie brankárovi.

26:55

Košičania stále útočia. Obranca Pavlin od modrej čiary nahodil puk na zadný mantinel a tam sa oň okamžite strhol veľký súboj.

26:42

Oceliari sa ešte do pásma vrátili. Klhůfek bol pripravený medzi kruhmi, ale puk neprešiel ani ku brankárovi. Nové Zámky sa obetavo bránia.

25:54

Výborná šanca teraz aj na druhej strane. Tam na pravom krídle zrýchlil Sukeľ, ale hostia ho vytlačili zo streleckého uhla. Chcel teda aspoň prihrávať, no nemal komu.

23:33

Pred bránkou Košíc bol teraz veľký zmätok! Puk sa totiž zvláštne odrazil od Bortňákovej korčule a poskakoval v medzikruží. Tam sa k nemu pokúsil dostať Fábry, ale napokon sa mu ho v rýchlosti a v neprehľadnej situácii nepodarilo skrotiť.

22:45

Písla sa prihrávka rukou. Po nej bude nasledovať vhadzovanie v strednom pásme.

22:24

Parshin si vykorčuľoval smerom na modrú čiaru, kde očakával prihrávku, ale puk k nemu napokon neprešiel. Hostia ho v strede klziska obetavo zblokovali.

21:46

Vylúčený Skokan je už medzičasom späť na ľadovej ploche a oba celky pokračujú v plnom počte. V Steel aréne sa aj naďalej čaká na úvodný presný zásah.

21:20

Tesne pred koncom preislovky to ešte strelecky skúsil Fereta, ale puk bol nedôrazný a pripomínal skôr nahodenie. Škorvánek hru prerušil.

21:01

Novozámčania prešli do útoku a vôbec to tam nemysleli zle, ale Jurík, ktorý stál osamotený v pravom kruhu, v rýchlosti netrafil puk.

20:34

Vylúčený Pavúk sa vrátil na ľadovú plochu. Nové Zámky teda majú k dispozícii skrátenú presilovku o jedného muža.

20:15

V úvode druhej tretiny sa pokračuje v hre štyroch proti štyrom. Puk majú na hokejkách Košičania, ale mimo svojej útočnej tretiny.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Prvá tretina v Košiciach veľa gólových šancí nepriniesla. Niesla sa skôr v duchu nepresností na oboch stranách a videli sme aj viacero vylúčení, no na úvodný presný zásah sa v Steel aréne ešte iba čaká.

Druhá tretina sa začne približne o 18:54.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:39

V závere tretiny sa teda hrá vo štvoriciach na oboch stranách. Strelecky to po prechode modrou čiarou vyskúšal Fereta, ale jeho pokus bol zblokovaný iba na ochrannú sieť.

19:21

Pomer síl na ľadovej ploche sa však opäť vyrovnáva. Na trestnú lavicu smeruje aj domáci Skokan, ktorý sa previnil nebezpečnou hrou so zdvihnutou hokejkou.

18:41

Vylúčený Fábry je späť na ľadovej ploche. Nové Zámky pokračujú so štyrmi korčuliarmi, Košičania sú piati a aj naďalej majú presilovku.

18:34

Nové Zámky budú hrať sedem sekúnd v trojici. Na trestnú lavicu totiž k Fábrymu odchádza aj Pavúk. Aj on sa previnil podrazením.

17:30

Oceliari opäť prichádzajú o pásmo, teraz ale vlastnou vinou. Puk totiž na modrej čiare nezachytil Chovan. Nové Zámky sa výborne bránia.

16:50

Hostia začínajú oslabenie ukážkovo. Ihneď po buly vyhodil puk cez všetky čiary Labrecque a brankár Pavlas tak môže ostať pokojný.

16:41

V závere periódy si Košičania zahrajú druhú presilovku. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za podrazenie opäť Fábry.

15:40

Za strelu teraz musíme pochváliť aj hostí! Andrisík získal puk v útočnom pásme pri mantineli a ihneď pálil z pravého kruhu, avšak bránku Škorvánka tesne minul.

15:01

Košičania zostali v útočnej tretine a pokračujú v streleckej aktivite. Chovan teraz na modrú čiaru nabil Čížekovi, ale jeho strelu brankár Pavlas videl a zneškodnil.

14:45

A krátko po buly sa situácia s prerušením hry opakuje. Košičania teraz prešli do útoku a puk po strele skončil na ochrannej sieti. Pred dalším vhadzovaním bude nasledovať komerčná prestávka.

14:34

Máme tu ďalšie zakázané uvoľnenie zo strany Košíc. Hra je v týchto chvíľach veľmi rozkúskovaná.

13:56

Košičania po buly prešli do útoku. Strelecky to tam skúšal Skokan, ale novozámocká dedenzíva sa obetovala a puk zrazila. Ku brankárovi sa tak ani nedostal.

13:29

Košičania vyhodili puk cez všetky čiary iba na zakázané uvoľnenie. Nasledovať bude buly po ľavici gólmana Škorvánka.

12:47

Košičania vysoko napádali rozohrávku súpera a Bajteka tým dostali do veľmi náročnej pozície. Hosťujúci útočník mal čo robiť, aby pri vlastnej bránke o puk neprišiel.

12:00

Novozámčania nahodili puk na zadný mantinel a po dlhšom boji ho získali aj na svoje hokejky. Jeden zo zadákov hostí sa pokúsil aj nahadzovať pred bránku, ale puk bol zrazený iba na ochrannú sieť.

11:21

Košičania vyhrali buly a Repe to skúsil strelou z ľavého kruhu. Mieril k bližšej žrdi, no tú mal novozámocký brankár výborne pokrytú.

11:02

Repe nahodil puk Haščákovi, ktorý ihneď vystrelil. Pavlas to však videl a dobre zakročil, avšak popri tom posunul bránku. Hra sa preto prerušuje a nasledovať bude komerčná prestávka.

10:00

Prvá polovica úvodnej tretiny je za nami. Na východe sme zatiaľ videli iba jednu lepšiu šancu. Na hokejke ju mal domáci Bortňák, ale brankár Pavlas výborne zasiahol. Pokračujeme teda stále za stavu 0:0.

08:39

Oceliarom ale nevyšla ani ďalšia rozohrávka a pri puku sú Nové Zámky. Košický fanklub sa medzitým snaží dianie v Steel aréne rozprúdiť prekrikovačkou.

08:01

Domáci hokejisti sa pokúsili rozohrať útočnú akciu, ale puk bol príliš silný a preletel cez všetky čiary. Po zakázanom uvoľnení sa bude vhadzovať pred Škorvánkom.

07:11

Na opačnej strane sa priamo pred bránku natlačil Mikula a aj on to skúsil v zakončení, ale bol príliš nedôrazný. Škorvánek proti nemu nemohol zaváhať.

06:20

Teraz sa to ale zmenilo! Bortňák vykorčuľoval z trestnej lavice a namieril si to priamo do útočného pásma. Tam puk zaviezol Pavlin a ešte ho posunul Bortňákovi, ale proti jeho zakončeniu sa blysol Pavlas.

05:36

Hostia sa vrátili do útoku a aj sa tam rozostavili, ale Hatala po prihrávke nedokázal zakončiť. Steel aréna zatiaľ žiadnu gólovú šancu nevidela.

05:03

Novozámčania sa síce vrátili do pásma, ale Koch odtiaľ puk pohodlne vyhodil cez všetky čiary a oba celky odchádzajú striedať. Na ľadovej ploche nevidíme žiadne nebezpečné situácie.

04:40

Košičania vyhodili puk cez všetky čiary. Hostia v bielych dresoch teda budú musieť začínať spoza svojej bránky.

04:13

Brániť sa bude aj domáci celok. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za seknutie Bortňák.

03:58

Košice ostali v pásme aj v hre piatich proti piatim. Na ľavom kruhu si puk vypýtal Koch a skúsil to aj tvrdou strelou, ale brankár Pavlas si priestor pri pravej žrdi pokryl a hru prerušil.

02:44

Vylúčený Fábry je späť na ľadovej ploche. Hostia sa v početnej nevýhode dobre ubránili a už pokračujú v plnom počte.

02:20

Nové Zámky stále odolávajú presilovkovému rozostaveniu domáceho tímu. Hostia sa vo štvorici bránia veľmi dobre a puk sa im teraz dokonca podarilo aj vyhodiť cez všetky čiary.

01:32

Oceliari sa vrátili do útočného pásma a pokúšajú sa tam niečo vymyslieť. Faith si viackrát vymenil puk so Skokanom, ale ani jeden z nich to nemal na strelu. Hostia sa výborne bránia.

00:56

Košičania vyhrali hadzovanie, ale presilovkovú strelu sme zatiaľ nevideli. Od modrej chcel síce páliť Sukeľ, no puk ho nenašiel úplne presne.

00:44

Novozámčania nezačínajú zápas vôbec dobre. Už po prvom prestriedaní chybovali a na ľadovej ploche boli naraz šiesti. Trest za príliš veľa hráčov na ľade si odpyká

00:01

Stretnutie sa práve začalo.

V Košiciach si prtomní fanúšikovia, hráči a funkcionári pred začiatkom duelu minútou ticha uctili zosnulého bývalého reprezentanta, hráča VSŽ Košice a trénera košických dorastencov Vladimíra Sviteka. Ten po ťažkej chorobe zomrel v pondelok vo veku 57 rokov.
Úvodné zostavy:

HC Košice: Škorvánek (Košarišťan) – Pavlin, Repe, Růžička, Koch, Čížek, Zeleňák – Rapáč, Chovan, Haščák – Faith, Skokan, Sukeľ – Parshin, Bortňák, Klhůfek – Milý, Eliaš, Nagy

HC Mikron Nové Zámky: Pavlas (Nechvatal) – Labrecque, Hatala, Fereta, Drtina, Pavúk, Magovac, Hain – Andrisík, Bajtek, Števuliak – J. Jurík, Fábry, Obdržálek – Rogoň, Holovič, Mikula – Ondrušek

Rozhodca: Sknášel, Kókai – Bogdaň, Kis-Király.
Základná časť Tipsport ligy pre sezónu 2019/2020 sa definitívne končí. V rámci jej posledného kola nás v metropole východného Slovenska čaká súboj medzi HC Košice a HC Mikron Nové Zámky.

Košiciam patrí priebežné tretie miesto tabuľky, na to druhé strácajú tri body. Na Slovan sa tak ešte Košice môžu bodovo dotiahnuť, na vedúcu Banskú Bystricu (99 bodov) už ale nie. Oceliari disponujú priaznivým skóre v pomere 139:96, a tak možno predpokladať, že budú premýšľať aj v inštanciách, aby si udržali dvojmiestny počet inkasovaných gólov.

Nové Zámky sú na tom o čosi horšie. Je jasné, že do nadstavbovej časti medzi šiestimi najlepšími nezasiahnu. Dokonca, patrí im až desiate miesto, na ktorom majú 50 bodov, a teda dvojbodový náskok pred 11. Újbudou a 12. Detvou. Priaznivé nie je v podaní hosťujúceho celku ani jeho skóre, Nové Zámky si ho držia na úrovni 123 strelených k 159 inkasovaným gólom.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

HC Košice – HC MIKRON Nové Zámky

7:2

konec (0:0, 2:1, 5:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 35. Haščák (Klhůfek, Chovan), 37. Rapáč (Chovan, Pavlin), 44. Rapáč (Chovan, Haščák), 46. Klhůfek (Haščák, Chovan), 51. Rapáč (Chovan, Zeleňák), 52. Bortňák (Klhůfek, Milý), 53. Faith (Sukeľ, Skokan) – 29. Holovič (Drtina, Obdržálek), 42. Rogoň (Labrecque)

HC Košice: Škorvánek (Košarišťan) – Pavlin, Repe, Růžička, Koch, Čížek, Zeleňák – Rapáč, Chovan, Haščák – Faith, Skokan, Sukeľ – Parshin, Bortňák, Klhůfek – Milý, Eliaš, Nagy

HC MIKRON Nové Zámky: Pavlas (52. Nechvatal) – Labrecque, Hatala, Fereta, Drtina, Pavúk, Magovac, Hain – Andrisík, Bajtek, Števuliak – J. Jurík, Fábry, Obdržálek – Rogoň, Holovič, Mikula – Ondrušek

Rozhodčí: Sknášel, Kókai – Bogdaň, Kis-Király

Průběh zápasu
1. třetina
00:44 NZM 2 Fábry, příliš mnoho hráčů
04:13 KOS 2 Bortňák, sekání
16:41 NZM 2 Fábry, podrážení
18:34 NZM 2 Pavúk, podrážení
19:21 KOS 2 Skokan, vysoká hůl
Po 1. třetině
2. třetina
28:02 KOS 2 Haščák, nedovolené bránění brankáři
28:28 NZM 0:1 Holovič (Drtina, Obdržálek)
33:26 NZM 2 Obdržálek, podrážení
NZM 2 Hatala, sekání
KOS 2+2 Skokan, krosček+nesportovní chování, odpyká Eliaš
34:15 KOS 1:1 Haščák (Klhůfek, Chovan)
36:43 KOS 2:1 Rapáč (Chovan, Pavlin)
38:54 NZM 2+10 Hatala, hákování+nesportovní chování, odpyká Ondrušek
Po 2. třetině
3. třetina
41:56 NZM 2:2 Rogoň (Labrecque)
43:41 KOS 3:2 Rapáč (Chovan, Haščák)
45:50 KOS 4:2 Klhůfek (Haščák, Chovan)
46:51 NZM 2 Hain, hákování
50:47 KOS 5:2 Rapáč (Chovan, Zeleňák)
51:14 KOS 6:2 Bortňák (Klhůfek, Milý)
52:14 KOS 7:2 Faith (Sukeľ, Skokan)
52:21 NZM 2 Hatala, podrážení
57:03 KOS 2 Repe, napadení
Konec